Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Mozambik
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Mozambik » 17 nov 2013, 18:26

Hehehe, ovo je tacno za nepovjerovat, ja mislim da, kad bi se Dzeko dovodio u vezu sa Kasimpasom, ovdje bi se momentalno pojavili navijaci tog turskog giganta objasnjavajuci kako je Sanharib Malki ustvari puno bolji za Kasimpasu jer odgovara sistemu igre.

Taj Giroud da je toliko dobar, ne bi Arsenal bio udaljen od titule EPL, kao ja od mjesta predsjednika SAD-a.

Topnici, nemojte molim vas govoriti o sistemu igre, kad vam taj sistem igre nije donio nista dobro u proteklih 10 godina. Eto toliko vam je dobar Giroud, isto koliko i sistem igre Arsenala :lol: :lol:
Zadnja izmjena: Mozambik, dana/u 17 nov 2013, 18:29, ukupno mijenjano 1 put.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 17 nov 2013, 18:28

:lol: :lol: :lol: Dakle sad ga pljujemo? Kad kazemo da ne bi mogao igrati u Arsenalu u prvih 11 to je pljuvanje?

Nista, i mi cemo se ovcama prikljuciti i govoriti kako je Dzeko najbolji svih vremena, samo sto mu prvo Mancini pa sad i Pelegrini, a vjerovatno i neki deseti trener ne da igra fudbala.
Celik!3,2,2.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 17 nov 2013, 18:30

:lol: :lol: :lol: :lol: oj ovog homoseksualca uzeo porediti Džeku i nekakvu francusku letvu.Ne znam što ga hranite i podstičete da svoje gluposti širi ovuda.
DRUG NEBI TI PUNCA

nemozenamnikonista
Kontakt:

Post Postao/la nemozenamnikonista » 17 nov 2013, 18:33

bagrcavi je napisao/la::lol: :lol: :lol: :lol: oj ovog homoseksualca uzeo porediti Džeku i nekakvu francusku letvu.Ne znam što ga hranite i podstičete da svoje gluposti širi ovuda.
homoseksualac. :lol: .pa brzo se oni sire pogotovo na ovom forumu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 17 nov 2013, 18:37

AllGunsBlazing je napisao/la::lol: :lol: :lol: Dakle sad ga pljujemo? Kad kazemo da ne bi mogao igrati u Arsenalu u prvih 11 to je pljuvanje?

Nista, i mi cemo se ovcama prikljuciti i govoriti kako je Dzeko najbolji svih vremena, samo sto mu prvo Mancini pa sad i Pelegrini, a vjerovatno i neki deseti trener ne da igra fudbala.
Zato na kraju svake sezone igraci na Emiratu sa suzama u ocima i bolom u grudima, gledaju prenos dodjele pehara EPL na nekom od slijedecih stadiona:

Stamford Bridge
Old Trafford
Etihad Stadium

Jedini koji su, u tom segmentu, gori od vas su igraci sa Anfield Roada.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 17 nov 2013, 18:40

bagrcavi je napisao/la::lol: :lol: :lol: :lol: oj ovog homoseksualca uzeo porediti Džeku i nekakvu francusku letvu.Ne znam što ga hranite i podstičete da svoje gluposti širi ovuda.
Ne treba se dugo cekati ni na dezurnog siptara. Sta ti imas branit Dzeku? Eno ti Hoxha pa njeg brani.
Celik!3,2,2.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 17 nov 2013, 18:55

AllGunsBlazing je napisao/la:
Ne treba se dugo cekati ni na dezurnog siptara. Sta ti imas branit Dzeku? Eno ti Hoxha pa njeg brani.
:lol: :lol: :lol: pravo si provalio sad. Blago tebi sa takvim mozgom.Pozadinac haj ti na Arsenalovu temu i tamo hvali onu letvu.
DRUG NEBI TI PUNCA

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 17 nov 2013, 19:02

Hvala Bogu pa je sve povezano sa mozgom bitno na forumu, i hvala Bogu pa ti mozes ocijeniti neciji mozak preko "provaljivanja" na forumu. Mora da si najpametniji u svom sestom razredu.

Zamisli kad je letva bolja od Dzeke, sta je Dzeko? A da navijaci Zeljeznicara su vec utvrdili, sljivotres.
Celik!3,2,2.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 17 nov 2013, 19:05

Samo se sjetite da su ovim jurisnicima francuskog pedomede svojevremeno bolji od Dzeke bili i Chamakh i Bendner, vjerovatno i onaj Park. :mrgreen:

HazardEden
Kontakt:

Post Postao/la HazardEden » 17 nov 2013, 19:10

Ovo vremena sto je presjedio na klupi Citya da je proveo u skolskoj klupi do sad je mog‘o bit magistar :lol:

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 17 nov 2013, 19:14

ZgemboAdislic je napisao/la:
SamoZeljo je napisao/la:Ja mislim da bi Giroud cesto sjedio na klupi da je Suarez dosao.
NEMOJ zezat!

