Evo Mamara se koprca u svojim presicaam, ali nece dugo, nece dugo ako Bog da!
GNK Dinamo Zagreb
Re: Dinamo Zagreb
Doci ce i taj daaaan...
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- gerdmuller
- Kontakt:
“Istini je suđeno da se bori protiv laži. Istina će pobjeđivati, ali će se laž uvijek vraćati, te će istina uvijek ponovo morati da se bori s njom. Ako to ne bude činila, biće zauvijek izgubljena.”
GOTOVO JE 
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Ko se nije učlanio, nek to obavezno napravi!
Izbori...
[youtube][/youtube]
Izbori...
[youtube][/youtube]
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.
- donCorleoneDZG
- Kontakt:
Aha. To se inače tak radi. Inspekcija donese neku odluku, a ti je samo ignoriraš... 

Dajte ljudi pobogu uključite mozak. Kaj je itko pametan očekivao da će Zdravko Mamić reć, okej, raspisujem izbore, poslovat ću transparentno i javno i tako dalje...
Koji yebeni idiot je to očekivao od pressice?
Pa naravno da se koprca i izvlači i spina, već pomalo očajnički. Ali nalaz je jasan kao dan. Nakon ovoga nema nikakvih jednostarnih poteza Narko spodobe. Ima samo viša instanca inspekcije koja je direktno pod Jovanovićem, dok je ova pod Bandićem. Pa vi vidite...
Čak mu je od izbora gore da će morat poslovat javno.

Dajte ljudi pobogu uključite mozak. Kaj je itko pametan očekivao da će Zdravko Mamić reć, okej, raspisujem izbore, poslovat ću transparentno i javno i tako dalje...
Pa naravno da se koprca i izvlači i spina, već pomalo očajnički. Ali nalaz je jasan kao dan. Nakon ovoga nema nikakvih jednostarnih poteza Narko spodobe. Ima samo viša instanca inspekcije koja je direktno pod Jovanovićem, dok je ova pod Bandićem. Pa vi vidite...

❶❾❽❻ Ω
http://www.youtube.com/watch?v=UkHkVt20gN0
Jos jedan dinamovac na forumu - dobrodosao
!
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Predivan dan jučer.Stavljali su već neki što se događalo,ali idemo opet:
Večernji list u posjedu nalaza: Dinamova je uprava nelegalna
Kaže Svetina:
Zajedno za Dinamo:
Psihopatovi zaključci na još jednoj u nizu šizo presica:
Psihopatovo tumačenje izvjesca:
Počeli prvi pritisci:
Ovo njegove gluposti po presicama i sve izjave nisu uopće niti važne.Inspekcija je rekla svoje,bravo za ZZD i sve ostale koji su makar i nekom sitnicom doprinijeli ovome.A tko nije neka se učlani što prije u klub (http://www.zajednozadinamo.com/novosti.php?aktualno=78)Vrijedi proslavit malo jer kraj je sve bliže.Tik-tak-tik-tak...
[youtube][/youtube]
Večernji list u posjedu nalaza: Dinamova je uprava nelegalna
4 godine nisu financijska izvjesca na povjerenstvo niti su članove informirali o istima.Insect terminator i njemu slični vjerojatno vjeruju u to kako su eto četiri godine svaki put nekim slučajem zakasnili.Je*iga,nije ni pošta šta je nekad bila,dok to stigne...Ostalima je jasno o čemu se tu radi.jedini nalaz sportske inspekcije koji je negativan je taj što nismo na vrijeme poslali određenu dokumentaciju Vijeću za profesionalni sport za 2009., 2010. 2011. i 2012. godinu.
Zajedno za Dinamo:
[youtube][/youtube]
Mogao si samo zalijepiti LINK tog posta s drugog foruma.donCorleoneDZG je napisao/la:Aha. To se inače tak radi. Inspekcija donese neku odluku, a ti je samo ignoriraš...
Ne znam koji je smisao pokušavat ispast pametan preko tuđih riječi...
Uostalom, ova tema je puna c/p ili prepričanih upisa s fhr-a.
Izbori!
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.
- donCorleoneDZG
- Kontakt:
A, zakaj se ne zapitaš da l' se slučajno radi o dva ista forumaša?
PS. Ne pravi se pametan, prvo saznaj sve i onda komentariši.
