RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Ne treba tugovati. Ljudi su bolji u ovome momentu a nama ostaje jos da radimo i da se pojacamo jer nam je ocigedno da fali dobrih igraca. Leotar je zadnji na tabeli i sigurno da smo od jih kvalitetniji. Treba dignui glavu gore i ove dvije utakmice izvuci maksimalno sto se moze.
Nema se vremana za plakanje. Sto se igraca tice oni imaju takav posao da su izlozeni pritisku prema tome posao im je da se izdignu i nastave dalje. Raja ce uvijek lajati i uvijek ce neko biti nezadovoljan.
Nema se vremana za plakanje. Sto se igraca tice oni imaju takav posao da su izlozeni pritisku prema tome posao im je da se izdignu i nastave dalje. Raja ce uvijek lajati i uvijek ce neko biti nezadovoljan.
ovaj carina je registrovan 4 godine i još niko ne konta za koga navijacarina je napisao/la:LoLanel81m je napisao/la:Kad sad sve sagledam hladne glave Musa je nadigro Feju i to je to.Čovjek poznaje našu igru do u detalje (navija za Ležve i normalno da ga vazda gleda, inače veliki gospodin i čovjek).Mi u napadu nismo imali rješenje i završeni smo iz kontri a nakon prvog gola naši igrači su bili pod ogromnim pritiskom od domaće publike i jednostavno su pukli.Nije ih trebalo danas onako srozavati od pojedinaca, naši su i mi nemamo bolje.Trebamo ih podržati arezultati će doći.Iduću tekmu će nas bit 300 al ja idem, i u Trebinje možda.Boli me k.u.r.a.c hoćemo li se boriti za Evropu, ja ću opet na tekme svejedno.
![]()
Slaven Musa,dugogodisnji kapiten i igrac Mostarskog Zrinjskog,dobitni trofeja Filip Sunjic-Pipa,a u posljednje vrijeme i trener Zrinjskog.Gledao sam ga u Vrapcicima prvi derbi kad je igrao krvave glave.Dobar je igrac covjek,tu price nema ali je Plemic anele..
Dobar je čovjek a izgleda da Carina navija za Mostarvm22 je napisao/la:ovaj carina je registrovan 4 godine i još niko ne konta za koga navijacarina je napisao/la:LoLanel81m je napisao/la:Kad sad sve sagledam hladne glave Musa je nadigro Feju i to je to.Čovjek poznaje našu igru do u detalje (navija za Ležve i normalno da ga vazda gleda, inače veliki gospodin i čovjek).Mi u napadu nismo imali rješenje i završeni smo iz kontri a nakon prvog gola naši igrači su bili pod ogromnim pritiskom od domaće publike i jednostavno su pukli.Nije ih trebalo danas onako srozavati od pojedinaca, naši su i mi nemamo bolje.Trebamo ih podržati arezultati će doći.Iduću tekmu će nas bit 300 al ja idem, i u Trebinje možda.Boli me k.u.r.a.c hoćemo li se boriti za Evropu, ja ću opet na tekme svejedno.
![]()
Slaven Musa,dugogodisnji kapiten i igrac Mostarskog Zrinjskog,dobitni trofeja Filip Sunjic-Pipa,a u posljednje vrijeme i trener Zrinjskog.Gledao sam ga u Vrapcicima prvi derbi kad je igrao krvave glave.Dobar je igrac covjek,tu price nema ali je Plemic anele..
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
Ne! Vrh lige je top 3 a to vi trenutno po kvalitetu niste. Mozda ste napravili ime kao klub I da se pri spomenu Sirokog pomisli onda na kvalitet i organizaciju ali za nekoga ko poznaje kvalitet igraca ove lige niste trenutno vrh.ŠB_Fidelis je napisao/la:Nego tko je sami vrh ove lige ako ne ekipa koja zadnjih 10ak godina konstantno igra u Europu, uvijek je u gornjem domu i jedina je svih godina bez ikakvih dugovanja i ima dugogisnji kostur momcadi na okupu, odnosno uigranu ekipu vec godinama? Nemoj da te zavarava manjak titula PLBiH u tom razdoblju, da se htjelo, moglo se i to, medjutim pojedinima vise odgovara izlazak na euro scenu, nego pucanje na LP. Uostalom, evo ti najbolji primjer za to : nabroji koliko to ekipa u ovoj ligi ima pozitivni omjer sa Širokim Brijegom.TNT je napisao/la:Izgubiti nije problem, ali kako to da daleko najlosije tekme sezone budu upravo sa Sirolim.
