Da sad se nadat i da pobjedireds_forever je napisao/la:konacno jedan dobar skok ahonena u prvoj seriji
Skijaski skokovi
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Skijaski skokovi
Ti si izgleda tek od ove godine poceo pratit NG turneju, pa nisi upoznat sa duzinama u Innsbrucku i ne sjecas se kad se skakalo po 115/120 za pobjedubavarian_bk je napisao/la:Koja kriticna linija ,jesul skakali proslu skakaonicu ,130 bez ikakvih problema ,i sam komentator kaze ,da je zaletiste prekratko
-
bavarian_bk
- Kontakt:
E nek ti gledas duze brate ,a kad se skakalo po 140 metara ,onda nisi gledo ,nezz jel bilo na turneji ,ali prije se skakalo duze nego sada .The Game je napisao/la:Ti si izgleda tek od ove godine poceo pratit NG turneju, pa nisi upoznat sa duzinama u Innsbrucku i ne sjecas se kad se skakalo po 115/120 za pobjedubavarian_bk je napisao/la:Koja kriticna linija ,jesul skakali proslu skakaonicu ,130 bez ikakvih problema ,i sam komentator kaze ,da je zaletiste prekratko![]()
![]()
![]()
beze rasprava...i sam ste culi da se skakaonica dosta puta mjenjala
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
U insbrucku se nikad nije skakalo 140metarabavarian_bk je napisao/la:E nek ti gledas duze brate ,a kad se skakalo po 140 metara ,onda nisi gledo ,nezz jel bilo na turneji ,ali prije se skakalo duze nego sada .The Game je napisao/la:Ti si izgleda tek od ove godine poceo pratit NG turneju, pa nisi upoznat sa duzinama u Innsbrucku i ne sjecas se kad se skakalo po 115/120 za pobjedubavarian_bk je napisao/la:Koja kriticna linija ,jesul skakali proslu skakaonicu ,130 bez ikakvih problema ,i sam komentator kaze ,da je zaletiste prekratko![]()
![]()
![]()
Inace ovi skakaci skacu i po 230m, samo zavisi na kojima skakaonicama
nema potpisa
u obersdorfu se skace preko 130 metara ui bishoshofenu
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
malo pogledajte karakteristike skakaonice i necete pisat vake budalastine..
innsbruck i 140m haha:D
ma sve puklo, najduzi skok u Innsbrucku je 135 m,skovio Adam Malis i to nije priznat dodirnuo snijeg!zvanicni rekord je oko 134 metra mislim!ahmiiic je napisao/la:malo pogledajte karakteristike skakaonice i necete pisat vake budalastine..
ahmiiic je napisao/la:malo pogledajte karakteristike skakaonice i necete pisat vake budalastine..
Ne pishemo svi budalastine, jedan lik je samo napisao ovu nebulozu
nema potpisa
ja mislim da je 133,5m tacno,a postavio ga je Sven Hanavaldsakho je napisao/la:ma sve puklo, najduzi skok u Innsbrucku je 135 m,skovio Adam Malis i to nije priznat dodirnuo snijeg!zvanicni rekord je oko 134 metra mislim!ahmiiic je napisao/la:malo pogledajte karakteristike skakaonice i necete pisat vake budalastine..
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Jbg ja sad ispade glup
Jedan je napisao da je kriticna tacka 130 metara ,nije naveo skakaonicu ,i ja rekao da su skakali u obersdorfu po 130 bez ikakvih problema ,a to se pogresno shvatilo 
Jeste ovo je tacno za HanavaldaJameS je napisao/la:ja mislim da je 133,5m tacno,a postavio ga je Sven Hanavaldsakho je napisao/la:ma sve puklo, najduzi skok u Innsbrucku je 135 m,skovio Adam Malis i to nije priznat dodirnuo snijeg!zvanicni rekord je oko 134 metra mislim!ahmiiic je napisao/la:malo pogledajte karakteristike skakaonice i necete pisat vake budalastine..
FK Pjetlovi
Ja gledam hvala Bogu ima 10-ak godina ove skokove, vise neg ti ljeta imas u zicigu.bavarian_bk je napisao/la:E nek ti gledas duze brate ,a kad se skakalo po 140 metara ,onda nisi gledo ,nezz jel bilo na turneji ,ali prije se skakalo duze nego sada .The Game je napisao/la:Ti si izgleda tek od ove godine poceo pratit NG turneju, pa nisi upoznat sa duzinama u Innsbrucku i ne sjecas se kad se skakalo po 115/120 za pobjedubavarian_bk je napisao/la:Koja kriticna linija ,jesul skakali proslu skakaonicu ,130 bez ikakvih problema ,i sam komentator kaze ,da je zaletiste prekratko![]()
![]()
![]()
A za ove rekorde ti je objasnjeno
Daj Božereds je napisao/la:Gregor S.osvaja NGT4S
![]()
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
sumnjam Kofler je u prednosti a nije neka velika razlika u formireds je napisao/la:Gregor S.osvaja NGT4S
![]()
Gusto iako Kofler ima prednost od 15 bodova
Four hills tournament
01 Kofler, A. At 772.2 0
02 Schlierenzauer At 757.6 3
03 Loitzl, W. At 750.7 1
04 Ahonen, J. Fi 749.9 1
05 Ammann, S. Ch 746.8 1
Four hills tournament
01 Kofler, A. At 772.2 0
02 Schlierenzauer At 757.6 3
03 Loitzl, W. At 750.7 1
04 Ahonen, J. Fi 749.9 1
05 Ammann, S. Ch 746.8 1
FK Pjetlovi
Ajde Schlierenzauer, možeš nadoknadit 14,6 bodova, iako je za njega najvažniji Svjetski kup i Vancouver
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
- moustapha
- Kontakt:
Jucer je na kvalifikacijama nadoknadio oko 7 boodva, sto znaci ako se danas ponove slicni rezultati u dvije serije bit ce to neizvjestan kraj kakav se samo pozeljeti moze.Ted Mosby je napisao/la:Ajde Schlierenzauer, možeš nadoknadit 14,6 bodova, iako je za njega najvažniji Svjetski kup i Vancouver
Schlierenzauer me odusljevljava svojom hrabroscu i volio bih da danas ostvari pobjedu u ukupnom poretku novogodisnje turneje.
#divovi
I Amman opet imas sansu zaukupnu pobjedu, ima 13,8 bodova manje od Koflera. Bice gusto u drugoj seriji, ako Kofler opet skoci ispod 130 mislim da je sve moguce
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.