Fudbalska reprezentacija Srbije
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: Fudbalska reprezentacija Srbije
Markec za MOZZART: Navijači su mi pevali ispred stana posle derbija! Ljudi, pa to je nemoguće...
http://www.****.com/vesti/marke ... guce/65271" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.****.com/vesti/marke ... guce/65271" onclick="window.open(this.href);return false;
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Mihajlović "pozajmio" Đuričića i Živkovića mladoj reprezentaciji za mec sa Italijanima u utorak!
Dzaba sve to, kad Ćurčić nema veze s vezom...
Dzaba sve to, kad Ćurčić nema veze s vezom...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Evo price o jos jednom "Portugalcu"!
http://www.****.com/vesti/luka- ... ezda/65323" onclick="window.open(this.href);return false;
Samo u portugalskoj ligi imamo 5-6 super talentovanih klinaca i definitivno, uz Holandiju, ona postaje raj za nase igrace, kao i za mlade fudbalere uopsteno!
http://www.****.com/vesti/luka- ... ezda/65323" onclick="window.open(this.href);return false;
Samo u portugalskoj ligi imamo 5-6 super talentovanih klinaca i definitivno, uz Holandiju, ona postaje raj za nase igrace, kao i za mlade fudbalere uopsteno!
Nonostante le smentite, Sinisa Mihajlovic sarà il nuovo allenatore della Sampdoria: arriverà dopo un'amichevole con una selezione di giornalisti. Il debutto domenica con la Lazio.

Putuj Siniša i ne naginji se kroz prozor... I ne osvrći se molim te...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
EP U19 (kvalifikacije): Maksimalni "orlići" u elitnoj rundi!
Omladinska fudbalska reprezentacija Srbije osvojila je prvo mesto u kvalifikacionoj grupi 7, za Evropsko prvenstvo i samim tim potvrdila plasman u elitnu rundu kvalifikacija. "Orlići" koje predvodi selektor Veljko Paunović na stadionu "Karađorđe", u Novom Sadu pobedili su vršnjake iz Austrije. Rezultat je bio 1:0, a strelac u 12. minutu bio je Sergej Milinković-Savić. U drugom meču dana, Kazahstan i Finska su odigrali bez golova. Posle tri odigrane utakmice, Srbija ima devet, Austrija šest, a Kazahstan i Finska po bod. U prethodna dva meča, srpski omladinci su savladali Kazahstan sa 3:0 i Finsku sa 1:0 i sada su se plasirali u elitnu rundu kvalifikacija. U ovoj fazi takmičenja postojaće sedam grupa sa po četiri tima, a pobednici će učestvovati na završnom turniru naredne godine u Mađarskoj. Elitna runda kvalifikacija biće igrana na proleće.
- alan_kardec
- Kontakt:
MaGiCa je napisao/la:Nonostante le smentite, Sinisa Mihajlovic sarà il nuovo allenatore della Sampdoria: arriverà dopo un'amichevole con una selezione di giornalisti. Il debutto domenica con la Lazio.
DANTES je napisao/la:Putuj Siniša i ne naginji se kroz prozor... I ne osvrći se molim te...
Ljubiša Tumbaković, Radovan Ćurčić...
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Danas u 17 h mladi igraju sa Italijanima! Ako ih dobijemo, preskacemo ih na tabeli, jer nam trenutno bjeze 2 boda...
Za ovaj mec cemo biti jaci za Đuričića i Živkovića (vratili se iz A selekcije) i Nastasića (koji se izgleda oporavio).
Nasa grupa je mozda i najteza u kvalifikacijama i "orlici" imaju imperativ pobjede danas sa Italijanima u Gornjem Milanovcu. Prenos je na RTS-u.
Tabela
1. Belgija 6 13
2. Italija 4 9
3. Srbija 4 7
4. Cipar 5 6
5. Severna Irska 5 0
Za ovaj mec cemo biti jaci za Đuričića i Živkovića (vratili se iz A selekcije) i Nastasića (koji se izgleda oporavio).
