Sta pise?Evolution87 je napisao/la:
i lesevi su sutra uz repku
18.11.2013. BiH - Argentina
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- AlenHalilovic
- Kontakt:
Re: 18.11.2013. BiH - Argentina
Buraz, to je USA. Prvo marketing - profit pa onda ostalo. Ne bi me cudilo da vidim igrace kako dijele hi5 pri prolasku kroz tunel ...emir_ je napisao/la:gledam ovaj cirkus po hotelu i općenito oko repke i kontam da ovo neće zaći na dobro
Auu starooo je ovo. Tamo 2010/11 na Kosevu jos, ako me pamcenje dobro sluzi. Ne brinite u utorak ce ovi momci biti vatreni navijaci Argentine. Al' dobra fora inace. 
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Ma Argentinci izduvajte nam po k.uracAlenHalilovic je napisao/la:Sta pise?Evolution87 je napisao/la:
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Pise:Alene Halilovicu,vrati se doma,skuvala sam ti pastasutu!AlenHalilovic je napisao/la:Sta pise?Evolution87 je napisao/la:
Uh sto vole pretjerivat.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Kada moja mladost prođe
Kad magla ovlada
Kad nestane rose u jesenje dane
Čekaću te tada
Dođi meni moja vilo
Sa tugom u oku
Izbriši sve tajne iz prošlosti naše
I tugu duboku
Čekaću te da te pitam
Da l' još misliš na me
Da li se još sjećaš sastanaka naših
Kad magla ovlada
Kad nestane rose u jesenje dane
Čekaću te tada
Dođi meni moja vilo
Sa tugom u oku
Izbriši sve tajne iz prošlosti naše
I tugu duboku
Čekaću te da te pitam
Da l' još misliš na me
Da li se još sjećaš sastanaka naših
- Goalgetter
- Kontakt:
Jedva cekam tekmu 
Kad nasi treniraju danas?
Kad nasi treniraju danas?
-
wienultras
- Kontakt:
igro sam 7+ i ulozio 50 evrica iznos 1500,laka lova 4-3 za nas

i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
Sporo ovo ide ****, a utakmica tek prekosutra.
Neznam ni ja više šta da očekujem od utakmice
imam osjećaj da ćemo ili jako dobro odigrati ili da će nas kompletno razbiti.
Nadam se dobroj utakmici, neigraju dobro posljednje vrijeme. Protiv Ekvadora ništa posebno, mogli bi barem remi izvući što mislim da bi bio sasvim dobar rezultat 
15.06.2014 Vi ste PONOS NACIJE!
Powerlifting <3
Powerlifting <3
Ja bi bio zadovoljan i da se ne obrukamo,ono da pokažemo da znamo igrat,nešto kao protiv Brazila... ako već moramo izgubit onda nek izgubimo 2-1 al nek nam brate ne uvale u 90+ ko Meksiko il Brazil...
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Pa i mjesto mu je u A timu, ako cemo gledati fudbalske kvalitete..budimo realni..AlenHalilovic je napisao/la:Kad poredite nasu i njihovu repku. Nas igrac kosta prosjecno 5 milinona i njihov 20![]()
http://www.transfermarkt.de/de/basics/v ... _3437.html
Besic treba prvo osvojiti mijesto u U21 repki, pa ako to uspije moze se dalje razmisljat.calcio je napisao/la:Tri velika pojacanja za nasu reprezentaciju. Volio bih viditi i Besica tu pored njih ali sta je tu je, ima vremena do prvenstva. A mozda iskoci jos neko.JoeCelt je napisao/la:
Kako znam pravi probleme u U21. Ne javlja se selekturu ovo ono. Krivo zato sto mora igrati za U21 a hocu u A tim.
A ovo za lesinare, vidite sta pise u gornjem lijevom uglu..valjda znate da je taj portal odavno promijenio ime..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Poziv reprezentacije se ne bi smio odbijati, bilo to za U 21 ili A reprezentaciju... Besic bi trebao znati da o tome odlucuje selektor a ne on, pa ako mu je ispod casti nastupati za mladu repku onda neka ga tu gdje jest... Svako ko tako digne nos ne zasluzije poziv, i tu podrzavam i Vladu i Safeta. Kakvu bi poruku poslali drugim igracima da njegovo ponasanje nagrade pozivom...Disciplina mora biti na prvom mjestuPapastathopoulos je napisao/la: Pa i mjesto mu je u A timu, ako cemo gledati fudbalske kvalitete..budimo realni..
A ovo za lesinare, vidite sta pise u gornjem lijevom uglu..valjda znate da je taj portal odavno promijenio ime..
- Goalgetter
- Kontakt:
Poceo trening nasih na Bush Stadionu u St. Louisu.
Btw. Sejo 100% propusta mec.