❶❾❽❻ Ω
Znam da se ne radi o dva ista forumaša. Ako ćeš već pisati na forumu, bar odluči na kojem ćeš jeziku to raditi.donCorleoneDZG je napisao/la:A, zakaj se ne zapitaš da l' se slučajno radi o dva ista forumaša?
@Mukte sigurno ne bi u istom upisu napisao ''zakaj'' i ''komentariši''.
Pošto si odlučio biti njegov klon, vodi računa o tim stvarima, barem da izgleda uvjerljivije.
Evo, čisto da znaš koga citiraš:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Ajde, živio... i nemoj više
Zadnja izmjena: bazero, dana/u 17 nov 2013, 12:25, ukupno mijenjano 1 put.
Evo još jednog navijača agregata na forumu
Ajd, budući je iz dubrave, ne može ne valjat...
Ajd, budući je iz dubrave, ne može ne valjat...
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
- donCorleoneDZG
- Kontakt:
Verudica, pritisak lokalnih šerifa na službenu osobu kak smo mogli čitati poslije Mamićeve pressice
ne odaje baš znak da će ovo što ste si zamislili u okupiranom klubu proći sam tak. Znači da je voda stigla
do grla, kartijer satovi i slične gluposti koji su se za vrijeme vladavine Sanaderovih ljudi dijelili po raznim ministarstvima više ne kucaju.
ne odaje baš znak da će ovo što ste si zamislili u okupiranom klubu proći sam tak. Znači da je voda stigla
do grla, kartijer satovi i slične gluposti koji su se za vrijeme vladavine Sanaderovih ljudi dijelili po raznim ministarstvima više ne kucaju.
❶❾❽❻ Ω
http://www.24sata.hr/nogomet/magath-na- ... ebu-342094" onclick="window.open(this.href);return false;
Prica se nastavlja. Pitanje je samo do kada ce trajati. Hoce li se uskoro nesretno okoncati ili dobiti neki visi nivo, odnosno, hoce li Magath doista na klupu Dinama. Zelio bi ga vidjeti na Maksimiru, jer sam misljenja da se vise isplati dati njemu tri milijuna godisnje i ovu ekipu nego dovesti nekog tko ce godisnje imati 120 tisuca i tri milijuna za polovicna pojacanja koja se jako cesto nadju u rubrici 'promasaji'. Mamicu, usreci nas vec jednom.
Prica se nastavlja. Pitanje je samo do kada ce trajati. Hoce li se uskoro nesretno okoncati ili dobiti neki visi nivo, odnosno, hoce li Magath doista na klupu Dinama. Zelio bi ga vidjeti na Maksimiru, jer sam misljenja da se vise isplati dati njemu tri milijuna godisnje i ovu ekipu nego dovesti nekog tko ce godisnje imati 120 tisuca i tri milijuna za polovicna pojacanja koja se jako cesto nadju u rubrici 'promasaji'. Mamicu, usreci nas vec jednom.
- Insect_terminator
- Kontakt:
Ovaj Dinamo stvarno nema srece, uz svu negativnu atmosferu oko kluba jos je dosao i Simunic. Uopce ne sumnjam da ce se ubuduce pricati o Dinamu kao klubu stovatelja fasizma kako ima jednog takvog igraca u klubu 
NE POCINJI TROVAT JOS JEDNU TEMU!!!Insect_terminator je napisao/la:Ovaj Dinamo stvarno nema srece, uz svu negativnu atmosferu oko kluba jos je dosao i Simunic. Uopce ne sumnjam da ce se ubuduce pricati o Dinamu kao klubu stovatelja fasizma kako ima jednog takvog igraca u klubu
Mamiću usreći nas već jednom i napusti klub.Signore je napisao/la:http://www.24sata.hr/nogomet/magath-na- ... ebu-342094
...to je više od ljubavi...
...i opet sanjam tisuće te bodre...
...i opet sanjam tisuće te bodre...
Necemo pretjerivat, nek dovede Magatha za pocetak, malo nas usreci, a koji minut poslije nek i ostavku dazlockob je napisao/la: Mamiću usreći nas već jednom i napusti klub.