Kao sto rekoh izgubiti od boljeg je sasvim normalno ali pristup igri u utakmicama sa Sirokim i u ostalim je potpuno drugaciji i imam osjecaj da se tekme sa Sirokim izgube i prije vec sto podju.
Siroki jeste dobra ekipa ali ne sami vrh u PL, i samo bih volio da znam zasto igraci ne odigraju kao npr protiv Borca, Celika i ostali ekipa iz lige ?
Opet kazem neumanjujem pobjedu Sirokog ali igra protiv te ekipe postaje cirkus.
Nekim ekipama jednostavno ne leze neke momcadi, mi jednostavno Velez i Sarajevo vrlo jednostavno rijesavamo, prakticki da se ne oznojimo sto bi se reklo, dok recimo Olimpic ne bi dobili da se igra 180 minuta, no to je tako, sta se moze.
a ovo bi kao trebao biti ti?TNT je napisao/la:Ne! Vrh lige je top 3 a to vi trenutno po kvalitetu niste. Mozda ste napravili ime kao klub I da se pri spomenu Sirokog pomisli onda na kvalitet i organizaciju ali za nekoga ko poznaje kvalitet igraca ove lige niste trenutno vrh.ŠB_Fidelis je napisao/la:Nego tko je sami vrh ove lige ako ne ekipa koja zadnjih 10ak godina konstantno igra u Europu, uvijek je u gornjem domu i jedina je svih godina bez ikakvih dugovanja i ima dugogisnji kostur momcadi na okupu, odnosno uigranu ekipu vec godinama? Nemoj da te zavarava manjak titula PLBiH u tom razdoblju, da se htjelo, moglo se i to, medjutim pojedinima vise odgovara izlazak na euro scenu, nego pucanje na LP. Uostalom, evo ti najbolji primjer za to : nabroji koliko to ekipa u ovoj ligi ima pozitivni omjer sa Širokim Brijegom.TNT je napisao/la:Izgubiti nije problem, ali kako to da daleko najlosije tekme sezone budu upravo sa Sirolim.
Kao sto rekoh izgubiti od boljeg je sasvim normalno ali pristup igri u utakmicama sa Sirokim i u ostalim je potpuno drugaciji i imam osjecaj da se tekme sa Sirokim izgube i prije vec sto podju.
Siroki jeste dobra ekipa ali ne sami vrh u PL, i samo bih volio da znam zasto igraci ne odigraju kao npr protiv Borca, Celika i ostali ekipa iz lige ?
Nekim ekipama jednostavno ne leze neke momcadi, mi jednostavno Velez i Sarajevo vrlo jednostavno rijesavamo, prakticki da se ne oznojimo sto bi se reklo, dok recimo Olimpic ne bi dobili da se igra 180 minuta, no to je tako, sta se moze.
daj mi imena 3 kluba koja su ekipno i poimenice jača od ekipe Širokog
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Vrlo neuvjerljiva prica. Sam Wagner vrijedi kao pola ekipe bilo kojeg drugog tima. Druga stvar, kod Širokog je jednostavno prisutna stavka da se gube prvenstva na malim utakmicama, dok se derbiji uredno dobivaju uglavnom, demonstrirajuci ono sto ''svi znaju'', a ja evo ponavljam, nabroji mi eto ta tri po tebi kvalitetnija tima koja imaju bolji medjusobni omjer s nama, izvoli.TNT je napisao/la:Ne! Vrh lige je top 3 a to vi trenutno po kvalitetu niste. Mozda ste napravili ime kao klub I da se pri spomenu Sirokog pomisli onda na kvalitet i organizaciju ali za nekoga ko poznaje kvalitet igraca ove lige niste trenutno vrh.ŠB_Fidelis je napisao/la:Nego tko je sami vrh ove lige ako ne ekipa koja zadnjih 10ak godina konstantno igra u Europu, uvijek je u gornjem domu i jedina je svih godina bez ikakvih dugovanja i ima dugogisnji kostur momcadi na okupu, odnosno uigranu ekipu vec godinama? Nemoj da te zavarava manjak titula PLBiH u tom razdoblju, da se htjelo, moglo se i to, medjutim pojedinima vise odgovara izlazak na euro scenu, nego pucanje na LP. Uostalom, evo ti najbolji primjer za to : nabroji koliko to ekipa u ovoj ligi ima pozitivni omjer sa Širokim Brijegom.TNT je napisao/la:Izgubiti nije problem, ali kako to da daleko najlosije tekme sezone budu upravo sa Sirolim.
