NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Ima vala i takvi kao sto su sada u zvijezdi na svakom cosku.
Ne kazem da nema, al to ti je fudbal, nekad dovedes anonimca pa postane igracina a nekad dovedes igracinu pa je taraba..... svega je kod nas proslo i jednih i drugihjolebl je napisao/la:Ima vala i takvi kao sto su sada u zvijezdi na svakom cosku.
Hajd bar u jednom da se slozimo..
Tkanton je napisao/la:Nije u pravu ona 13 je iz Bijeljine i neznam kako si ga povezo sa gradaccem a ovaj Hasanovic vrhunac dozivio u Omladincu i Borcu iz Samca..... sad u radniku odigro 12 utakmica a 9 put ga zamijenili naravno da ima takvi na svakom coskujolebl je napisao/la:Gdje li si ti igrao lopte kad sve o tome znas,covjek ti nadje lijepo dvojicu,i da ti opet nadje,ti bi jos petoricu trazio.
Ustvari 13 je iz Orasja http://prntscr.com/2507lr
Oprostite ne zelim da se miješam u ove već poodavno smiješne diskusije, očito je da pojedincima ništa što je naše Gradaččačko ne valja, ali nemogodoh odoliti da ne prokomentiram gore navedeni post. Igrač Radnika br. 8 Mirza Hasanović dijete iz Gradačačkih pionira , iz Zvijezde otišao u Zagrebački Dinamo gdje nije ostao zbog administrativnih problema , igrao premijer ligu u HNK "Zovko Žepče" kada smo se mi borili za opstanak u II Federalnoj lizi , igrao za "Budućnost" Banovići , a tek potom kratko u "Omladincu" , dvije sezone u Borcu Šamačkom i sada igra u Radniku iz Bijeljine i iz utisaka i priča svugdje je bio igrač za primjer samo nama i kod nas nije valjao i nevalja , pa gdje nas sve to vodi , tko nam onda valja ??? Lijep sportski pozdrav
[/quote]
Igrači Radnika broj 8 i 13 su igrači koji su igrali u juniorima Zvijezde. Igraju u ekipi koja je do subote bila ispred Zvijezde. Toliko o tome, da se neko ne razbacuje neistinitim tvrdnjama!
[/quote]
Ovaj TKanton on je bio Maradona, a otac mu je vjerovatno bio još neki poznatiji fudbaler. Toliko pametuje sve zna a garantujem da nikada nije šutnuo lopte. Taj Hasanović je prve fudbalske korake načinio kod Amira Durgutovića zajedno sa nama, da bih u pionirima se vratio u rodni Šamac odakle kao kadet ide u Zepće i igra Premijer Ligu dok Zvijezda se bori u 2 ligi za opstanak. Kasnije taj momak ide u Dinamo Zagrebački gdje kako kazu radi nekih gluposti ne završava poso. Prema tome nama niko nevalja, nije nam valjao ni Gradašćević, ni Omeragić Samir, ni Omeragić Vedad, ni Roša nam nije valjao kao fudbaler. Ja sam taj koji najmanje ima šta protiv stranaca al uvjek sam govorio da se moze na okolini opštine solidnih igrača naći par.
Igrači Radnika broj 8 i 13 su igrači koji su igrali u juniorima Zvijezde. Igraju u ekipi koja je do subote bila ispred Zvijezde. Toliko o tome, da se neko ne razbacuje neistinitim tvrdnjama!

Ovaj TKanton on je bio Maradona, a otac mu je vjerovatno bio još neki poznatiji fudbaler. Toliko pametuje sve zna a garantujem da nikada nije šutnuo lopte. Taj Hasanović je prve fudbalske korake načinio kod Amira Durgutovića zajedno sa nama, da bih u pionirima se vratio u rodni Šamac odakle kao kadet ide u Zepće i igra Premijer Ligu dok Zvijezda se bori u 2 ligi za opstanak. Kasnije taj momak ide u Dinamo Zagrebački gdje kako kazu radi nekih gluposti ne završava poso. Prema tome nama niko nevalja, nije nam valjao ni Gradašćević, ni Omeragić Samir, ni Omeragić Vedad, ni Roša nam nije valjao kao fudbaler. Ja sam taj koji najmanje ima šta protiv stranaca al uvjek sam govorio da se moze na okolini opštine solidnih igrača naći par.
Igrači Radnika broj 8 i 13 su igrači koji su igrali u juniorima Zvijezde. Igraju u ekipi koja je do subote bila ispred Zvijezde. Toliko o tome, da se neko ne razbacuje neistinitim tvrdnjama!ciro_ciro je napisao/la:

