DzoleZeljo je napisao/la:Zvuci ti poznato ?Buu je napisao/la:DzoleZeljo je napisao/la:Najlakse je pronaci krivci i okriviti ga za sve...
Ne, ne zvuci, jer ja ne vidim navijace kao krivce, vec samo one koji dodaju ulje na vatru, bespotreno, a za alibiji imaju, nesposobnost uprave...
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
NO PYRO NO PARTY
Ima li igdje izvjestaja, ja ne mogu da ga nadjem...
[youtube][/youtube]
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga, u mom' srcu jedna ljubav i ne postoji druga, volim te Željo, tvoj Manijak s' Juga !!!
- invincible1921
- Kontakt:
necu da duzim i analiziram samo cu da malo improvizujem jednu nasu parolu..
NASA PRICA TEK SADA KRECE ,DO TITULE STATI NECE
1921!!
NASA PRICA TEK SADA KRECE ,DO TITULE STATI NECE
1921!!
=\_1921_/=
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
moze li mi reci ko je dodao loptu hodzicu kod drugog gola?
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
- ZELJOx4xlife
- Kontakt:
Meni se cini da je Jamak.jovanmaksimovic je napisao/la:moze li mi reci ko je dodao loptu hodzicu kod drugog gola?
SEXA, PIVE I HULJEVA IVE!
Hasanovicjovanmaksimovic je napisao/la:moze li mi reci ko je dodao loptu hodzicu kod drugog gola?
FKŽ !
- zeljo4life
- Kontakt:
Ko god da je,mangupski je bilo....ZELJOx4xlife je napisao/la:Meni se cini da je Jamak.jovanmaksimovic je napisao/la:moze li mi reci ko je dodao loptu hodzicu kod drugog gola?
Amare hvala ti...
-
vincenttan
- Kontakt:
šta to čujem poslije tekme u travniku neki igrači vam našli stvari ispred stana zbog neplaćene kirije
žalosno Bgm... kod nas se bolje baviti konobarenjem nego fudbalom
-
InatSilanBosanski
- Kontakt:
Vise info. imas o nama nego o svom klubu, mozda bi stvarno treb'o pokazat svoje lice i priznat da navijas za najveci klub u BiH...vincenttan je napisao/la:šta to čujem poslije tekme u travniku neki igrači vam našli stvari ispred stana zbog neplaćene kirije![]()
-
vincenttan
- Kontakt:
izvini, jel se to ne smije nista reci?InatSilanBosanski je napisao/la:Vise info. imas o nama nego o svom klubu, mozda bi stvarno treb'o pokazat svoje lice i priznat da navijas za najveci klub u BiH...vincenttan je napisao/la:šta to čujem poslije tekme u travniku neki igrači vam našli stvari ispred stana zbog neplaćene kirije![]()
ovo je GRAD u kojem zivimo i vi i mi... svako svakoga zna, i sakrivanje prljavog vesa ne ide bas najbolje... kako sam znao da ce se desiti afera virsle 10 danaa prije nego su se desile, kako sam znao da je karic doveden jer je najjeftiniji i da smo jedva skuckali pare da odemo na utakmicu EL, tako se zna i da su vam igraci prestali skoro trrenirati jedno vrijeme, sazna se i da su se desavale tuce, zasto je otisao Gušo...
evo, sad je novija info da vam igraci nemaju placene stanove i da ssu im stvari nadjene ispred stanova... i sta je tu lose??? nama da se nije desila afera virsle nikad nebi pameti dosli... ovako smo skinuli gamad iz uprave i dosla je uprava koja puno radi i gradi nesto... ima propussta ali ono najvaznije je tu, stabilnost i novac...
ja sam se stidio kada sam vidio da moji igraci nemaju palte i nemaju hrane! Ne znam sta je to lose u tome da neko izadje sa sitinom na vidjelo i da kaze "tako je i takO"... sto se prije otkrije problem, brze ce se rijesiti... ja se ne mislim ni rugati ni ismijavati sa ovim stvarima, jer ti ljudi zive za fudbal i od fudbala... fhrane porodice i td.
zar nije zalosno da im se desavaju ovakve situacije?
budi iskren!