Valjda i drugi poznaju kvalitet igraca lige i sve to prate kad su vec uvijek po ovim BH oranicama uz svoju momcad.
...Život za Široki...
Ma dobro, da se ne lažemo, Željo, sarajevo i Široki su najjači u lig. Igrački bi tu još mogao i Olimpik, ali njega koče neki drugi razlozi.
Al da me pogrešno ne shvatiš,niste vi juče bili toliko impresivni, koliko je Velež bio apsolutno izgubljen. Naravno, možeš ti reći sa pravom, bio je nemoćan zbog Širokog, ali ne mislim da je to baš prava istina. Bilo je tu i previše kočnica, psihologije, tradicije ( mislim da fidelis baš napisa, neki klubovi jednostavno nekome odgovaraju, Velež Širokom, nama Borac
). Uglavnom, mislim da Široki treba još podići nivo igre da bi se mogao sa Željom nositi. Olimpik je recimo ovdje izgledao bolje od Širokog, al jednostavno to je fudbal.
Ja sam imao utisak da je Velež dao prvi gol, da bi sve drugačije izgledalo, ali to je već ulaženje u domen šta bi bilo kad bi bilo, i nema potrebe za tim.
Al da me pogrešno ne shvatiš,niste vi juče bili toliko impresivni, koliko je Velež bio apsolutno izgubljen. Naravno, možeš ti reći sa pravom, bio je nemoćan zbog Širokog, ali ne mislim da je to baš prava istina. Bilo je tu i previše kočnica, psihologije, tradicije ( mislim da fidelis baš napisa, neki klubovi jednostavno nekome odgovaraju, Velež Širokom, nama Borac
Ja sam imao utisak da je Velež dao prvi gol, da bi sve drugačije izgledalo, ali to je već ulaženje u domen šta bi bilo kad bi bilo, i nema potrebe za tim.
Sarajevo,Olimpik i Zeljeznicar su trenutno top 3 po kvaliteti, a druga je prica kako ce ko to iskoristiti.
Vi mozda imate najboljeg pojedinca (dok se Zeba nevrati na nase terene) ali jedan igrac neznaci nista kad imas vise od pola ekipe pravo limitirani igraca.
Nemozes gledati samo jedan tim uzivo da bi znao kakvi su ostali.
Vi mozda imate najboljeg pojedinca (dok se Zeba nevrati na nase terene) ali jedan igrac neznaci nista kad imas vise od pola ekipe pravo limitirani igraca.
ako Velež pobijedi preostala dva susreta imat će ukupno 31 bod i uključit će se u vrh tabele, tako da još ništa nije gotovo, a ko kaže da ekipe koje se trenutno nalaze ispred, da neće kiksati koju tekmu?
ovo nam je bila škola kontra Širokog...
ovo nam je bila škola kontra Širokog...
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Koji ti je kriterij rangiranja takvog cega? Tvoje subjektivno disecirano misljenje o igracima? Mislim, cuj kako ce tko to iskoristiti, zar snagu momcadi upravo ne cini nacin na koji koristi raspolozive resurse i mogucnosti.TNT je napisao/la:Sarajevo,Olimpik i Zeljeznicar su trenutno top 3 po kvaliteti, a druga je prica kako ce ko to iskoristiti.
Od tvojih primjera jedino Olimpic, iznenadjujuce, ima bolji medjusobni omjer sa nama, a o skoru sa Sarajevom necu ni pricati, pogotovo u zadnje vrijeme.