Nasa grupa je mozda i najteza u kvalifikacijama i "orlici" imaju imperativ pobjede danas sa Italijanima u Gornjem Milanovcu. Prenos je na RTS-u.
Tabela
1. Belgija 6 13
2. Italija 4 9
3. Srbija 4 7
4. Cipar 5 6
5. Severna Irska 5 0
Da su lepo Djuricic, Nastasic i Zivkovic igrali sve vreme sa svojom generacijom, doduse Djuricic&Nastasic nakon kvala A tima, a Zivkovic sve vreme - mozda bi danas bili u situaciji da overavamo prolaz. Ali, bolje je razbijati sanse mladjim reprezentacijama, kao onomad Jankovicevoj ekipi, tako sto selektor A tima uzme 2-3 najbolja klinca i zakuca ih za klupu. 
Slazem se!
U21 nam je igracki prejaka i da su igrali svi najbolji + recimo Drulovic za selektora, sada bi ladno bili prvi na tabeli, a ne pretumbavali igrace 'vamo-tamo i gubili od Cipra...
U21 nam je igracki prejaka i da su igrali svi najbolji + recimo Drulovic za selektora, sada bi ladno bili prvi na tabeli, a ne pretumbavali igrace 'vamo-tamo i gubili od Cipra...
Bravo momci, rovovska partija! Preskocili smo na tabeli takticki odlicne, namazane, i na kraju "prljave" Italijane...
Nastasić veliko pojačanje, nema potrebe ni komentarisati zasto! Odlično funkcioniše u paru sa Spajićem, sto i ne cudi s obzirom da obojica igraju lige petice!
Ostali korektni, ali igra i dalje nezadovoljavajuća s obzirom na igracki kadar!
Tek sada nam predstoje odlucujuce partije s obzirom da gostujemo naredne 3 utakmice!
P.S. Veliki hendikep za naredni mec jeste naivan i strogo dodijeljen crveni Markoviću...
Nastasić veliko pojačanje, nema potrebe ni komentarisati zasto! Odlično funkcioniše u paru sa Spajićem, sto i ne cudi s obzirom da obojica igraju lige petice!
Ostali korektni, ali igra i dalje nezadovoljavajuća s obzirom na igracki kadar!
Tek sada nam predstoje odlucujuce partije s obzirom da gostujemo naredne 3 utakmice!
P.S. Veliki hendikep za naredni mec jeste naivan i strogo dodijeljen crveni Markoviću...
Zadnja izmjena: marconato, dana/u 19 nov 2013, 19:07, ukupno mijenjano 1 put.
- alan_kardec
- Kontakt:
Srbija sasvim zasluženo pobijedila mlade Talijane koji su očito došli po bod. Teška utakmica, kamara prekršaja, 10 žutih kartona, užasno glup crveni Markovića. Brašanac i Čaušić odigrali odlično, Marković dobru partiju za.srao na kraju, Nastasić rutinerski, Jojić ih je par puta dobro izlomio.
Slijedi vjerovatno ključno gostovanje u Belgiji, 5. marta.
Slijedi vjerovatno ključno gostovanje u Belgiji, 5. marta.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
takođe je očito da jojić je jako bitan u ovoj ekipi a mihajlović ga je baš uzeo protiv kipra gdje smo izgubili.. jojić nije za a repke, ali je standardno dobar u mladoj... odlično se slaže sa đurđevićem(ne znam što on nije igrao danas)... čaušić odličan i uz jojića najbolji... nastasić donio sigurnost koja je nestala na meču sa belgijom čim se povrijedio vitas... ne znam zašto forsira rezerve na bekovima petrovića i petkovića? a i brašanac mi je tu sumnjiv...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Đurđević nije igrao zato sto se povrijedio protiv Belgijanaca! Inače, vjerovatno će on i igrati umjesto Markovića sledecu, a ne smijemo zaboraviti ni Kostića koji igra odlicno u Groningenu, a koji je propustio ova 2 meca takodje zbog povrede... 
