Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
http://prntscr.com/24rmdj" onclick="window.open(this.href);return false;
- sphenoideum
- Kontakt:
Dobro si mislio... šteta što sam ih upario sa nečim što sam mislio da je zicerHead je napisao/la:Misljenja sam da ce danas Vitez dobiti Borca @2,8
hahah, vidio sam na temi "last man" da nitko tu nije stavio na domaćina pa sam se okušao
izgleda da sam pobjednik kola, a o borcu i vitezu znam koliko i o molekularnoj biologiji
edinho, šteta za taj jedan par.. Moćan tiket si složio.
fordinjo, apsolutno se slažem sa svim napisanim.. Nažalost sam prespavao početak meča pa tako nisam stigao ništa napisat ovdje. Dobit će ovo Thornton, kvota 2,00 je bila poklon.. Samo 180-ke sad yebu stvar.. Trenutno je 7-7..
Pa da ne ispadne da sam sve ovo za ku*ac pisao, ja ću odigrat da će u meču biti više od 17,5 180-ki po kvoti 1,72.
EDIT: promijenio sam u zadnju.. svidjela mi se kvota na thorntona da će imati više 180-ki na 2,20.. i izgleda da sam dobro odlučio.. btw - bravo fordinjo!
edinho, šteta za taj jedan par.. Moćan tiket si složio.
fordinjo, apsolutno se slažem sa svim napisanim.. Nažalost sam prespavao početak meča pa tako nisam stigao ništa napisat ovdje. Dobit će ovo Thornton, kvota 2,00 je bila poklon.. Samo 180-ke sad yebu stvar.. Trenutno je 7-7..
Pa da ne ispadne da sam sve ovo za ku*ac pisao, ja ću odigrat da će u meču biti više od 17,5 180-ki po kvoti 1,72.
EDIT: promijenio sam u zadnju.. svidjela mi se kvota na thorntona da će imati više 180-ki na 2,20.. i izgleda da sam dobro odlučio.. btw - bravo fordinjo!
U desetom selu živi Antuntun!
Telstar - Oss 1 @1,80
Biel - Schaffhausen ps1@1,5
Kolding - Kielce vise od 51,5 @1,85
Kvota: 5,00
Biel - Schaffhausen ps1@1,5
Kolding - Kielce vise od 51,5 @1,85
Kvota: 5,00
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
možda bi bolji bet bio over 27,5 legova po kvoti 1,90Fordinjo je napisao/la: 17 Nov 2013 - Phil Taylor ₋ Adrian Lewis - Hendikep klađenje / Adrian Lewis (+4.5) @ 1.67
[/b]
U desetom selu živi Antuntun!
-
gojzerica
- Kontakt:

Kvota 53.
Sarajevo-Slavija 1
Cedevita-Radnički 1
Dunkerque-Kiel 2
A.Gonzalez-Volandri (P.P) 1
Budućnost-FTC Rail Cargo 1
Koeficijent : 4,54
Uplata: 5 KM
Dobitak: 22,70 KM
Cedevita-Radnički 1
Dunkerque-Kiel 2
A.Gonzalez-Volandri (P.P) 1
Budućnost-FTC Rail Cargo 1
Koeficijent : 4,54
Uplata: 5 KM
Dobitak: 22,70 KM
❶❾❽❽
-
InatSilanBosanski
- Kontakt:
Sarajevo - Slavija X @4.50
Još par prijedloga košarke ...
16:00 Bremerhaven-Bayreuth - kp1 @1,75
> U svih 6 međusobnih utakmica Bremerhaven je slavio čak 5 puta. Trenutno su posljedni na tabeli, nizali su 7 poraza, da bi prošlo kolo iznenadili i pobjedili Hagen u gostima, i time zabilježili prvu pobjedu. Ovo im je odlična prilika da se odlijepe sa dna protiv slabašne ekipe Bayreutha. Kvota i više nego odlična.
16:00 Krasny-Neptunas(-5,5) - h2 @1,85
> Duel 2 podjednake ekipe u VTB ligi, ne znam cemu ovako podcjenjivanje gostiju, a stoji i to da su se gosti bolje pokazali od Slovenaca u ovih 5 dosadašnjih utakmica.
17:00 Usti n.Labem-Opava - kp1 @1,85
> Susret dva velika rivala. Odigrali su preko 30 utakmica međusobno. Broj pobjeda i poraza je podjeljen, tu su što se tiče i kvaliteta. Domaćini su nakon 2 startna poraza kući, nizali 2 pobjede, i nakon 2 poraza u međusobnim duelima u Martu ove godine, mislim da je ovo odlična prilika za osvetu.
18:15 Pesaro-Sassari(+5,5) - h1 @1,85
> Pesaro sigurno ne zaslužuju ovo mjesto na kojem se trenutno nalaze. U dosadašnjih 5 kola zabilježili su tek 1 pobjedu i 4 poraza. Ali to sve protiv izuzetno jakih i vodećih protivnika kao sto su Cantu, Siena, Montegranaro ... Sassari odlično igra kući, dok su u gostima totalna suprotnost. Mislim da Pesaro ovo dobija, ako ne, bar da pokriju ovaj hendikep.
18:40 Bnei Hasharon-Hapoel Eliat - kp 1 @1,65
> Može se reći derbi 7. kola Izraelskog prvenstva. Susret 3. i 4. ekipe. Domaćini imali dosta teže utakmice od protivnika. Čak su prošlo kolo mogli slaviti protiv Macabija i prirediti veliko iznenađenje. Hapoel Eliat igra loše u gostima. Kvalitet, domaći teren i još što-šta mislim da su dovoljni za pobjedu domaćih.
