FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

ceze
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ceze » 16 nov 2013, 23:28

Uvijek uz tebe i ti to dobro znaš, tebe pratim ja, za tebe navijam, zbog tebe dane, noći ne spavam, čitav život svoj,tebi ću da dam.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 16 nov 2013, 23:53

neka smo mesare pobijedili, vrijeme im je za cvajtu. babo kupio :mrgreen:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 16 nov 2013, 23:53

LavMantula je napisao/la:
terabajt je napisao/la:
Ima ponuda 90 000 e godisnje al izgleda malo mu vijecemo na kraju sezone. :lol: :lol:
Kakav si ti kvarnjak,lazov i folirant to je za nepovjerovati!
Samo nastavljajte igrati putem stare slave,desavat ce vam se opet Kvesici,Zolotici,Colici itd itd ! Samo naprijed Zeljo ! :D
Jesam ja nesto slagao ili su to vase rijeci ??? A ti prizivaj te povrede to samo govori o tebi kakav si ko cojk.

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 16 nov 2013, 23:56

" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 16 nov 2013, 23:57

terabajt je napisao/la:
Ima ponuda 90 000 e godisnje al izgleda malo mu vijecemo na kraju sezone. :lol: :lol:
Kakav si ti kvarnjak,lazov i folirant to je za nepovjerovati!
Samo nastavljajte igrati putem stare slave,desavat ce vam se opet Kvesici,Zolotici,Colici itd itd ! Samo naprijed Zeljo ! :D
Znaci sampioni opet. Ili mozda opet dupla kruna.

Kako si samo jadan. Slavite nase povrede i brojite pare sa sergije mi cemo slaviti titule i brojati pehare.

LavMantula
Kontakt:

Post Postao/la LavMantula » 16 nov 2013, 23:59

terabajt je napisao/la:
LavMantula je napisao/la: Kakav si ti kvarnjak,lazov i folirant to je za nepovjerovati!
Jesam ja nesto slagao ili su to vase rijeci ??? A ti prizivaj te povrede to samo govori o tebi kakav si ko cojk.
Ne prizivam ja povrede,Boze sacuvaj,to nije ono u sta se ja petljam i sta mogu uraditi! To je ono sto samo Onaj zna !
Najtuznije je sto fakat nisi nista slagao i usput se pravis da sve znas i kroz ironju opovrgavas ali uredu ! Svaka cast ! :mrgreen:
Inace sam kao COJK bas dobar !
@PLBIH Ti se kao ono razumijes u nasu ligu i dobro si upucen u situaciju u klubu za koji navijas,mozes li mi reci molim te kakva je situacija,ali ono najiskrenije ! :D
Za Saraj'vo zivimo samo mi,svi drugi su prolazni !

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 17 nov 2013, 00:02

terabajt je napisao/la:
LavMantula je napisao/la: Kakav si ti kvarnjak,lazov i folirant to je za nepovjerovati!
Ne prizivam ja povrede,Boze sacuvaj,to nije ono u sta se ja petljam i sta mogu uraditi! To je ono sto samo Onaj zna !
Najtuznije je sto fakat nisi nista slagao i usput se pravis da sve znas i kroz ironju opovrgavas ali uredu ! Svaka cast ! :mrgreen:
Inace sam kao COJK bas dobar !
Da si dobar covjek to ni u mislima ne bi pomislio a kamoli izgovorio i napisao. Tacno gadis mi se fuj .

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 17 nov 2013, 00:09

Cuj on se priziva na nekakvu Boziju pravdu, pa da je ima tvoj Torpedo nebi ni postojao, al svejedno valjda kako ti kazes Onaj sve vidi pa ste tako jadni opet bez obzira na te "milione".
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 17 nov 2013, 00:10

Sretan rođendan budućoj zvijezdi BH fudbala. Ara živio
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

LavMantula
Kontakt:

Post Postao/la LavMantula » 17 nov 2013, 00:12

muXmania je napisao/la:Cuj on se priziva na nekakvu Boziju pravdu, pa da je ima tvoj Torpedo nebi ni postojao, al svejedno valjda kako ti kazes Onaj sve vidi pa ste tako jadni opet bez obzira na te "milione".
Da imamo te milione kao sto vi predstavljate kupili bi citavu ovu sugavu ligu i vas zajedno sa njom(za vas nam ne trebaju milioni,previse ste jeftini),nastavite sada sa pricom da ste karani od nas od kako postojimo,sve vam uzeli,jaci ste od partija,sistema,sve ste izdrzali,svaka vam cast !