Mihajlović i definitivno vise nije selektor Srbije! LIKE
Da je Srbija normalna i uredjena zemlja kao sto nije, ja bih se jos vise radovao! Ovako mozemo samo da strahujemo da nece dovesti jos vecu budalu i neznalicu od ovog...

Da je Srbija normalna i uredjena zemlja kao sto nije, ja bih se jos vise radovao! Ovako mozemo samo da strahujemo da nece dovesti jos vecu budalu i neznalicu od ovog...
Miha otišao jer "Karadžić i Laković nisu mogli da garantuju da će ostati". Ne može puno bolje od toga.
- alan_kardec
- Kontakt:
Među kandidatima su Tumbaković, Ćurčić... još samo Dragoslav Stepi Stepanović i ugođaj će biti potpun. Rajevca ne treba ni spominjati, on je konstanta. Kad god Srbija ili Zvezda nemaju selektora/trenera, prvo se on spominje pa svi ostali. Od Piksija nema ništa, siguran sam.
Gledam sad uefa-inu rang listu, Srbija 20.
Ispred su velesile poput Mađarske ili Irske. Belgija na fifa listi 5., a na uefa-ionoj 16.
Treći šešir na žrijebanju kvalifikacionih grupa za ep, Srbiji ne gine. BiH među nosiocima. BiH, Mađarska/Češka, Srbija... idealno.
Jel neko gledao Rumunija-Grčka? Baš me zanima kako je sudio Mažić.
Japan dobio Belgijance u Briselu.
Jovanović, Muslin (na klupi repke ga hoće Kazahstanci), Đukić... neka bude neko od njih.
Gledam sad uefa-inu rang listu, Srbija 20.
Jel neko gledao Rumunija-Grčka? Baš me zanima kako je sudio Mažić.
Japan dobio Belgijance u Briselu.
Lajk, ako ne dođe Tumbaković ili neko sličan. Ćurčić vjerujem da neće pošto on ima pos`o.marconato je napisao/la:Mihajlović i definitivno vise nije selektor Srbije! LIKE
Jovanović, Muslin (na klupi repke ga hoće Kazahstanci), Đukić... neka bude neko od njih.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Ne mogu vise da razbijam glavu o potencijalnom selektoru, kad svejedno jedan covjek radi sve protiv volje cijele nacije....
Nego, evo detalja sa danasnjeg meca, gdje smo opet dobili na individualni kvalitet, a ne zaslugom selektora!
Imamo jednu od najtalentovanijih reprezentacija u Evropi i to je jedino sto me trenutno raduje u Srpskom fudbalu!
[youtube][/youtube]
Nego, evo detalja sa danasnjeg meca, gdje smo opet dobili na individualni kvalitet, a ne zaslugom selektora!
Imamo jednu od najtalentovanijih reprezentacija u Evropi i to je jedino sto me trenutno raduje u Srpskom fudbalu!
[youtube][/youtube]
Ko hoce da poslusa ozbiljnu radio emisiju, sa tandemom novinara sa SportKluba Zivkovic-Novakovic:
http://www.b92.fm/channel/Sa+terena/92622.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Kad se SPS umesa u neki posao, logika kaze da ce to da se zavrsi lose po interese zemlje, a jako dobro po dzepove onih koji obnasaju funkcije u tom poslu.
http://www.b92.fm/channel/Sa+terena/92622.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Kad se SPS umesa u neki posao, logika kaze da ce to da se zavrsi lose po interese zemlje, a jako dobro po dzepove onih koji obnasaju funkcije u tom poslu.
A mesaju se vec dve decenije i vidimo kako nam ideMaGiCa je napisao/la: Kad se SPS umesa u neki posao, logika kaze da ce to da se zavrsi lose po interese zemlje, a jako dobro po dzepove onih koji obnasaju funkcije u tom poslu.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.