formacija 4-6-0
FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
- Armageddon2012
- Kontakt:
Re: FK Borac - Banja Luka
avdukic,sinisa dujakovic,subic,raspudic,runic,grahovac,radulovic,grujic,zizovic,djelmic,stokic
formacija 4-6-0
formacija 4-6-0
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

" је " $ " " $ $.
Borac ima veoma dobru i iskusnu ekipu. Igrače koji su igrali vani, ali, i koji su i po ovim našim livadama pokupili sve folove i zahvaljujući tim činjenicama Borac je, nadam se samo za sadaArmageddon2012 je napisao/la:avdukic,sinisa dujakovic,subic,raspudic,runic,grahovac,radulovic,grujic,zizovic,djelmic,stokic
formacija 4-6-0
Igrači poput: Asmira Avdukića, Draška Žarića, Borisa Rsapudića, Igora Žuržinova, Vladana Grujića, Ognjena Đelmića, Mladena Žižovića, Joce Stokića, te uz mlade Acu Subića i Grahovca mogu igrati u bilo kojem timu PL.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Da rezimiramo, od 17. kola liga postaje neregularna. Do 27. će postati farsa jer Borac i Sarajevo ponovo ostaju iza do srži iskvarenog Željezničara. Živio ti meni, obožavam te čitati i ovdje i na BL forumu.Armageddon2012 je napisao/la:pa,izgleda da će nas syebati za ove reprezentativce,grahovca,subića...važno je da željo igra kompletan u travniku,sa odmornim hodzićem,bajićem...ali,navikli smo na te protekcije plavom proljeću....
ante miše je za kratko vrijeme igranja u borcu,postao jedna od igračkih legendi našeg kluba....
ante,ne zaboravi gdje te vole,i stavi neke spore bekove da čuvaju naša krila
- Ultras1921
- Kontakt:
Zaista mi laska što misliš da je Željo važniji od naše lijepe reprezentacijeArmageddon2012 je napisao/la:pa,izgleda da će nas syebati za ove reprezentativce,grahovca,subića...važno je da željo igra kompletan u travniku,sa odmornim hodzićem,bajićem...ali,navikli smo na te protekcije plavom proljeću....
ante miše je za kratko vrijeme igranja u borcu,postao jedna od igračkih legendi našeg kluba....
Sent from my C5503 using Tapatalk 2
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
-
dimitrijevic
- Kontakt:
Borac nece ni u evropu otici,ovaj post vracam ponovo u maju 
8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
-
kaskader52
- Kontakt:
lijep pozz za B. Luku ali danas je zaista pobijedio bolji
SAMO VITEZ!!!!!!!!!!!
SAMO VITEZ!!!!!!!!!!!
- Armageddon2012
- Kontakt:
pricaj ti sta hoces,ali nama danas nije igrao grahovac,a vama armin hodzic juce zabija golove!Ultras1921 je napisao/la:Zaista mi laska što misliš da je Željo važniji od naše lijepe reprezentacijeArmageddon2012 je napisao/la:pa,izgleda da će nas syebati za ove reprezentativce,grahovca,subića...važno je da željo igra kompletan u travniku,sa odmornim hodzićem,bajićem...ali,navikli smo na te protekcije plavom proljeću....
ali nema veze,i pored svih vasih smicalica,jos smo prvi...a tu cemo i ostati,jer vas za dva kola uzimamo na grbavici najopustenije moguce
Slavi čovjek slavu, yebo utakmicu.Dokaz malog kluba iz planktonove, Borat Banjaluka. 
DRUG NEBI TI PUNCA
- Armageddon2012
- Kontakt:
dobro,nije robot,normalno je da se opusti uz koju casicu 
-
RiverPlate
- Kontakt:
Kakava časica bolan ima utakmicu, nema nikakve Slave!Ne želim da vrijeđam religiju naravno, ali po meni je to tako neprofesionalno, da slaviš Slavu a ne da igraš utakmicu!Doduše mislim da je i šuplja, prije će biti odmor od oplođivanja ŠpanacaArmageddon2012 je napisao/la:dobro,nije robot,normalno je da se opusti uz koju casicu
Grbavica naš je Hram!!!
- Armageddon2012
- Kontakt:
shvatice bagrcavi zasto sam ja rekao da graha nije robot 
Slava iznad svih! Trebo je ponijeti u Zenicu da počasti raju ili su se dogovorili da će ih počastiti kad se vrate?Armageddon2012 je napisao/la:dobro,nije robot,normalno je da se opusti uz koju casicu
EDIT: A dobro, znam ja da je njemu uzor Svraka, ali ipak ne mora se baš toliko furati na njega oko te robotike
Zadnja izmjena: bagrcavi, dana/u 17 nov 2013, 17:45, ukupno mijenjano 1 put.
DRUG NEBI TI PUNCA
- Armageddon2012
- Kontakt:
vjerujem da ce ga muamer uvesti u te sitne tajne zanata,kad se sretnu

