18.11.2013. BiH - Argentina
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
- Evolution87
- Kontakt:
Re: 18.11.2013. BiH - Argentina
Ja sam naprosto ubjedjen da nocas necemo izgubit. Eh sad logicno da se nadam pobjedi, ali mislim da ce biti nerijeseno. 1-1 (Ibisevic, Aguero)
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Do utakmica priprema se parcijala,dva red bulla su tu i hrpa slatkisa.Kad se uzme u obzir da sam jutros ustao u sedam a da sutra moram ustati u 9 Bog sami zna na sta cu liciti.
1946
- Goalgetter
- Kontakt:
Hvala na napomeniPrincipatus je napisao/la:Necu moci gledati utakmicu, moze li mi neko poslije poslati preko PP link za snimak. Pokusacu da ignorisem sve vijesti i sportske stranice. I nemoj da mi ko salje preko PP rezultat.
Heh, ja moram u 6.Head je napisao/la:Do utakmica priprema se parcijala,dva red bulla su tu i hrpa slatkisa.Kad se uzme u obzir da sam jutros ustao u sedam a da sutra moram ustati u 9 Bog sami zna na sta cu liciti.
biće ovdje dosta golova. msm 4+. Imam osjećaj da će biti neki remi 2-2 ili čak 3-3.. jednostavno, objema reprezentacijama jači adut je napad 
- Omerbavarac
- Kontakt:
Mene je strah da nas ne otresu.
U odbrani smo desetkovani, ali se sjetim da imamo novajliju koji ce dati sve od sebe da se dokaze, pa i Vrsajevica koji ce trcati kao navijen namami mi se odmah osmije na lice i vrati samopouzdanje.
Hajmo Bosno, hajmo Hercegovino!!!
U odbrani smo desetkovani, ali se sjetim da imamo novajliju koji ce dati sve od sebe da se dokaze, pa i Vrsajevica koji ce trcati kao navijen namami mi se odmah osmije na lice i vrati samopouzdanje.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Bice sigurno 5+ samo se da ne bude u nasoj mrezi vise golova nego u njihovij.
Kad sam procitao "Vrsajevica" mislio sam da slijedi pljuvanjeOmerbavarac je napisao/la:Mene je strah da nas ne otresu.![]()
U odbrani smo desetkovani, ali se sjetim da imamo novajliju koji ce dati sve od sebe da se dokaze, pa i Vrsajevica koji ce trcati kao navijen namami mi se odmah osmije na lice i vrati samopouzdanje.![]()
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
Nešto mi govori da ćemo doživjeti častan poraz. Nedostaje nam par bitnih prvotimaca, svi igraju po bokovima, a protiv Argentine ne može tako. Previše je rupetina koje treba zakrpiti. Istini za volju, imaju ih i Argentinci, samo nisam siguran da li će to naši znati iskoristiti.
Što se tiče postavke, nisam pametan. Jedino što bih volio da Pape izbjegne je stavljanje Ibričića u prvu postavu. Ostalo mu je unaprijed oprošteno.
Što se tiče postavke, nisam pametan. Jedino što bih volio da Pape izbjegne je stavljanje Ibričića u prvu postavu. Ostalo mu je unaprijed oprošteno.
- Goalgetter
- Kontakt:
[youtube][/youtube]

- legenda reala
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Kolko nas gleda noćas tekmu
Kolko nas gleda noćas tekmu
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Goalgetter
- Kontakt:
Bolje pitat, ko ne gleda.legenda reala je napisao/la: Kolko nas gleda noćas tekmu
Vjerni navijaci uvijek tu, od 2005 nisam propustio nijednu tekmu reprezentacije. (Osim onu protiv Omana, gdje nije bilo prijenosa).
- legenda reala
- Kontakt:
Mnogi ne gledaju ako ćemo realnoGoalgetter je napisao/la:Bolje pitat, ko ne gleda.legenda reala je napisao/la: Kolko nas gleda noćas tekmu![]()
Vjerni navijaci uvijek tu, od 2005 nisam propustio nijednu tekmu reprezentacije. (Osim onu protiv Omana, gdje nije bilo prijenosa).
Kako nije bilo prijenosa ja se sjećam ko jučer Sejo zabio iz slobodnjaka
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
koja protiv OmanaGoalgetter je napisao/la:Bolje pitat, ko ne gleda.legenda reala je napisao/la: Kolko nas gleda noćas tekmu![]()
ja znam da nisam gledo onu jednu protiv Poljske jer nije bilo prijenosa a znam onu prije sa Poljkom sam gledo
mada to nije u bilo u onom fifinom uefinom kojem vec terminu
28.02 DORTMUND (GER) Japan-BIH 2:2 prijateljska
Od ove sam svaku gledo
a prije toga se nesjecam da sam ijednu gledo BH repke
a sad nememogu zamislit kad nebi odlegu jednu utakmicu
Zadnja izmjena: BelminM23, dana/u 18 nov 2013, 21:32, ukupno mijenjano 1 put.
- masteRofPoker
- Kontakt:
Samo da ti kazem, kada god sam prije tekme spremao parcijalu i noc poslije tekme imao ispit, to nije na prolaz nikako islo.Head je napisao/la:Do utakmica priprema se parcijala,dva red bulla su tu i hrpa slatkisa.Kad se uzme u obzir da sam jutros ustao u sedam a da sutra moram ustati u 9 Bog sami zna na sta cu liciti.
Sretno tebi druze.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
- Goalgetter
- Kontakt:
Jbg, haj fax i skola i nekako, ali ovi koji rade, tesko je ostati cijelu noc budan i na posao..legenda reala je napisao/la:
Mnogi ne gledaju ako ćemo realnoma ja bez 24 sata spavanja al ništa je to za mene
![]()
Kako nije bilo prijenosa ja se sjećam ko jučer Sejo zabio iz slobodnjaka
Ja koliko se sjecam tada smo svi pratili tekstualni prijenos na forumu, jer nije bilo prijenosa u Cannesu, poslije neko okacio golove na YT.
A mozda i nisam dovoljno trazio.
Jel u 2:30h tekma?
A Omanu smo 5 komada utrpali.Vrsajevic 4 komada dao.
A Omanu smo 5 komada utrpali.Vrsajevic 4 komada dao.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
-
džakailibu
- Kontakt:
ima li kakvih naznaka ko ce početi?
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.