Tko od ostalih nema ''vise od pola ekipe pravo limitiranih igraca''? Stani malo bolan, nije Široki samo Wagner, ali nije ni Dinamo Zagreb za ove pojmove naravno, medjutim, kao sto rekoh, ako za tebe sami vrh lige nije momcad koja vec 10ak godina cini gornju polovicu tabele i ima jednu uigranu i iskusnu momcad, onda ne znam o cemu pricamo. Kao sto rekoh, problem nije u tome, problem je u ''malim utakmicama'', gdje se i osvajaju ili gube poeni, a evo dovoljno je pogledati i ove sezone nas omjer u derbijima - jos nijedan izgubili nismo.
Ali zato Mladosti, Rudari (bez ikakve uvrede, sluzi kao ilustracija poante) i slicni, nesto potpuno deseto, no to se vec vraca na tvoje ''kako ce to iskoristiti'', no dobro.
A ja gledam svakako ovu ligu, ne samo Široki, pa tako i ostale momcadi, pa i da ne igraju protiv mog tima, jednostavno mi je najdraza liga, kakva god ona bila, i dalje je moja.
Ali eto.
Da se ne zasicuje tema nepostrebnom raspravom, mislim da bi to bilo dovoljno o toj prici, ostatak sezone ce reci sve.
...Život za Široki...
Moje neutralno mišljenje je da je Široki sigurno top 3 u ligi, Željo i Sarajevo nisu ništa bolji!E sad što ja njih nevolim to je nešto drugo, ali su oni sami vrh PL po kvaliteti.ŠB_Fidelis je napisao/la:Koji ti je kriterij rangiranja takvog cega? Tvoje subjektivno disecirano misljenje o igracima? Mislim, cuj kako ce tko to iskoristiti, zar snagu momcadi upravo ne cini nacin na koji koristi raspolozive resurse i mogucnosti.TNT je napisao/la:Sarajevo,Olimpik i Zeljeznicar su trenutno top 3 po kvaliteti, a druga je prica kako ce ko to iskoristiti.
Od tvojih primjera jedino Olimpic, iznenadjujuce, ima bolji medjusobni omjer sa nama, a o skoru sa Sarajevom necu ni pricati, pogotovo u zadnje vrijeme.
Tko od ostalih nema ''vise od pola ekipe pravo limitiranih igraca''? Stani malo bolan, nije Široki samo Wagner, ali nije ni Dinamo Zagreb za ove pojmove naravno, medjutim, kao sto rekoh, ako za tebe sami vrh lige nije momcad koja vec 10ak godina cini gornju polovicu tabele i ima jednu uigranu i iskusnu momcad, onda ne znam o cemu pricamo. Kao sto rekoh, problem nije u tome, problem je u ''malim utakmicama'', gdje se i osvajaju ili gube poeni, a evo dovoljno je pogledati i ove sezone nas omjer u derbijima - jos nijedan izgubili nismo.
Ali zato Mladosti, Rudari (bez ikakve uvrede, sluzi kao ilustracija poante) i slicni, nesto potpuno deseto, no to se vec vraca na tvoje ''kako ce to iskoristiti'', no dobro.
A ja gledam svakako ovu ligu, ne samo Široki, pa tako i ostale momcadi, pa i da ne igraju protiv mog tima, jednostavno mi je najdraza liga, kakva god ona bila, i dalje je moja.
Ali eto.
Da se ne zasicuje tema nepostrebnom raspravom, mislim da bi to bilo dovoljno o toj prici, ostatak sezone ce reci sve.
