Pauk je napisao/la:Vrlo cudan san nocas, sanjao sam da posle 3 utakmice na SP-u, imali smo 0 poena i gol razliku od 2-14, a zadnju tekmu smo izgubili 2-6 (dva gola za nas su bila autogola istog igraca protivnickog tima u 15. i 95. minuti
Samo se sjecam zadnjeg protivnika a to je Borussia Dortmund
hahaha sreca pa je Borussia Dortmund
to je najvjerovatnije brat subotic svojim bosancima poklonio 2 gola
Pauk je napisao/la:Vrlo cudan san nocas, sanjao sam da posle 3 utakmice na SP-u, imali smo 0 poena i gol razliku od 2-14, a zadnju tekmu smo izgubili 2-6 (dva gola za nas su bila autogola istog igraca protivnickog tima u 15. i 95. minuti
i ja sam sanjao, ali tekmu BiH - Brazil. Sve sto smo sutali, uslo. Inace zavrsilo 5-1, za nas, naravno
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
A Jürgen Klopp zamjenio Papeta na klupi Bosne poslije SP ?
Čitam na indexx.hr malo o ekonomskim aspektima SP-a. Plasman, dakle lova već u džepu NSBiH, donosi 9,50 miliona Eura + sponzori, marketing i slično. Strašna lova, nadam se da će se iskoristiti u prave svrhe i da napokon i naši klubovi, koji jednostavno MORAJU postati baza za stvaranje novih reprezentativaca, počnu ozbiljnije raditi i stvarati kakve - takve rezultate.
Naravno, svaki bod na SP, plasman u slijedeći krug i sl. isto donosi ogromnu lovu, tako da je vrlo važno da naši ubilježe što bolji nastup (iako su već sasvim dovoljno i uradili). Plus na sve to, nastupom na SP će uraditi jako puno na promociji države, sigurno da će se stvari pomaći sa mrtve tačke kada je u pitanju doživljaj reprezentacije u samoj BiH.
Sjajno.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
NoName je napisao/la:Čitam na indexx.hr malo o ekonomskim aspektima SP-a. Plasman, dakle lova već u džepu NSBiH, donosi 9,50 miliona Eura + sponzori, marketing i slično. Strašna lova, nadam se da će se iskoristiti u prave svrhe i da napokon i naši klubovi, koji jednostavno MORAJU postati baza za stvaranje novih reprezentativaca, počnu ozbiljnije raditi i stvarati kakve - takve rezultate.
Naravno, svaki bod na SP, plasman u slijedeći krug i sl. isto donosi ogromnu lovu, tako da je vrlo važno da naši ubilježe što bolji nastup (iako su već sasvim dovoljno i uradili). Plus na sve to, nastupom na SP će uraditi jako puno na promociji države, sigurno da će se stvari pomaći sa mrtve tačke kada je u pitanju doživljaj reprezentacije u samoj BiH.
Sjajno.
mislim da je jjos dodatnih 8 mil ojra ako prodjes grupu
Znaci u buducnosti nema izgovora, tipa nemamo para, ne mozemo stvarat igrace i konkurisat u mladjim kategorijama. Ovo je pravi test za savez. Lako je kukat, sad su pare tu i svi znamo da su tu. Pitanje je kako ce se to sve iskoristit.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
NoName je napisao/la:Čitam na indexx.hr malo o ekonomskim aspektima SP-a. Plasman, dakle lova već u džepu NSBiH, donosi 9,50 miliona Eura + sponzori, marketing i slično. Strašna lova, nadam se da će se iskoristiti u prave svrhe i da napokon i naši klubovi, koji jednostavno MORAJU postati baza za stvaranje novih reprezentativaca, počnu ozbiljnije raditi i stvarati kakve - takve rezultate.
Sjajno.
Sve je to sjajno ali gdje prestaje logika tu nastaje Bosna.
Sad će se tek lešinari okupiti oko saveza jer zna da će biti puni ko brod,većina tog novca će otići u privatne džepove u to sam uvjeren.
Sjajno.
Evo gdje pare idu: " onclick="window.open(this.href);return false;
Sve je fino objasnio, tako da ne bi trebalo biti nista nejasno.
Sjajno.
Evo gdje pare idu: " onclick="window.open(this.href);return false;
Sve je fino objasnio, tako da ne bi trebalo biti nista nejasno.
Baš tako. Ne treba očekivati neka čuda s tim novcem. To će biti utrošeno za sve troškove i potrebe naših reprezentativaca, a ostatak će napuniti kasu N/FSBiH. Begić je dobro uradio što je tako otvoreno obrazložio kako i šta s parama.
Unofficialpage je napisao/la:BHT-u upitan prijenos svjetskog
Amateri, level: expert
Ma to oni lazu da bi dobili vise para. Vec su osigurali prava.
A vidim ponovo idemo na Euroviziju. Znaci ima se. Inace mislim da nigdje na Svijetu ne postoji pravilo da drzavna televizija ima vise reklama od komercijalnih, pa to obicno bude obratno. Sad su ista pravila za sve, a ovi se bune.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Treba lezihljebovicima ukinuti prihode. I kvalifikacije smo gledali bez njih, mozemo i Brazil.
Stoka. Ugurali familije u BHT i dobivaju sigurne pare, radili ne radili.
Kvalitet slike im je losiji nego kod mene na mobitelu.
maminho je napisao/la:ima prijenosa na nekoj od relevantnih satelitskih postaja?
Al Jazira Sports, Bein Sport, BTSport,SportTV i dr.
LenBias je napisao/la:cika senad ceka kao zapeta puska
Neka čeka i dalje, jasno je da manifestacije od visokog značaja prenose državne televizije, OI,SP i sl., Senad može samo da čeka, nema zemaljsku frekvenciju i ćao
Ja biram ipak BHT, iz jednog prostog razloga pokrivenost signalom na teritoriju cijele države, valjda je ovo državna reprezentacija i svi bi je trebali gledati Senad nam to ne može ponuditi
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.