FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sve nam sada ide na ruku.
Ali nikako se ne smijemo zalijetati. Vitez dade Borcu 3, trebamo ozbiljno pristupiti, pokušati rano utrpati gol, da im ovo samopouzdanje srušimo.
Ali nikako se ne smijemo zalijetati. Vitez dade Borcu 3, trebamo ozbiljno pristupiti, pokušati rano utrpati gol, da im ovo samopouzdanje srušimo.
- corleone87
- Kontakt:
Eto ga i Bojrac zijanio,nek i kone zijane i ovo kolo odlicno.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
-
dimitrijevic
- Kontakt:
Kone iduce kolo idu Sirokom tako,da i tu ocekujem kiks i onda mi pobijedimo Vitez i Borac i docekujemo proljece na prvom mjestu uz odlican raspored s obzirom,da cekamo kuci teze protivnike,a gostujemo laksim medju kojima su dva gostovanja u Sarajevu protiv Olimpika i Slavije.Ko bi rekao nakon onakvog starta i toliko turbulencija,da cemo opet deset kola do kraja vjerovatno biti prvi kandidati za titulucorleone87 je napisao/la:Eto ga i Bojrac zijanio,nek i kone zijane i ovo kolo odlicno.
8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
Mogli bi imati vise problema sa vitezom nego sa borcem koji je izgleda odigrao svoje za ovu sezonu.
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
ako je zizovic direkt dobio crveni mislim da nece proci ispod 2 tekme, zna li iko je li direktni bio ?
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Molim sve navijače koji su blizu da odu podržati igrače da lakše slomimo Vitez. Kažem slomimo jer priželjkujem visok rezultat, naravno u našu korist 
- corleone87
- Kontakt:
Drugi zuti je dobiofedeltafrotta je napisao/la:ako je zizovic direkt dobio crveni mislim da nece proci ispod 2 tekme, zna li iko je li direktni bio ?
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
e jbg onda
prvo srediti viteza uz maximalan pristup i onda tek razmisljati o bojcu
VTŽ!
prvo srediti viteza uz maximalan pristup i onda tek razmisljati o bojcu
VTŽ!
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
-
InatSilanBosanski
- Kontakt:
Mislim da ova ekipa moze pobijediti Viteza lagano uz, normalno, veliku podrsku sa tribina.Ja bi presretan bio kada bi bilo 45oo ljudi, a protiv Borca napuniti Grbavicu jer je to ipak zadnja utakmica u ovom dijelu sezone, imamo jakog protivnika i jos ako pobjedimo idemo na 1 mjesto - tako da sada nema razloga da izbjegnete ovu utakmicu.
ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI !
ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI !
- invincible1921
- Kontakt:
sta reci...
15 kola je sve regularno,odjdnom postaje jasno da je zeljo jako blizu titule i odma je sve nastimano....nez bil se smijo ili plako
15 kola je sve regularno,odjdnom postaje jasno da je zeljo jako blizu titule i odma je sve nastimano....nez bil se smijo ili plako
=\_1921_/=
Koji je ono igrac slavije stoper se dovodio u vezu sa nama pisalo je neki dan al sam zaboravio da ne trazim po netu. Gledam utakmicu pa da ga malo bolje popratim ?
-
RiverPlate
- Kontakt:
Aleksić Radosav!terabajt je napisao/la:Koji je ono igrac slavije stoper se dovodio u vezu sa nama pisalo je neki dan al sam zaboravio da ne trazim po netu. Gledam utakmicu pa da ga malo bolje popratim ?
Grbavica naš je Hram!!!
Fino momak igra!RiverPlate je napisao/la:Aleksić Radosav!terabajt je napisao/la:Koji je ono igrac slavije stoper se dovodio u vezu sa nama pisalo je neki dan al sam zaboravio da ne trazim po netu. Gledam utakmicu pa da ga malo bolje popratim ?
nema prolaza pored njega,sve pokupi 
Prvaci: 1946;1971/72;1997/98;2000/01;2001/02;2009/10;2011/12;2012/13
Kup: 1999/00;2000/01;2009/10;2011/12;2012/13
Super Kup: 1998;2000;2001
Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom svog neprijatelja ili bez svoje! Paolo Di Canio
Kup: 1999/00;2000/01;2009/10;2011/12;2012/13
Super Kup: 1998;2000;2001
Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom svog neprijatelja ili bez svoje! Paolo Di Canio
Mislim da je onaj jedan iz lukavice sto pise na forumu napisao da je momak jedan od najboljih.
Dobar Aleksić pravo. Dobar u zraku, dobar u 1 na 1.
Za sad, naravno.
Dobar im je i ovaj Popović.
Za sad, naravno.
Dobar im je i ovaj Popović.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Dobar je Aleksic samo on ima ugovor, a to ce prije biti da je dizanje cijene njemu preke Zelje, nego da ga mozemo dovesti. 
Kada su svi kukali nesto, pricali sve i svasta, malo nas je bilo optimistcnih i dalje...asunsao je napisao/la:Sutra sa pobjedom protiv Mladosti poceti neki novi sampionski niz...
2 boda kasnimo za liderom, oh yeah
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
- corleone87
- Kontakt:
Damo im fore par kola da skupe bodova i dzaba opet ih stignemo.