Najveće svjetske misterije
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Cautinho
- Kontakt:
Najveće svjetske misterije
Opet ja,opet nova tema.
Naravno,moderaciju pozivam ako nije u redu da tema bude ovdje da je uklone.
A ja da počnem.Htio bih da ovdje pišemo o stvarima koje ne možemo objasniti,stvari koje su se desile,i koje nas zanimaju kao i sav ostali svijet,ali o kojima ne znamo ništa ili znamo dosta malo.
U tu grupu odmah spadaju neki ljudi poznati kao masoni,pa razna ubojstva koja su se desila,a malo se zna o tome.
Ono što me je ponukalo da otvorim ovu temu je obljetnica 50. godina od smrti američkog predsjednika Johna F. Kennedya. Američke televizije tome daju znatnu pažnju,veliki je broj dokumentaraca i ostalih emisija koje su posvećene tome.I razne ostale stvari koje bi voljeli znati,a ne znamo.
Šta je bilo sa Marylin Monroe? I ostale razne teorije zavjera,itd.
Nadam se da se tema ne kosi sa pravilima foruma.
Izvolite.
Naravno,moderaciju pozivam ako nije u redu da tema bude ovdje da je uklone.
A ja da počnem.Htio bih da ovdje pišemo o stvarima koje ne možemo objasniti,stvari koje su se desile,i koje nas zanimaju kao i sav ostali svijet,ali o kojima ne znamo ništa ili znamo dosta malo.
U tu grupu odmah spadaju neki ljudi poznati kao masoni,pa razna ubojstva koja su se desila,a malo se zna o tome.
Ono što me je ponukalo da otvorim ovu temu je obljetnica 50. godina od smrti američkog predsjednika Johna F. Kennedya. Američke televizije tome daju znatnu pažnju,veliki je broj dokumentaraca i ostalih emisija koje su posvećene tome.I razne ostale stvari koje bi voljeli znati,a ne znamo.
Šta je bilo sa Marylin Monroe? I ostale razne teorije zavjera,itd.
Nadam se da se tema ne kosi sa pravilima foruma.
Izvolite.
Zadnja izmjena: Cautinho, dana/u 18 feb 2015, 21:35, ukupno mijenjano 15 puta.
Keep walking.
- tyler durden
- Kontakt:
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: Najveće svjetske misterije
Marilyn Monroe je umrla.
mene zanima kako ti dises dok otvaras ovakve teme ili vracas one stare od prije sto godina, kako se ne zablokiras i ne dodje do neke greske dok smisljas ovakve poteze pa ne zaboravis disati i onesvjestis se
cuj marilyn monroe i zavjere, zivote dragi i boze sveti presveti
cuj marilyn monroe i zavjere, zivote dragi i boze sveti presveti

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
joj frajera, ne mogu da vjerujem
Tebe bi trebali admini ovog foruma staviti u hall of fame foruma, stvarno si majstor ovog zanata

- Cautinho
- Kontakt:
Temu nisam otvorio da se vi možete ismijavati i da vam je došlo u dušu da meni nešto kažete,već da diskutujemo o ovome što sam gore napisao.
Ako nemate neki normalan i racionalan komentar,molim vas da zaobiđete ovu temu.
Ako nemate neki normalan i racionalan komentar,molim vas da zaobiđete ovu temu.
Keep walking.
- tyler durden
- Kontakt:
Jel jos kome Cautinho poslao privantu poruku ? 

ima tema o teoriji zavjere ako se ne varam 

Licno ne vjerujem u vecinu teorija zavjere ali mislim da je tema formulisana fino i da se moze razviti zanimljiva diskusija.Nisam upratio da li je ovaj dokumentarac o smrti Kennedy-a vec emitovan na discovery-u, pa ako ima neki link postavite ga . U svakom slucaju Podrska Cautinhu 

Koliko znam , večeras ide na NAT GEOhordass89 je napisao/la:Licno ne vjerujem u vecinu teorija zavjere ali mislim da je tema formulisana fino i da se moze razviti zanimljiva diskusija.Nisam upratio da li je ovaj dokumentarac o smrti Kennedy-a vec emitovan na discovery-u, pa ako ima neki link postavite ga . U svakom slucaju Podrska Cautinhu
ZELJEZNICAR 1921!
U petak je na DC oko 9 meni se cini.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Bila i admin je obrisaosonik24 je napisao/la:ima tema o teoriji zavjere ako se ne varam

A i prije te je bila jedna fantasticna i onda su poceli o religiji i odmah obrisana
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Cautinho
- Kontakt:
Pa eto,nadam se da nećemo otići u krivom smjeru.
Nisam otvorio temu da se zayebavamo,već stvarno mislim da ima potencijala i materijala da bude zanimljiva i poučna.
Dajte još prijedloga.
Nisam otvorio temu da se zayebavamo,već stvarno mislim da ima potencijala i materijala da bude zanimljiva i poučna.
Dajte još prijedloga.
Keep walking.
Nike valjda reklamirao temu privatnim porukamatyler durden je napisao/la:Jel jos kome Cautinho poslao privantu poruku ?

Sent from my iPhone 4 using Tapatalk
naprijed rejal
Cautinho kralj foruma, evo recimo jedna zanimljivost
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: sonik24, dana/u 17 nov 2013, 11:48, ukupno mijenjano 1 put.
E moj Cautinho, bolje da si pokreno temu o religiji, jer i ako te banuju zbog toga nije neka šteta a dobar je pokušaj 

Pustiću sunce da topi ljubav!
O masonima se ne ništa bitno ne može znat 

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
.
Zadnja izmjena: Edinho992, dana/u 17 nov 2013, 12:20, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Za mene je najveća svjetska misterija , gradnja piramida u Egiptu ; ne samo piramida već i hramova onih okolnih , tipa Dolina Kraljeva i to ... U to vrijeme , sa onim primitivnim alatom , izgraditi ono ...
Osim da sam ja predsjednik svih masona na svijetuDex je napisao/la:O masonima se ne ništa bitno ne može znat
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.