Nisi malo nego malo vise al kao sto Pusenje kaze "DOBAR SI COVJEK IMAS J.A.J.A pozdravlja te karabaja. Idemo delje hebo covjeka bez osjecanja i damaraNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Meni je ovo danas spram mrtvom glavom jer mi je prvo Velez pa familija zato se nekad malo i izglupiram ali dobro. Bit ce bolje jer ako je iko navikao na ovakve situacije onda smo to mi. Nek nam zivi Velez i idemo po pobjedu u Trebinje
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Bobby i u vatru i u dim i u pakao za njim. Prci ga idemo dalje. Forzaaaaakimbo je napisao/la:Nisi malo nego malo vise al kao sto Pusenje kaze "DOBAR SI COVJEK IMAS J.A.J.A pozdravlja te karabaja. Idemo delje hebo covjeka bez osjecanja i damaraNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Meni je ovo danas spram mrtvom glavom jer mi je prvo Velez pa familija zato se nekad malo i izglupiram ali dobro. Bit ce bolje jer ako je iko navikao na ovakve situacije onda smo to mi. Nek nam zivi Velez i idemo po pobjedu u Trebinje
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
S pravom sam se pribojavao ove utakmice i smatrao je ključnom.
Jednostavno,Široki nam ne leži.Nije mi jasno šta je tome uzrok.
Imamo 4 poraza ove sezone,izgubili od Želje 1:0 u Sarajevu,i 2:1 od Rudara u Prijedoru.
Ostala dva poraza su od Širokog sa po 3:0,ljudi nas lagano dobili oba puta.
Niko nas nije razvalio ni ponizio,čak naprotiv lagano smo dobili Borca i nadigrali Sarajevo.Ali Široki...unatoč tome što je jedna od najboljih i najorganizovanijih ekipa u BiH,jednostavno je neshvatljivo kako nas lagano pobjeđuju.
Jer,ruku na srce,kada se pogledaju neki njihovi rezultati u gostima...tek tada se zapitam,kako?
Mladost-Široki 0:0
Zvijezda-Široki 2:0
Vitez-Široki 2:1
Radnik-Široki 1:1
Slavija-Široki 4:2
...
Jednostavno,naš su pencilin.
Jednostavno,Široki nam ne leži.Nije mi jasno šta je tome uzrok.
Imamo 4 poraza ove sezone,izgubili od Želje 1:0 u Sarajevu,i 2:1 od Rudara u Prijedoru.
Ostala dva poraza su od Širokog sa po 3:0,ljudi nas lagano dobili oba puta.
Niko nas nije razvalio ni ponizio,čak naprotiv lagano smo dobili Borca i nadigrali Sarajevo.Ali Široki...unatoč tome što je jedna od najboljih i najorganizovanijih ekipa u BiH,jednostavno je neshvatljivo kako nas lagano pobjeđuju.
Jer,ruku na srce,kada se pogledaju neki njihovi rezultati u gostima...tek tada se zapitam,kako?
Mladost-Široki 0:0
Zvijezda-Široki 2:0
Vitez-Široki 2:1
Radnik-Široki 1:1
Slavija-Široki 4:2
...
Jednostavno,naš su pencilin.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Tepsija bio sam u avgustu u sirokom i danas isto ja pickastiju igru od te 2 Velezove utakmice u 47 godina nisam vidio
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Pastrmka ispunjavaš li glazbene želje?može li ona 'ko visoko leti nisko pada'?!
Ljudi su vas rasuli isto rižu
Do kraja prvenstva i mala barca će vas prestići na tabeli,a imamo vam i dužni uzvrat utakmicu 
Godine prolaze jubav ostaje...
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Vidi ovogwhite1950 je napisao/la:Pastrmka ispunjavaš li glazbene želje?može li ona 'ko visoko leti nisko pada'?!![]()
![]()
Do kraja prvenstva i mala barca će vas prestići na tabeli,a imamo vam i dužni uzvrat utakmicu
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
tu je i zrinjski, a i dinamo po potrebiNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Vidi ovogwhite1950 je napisao/la:Pastrmka ispunjavaš li glazbene želje?može li ona 'ko visoko leti nisko pada'?!![]()
![]()
![]()
![]()
hajdukovitezosirokobrijezanin
![]()
VELA HAVLE
![]()
![]()
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Dabog sacuvaj momkavm22 je napisao/la:tu je i zrinjski, a i dinamo po potrebiNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Vidi ovogwhite1950 je napisao/la:Pastrmka ispunjavaš li glazbene želje?može li ona 'ko visoko leti nisko pada'?!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
VELA HAVLE
![]()
![]()
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
vm22 je napisao/la:tu je i zrinjski, a i dinamo po potrebiNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Vidi ovogwhite1950 je napisao/la:Pastrmka ispunjavaš li glazbene želje?može li ona 'ko visoko leti nisko pada'?!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
VELA HAVLE
![]()
![]()
nemojte boni momka pustite ga
P.S.Izgubili jesmo,i to zasluzeno
FORZa VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Kad sad sve sagledam hladne glave Musa je nadigro Feju i to je to.Čovjek poznaje našu igru do u detalje (navija za Ležve i normalno da ga vazda gleda
, inače veliki gospodin i čovjek).Mi u napadu nismo imali rješenje i završeni smo iz kontri a nakon prvog gola naši igrači su bili pod ogromnim pritiskom od domaće publike i jednostavno su pukli.Nije ih trebalo danas onako srozavati od pojedinaca, naši su i mi nemamo bolje.Trebamo ih podržati arezultati će doći.Iduću tekmu će nas bit 300 al ja idem, i u Trebinje možda.Boli me k.u.r.a.c hoćemo li se boriti za Evropu, ja ću opet na tekme svejedno.