"sta to cujem" je klasika u gradu sarajevu...InatSilanBosanski je napisao/la:Vise info. imas o nama nego o svom klubu, mozda bi stvarno treb'o pokazat svoje lice i priznat da navijas za najveci klub u BiH...vincenttan je napisao/la:šta to čujem poslije tekme u travniku neki igrači vam našli stvari ispred stana zbog neplaćene kirije![]()
-
vincenttan
- Kontakt:
klasika je bila:
cujem da se amar ne vraca na klupu....
cujem da je bila tuca na treningu
cujem da nema plate
sad cujem da su nadjene stvari ispred stana.... pa ti skontaj klasiku
cujem da nema plate
-
RiverPlate
- Kontakt:
Het-trik Gojaka u Prijedoru, mali mašina, odmah na pripreme sa prvim timom za proljeće!
Grbavica naš je Hram!!!
- champions1921
I opet cemo vas pojesti kao malu djecuvincenttan je napisao/la:klasika je bila:
cujem da nema plate
BUDI ŽELJO !!!
-
darkangel54
- Kontakt:
Ljudi Amar se ošišo vidio ga ja jutros sa kerom vamo na malti
Željezničar Za Život Cijeli ...
Moja i Tvoja BOSNA!
POTPIS !
Moja i Tvoja BOSNA!
POTPIS !
Najteže je prvih deset godina. Kasnije pređe u navikuchampions1921 je napisao/la:I opet cemo vas pojesti kao malu djecuvincenttan je napisao/la:klasika je bila:
cujem da nema plate
sad cujem da su nadjene stvari ispred stana.... pa ti skontaj klasikuSkontaj ti tu klasiku..
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
fulao si poentu posta, "cujem" je klasika u sarajevu jer i ja smatram da je grad jedna velika mahala, odnosno grad u kojem svako zeli da zna o svakom a ako zelimo da nam se klubovi dignu na veci nivo treba se distancirati od takve mahale tj. klubovi trebaju svoje stvari rjesavati interno, to sto si naveo cujem nema plata - a hajmo realno nije se tu topla voda otkrila ko danas ima plate na vrijeme, a koliko se sjecam sutradan ili u dan dva se rjesila stvar prepostavljam donekle i to nije cuo sam neko preostavka moja, incident se desio na treningu koji je javan i to nije cuo sam a i sam klub je obavjestio javnost... cujem da se amar ne vraca na klupu je prvo izgledalo cujem da se amar ne vraca u klub itd. nije poenta posta jel istina ili nije to sto si napisao ako je istina rjesavat ce klub sa igracem, sto da navijaci znaju takve stvari, meni nije ok da igrac izadje u javnost i kaze kako nema za virsli a vidim gore u postu da je tebi to ok sto postujem svako ima svoje vidjenje, ako je klub duzan igracima to igraci trebaju rjesavati sa klubom a 100% sam na njihovoj strani al kao sto je i kapiten nas rekao nije za javnost, interna stvar nas i kluba i rijesit ce se... mislim da je jedan od razloga ovako slabih posjeta na kosevu i na grbavici upravo to "cujem" ...vincenttan je napisao/la:klasika je bila:
cujem da nema plate
Evo jutarnji prenosi da bi Bazdarevic mogao postati sportski direktor Hajduka, bila bi velika steta kad bi vec dosao ovdje u regiju, a da ne bude na neki nacin involviran u rad Zelje
-
RiverPlate
- Kontakt:
Meni bilo toliko krivo, da naš najbolji igrač svih vremena ne bude u našem klubu , nego tamo u nekom hajduku sa kojim veze nema!Šta mi radimo Bože sačuvaj, ovo je grijeh ovako tretirati našeg najboljeg igrača svih vremena gospodina Mehmeda BaždarevićaAstren je napisao/la:Evo jutarnji prenosi da bi Bazdarevic mogao postati sportski direktor Hajduka, bila bi velika steta kad bi vec dosao ovdje u regiju, a da ne bude na neki nacin involviran u rad Zelje
Grbavica naš je Hram!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.