16:00 Bremerhaven-Bayreuth - kp1 @1,75
> U svih 6 međusobnih utakmica Bremerhaven je slavio čak 5 puta. Trenutno su posljedni na tabeli, nizali su 7 poraza, da bi prošlo kolo iznenadili i pobjedili Hagen u gostima, i time zabilježili prvu pobjedu. Ovo im je odlična prilika da se odlijepe sa dna protiv slabašne ekipe Bayreutha. Kvota i više nego odlična.
16:00 Krasny-Neptunas(-5,5) - h2 @1,85
> Duel 2 podjednake ekipe u VTB ligi, ne znam cemu ovako podcjenjivanje gostiju, a stoji i to da su se gosti bolje pokazali od Slovenaca u ovih 5 dosadašnjih utakmica.
17:00 Usti n.Labem-Opava - kp1 @1,85
> Susret dva velika rivala. Odigrali su preko 30 utakmica međusobno. Broj pobjeda i poraza je podjeljen, tu su što se tiče i kvaliteta. Domaćini su nakon 2 startna poraza kući, nizali 2 pobjede, i nakon 2 poraza u međusobnim duelima u Martu ove godine, mislim da je ovo odlična prilika za osvetu.
> Pesaro sigurno ne zaslužuju ovo mjesto na kojem se trenutno nalaze. U dosadašnjih 5 kola zabilježili su tek 1 pobjedu i 4 poraza. Ali to sve protiv izuzetno jakih i vodećih protivnika kao sto su Cantu, Siena, Montegranaro ... Sassari odlično igra kući, dok su u gostima totalna suprotnost. Mislim da Pesaro ovo dobija, ako ne, bar da pokriju ovaj hendikep.
18:40 Bnei Hasharon-Hapoel Eliat - kp 1 @1,65
> Može se reći derbi 7. kola Izraelskog prvenstva. Susret 3. i 4. ekipe. Domaćini imali dosta teže utakmice od protivnika. Čak su prošlo kolo mogli slaviti protiv Macabija i prirediti veliko iznenađenje. Hapoel Eliat igra loše u gostima. Kvalitet, domaći teren i još što-šta mislim da su dovoljni za pobjedu domaćih.
Da li neko zna sta je s ovim svicarskim fudbalom danas na ponudi Biela a izgleda da ne igraju ? Ima li neko neku inf. ? 
- suicidesquad
- Kontakt:
Cremona - Cantu(156,5) 1 1,85
Edinho992 je napisao/la:
Nikad nisam kontao ove hendikepe. Sta znaci ovo, da ce Pesaro dobiti sa vise od 5 razlike ?
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Prvo sto gledas koje favorit, ako je favorit Pesaro onda ti ovo H1 znaci da ce Pesaro najmanje uzeti sest razlike i sve preko sest prolazis, ako dobiju pet razlika, padas.Puma je napisao/la:Edinho992 je napisao/la:
Nikad nisam kontao ove hendikepe. Sta znaci ovo, da ce Pesaro dobiti sa vise od 5 razlike ?
Igraju sutra.Alsoudani je napisao/la:Da li neko zna sta je s ovim svicarskim fudbalom danas na ponudi Biela a izgleda da ne igraju ? Ima li neko neku inf. ?
Hvala!Kurbla je napisao/la:Igraju sutra.Alsoudani je napisao/la:Da li neko zna sta je s ovim svicarskim fudbalom danas na ponudi Biela a izgleda da ne igraju ? Ima li neko neku inf. ?
Da Sassari neće dobiti više od 5 razlike(pošto su favoriti u ovom meču), odnosno da će Pesaro dobiti, ili da će izgubiti najviše 5 razlike. Ma jednostavno na konačan rezultat dodaš 5,5 Pesaru i eto ga, npr rezultat bude 70:75, dodaš 5,5 domaćinima i dobiješ 75,5:75.Puma je napisao/la:Edinho992 je napisao/la:
Dajte molim Vas, uozbiljite seEdinho992 je napisao/la:Da Sassari neće dobiti više od 5 razlike(pošto su favoriti u ovom meču), odnosno da će Pesaro dobiti, ili da će izgubiti najviše 5 razlike. Ma jednostavno na konačan rezultat dodaš 5,5 Pesaru i eto ga, npr rezultat bude 70:75, dodaš 5,5 domaćinima i dobiješ 75,5:75.Puma je napisao/la:Edinho992 je napisao/la:
Ovo gore napisano znaci da ce Pesaro pobijediti sa vise od 5 razlike. Medjutim, niti u jednoj kladionici ne postoji ovakav hendikep po ovoj kvoti za ovaj par.
Kolega je napravio lapsus: umjesto ''+5,5'', treba da stoji ''-5,5''
- DrinaJedina
- Kontakt:
Edinho ispratio sam neke parove sa 2 moja, nadamo se da ćeš i ovaj put bit' 95% - tan 
@Kurbla, meni je sasvim svejedno jel stoji + ili -. Dodajem, oduzimam poene ekipama, isto mi ga dođe
. Zna se na šta se misli, pa nek uzme ko kako hoće.
Umrli NY ne mogu da vjerujem, 4 poraza kod kuce vec ljudi imajuLloriS je napisao/la:New York - Atlanta 1 1.80 (poklon dana)
Chicago - Indiana kp1 1.80 (Chicago poznat kao ekipa koja prekida velike serije, a Indiana je na 9-0)
Houston - Denver 210,5 OVER 1.75 (Dvije revolveraske ekipe)
Charlotte - Miami 2 1.30 ( Miami se polako zahuktava)
Beal 18,5 OVER 1.85 (dobar suter, i velik potrosac lopti, ocekujem ga u OVER nocas)
KVOTA: 13,64
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.