Steta. Po navodima novinara Magath je trazi 2,5 milijuna eura i da uz to dovede cetiri igraca koja on pozeli. Mamic na to nije pristao. Ova placa za takvog trenera nije puno, jer bi sigurno Dinamo uveo u LP i ostvario poneki bod koji bi donjeo i dodatni novac. Pored toga ce se igraci razviti i sjajnim igrama jos bolje prodati, ako vec gledamo s Mamicevog gledalista i sta se to njemu isplati.
Za ova cetiri igraca se sigurno moglo pricati, jer sumnjam da bi ovaj htio u Dinamo dovesti Ozila il Boatenga. Pojacanja bi sigurno bila skupa, ali isplativa. Na kraju dobismo jos jedno razocarenje. Zapravo nisam ni razocaran, nekako sam ravnodusan, ovo je postalo normalno, mozemo reci da je to tradicija u Dinamu.
S druge strane se nagadja da dolazi Ivkovic koji je po meni dobar trener, njegova Lokomotiva igra zaista lijep nogomet i stalno su u vrhu bez obzira sto im svaki prijelazni rok uzmu pola i daju deset igraca koje oni uzimaju htjeli to ili ne. Nisam upoznat koliko je on strog i oce li biti cvrsta ruka razbahacenoj svlacionici. Djeluje mi kao ugladjeni gospodin, a i za vrijeme utakmice ima izljeve agresije pa se nadam da s njim nema zezanja. Ja bi nekako prije uzeo Pamica koji mi izgleda strasniji i ludji od Ivkovica, jer ovoj ekipi vise treba cvrsta ruka nego dobar trener. Sve u svemu, od svih HNL trenera ovo su jedina dva koja bi volio vidjet u Dinamu. I Ivkovic bi ako nista zajedno sa sobom doveo Gocu Jurica pa da opet imamo cuku, da imamo poriv, da si zasuce rukav u tunelu, da si onaj secer u ruku i vikne ajmoooo, a protivniku se ledi krv u zilama
I na kraju zalosna cinjenica da bi Ivkovicevim dolaskom u Dinamo Lokomotivu preuzeo Cacic. Svi znamo kuda idu treneri Lokosa.
Za ova cetiri igraca se sigurno moglo pricati, jer sumnjam da bi ovaj htio u Dinamo dovesti Ozila il Boatenga. Pojacanja bi sigurno bila skupa, ali isplativa. Na kraju dobismo jos jedno razocarenje. Zapravo nisam ni razocaran, nekako sam ravnodusan, ovo je postalo normalno, mozemo reci da je to tradicija u Dinamu.
S druge strane se nagadja da dolazi Ivkovic koji je po meni dobar trener, njegova Lokomotiva igra zaista lijep nogomet i stalno su u vrhu bez obzira sto im svaki prijelazni rok uzmu pola i daju deset igraca koje oni uzimaju htjeli to ili ne. Nisam upoznat koliko je on strog i oce li biti cvrsta ruka razbahacenoj svlacionici. Djeluje mi kao ugladjeni gospodin, a i za vrijeme utakmice ima izljeve agresije pa se nadam da s njim nema zezanja. Ja bi nekako prije uzeo Pamica koji mi izgleda strasniji i ludji od Ivkovica, jer ovoj ekipi vise treba cvrsta ruka nego dobar trener. Sve u svemu, od svih HNL trenera ovo su jedina dva koja bi volio vidjet u Dinamu. I Ivkovic bi ako nista zajedno sa sobom doveo Gocu Jurica pa da opet imamo cuku, da imamo poriv, da si zasuce rukav u tunelu, da si onaj secer u ruku i vikne ajmoooo, a protivniku se ledi krv u zilama
I na kraju zalosna cinjenica da bi Ivkovicevim dolaskom u Dinamo Lokomotivu preuzeo Cacic. Svi znamo kuda idu treneri Lokosa.
Gošća emisije Nedjeljom u dva je sportska novinarka Romana Eibl. Komentirat će odlazak nogometne reprezentacije na Svjetsko prvenstvo, ali i ispad Joa Šimunića nakon utakmice. Osim toga bit će riječi o stanju u sportu te utjecaju Zdravka Mamića na hrvatski nogomet.

Znali su da se odgađa pa nema navijačaZakon o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima:
Članak 4.
(1) Protupravnim ponašanjem u smislu ovoga Zakona smatra se:.........
– maskiranje lica kapom, maramom ili na drugi način radi prikrivanja identiteta
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.