Normalno da bi, ali zato jer je Suarez nesto drugo od Dzeke. Suarez je igrac na nivou odma ispod Messija/Ronalda/Ibre. Da se Dzeko bori i gine po terenu 50% od kolko to Suarez radi, i on bi mogo Girouda na klupu stavit.
Da se ti nisi malo zaletio?
Momak prije mene je rekao da bi Suarez igrao krilo kako bi se Giroudu ostavilo mjestu napadaca i taj moj komentar je bio odgovor njemu jer ja ne mislim da bi Suarez igrao krilo nego napadaca, a u tom slucaju bi Giroud mogao klupu grijati.

Svi mi znamo da je Suarez ponajbolji napadac danasnjice, o tome ne treba ni diskutovati.
Giroud je ipak za klasu ispod Dzeke, ni o tome ne treba diskutovati ali eto, neko voli i to. :)

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 17 nov 2013, 19:15

Ala,sto se ovdje moze popljuvati po Dzeki to je nevjerovatno..

Ovdje se o Giroudu prica kao da je Henry u najmanju ruku pa je od iste vaznosti po tim kao Francuz u svoje vrijeme a kada tako visoko postavis Girouda onda ti je Dzeko sigurno ona losa opcija,.

Giroud je fajter,timski igrac bez neke posebne individualne klase,kada ide tim ide i njega,kada stane tim nema ni od njega nafake..Korpulentan igrac,jake gradje,dobar u skoku,zna podvaliti loptu i uvjek daje svoj maksimum..

Dzeki treba kontinuitet igranja da bi igrao na najvisem nivou a budimo realni u Man.City nikad ga nije imao,nije ni mogao imati s obzirom na izuzetno jaku konkurenciju.,Daj mu minutazu,daj mu bitnu ulogu u timu i njegovo samopouzdanje ce momentalno skociti a ona glad za golovima se vratiti..Nije on ni prvi ni zadnji koji u ovom Cityu djeluje da igra preko qrca i opet u takvoj igri ima bolji procenat golova po minutama provedenih na terenu od Francuza..

U zadnjih pet ligaskih utakmica Giroud je dao jedan gol a imao je maksimalnu minutazu,ajde neka mi neko od mojih gunnera na ovom forumu kaze kada je to Dzeko imao toliko kredita kod Mancinija ili sad Pelegrinija ?

Nemoj da serete o liku koji je s prosjecnom Njemackom ekipom osvojio prvenstvo,koji je dvije godine za redom bio igrac sa najvise golova u toj istoj ligi(ako izuzmemo penale),koji je imao ogroman doprinos u tituli Citya,pa i onom proslogodisnjem Dzeki,van forme,jokeru sa klupe i opet kao takav donio ogroman broj bodova Cityu..

Dzeko je veca opasnost po gol protivnika od Girouda i kada drka qrc na trideset metara od gola i broji zvijezde na nebu,.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 17 nov 2013, 19:18

SamoZeljo je napisao/la: Giroud je ipak za klasu ispod Dzeke, ni o tome ne treba diskutovati ali eto, neko voli i to. :)
Mi(Bosanci i Hercegovci) to jedini mislimo. Uostalom tebi je Dzeko bolji, ima mnogo ljudi kojima nije, i sta sad treba to uzeti kao tacno?

Po cemu je tvoje misljenje bolje od necijeg drugog? Po cemu je tvoja procjena validnija? Jedino je bitno ko gdje igra i koliko.

@Chily upravu si, mislim da su zvijezde protiv Dzeke i da mu one ne daju igrati. I opet ponavljam, sta je to Dzeko nivo Henrya pa ako se kaze da je Giroud bolji odmah on ispada Henry/Puskas? A sta je to Giroud kao imao iznadprosjecnu ekipu? Pa gori Montpelje od Wolfburga.

Jedan igra, drugi grije klupu, pametnom dosta.
Celik!3,2,2.

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 17 nov 2013, 19:20

chily-rz je napisao/la:Ala,sto se ovdje moze popljuvati po Dzeki to je nevjerovatno..

Ovdje se o Giroudu prica kao da je Henry u najmanju ruku pa je od iste vaznosti po tim kao Francuz u svoje vrijeme a kada tako visoko postavis Girouda onda ti je Dzeko sigurno ona losa opcija,.

Giroud je fajter,timski igrac bez neke posebne individualne klase,kada ide tim ide i njega,kada stane tim nema ni od njega nafake..Korpulentan igrac,jake gradje,dobar u skoku,zna podvaliti loptu i uvjek daje svoj maksimum..

Dzeki treba kontinuitet igranja da bi igrao na najvisem nivou a budimo realni u Man.City nikad ga nije imao,nije ni mogao imati s obzirom na izuzetno jaku konkurenciju.,Daj mu minutazu,daj mu bitnu ulogu u timu i njegovo samopouzdanje ce momentalno skociti a ona glad za golovima se vratiti..Nije on ni prvi ni zadnji koji u ovom Cityu djeluje da igra preko qrca i opet u takvoj igri ima bolji procenat golova po minutama provedenih na terenu od Francuza..

