Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
najbolja stvar je ne blokade, kucanja i poeni meni to što je odigro 7 minuta a ni jednog faula nije napravio.

Mislim da nije moralno, da selektor košarkaske reprezentacije Bosne i Hercegovine u bilo kom uzrastu budu Baja i Vela.
Inace Jusuf i Luka su cijelo ljeto proveli trenirajuci na kraju Zagreba u Luckom i ovo obaranje sad je posljedica toga
..Mislim da niko od nas nije svjestan sta imamo u rukama..
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
10 minuta - 12 poena , 4 skoka , 2 blokade , 2 ukradene
poeni iz pika , sa posta , iz ofanzivnog skoka
Radnicki bukvalno strah uci pod kos
izdominirao najblaze receno Jarua koji je bio ponajbolji ako ne i najbolji centar dosadasnjeg djela sezone.
aferim momcino.
poeni iz pika , sa posta , iz ofanzivnog skoka
Radnicki bukvalno strah uci pod kos
izdominirao najblaze receno Jarua koji je bio ponajbolji ako ne i najbolji centar dosadasnjeg djela sezone.
aferim momcino.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Juka je cista dominacija za nepovjerovati
za 10 minuta 12 poena 4 skoka 2 blokade 2 ukradene lopte

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
samo ona iskakanja je.em mu iskakanjekim je napisao/la:najbolja stvar je ne blokade, kucanja i poeni meni to što je odigro 7 minuta a ni jednog faula nije napravio.![]()
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Ako Juka ovako nastavi igrati klubovi ce se otimati za njega
a Cedevita ce ga masno unovciti
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dajte ljudi nek neko snima ove tekme i nek pravi video isjecke Juszfovih poteza
jos ni jedan video na You Toube nema a itekako zasluzuje
Vrati mu Jaru jednu blokadu, bice zanimljiv drugi dio ..
Komsije pune hvale na drugim forumima i raspituju se cije drzavljanstvo ima index mašina 
Sve utakmice (video) imaju na sajtu ABA ligeguillermo je napisao/la:Dajte ljudi nek neko snima ove tekme i nek pravi video isjecke Juszfovih poteza
Neka smo mi dočekali da imamo ovakvu mašinu pod košem.

ultrasstyle_tz je napisao/la:samo ona iskakanja je.em mu iskakanjekim je napisao/la:najbolja stvar je ne blokade, kucanja i poeni meni to što je odigro 7 minuta a ni jednog faula nije napravio.![]()
da je onaj sudija sto je sudio protiv Sasarija i sad bi svirao one kontakte...inace odlicna tekma.. sto je najbitnije protiv dobrog rivala kakav je Jaru on je uspio da dominira i vodi glavnu rijec.
Tu si u pravu protiv SASARIJA za dva minuta tri lične i to onako bezze.
Mislim da nije moralno, da selektor košarkaske reprezentacije Bosne i Hercegovine u bilo kom uzrastu budu Baja i Vela.
Ne mislim na to,to redovno gledam vec ono tipa new star,bosnian talent,mix sve u jednom.Toga on nema.Lotus je napisao/la:Sve utakmice (video) imaju na sajtu ABA ligeguillermo je napisao/la:Dajte ljudi nek neko snima ove tekme i nek pravi video isjecke Juszfovih poteza
Znam na sta si mislio,nisi me razumio.Govorio sam da ima na sajtu ABA lige tako da se sa tog sajta moze napravit dobar video,naravno ko zna i ko ima vremena da to napravi.Sve utakmice su tu..guillermo je napisao/la:Ne mislim na to,to redovno gledam vec ono tipa new star,bosnian talent,mix sve u jednom.Toga on nema.Lotus je napisao/la:Sve utakmice (video) imaju na sajtu ABA ligeguillermo je napisao/la:Dajte ljudi nek neko snima ove tekme i nek pravi video isjecke Juszfovih poteza
Cekaj, jesi ti ono za njega govorio da mu fali ovo ili ono?ultrasstyle_tz je napisao/la:samo ona iskakanja je.em mu iskakanjekim je napisao/la:najbolja stvar je ne blokade, kucanja i poeni meni to što je odigro 7 minuta a ni jednog faula nije napravio.![]()
da je onaj sudija sto je sudio protiv Sasarija i sad bi svirao one kontakte...inace odlicna tekma.. sto je najbitnije protiv dobrog rivala kakav je Jaru on je uspio da dominira i vodi glavnu rijec.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
kim je napisao/la:ultrasstyle_tz je napisao/la:samo ona iskakanja je.em mu iskakanjekim je napisao/la:najbolja stvar je ne blokade, kucanja i poeni meni to što je odigro 7 minuta a ni jednog faula nije napravio.![]()
Tu si u pravu protiv SASARIJA za dva minuta tri lične i to onako bezze.
neiskustvo,tek mu je 19
kakva ce jusuf igracina da bude ako ovako nastavi 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
govorio da treba radit na sutu i bgm ko da stade...evo i sad 2 suta sa 3 metra od kosa promasi ako cemo cjepidlacit tokom ovakve partije..dalje momku je 19 god normalno da fali nesto..njemu fali jako malo, poludistanca i iskakanje iz pika malo manje agresivno (ili bolja procjena kriterija sudije ali to dolazi iskustvom) i to je za dijete od 19 god odlicno..neno#4 je napisao/la:Cekaj, jesi ti ono za njega govorio da mu fali ovo ili ono?ultrasstyle_tz je napisao/la:samo ona iskakanja je.em mu iskakanjekim je napisao/la:najbolja stvar je ne blokade, kucanja i poeni meni to što je odigro 7 minuta a ni jednog faula nije napravio.![]()
momak je nevjerovatan potencijal , i vec sad ima OGROMNE kvalitete...al opet kazem nemojmo vec pravit Olajdzuvona od njeg samo zato jer jenas,nije savrsen...ko sto sam vec rekao sta bi da imamo Sarica, Hezonju itd itd imali bi Dzejmsa vec sad, ne buduceg
a Jusuf ako ovako nastavi ide do NBA bez problema, samo da ne pozuri u NBA
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Iskreno, da ti kazem Jusuf Nurkic ce u seniorima biti bolji igrac od Darija Sarica. Vidjet ces i sam..Njegove najbolje partije tek sada idu..
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
A i kvalitetan centar je daleko potreban kosarci nego jos jedan twiner.
6/6 slobodna , ljepota.
6/6 slobodna , ljepota.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.