nesvrstani je napisao/la: nismo mi druze ni k od kvalitetniprije da su ostali losiji od nas...
ali posusje je neugodan protivnik na svom parketu, predvidjam poraz okk i bakovic 20+
U negativnom smislu rečeno
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
nesvrstani je napisao/la: nismo mi druze ni k od kvalitetniprije da su ostali losiji od nas...
ali posusje je neugodan protivnik na svom parketu, predvidjam poraz okk i bakovic 20+
Gubi 7 razlike i daj boze da preokrenuSlobodas je napisao/la:Kako je sloboda igrala ?
nesvrstani je napisao/la:Gorki je napisao/la:Cautinho je napisao/la:Vidjet cemo vas sad protiv Posusja,prelako ste upisali pobjedu
Prije bi se moglo reći da smo svjesni koliko smo kvalitetni!
nismo mi druze ni k od kvalitetniprije da su ostali losiji od nas...
a u pmEthel je napisao/la:Poraz 73 - 70, steta.
Shvatili smo vec u tvojih 630 postova na ovoj temi da mrzis ovaj klub, cemu ponavljanje istog bas svaku stranicu, pusti ljude koji smatraju ovaj klub svojim da citaju normalne postove.staragarda je napisao/la:joj da hoce pobjedit pa onda ponovo prijem u kabinetu nacelnika...suuuupperrrrr...pa opet slikanje,pa opet debeli pitar Baho pa opet kombiji i kruzenje gradom i pozivanje na tekmu....juuuhuuuu.....jedva cekam...samo da padne strasno posusje![]()
![]()
kosarka se vratila u grad...a onda neuzaustavljiv napad na ABA ligu
Dosta te više.Niko te ne tjera da voliš klub,al ne moraš ismijavat nas koji ga podržavamo.staragarda je napisao/la:joj da hoce pobjedit pa onda ponovo prijem u kabinetu nacelnika...suuuupperrrrr...pa opet slikanje,pa opet debeli pitar Baho pa opet kombiji i kruzenje gradom i pozivanje na tekmu....juuuhuuuu.....jedva cekam...samo da padne strasno posusje![]()
![]()
odakle da ja ovdje imam 630 postovaEthel je napisao/la:Shvatili smo vec u tvojih 630 postova na ovoj temi da mrzis ovaj klub, cemu ponavljanje istog bas svaku stranicu, pusti ljude koji smatraju ovaj klub svojim da citaju normalne postove.staragarda je napisao/la:joj da hoce pobjedit pa onda ponovo prijem u kabinetu nacelnika...suuuupperrrrr...pa opet slikanje,pa opet debeli pitar Baho pa opet kombiji i kruzenje gradom i pozivanje na tekmu....juuuhuuuu.....jedva cekam...samo da padne strasno posusje![]()
![]()

Svako malo spamas temu bezveze, ako nemas sta reci pametno o klubu onda se ostavi ismijavanja ovog kluba preko foruma.staragarda je napisao/la: odakle da ja ovdje imam 630 postova...a i sega mi da pisem ovdje...sta je to tvoj problem...ako ti se ne svidza moje pisanje zaobidzi moje postove
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.