A jbg ovoga sam se i pribojavao jer je bila prevelika euforija pred utakmicu i Široki nas je dobro ohladio... Treba ostati hladne glave i iz zadnje dvije utakmice izvući maksimum...
Kaže stara narodna:dođu muda na čelo,pa tako i vama danas!!!Do jučer ste bili najpametniji,igrači vam najbolji,ponižavali koga ste stigli i bahatili se!A danas...skroz druga priča,ha??Zato ubuduće pamet u glavu 
Godine prolaze jubav ostaje...
Još kad bi ti znao šta pričaš bilo bi dobro ...
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
LoLanel81m je napisao/la:Kad sad sve sagledam hladne glave Musa je nadigro Feju i to je to.Čovjek poznaje našu igru do u detalje (navija za Ležve i normalno da ga vazda gleda, inače veliki gospodin i čovjek).Mi u napadu nismo imali rješenje i završeni smo iz kontri a nakon prvog gola naši igrači su bili pod ogromnim pritiskom od domaće publike i jednostavno su pukli.Nije ih trebalo danas onako srozavati od pojedinaca, naši su i mi nemamo bolje.Trebamo ih podržati arezultati će doći.Iduću tekmu će nas bit 300 al ja idem, i u Trebinje možda.Boli me k.u.r.a.c hoćemo li se boriti za Evropu, ja ću opet na tekme svejedno.
Slaven Musa,dugogodisnji kapiten i igrac Mostarskog Zrinjskog,dobitni trofeja Filip Sunjic-Pipa,a u posljednje vrijeme i trener Zrinjskog.Gledao sam ga u Vrapcicima prvi derbi kad je igrao krvave glave.Dobar je igrac covjek,tu price nema ali je Plemic anele..
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Nego tko je sami vrh ove lige ako ne ekipa koja zadnjih 10ak godina konstantno igra u Europu, uvijek je u gornjem domu i jedina je svih godina bez ikakvih dugovanja i ima dugogisnji kostur momcadi na okupu, odnosno uigranu ekipu vec godinama? Nemoj da te zavarava manjak titula PLBiH u tom razdoblju, da se htjelo, moglo se i to, medjutim pojedinima vise odgovara izlazak na euro scenu, nego pucanje na LP. Uostalom, evo ti najbolji primjer za to : nabroji koliko to ekipa u ovoj ligi ima pozitivni omjer sa Širokim Brijegom.TNT je napisao/la:Izgubiti nije problem, ali kako to da daleko najlosije tekme sezone budu upravo sa Sirolim.
Kao sto rekoh izgubiti od boljeg je sasvim normalno ali pristup igri u utakmicama sa Sirokim i u ostalim je potpuno drugaciji i imam osjecaj da se tekme sa Sirokim izgube i prije vec sto podju.
Siroki jeste dobra ekipa ali ne sami vrh u PL, i samo bih volio da znam zasto igraci ne odigraju kao npr protiv Borca, Celika i ostali ekipa iz lige ?
Opet kazem neumanjujem pobjedu Sirokog ali igra protiv te ekipe postaje cirkus.
Nekim ekipama jednostavno ne leze neke momcadi, mi jednostavno Velez i Sarajevo vrlo jednostavno rijesavamo, prakticki da se ne oznojimo sto bi se reklo, dok recimo Olimpic ne bi dobili da se igra 180 minuta, no to je tako, sta se moze.
...Život za Široki...
ako moze mala usluga, da mi neko napise prvih 11 veleza koji najvise igraju i u kojoj formaciji igraju 
www.FMBosnia.net
BiH site, posvecen igrici Football Manager
BiH site, posvecen igrici Football Manager
- Titova-Juga
- Kontakt:
Sta ima uvJeklucif3R666 je napisao/la:Tresla se gora , rodio se miš , kao uvjek !!
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Ma on i sad ima Veležov dres u ormaru, siguran samcarina je napisao/la:LoLanel81m je napisao/la:Kad sad sve sagledam hladne glave Musa je nadigro Feju i to je to.Čovjek poznaje našu igru do u detalje (navija za Ležve i normalno da ga vazda gleda, inače veliki gospodin i čovjek).Mi u napadu nismo imali rješenje i završeni smo iz kontri a nakon prvog gola naši igrači su bili pod ogromnim pritiskom od domaće publike i jednostavno su pukli.Nije ih trebalo danas onako srozavati od pojedinaca, naši su i mi nemamo bolje.Trebamo ih podržati arezultati će doći.Iduću tekmu će nas bit 300 al ja idem, i u Trebinje možda.Boli me k.u.r.a.c hoćemo li se boriti za Evropu, ja ću opet na tekme svejedno.
![]()
Slaven Musa,dugogodisnji kapiten i igrac Mostarskog Zrinjskog,dobitni trofeja Filip Sunjic-Pipa,a u posljednje vrijeme i trener Zrinjskog.Gledao sam ga u Vrapcicima prvi derbi kad je igrao krvave glave.Dobar je igrac covjek,tu price nema ali je Plemic anele..
naravno da Musa ima veležov dres, kada je 1989. godine osvojio duplu krunu s Veležom, i to omladinsko prvenstvo i kup jugoslavije s Veležom, kada je Velež odigrao prvenstvo bez ijednog poraza...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.