Sve ce mu biti jasno
Najveće svjetske misterije
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Re: Najveće svjetske misterije
Svako ko zeli nesto malo vise znati o teoriji evolucije, neka procita od Haruna Jahje- "Podvale Teorije Evolucije".
Sve ce mu biti jasno
Sve ce mu biti jasno
ZZ
- tuzlak1987
- Kontakt:
Razumijel se ko u ove kamene kugle sto ih ima po Bosni?

- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Ili mogu procitati na stotine drugih knjiga od priznatih naucnika koji potvrdjuju teoriju evolucije. Izbor je vas.moj uzor-S.G je napisao/la:Svako ko zeli nesto malo vise znati o teoriji evolucije, neka procita od Haruna Jahje- "Podvale Teorije Evolucije".
Sve ce mu biti jasno
upravo takocalcio je napisao/la:Ili mogu procitati na stotine drugih knjiga od priznatih naucnika koji potvrdjuju teoriju evolucije. Izbor je vas.moj uzor-S.G je napisao/la:Svako ko zeli nesto malo vise znati o teoriji evolucije, neka procita od Haruna Jahje- "Podvale Teorije Evolucije".
Sve ce mu biti jasno
ponavljam ostavite evoluciju jer to mora voditi prema religiji
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Nek se procitaju i te knjige
Pa nek se sagleda ciji su argumenti logicniji 
ZZ
Kamene kugle u Zavidovićima, ta druga je iz Zavidovića slika, ima ih kod nas pofajn, jest da nemam pojma šta su 
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
idi istraži malo pa nas informišiDex je napisao/la:Kamene kugle u Zavidovićima, ta druga je iz Zavidovića slika, ima ih kod nas pofajn, jest da nemam pojma šta su
Govorio je Osmanagić o ovim kuglama kad je gostovao kod Mišaka, pa kog zanima nek nađe
Pustiću sunce da topi ljubav!
Da otkinem dio i pošaljem na analize
Osmanagić mediokritet isto
Osmanagić mediokritet isto
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Moja teorija je da se je jedna vrsta bica prosirila citavim svemirom i sa svake planete uzeli ono najbolji.
Od jednih oci,trecih usi,drugih nos i tako dalje.
Na kraju smo mi trenutacni ultimativni oblik dok si ne dadnemo krila pa budemo polu-ptice.
Mene fasciniraju Inke i njihovo bogatsvo.Ispunili su citavu sobu zlatom al ih to nije spasilo.
Od jednih oci,trecih usi,drugih nos i tako dalje.
Na kraju smo mi trenutacni ultimativni oblik dok si ne dadnemo krila pa budemo polu-ptice.
Mene fasciniraju Inke i njihovo bogatsvo.Ispunili su citavu sobu zlatom al ih to nije spasilo.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Ovo je dokaz da su nasi preci izmislili fudbal.tuzlak1987 je napisao/la:Razumijel se ko u ove kamene kugle sto ih ima po Bosni?![]()
i to su igrali sa kamenim kuglama, e to su prave ljudine a ne ovi danasnji metroseksualci sa kostobranima i obrijanim nogicama
@hoshafka
Očigledno da ti ne mijenjaš svoj stav koji je apsurdan.
@ moj uzor-S.G
Pogledaj šta kaže sami Imran Hosein o Harunu Yahya ili ti tačnije Adnan-u Oktar-u
@ moj uzor-S.G
Pogledaj šta kaže sami Imran Hosein o Harunu Yahya ili ti tačnije Adnan-u Oktar-u
ja ti iznosim činjenice i navodim izvore, a ti diskutuješ na nivou djeteta iz osnovne škole, ne želim da ovo preraste u raspravu između nas tako da neću više komentarisati ma šta ti napisao.Neutral je napisao/la:@hoshafka
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Izvini ali nisam upoznat sa time. Mozes li me uputiti gdje da to pogledam ? Unaprijed hvalaNeutral je napisao/la:@hoshafka
@ moj uzor-S.G
ZZ
evo počelo se i o evoluciji raspravljat, neka neka samo nemojte da preraste u raspravu o religiji
Sjetih se jos jednog misterija - zene, sta je u toj glavi
...
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Kako ti je jak izvor. Ja sam mislio da ovdje pišemo o tajnoj organizaciji koja postoji vijekovima, a sve njene tajne su otkrivene u jednoj knjizi sa jednom rečenicom, impresivno.
@ moj uzor-S.G
Ugalavnom imaš nekoliko klipova kako ga otvoreno napadan Imran Hosein 
@ moj uzor-S.G
[youtube][/youtube]LenBias je napisao/la:upravo takocalcio je napisao/la:Ili mogu procitati na stotine drugih knjiga od priznatih naucnika koji potvrdjuju teoriju evolucije. Izbor je vas.moj uzor-S.G je napisao/la:Svako ko zeli nesto malo vise znati o teoriji evolucije, neka procita od Haruna Jahje- "Podvale Teorije Evolucije".
Sve ce mu biti jasno
ponavljam ostavite evoluciju jer to mora voditi prema religiji
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
bili vrijedni pa sklonili svoj alat, da se ne pomija po bausteliSaurman je napisao/la:Šećko ba,nije nađeno ništa oko piramida što bi ukazivalo da su blokovi rađeni u kalupima ili na neki drugi način.Znači nikakvi kalupi,rampe,poluge i ostalo.
salu na stranu, sto se tice egipatskog ´kamenja´, radjene su analize elektronskim mikroskopom i doslo se do zakljucka da je vecina tog kamenja rezultat brze interakcije izmedju gline, krecnjaka i vode na visokim temperaturama.
dalje, na rentgenskim snimcima se vide mjehurici zraka kojih nema u prirodnom kamenju (mojne mi samo rec da su mali zeleni doprtili kamene blokove
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
bas sam gledo neki dokumentarac o njima. helem, dosli su do zakljucka da ih je syebala susa.Dex je napisao/la:Zna se da su maye oslabile zbog suša koje su skoro uništile civilizaciju
mnogi su umrli a ostali emigrirali.
sad, ne rekose gdje su izbjegli, al ja mislim da su u njemacku
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
I mislim da je sva priča oko Snowdena expresno sra*e da se prikrije neka druga stvar.
Pa bolan oni SEAL timovi su čekići bukvalno, nafatali bi tog Snowdena da ne zucne ni jedne, imam osjećaj da samo odvlače pažnju svijeta od nečeg drugog
Pa bolan oni SEAL timovi su čekići bukvalno, nafatali bi tog Snowdena da ne zucne ni jedne, imam osjećaj da samo odvlače pažnju svijeta od nečeg drugog
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.