Nastavite po svome,previse vam je zagadjena tema likovima koji pojma nemaju a po vama vrijede najvise kao forumasi da bi se raspravljao sa vama !!!

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 17 nov 2013, 00:13

Situacija ista kao i prije prvog Dzeking transfera. Para nema, ali pare nama nikad nisu problem bile kad je osvaja je titula u pitanju. Mene ekonomija ne interesuje mene samo interesuje ono sto vi nemate a mi imamo a nisu pare :lol:

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 17 nov 2013, 00:22

Eto rodi majka ti imas pojma, znas kakva je situacija? Sampionska, valjda to znas ako pratis ligu.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

LavMantula
Kontakt:

Post Postao/la LavMantula » 17 nov 2013, 00:32

PL BiH -1 je napisao/la:Situacija ista kao i prije prvog Dzeking transfera. Para nema, ali pare nama nikad nisu problem bile kad je osvaja je titula u pitanju. Mene ekonomija ne interesuje mene samo interesuje ono sto vi nemate a mi imamo a nisu pare :lol:
Pa imate titule,imate sve sto treba da postanete pravi klub koji se izdvaja iz sivila nase lige,zasto se ne odvojite,zasto ne mozete,sta vas kuci,titule su ti najbitnije,sta je problem,jeli titula uslov da dodjes do grupa nekog jakog takmicenja ili nesto vise,reci jadu,sto si se uhvatio titula,mislis da mene boli prica o titulama kao neku ostalu nasu djecu na forumu kada se vrlo dobro zna na koji je nacin i kako dosla u vase vitrine! Zar stvarno to mislis ?
Ma lezi dole ! :D

fczeljo
Kontakt:

Post Postao/la fczeljo » 17 nov 2013, 00:42

PL BiH -1 je napisao/la:Situacija ista kao i prije prvog Dzeking transfera. Para nema, ali pare nama nikad nisu problem bile kad je osvaja je titula u pitanju. Mene ekonomija ne interesuje mene samo interesuje ono sto vi nemate a mi imamo a nisu pare :lol:
Pa imate titule,imate sve sto treba da postanete pravi klub koji se izdvaja iz sivila nase lige,zasto se ne odvojite,zasto ne mozete,sta vas kuci,titule su ti najbitnije,sta je problem,jeli titula uslov da dodjes do grupa nekog jakog takmicenja ili nesto vise,reci jadu,sto si se uhvatio titula,mislis da mene boli prica o titulama kao neku ostalu nasu djecu na forumu kada se vrlo dobro zna na koji je nacin i kako dosla u vase vitrine! Zar stvarno to mislis ?
Ma lezi dole ! :D
Kakav si kralj!

Najviše volim ove nadrinaučnike, sve znaju, sve urote, al ih jbe što ništa nije po njihovom. Ja bi se zabrino za svoje zdravlje da prozivam nekoga za suđenje, a da mi ekipa ne može kući Viteza dobiti.

LavMantula
Kontakt:

Post Postao/la LavMantula » 17 nov 2013, 00:49

fczeljo je napisao/la:

Kakav si kralj!