Hvala bogu, pa su Kolasincu stigli papiri za ovaj mec, inace ne bi imali lijevog beka za ovu utakmicu.
Btw. Sejo 100% propusta mec.
Hvala bogu, pa su Kolasincu stigli papiri za ovaj mec, inace ne bi imali lijevog beka za ovu utakmicu.
Steta za Salihovica ali dobro bolje sad nego slijedece godine
Nije toliko vazna ova prijateljska a i velika prilika za Kolasinca da se dokaze odmah u prvoj utakmici protiv ovako dobre ekipe 
Nadam se nerijesenim ! Gledao sam arg. protiv Ekvadora neki dan (noc) pa nisu izgledali toliko mocni kao sto svi pricaju
...
" onclick="window.open(this.href);return false;
Nadam se nerijesenim ! Gledao sam arg. protiv Ekvadora neki dan (noc) pa nisu izgledali toliko mocni kao sto svi pricaju
" onclick="window.open(this.href);return false;
>>> Obavezno pogledati !!! <<<<<
https://www.youtube.com/watch?v=v0DsIW8Pms4
-------------------------
FIFA 15 ONLINE LIGA:
www.ps4-fifa.com
https://www.youtube.com/watch?v=v0DsIW8Pms4
-------------------------
FIFA 15 ONLINE LIGA:
www.ps4-fifa.com
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
evo prilike za SEA, taman 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
**** nas više povrede... Mujdža, Lulić pa Salihović. Kad pomislim da će Vršajević krpiti poziciju desnog beka, dodje mi da se rasplačem. Al dobro je pa nije do ovoga došlo u Brazilu, mada bi opet volio vidjeti našu najjaču postavu protiv Argentinaca. Samo da vidim gdje stojimo 
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
Selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Safet Sušić održao je konferenciju za medije u St. Louisu uoči utakmice sa Argentinom.
Pape je, svjesno ili nesvjesno, bocnuo Argentince izjavivši ono što svi znaju: Argentina nije ista reprezentacija sa Messijem i bez njega.
“Argentina je sa Messijem među tri ili četri najbolje reprezentacije na svijetu, a bez njega peta ili šesta”.
“Ne mogu da kažem da ćemo dobiti Argentinu, ali mogu obećati da ćemo dati sve od sebe”.
“Što se južnoameričkih reprezentacija, gubili smo protiv Brazila u 93. minuti, protiv Meksika u 92. i sada mislim da je red da pobjedimo”.
“Jedino bih volio izbjeći Brazil, Španiju, ali ni Argentinu ne bih želio pretjerano želio u grupi kada je u pitanju Svjetsko prvenstvo u Brazilu”, dodao je Pape.

Pape je, svjesno ili nesvjesno, bocnuo Argentince izjavivši ono što svi znaju: Argentina nije ista reprezentacija sa Messijem i bez njega.
“Argentina je sa Messijem među tri ili četri najbolje reprezentacije na svijetu, a bez njega peta ili šesta”.
“Ne mogu da kažem da ćemo dobiti Argentinu, ali mogu obećati da ćemo dati sve od sebe”.
“Što se južnoameričkih reprezentacija, gubili smo protiv Brazila u 93. minuti, protiv Meksika u 92. i sada mislim da je red da pobjedimo”.
“Jedino bih volio izbjeći Brazil, Španiju, ali ni Argentinu ne bih želio pretjerano želio u grupi kada je u pitanju Svjetsko prvenstvo u Brazilu”, dodao je Pape.
I KRV SVOJU ZA BOSNU MOJU!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.