U zadnjih pet ligaskih utakmica Giroud je dao jedan gol a imao je maksimalnu minutazu,ajde neka mi neko od mojih gunnera na ovom forumu kaze kada je to Dzeko imao toliko kredita kod Mancinija ili sad Pelegrinija ?

Nemoj da serete o liku koji je s prosjecnom Njemackom ekipom osvojio prvenstvo,koji je dvije godine za redom bio igrac sa najvise golova u toj istoj ligi(ako izuzmemo penale),koji je imao ogroman doprinos u tituli Citya,pa i onom proslogodisnjem Dzeki,van forme,jokeru sa klupe i opet kao takav donio ogroman broj bodova Cityu..

Dzeko je veca opasnost po gol protivnika od Girouda i kada drka qrc na trideset metara od gola i broji zvijezde na nebu,.
E, jarane, zaboravio si reći, i igraču koji je odveo (ne sam, naravno, ali njegov udio je enorman) jednu malu zemlju na svjetsko. A ovaj Giroud bi izgleda mogao ljeto provesti na azurnoj obali i na tv gledati ....ček, koga ono, ah da, Edina Džeku.

Doduše, može se desiti da polude Ribery, ili Karim pa se možda i ovaj ukrca na avion za Brazil. Al budu li Francuzi čekali da on poludi....bogami.....TV :mrgreen:

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 17 nov 2013, 19:27

gost je napisao/la: E, jarane, zaboravio si reći, i igraču koji je odveo (ne sam, naravno, ali njegov udio je enorman) jednu malu zemlju na svjetsko. A ovaj Giroud bi izgleda mogao ljeto provesti na azurnoj obali i na tv gledati ....ček, koga ono, ah da, Edina Džeku.

Doduše, može se desiti da polude Ribery, ili Karim pa se možda i ovaj ukrca na avion za Brazil. Al budu li Francuzi čekali da on poludi....bogami.....TV :mrgreen:
Kao sto Dzeko njeg gleda iz sedmice u sedmicu? Moze vala i on njeg mjesec dana kad Dzeko godinu. Tu je to negdje, samo je pitanje moze li Dzeko izbaciti Vedu iz prvih 11, jedan daje golove, drugi sjedi na klupi, a protiv jacih ne smijemo igrati 4-4-2.
Celik!3,2,2.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 17 nov 2013, 19:31

AllGunsBlazing je napisao/la:Jedan igra, drugi grije klupu, pametnom dosta.
I jedan je i sa klupe opasniji po gol protivnika nego ovaj koji uvijek igra. Pametnom dosta. :mrgreen:
Mislis da bi se Giroud naigr'o u Cityju?
Oni ga nebi ni kupili. Ne zato sto nemaju 12 miliona eura za njega (koliko je kostao), nego zato sto ni na tribinama nemaju mjesta za njega. Tamo sjedi Jovetic i slicni njemu a isti bi Giroudu bili ljuta konkurencija. ;)

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 17 nov 2013, 19:33

A zar je to sve bitno kad je Arsenal prvi, a Giroud drugi najbolji igrac tog kluba?
Celik!3,2,2.

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 17 nov 2013, 19:35

Dobro, sad šalu na stranu, jasno je da je iluzorno i pomisliti da bi Džeko mogao biti konkurencija velikom Giroudu.

Mislim da bi možda ipak pravo pitanje,da li bi se Džekson mogao izboriti sa nešto manje, alio pet velikim Niclausom (ili kako već) Bendterom. Možda, ali samo možda, bi tu i bilo neke konkurencije

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 17 nov 2013, 19:36

Ma nek se Dzeko brine kako ce igrati u Brazilu, a o Arsenalu nek brine ako/kad dodje ponuda. Zamisli kako je ja bih prije Vedada u Arsenalu nego Dzeku.
Celik!3,2,2.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 17 nov 2013, 19:38

AllGunsBlazing je napisao/la:
@Chily upravu si, mislim da su zvijezde protiv Dzeke i da mu one ne daju igrati. I opet ponavljam, sta je to Dzeko nivo Henrya pa ako se kaze da je Giroud bolji odmah on ispada Henry/Puskas? A sta je to Giroud kao imao iznadprosjecnu ekipu? Pa gori Montpelje od Wolfburga.

Jedan igra, drugi grije klupu, pametnom dosta.
A to bi se Giroud naigrao pored Balotelija,Teveza i Aguera,danas Negreda,liku jedina konkurencija raspali Bendter i u takvoj situaciji on ne moze kupiti sebi mjesto u prvom timu jer inace Arsenal u ljeto ne bi trazio klasu nego back up napadaca,.

Koje su jos reference Girouda osim te jedne sezone sa Montpeljeom ? Kakav je njegov ucinak bio prosle sezone ? Po kojim parametrima je on bolji igrac od Dzeke ? Zalaganje ? Trka ?

Arsenal je u svom sistemu igre redovno davao najbolje strijelce lige,Henry je to bio vise godina,RVP u prvoj kompletnoj sezoni a Francuz ne moze biti ni medju TOP 5 golgetera a vjerovatno je napadac sa najvecom minutazom u ligi,.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Beduin, CAGarfia i 31 gost.