Najviše volim ove nadrinaučnike, sve znaju, sve urote, al ih jbe što ništa nije po njihovom. Ja bi se zabrino za svoje zdravlje da prozivam nekoga za suđenje, a da mi ekipa ne može kući Viteza dobiti.
Hahaha ! Pa ne moze brate biti po mome sve,nisam toliko bitan i jak faktor,ne bitno to uglavnom ...
Vi izgleda jos ne kapirate da vas ja ne prozivam za sudjenje... Moje zdravlje uredu osim isijasa,ali Sarajevo sa trenutnim prosjekom od 21,3 godine me ne moze nervirati ! Ja uzivam uz Kovacevica,Cimirota,Radovca itd i ne moram narucivati clanke i ispoljavati specifican osjecaj kada nisu pozvani Hodzici,Bajici i tako slicni !
Imate sve titule,pare,ma nema sta nemate,ali nema veceg uspjeha,sta je problem,oce mi ko reci ?

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 17 nov 2013, 00:51

Ne odgovarajte bubuljicaru pokazao se on u prethodnim postovima ko je i sta je. Uostalom da je bio normalan korisnik foruma ne bi bio banovan.

fczeljo
Kontakt:

Post Postao/la fczeljo » 17 nov 2013, 00:56

fczeljo je napisao/la:

Kakav si kralj!

Hahaha ! Pa ne moze brate biti po mome sve,nisam toliko bitan i jak faktor,ne bitno to uglavnom ...
Vi izgleda jos ne kapirate da vas ja ne prozivam za sudjenje... Moje zdravlje uredu osim isijasa,ali Sarajevo sa trenutnim prosjekom od 21,3 godine me ne moze nervirati ! Ja uzivam uz Kovacevica,Cimirota,Radovca itd i ne moram narucivati clanke i ispoljavati specifican osjecaj kada nisu pozvani Hodzici,Bajici i tako slicni !
Imate sve titule,pare,ma nema sta nemate,ali nema veceg uspjeha,sta je problem,oce mi ko reci ?
ti si druže nešto dobro mahno večeras, daj i meni toga :) uživaš u onome? ja sam fakat mislio da smo loši, al kad sam otišao na koševo :lol: :lol: :lol: samo uživaj, nema za mene nikakvih problema, čak bi vjerovatno i uživao i bio fasciniran igrom sarajeva samo da ga tako mahnem ko ti.

fakat nije ni kod nas vrhunski fudbal, pa dosta raje zapali joint pa gleda, al još nikoga nisam čuo da smije reći da uživa u našem fudbalu :lol: :lol: :lol:

LavMantula
Kontakt:

Post Postao/la LavMantula » 17 nov 2013, 00:59

fczeljo je napisao/la:
fczeljo je napisao/la:

Kakav si kralj!

ti si druže nešto dobro mahno večeras, daj i meni toga :) uživaš u onome? ja sam fakat mislio da smo loši, al kad sam otišao na koševo :lol: :lol: :lol: samo uživaj, nema za mene nikakvih problema, čak bi vjerovatno i uživao i bio fasciniran igrom sarajeva samo da ga tako mahnem ko ti.

fakat nije ni kod nas vrhunski fudbal, pa dosta raje zapali joint pa gleda, al još nikoga nisam čuo da smije reći da uživa u našem fudbalu :lol: :lol: :lol:
Kakav si ti kapitalac,dosta od mene ! :D

fczeljo
Kontakt:

Post Postao/la fczeljo » 17 nov 2013, 01:01

fczeljo je napisao/la:
fczeljo je napisao/la:

Kakav si kralj!

Kakav si ti kapitalac,dosta od mene ! :D
Znam da je dosta. I previše, nisi puno više ni naučio. Nemoj sutra da fuliš svoje uživanje, neće još dugo trajati - Real i Bayern se otimaju ko će Cimirota kupiti sad u januaru :lol:

QWERTZ
Kontakt:

Post Postao/la QWERTZ » 17 nov 2013, 01:03

ovaj momak je skroz naskroz otiso nema mu spasa, e moj ljoŽe sta im radis pa nema im spasa ubi u njima i ono malo duse sto im je ostalo ccccccccccc
ŠAMPIONI: *1946, *1972, *1998, *2001, *2002, *2010, *2012, *2013...
KUP BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 ...
SUPER KUP: 1998, 2000, 2001
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972, POLUFINALE 1984/1985.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], f16 i 2 gosta.