FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- zeljo4life
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ja goreg igraca od ovog vaseg Karica nisam odavno vidio. Da, zna primati batine i zagraditi se ali osim toga od njega nema nikakve koristi.
Jevtic mi se svidja, fino kontrolise loptu, on i Todorovic (uprkos fuli) bi dobili neku pristojnu ocjenu, jedva prolaznu ali ipak pristojnu u odnosu na ostale. Vusljanin i Karic prvi kandidati za zamjenu, ovog drugog jednostavno ne znam ko vise drzi u vasem timu.
Jevtic mi se svidja, fino kontrolise loptu, on i Todorovic (uprkos fuli) bi dobili neku pristojnu ocjenu, jedva prolaznu ali ipak pristojnu u odnosu na ostale. Vusljanin i Karic prvi kandidati za zamjenu, ovog drugog jednostavno ne znam ko vise drzi u vasem timu.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
imate opasan centarsut u sredinu iz igre. tako bi mogao pasti gol.
nesto losije izvodjenje svih prekida.
slaba reakcija igraca u sitnom prostoru (dobro rijetko ko dobro stoji u ligi)
nesto losije izvodjenje svih prekida.
slaba reakcija igraca u sitnom prostoru (dobro rijetko ko dobro stoji u ligi)
-
vincenttan
- Kontakt:
U 17:00 POCEO JE NA arena sport JOS JEDAN HOROR U REŽIJI HUSREFA MUSEMICA, A GLAVNI GLUMAC JE karić
Nek nam je Bog na pomoci, mene kosevo od proslog kola nece vidjeti, a sad mi je drago da ne idem... ljudi mi se poceli smijati kad kazem da dem gladati sarajevo...
husrefe, ocekujem da Safetu predlozis Karića za Brazil... hebo dzeku i ibiševića
Nek nam je Bog na pomoci, mene kosevo od proslog kola nece vidjeti, a sad mi je drago da ne idem... ljudi mi se poceli smijati kad kazem da dem gladati sarajevo...
husrefe, ocekujem da Safetu predlozis Karića za Brazil... hebo dzeku i ibiševića
Pa sta je fazon sad ? Zar nisu bile parole podrske Husrefu prije par mjeseci... kleli se u njega kao u Blekica
Nakon Husrefa na redu je kosooki pretpostavljam... kunete se u njega, a do ljeta bice "ma kakav Tan". Joj da vas nema...
Sto se tice utakmice, standardna za nasu ligu. Slavija i vi u 5 deka.. ali eto vi se ko borite za titulu. Navijam za vasu pobjedu radi listica.
Eto jos i crveni karton.. OSIM kupio utakmicu, kao i onu u Bijeljini.
Nakon Husrefa na redu je kosooki pretpostavljam... kunete se u njega, a do ljeta bice "ma kakav Tan". Joj da vas nema...
Sto se tice utakmice, standardna za nasu ligu. Slavija i vi u 5 deka.. ali eto vi se ko borite za titulu. Navijam za vasu pobjedu radi listica.
Eto jos i crveni karton.. OSIM kupio utakmicu, kao i onu u Bijeljini.
sedmi pokusaj...
Cim je mali Radovac uso, odmah bolje tekma 
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
haha ovako dohvatim svakih par kola dio tekme Sarajeva i svaki put covjek konta "ajd nece mu vise ovaj karic igrat nakon ove tekme" a lik hladno svaki put tu kad gledam hahah gori igrac nije zaigrao u PL (ovim starim klubovima), ko Bendtner jbt...fkt sto on igra 
generalno slabo su igrali prvo poluvrijeme, a i ovaj sudija je.e Slaviju u mozak kulturno
generalno slabo su igrali prvo poluvrijeme, a i ovaj sudija je.e Slaviju u mozak kulturno
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
NIKOLAAAA hahahaha
"U cast velikog simbola. U cast raje i grada, kakvog nisam upoznao..."
Ovaj vam Komazec ima najbolji sut u ligi zadnji 10g a mozda kako i postoji ova liga
Nikolaaaa 
Ludiloooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo. 
Zadnja izmjena: uschtipak, dana/u 17 nov 2013, 18:37, ukupno mijenjano 1 put.
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Cemer od igre , inace liga je cemer.
Nemamo bolje , nazalost!
Nemamo bolje , nazalost!
¸gotovo je ovo, cestitke bordo ekipi, mada, generalno tekma, posjeta, igra, zabrinjavajuca 
zasluzena pobjeda u drugom. slavija slaba plus crveni. super dobri golovi posebno komazecov
eto pricemo na bod od prvog mjesta i opet nam to nije dovoljno pa ce Husref da ode sa klupe i doce neki kvazi trener koji ce nam unistiti proljetni dio sezone, deff Hus nikada sa losijim kadrom nije radio a sigurno da ostvaruje sasvim zadovoljavajuce rezultate sto pokazuje i tabela....ja se nadam da ce Hus ostati do kraja i da ce nas odvesti do titule nakon duze vremena
NIKOLA
NIKOLA
Dobar je nema price, ali bas da je naj. od kako postoji liga nije, Zeba, Beslija, Varupa, Said ... bilo ih je.Tkanton je napisao/la:Ovaj vam Komazec ima najbolji sut u ligi zadnji 10g a mozda kako i postoji ova liga
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Kakva je ovo furka cemu ovo setanje po trebinama
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.
Beganovic stedi slovo O na golovima Sarajeva. 
LANET OLSUN!
kakve su ovo cecine melodije na tribini , patrioteeee