Ovaj TKanton on je bio Maradona, a otac mu je vjerovatno bio još neki poznatiji fudbaler. Toliko pametuje sve zna a garantujem da nikada nije šutnuo lopte. Taj Hasanović je prve fudbalske korake načinio kod Amira Durgutovića zajedno sa nama, da bih u pionirima se vratio u rodni Šamac odakle kao kadet ide u Zepće i igra Premijer Ligu dok Zvijezda se bori u 2 ligi za opstanak. Kasnije taj momak ide u Dinamo Zagrebački gdje kako kazu radi nekih gluposti ne završava poso. Prema tome nama niko nevalja, nije nam valjao ni Gradašćević, ni Omeragić Samir, ni Omeragić Vedad, ni Roša nam nije valjao kao fudbaler. Ja sam taj koji najmanje ima šta protiv stranaca al uvjek sam govorio da se moze na okolini opštine solidnih igrača naći par.[/quote]
Haj dobro ja vise necu nista govorit za nase talente, al vi koliko ih falite trebali bi makar po jednog imat u svakom velikom klubu bivse juge........ a ne po okolnim selima
Ma igrao je kanton,vjerovatno za kantonalnu reprezentaciju..
-
- Kontakt:
Igrači Radnika broj 8 i 13 su igrači koji su igrali u juniorima Zvijezde. Igraju u ekipi koja je do subote bila ispred Zvijezde. Toliko o tome, da se neko ne razbacuje neistinitim tvrdnjama!ciro_ciro je napisao/la:

Ovaj TKanton on je bio Maradona, a otac mu je vjerovatno bio još neki poznatiji fudbaler. Toliko pametuje sve zna a garantujem da nikada nije šutnuo lopte. Taj Hasanović je prve fudbalske korake načinio kod Amira Durgutovića zajedno sa nama, da bih u pionirima se vratio u rodni Šamac odakle kao kadet ide u Zepće i igra Premijer Ligu dok Zvijezda se bori u 2 ligi za opstanak. Kasnije taj momak ide u Dinamo Zagrebački gdje kako kazu radi nekih gluposti ne završava poso. Prema tome nama niko nevalja, nije nam valjao ni Gradašćević, ni Omeragić Samir, ni Omeragić Vedad, ni Roša nam nije valjao kao fudbaler. Ja sam taj koji najmanje ima šta protiv stranaca al uvjek sam govorio da se moze na okolini opštine solidnih igrača naći par.[/quote]
ciro ti si legenda najveca
Hoce Zvijezda biti kompletna protiv Zrinjskog?
Kakva su ocekivanja forumasa?

HSK Zrinjski Mostar.
zvijezda je sto je najbitnije pobijedila kuci radnika tako da u mostar dolazimo bez puno ocekivanja i pritiska.nadamo se da cemo u jednoj takvoj utakmici uspjeti bar namuciti zrinjski ako ne i uzeti koji bod.bijeli brijeg lezi nasem klubu gdje smo u posljednje 5 sezona redovno znali iznenaditi.saskograd je napisao/la:Hoce Zvijezda biti kompletna protiv Zrinjskog?
nasa ekipa ima siroku klupu tako da i ako neko bude falio radi kartona to se nece osjetiti.uglavnom sretno svima i neka bolji pobijedi
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
Zvijezda ide Zrinjskom bez Bogdanovića zbog kartona al je prilika nekom da se dokaže rasterećeno pa šta bude.Puno bitnija je utakmica da se Slavija dobije kući i mislim da je opstanak osiguran.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.
-
- Kontakt:
Ko je ovaj igrac sa brojem 4 na gornjoj trenerci, pored Buzova na slici?

meni lici na antitalenta
salim se naravno moguce da je neko iz mladih kategorija

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
Ovaj izgleda starije i nefudbalskiastra1922 je napisao/la:meni lici na antitalentasalim se naravno moguce da je neko iz mladih kategorija

da nije kuhar iz ovog restorana na stadionu malo kile skida
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
Mozda je iz Azerbejdzanaastra1922 je napisao/la:da nije kuhar iz ovog restorana na stadionu malo kile skida

-
- Kontakt:
DOBRODOSAO!
TAISUKE AKIYOSHI 秋吉泰佑

TAISUKE AKIYOSHI 秋吉泰佑

dobrodosao akiyoshi
izgini za 5 stoja na terenu

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
bosanski zmaj imas pp
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
To je neki momak iz okoline, nisam siguran da li je Pelagićevo, Obudovac.. Mislim da je '94 godište.Bosanski zmaj je napisao/la:Ko je ovaj igrac sa brojem 4 na gornjoj trenerci, pored Buzova na slici?
Plavo je srce u meni!
FKŽ 1921 🔵⚪
FKŽ 1921 🔵⚪
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.