[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

kako je lijepo opet vidjeti Chemie na djelu.Klub stalno napreduje,vidim i "normalna" publika pocinje po malo da prihvaca klub.STEVIE je napisao/la:bsg leipzig-chemnitz

ni pod razno.sonik24 je napisao/la:Jesu ovo Turski klubovi, Halle, Hallescher?

lokomotiva i halle su braca.sonik24 je napisao/la:lokomotiva znam da su desnicari, kao jos neki u okolini...

Turski klubovi su uglavnom iz Berlina.Turkiyemspor,ovaj sto si ti naveo,BAK(Berliner AK),Yesilyurt Berlin, BSV Hürtürkel itd.sonik24 je napisao/la:ucinilo mi se zbog grba
ovaj sigurno jest

vidio sam da je bila bakljada, al' nisam znao da je tako slabo bilo.. btw cini mi se kako su svabe losi pravo kad je repka u pitanju. tu su austrijanci mnogo bolji od njih, tamo se kod njih barem zalazu rapidovci i momci iz austrije salzburg redovno na utakmicama repke.samo_lijevo je napisao/la:ma slabo je bilo.
Vrlo mali broj navijaca Magdeburga na ovako odlicnom gostovanju.Nakon Babelsberga ja sam mislio da nece moci svi stati na onu skelu u Zwickau.Jos kada se zna da su na suprotnoj strani ultrasi Dinama.
Navijaci,ne ultrasi, Zwickau sami sebi zapalili transparent.
http://losmisenas-groundhopping.****.de/2013/11/fsv-zwickau-vs-1fc-magdeburg.html" onclick="window.open(this.href);return false;
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.