stariji je,iskusniji,dosta se moze naucit od njega....e jedino,ako tu bude i profesor jamak,onda ce obojica morati samo da slusaju i upijaju
stariji je,iskusniji,dosta se moze naucit od njega....e jedino,ako tu bude i profesor jamak,onda ce obojica morati samo da slusaju i upijaju
A Boga ti šta će Srđanu bolji instruktor od njegovog trenera, Svraku i Jamaka sretne 2 puta godišnje, najviše 4 puta, a sa čika Dragom je svaki dan. I ja sam siguran da on kao pravi trener prenosi svo svoje znanje na njega, pa i ovo oko robotike

DRUG NEBI TI PUNCA
Armin Hodžić je jučer (17.11.) proslavio svoj 19. rođendan. Zar ne misliš da mu je rano za U-21 repke?Armageddon2012 je napisao/la:pricaj ti sta hoces,ali nama danas nije igrao grahovac,a vama armin hodzic juce zabija golove!Ultras1921 je napisao/la:Zaista mi laska što misliš da je Željo važniji od naše lijepe reprezentacijeArmageddon2012 je napisao/la:pa,izgleda da će nas syebati za ove reprezentativce,grahovca,subića...važno je da željo igra kompletan u travniku,sa odmornim hodzićem,bajićem...ali,navikli smo na te protekcije plavom proljeću....
ali nema veze,i pored svih vasih smicalica,jos smo prvi...a tu cemo i ostati,jer vas za dva kola uzimamo na grbavici najopustenije moguce
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
- Armageddon2012
- Kontakt:
srećan rođendan.
a što se ostalog tiče,nisi ti to nešto dobro pohvatao...i lazar marković ima 19 godina,pa je već dvije godine A reprezentativac srbije,a da ne pričam o u 21.....i nije jedini,ima i mlađih,andrija živković,npr
a što se ostalog tiče,nisi ti to nešto dobro pohvatao...i lazar marković ima 19 godina,pa je već dvije godine A reprezentativac srbije,a da ne pričam o u 21.....i nije jedini,ima i mlađih,andrija živković,npr
Dobro sam pohvatao, ali se malo zezam.Armageddon2012 je napisao/la:srećan rođendan.
Tako je bilo i sa bivšom Yugom. Sjećam se da je na SP 1974. g. u Njemačkoj, taj pravo mladi igrač bio Vladimir Petrović Pižon.
Po meni je uvijek bolje na takvo takmičenje povesti neko dijete, koje bi u budućnosti, trebao biti "vođa" tima, nego nekog starijeg i istrošenog igrača na zalasku karijere.
Sada, kada bih napisao da bi Ara Hodžić trebao na SP u Brazil, mislim da bi me "stručnjaci" sa foruma razapeli. Ne mora to biti Ara Hodžić, ali sam njega uzeo za primjer, jer je mlad, talentovan i mislim da bi mu to bio podstrek u karijeri, a i dobitak za budućnost.
Odoh predaleko. Nadam se da će prvenstvo konačno postati neregularno nakon 18., najdalje 19. kola.

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
- tuzlak1987
- Kontakt:
mozel mi neko ovo objasniti? 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.