SS.BA FBL - 3. sezona (Yahoo)
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: SS.BA FBL - 3. sezona (Yahoo)
apsloviro sam alwjus-a, 6:3 nije bio steve raspolozen za trice a 16 asistencija imo poludio decko,tracy nikako da stastavis taj roster 
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
poslana ponuda za adriana..
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Izgubi ti na kraju.Kawhi je napisao/la:Dejane samo me u TO zasad uzimaš.
Pravo izjednaceno u vecini kategorija.
Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
imal ko dobrog centra da je dostupan, ev dajem jeningsa, pa kome trebaju asistencije neka se obrati
nema potpisa
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
jbg. Rule, dajem ljudima extra ponude za paula i Durantulu ali ne daju, prije bi zene trejdali imam osjecaj
@admir, ja imam centre, cak i previse, i trazim asiste, samo da ponuda bude realna, svi su dostupni.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Tracy3McGrady je napisao/la:jbg. Rule, dajem ljudima extra ponude za paula i Durantulu ali ne daju, prije bi zene trejdali imam osjecaj@admir, ja imam centre, cak i previse, i trazim asiste, samo da ponuda bude realna, svi su dostupni.
hahaha i ja sam mu davo 2 3 igraca za duranta i njemu nerealna ponuda tipa pekovic bozer i jos jedan pa jebote dobiva troduplo vise neg sto moze durant dat meni, ev i meni trebaju trice nigdje niko suteve za 3 p nema ponudio adrianu 2 igraca za redicka stim da dobiva asistencije stlove poene i skokove pa cemo vidjet.. admire hoces pekovica frajer koda ove sezone
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
pa ajd reci šta hoceš za AldridzaTracy3McGrady je napisao/la:jbg. Rule, dajem ljudima extra ponude za paula i Durantulu ali ne daju, prije bi zene trejdali imam osjecaj@admir, ja imam centre, cak i previse, i trazim asiste, samo da ponuda bude realna, svi su dostupni.
vezano za pekovica, nije loše al cu još razmisliti
nema potpisa
- majestic24
- Kontakt:
Boris DiawAdmir_Sa je napisao/la:imal ko dobrog centra da je dostupan, ev dajem jeningsa, pa kome trebaju asistencije neka se obrati
P.S
Ja izgubio 5-4 a pogledajte procenat suta i kako me ekipa bulsa dobila.
Bosnam Titans .471% - 0.47058824
Bulls .471% - 0.47072600
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
dominacija hehemajestic24 je napisao/la:Boris DiawAdmir_Sa je napisao/la:imal ko dobrog centra da je dostupan, ev dajem jeningsa, pa kome trebaju asistencije neka se obrati
P.S
Ja izgubio 5-4 a pogledajte procenat suta i kako me ekipa bulsa dobila.
Bosnam Titans .471% - 0.47058824
Bulls .471% - 0.47072600
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Dema hoces li boozera za gaya
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
nebi gay podivljo,ima sam los procenat suta i greske ostalo mu je okRule_hz je napisao/la:Dema hoces li boozera za gaya
Evo ti Durant za pick sedme runde sljedećeg drafta.Tracy3McGrady je napisao/la:jbg. Rule, dajem ljudima extra ponude za paula i Durantulu ali ne daju, prije bi zene trejdali imam osjecaj@admir, ja imam centre, cak i previse, i trazim asiste, samo da ponuda bude realna, svi su dostupni.
Ti si najveći prevarant ove sezone, dobio si Batuma za G.wallacea i Vucevica za Reddicka i još imaš obraza žaliti se.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
wejd/batum/oldridz za jeningsa/hardena/ginobilijaTracy3McGrady je napisao/la:admire, Wejd/Eldridz-Harden/Dzenings
nema potpisa
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
@work, ti si kralj majke mi
admire, moram prvo pregledati ginobilia kad dodjem kuci, ali skontat cemo nesto.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
admire, eto poslao sam ti ponude, samo mi ovdje napisi odg. Jer tesko mi tamo ulaziti sa mobitela.
- adriano_leite
- Kontakt:
Ma ne mogu prihvatiti Brewera i Mariona za Reddicka. Morao bih jos jednog otpustiti, ono nidje veze, gubim mnogo vise.Rule_hz je napisao/la:Tracy3McGrady je napisao/la:jbg. Rule, dajem ljudima extra ponude za paula i Durantulu ali ne daju, prije bi zene trejdali imam osjecaj@admir, ja imam centre, cak i previse, i trazim asiste, samo da ponuda bude realna, svi su dostupni.
hahaha i ja sam mu davo 2 3 igraca za duranta i njemu nerealna ponuda tipa pekovic bozer i jos jedan pa jebote dobiva troduplo vise neg sto moze durant dat meni, ev i meni trebaju trice nigdje niko suteve za 3 p nema ponudio adrianu 2 igraca za redicka stim da dobiva asistencije stlove poene i skokove pa cemo vidjet.. admire hoces pekovica frajer koda ove sezone
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
prihvaceno wejd/west/oldridz za jeningsa/hardena i ginobilija
nema potpisa
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Ja nisam upratio da mi niko neće igrati zadnjih par danaDejaNMG je napisao/la:Izgubi ti na kraju.Kawhi je napisao/la:Dejane samo me u TO zasad uzimaš.![]()
Pravo izjednaceno u vecini kategorija.
Treba mi kakav PG.Imal šta za trade?
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.