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Zeljo i Siroki su trenutno najjace ekipe,uigrane sa puno jakih individualaca. Po meni trenutno najbolji igrac u ligi apsolutno Wagner. Lik daje golove glavom lijevom desnom skaricama sa svojih 30 i kusur godina. Izmedju te dvije ekipe bit ce borba za titulu uz malu prednost Zelji jer mu Siroki dolazi. Evropa Sarajevo ili Olimpic mada ni Sarajevo nije iskljuceno u borbi za sampiona. Ovo ostalo sve tu negdje puno oscilacija i nedovoljno iskustva da se upusti u utrku
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Zrinja ?NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Zeljo i Siroki su trenutno najjace ekipe,uigrane sa puno jakih individualaca. Po meni trenutno najbolji igrac u ligi apsolutno Wagner. Lik daje golove glavom lijevom desnom skaricama sa svojih 30 i kusur godina. Izmedju te dvije ekipe bit ce borba za titulu uz malu prednost Zelji jer mu Siroki dolazi. Evropa Sarajevo ili Olimpic mada ni Sarajevo nije iskljuceno u borbi za sampiona. Ovo ostalo sve tu negdje puno oscilacija i nedovoljno iskustva da se upusti u utrku
-
ZrinjskiMostar
- Kontakt:
Ovaj lik ti se smatra velikim i jedinim mostarcem jer navija kao za Velez tako da ti on namjerno ne zna za ponos Hercegovine!bezze je napisao/la:Zrinja ?NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Zeljo i Siroki su trenutno najjace ekipe,uigrane sa puno jakih individualaca. Po meni trenutno najbolji igrac u ligi apsolutno Wagner. Lik daje golove glavom lijevom desnom skaricama sa svojih 30 i kusur godina. Izmedju te dvije ekipe bit ce borba za titulu uz malu prednost Zelji jer mu Siroki dolazi. Evropa Sarajevo ili Olimpic mada ni Sarajevo nije iskljuceno u borbi za sampiona. Ovo ostalo sve tu negdje puno oscilacija i nedovoljno iskustva da se upusti u utrku
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Neznam za te ponose zapadne hercegovine ali s tim da vas je moj prosjecan Velez trebao nabit 3:0 i da igrate u rangu Slavije i Viteza predvidjam vam od 5-8 mjesta uz naravno 3-4 kupljene utakmice do kraja osim one zadnjeZrinjskiMostar je napisao/la:Ovaj lik ti se smatra velikim i jedinim mostarcem jer navija kao za Velez tako da ti on namjerno ne zna za ponos Hercegovine!bezze je napisao/la:Zrinja ?NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Zeljo i Siroki su trenutno najjace ekipe,uigrane sa puno jakih individualaca. Po meni trenutno najbolji igrac u ligi apsolutno Wagner. Lik daje golove glavom lijevom desnom skaricama sa svojih 30 i kusur godina. Izmedju te dvije ekipe bit ce borba za titulu uz malu prednost Zelji jer mu Siroki dolazi. Evropa Sarajevo ili Olimpic mada ni Sarajevo nije iskljuceno u borbi za sampiona. Ovo ostalo sve tu negdje puno oscilacija i nedovoljno iskustva da se upusti u utrku
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
trebao nabit treba nabit trebao nabit..pa vidis li ti kako nas iz godine u godinu potkradaju na svakoj utakmici u premieri ligi..a gledaj gdje smo..objasni mi to molim te ?
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Care djelujes mi kao fin momak pa bi te zamolio da mi ne postavljas takva pitanja jer me to sekunde ne zanima. Ziv ti i zdrav biobezze je napisao/la:trebao nabit treba nabit trebao nabit..pa vidis li ti kako nas iz godine u godinu potkradaju na svakoj utakmici u premieri ligi..a gledaj gdje smo..objasni mi to molim te ?
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Samo kazem, suci su zeljini to svak zna , šteli se na bosanske klubove (izuzev veleza), a mi uvijek u europi i vrhu. to te ja pitam , ma normala sve, pozz i tebiNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Care djelujes mi kao fin momak pa bi te zamolio da mi ne postavljas takva pitanja jer me to sekunde ne zanima. Ziv ti i zdrav biobezze je napisao/la:trebao nabit treba nabit trebao nabit..pa vidis li ti kako nas iz godine u godinu potkradaju na svakoj utakmici u premieri ligi..a gledaj gdje smo..objasni mi to molim te ?
-
ZrinjskiMostar
- Kontakt:
Kralju, drzi se ti svog prosjecnog veleza a stvarno ne zelim stobom u diskusiju jer nisi moj nivo...Zivio ti meni 
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Druze vazda se stelilo onome ko ima vise para. Ko ce natezat sirotinji.bezze je napisao/la:Samo kazem, suci su zeljini to svak zna , šteli se na bosanske klubove (izuzev veleza), a mi uvijek u europi i vrhu. to te ja pitam , ma normala sve, pozz i tebiNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Care djelujes mi kao fin momak pa bi te zamolio da mi ne postavljas takva pitanja jer me to sekunde ne zanima. Ziv ti i zdrav biobezze je napisao/la:trebao nabit treba nabit trebao nabit..pa vidis li ti kako nas iz godine u godinu potkradaju na svakoj utakmici u premieri ligi..a gledaj gdje smo..objasni mi to molim te ?
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.