Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

Edinho992

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la Edinho992 » 18 nov 2013, 22:21

Edinho992 je napisao/la:18:00 Apollon-Aris(+6,5) - h2 @1,85
>Apollon igra toplo-hladno, povežu 3 pobjede, a nakon toga nižu 3 uzastopna poraza. Kući su neporaženi u ovom trenutku, zabilježili su 3 pobjede, ali sve tri očekivano i protiv slabašnih protivnika. Aris trenutno predzadnja ekipa na tabeli, nemaju sreće može se reći, jer par mečeva su gubili u zadnjim trenucima po samo koš razlike, sigurno da ne zaslužuju tu poziciju, i danas bi mogli pokazati šta zaista znaju i umiju, kvalitet sigurno imaju.

19:00 St.Polten-Swans Gmunden(-9,5) - h2 @1,85
>Ekipa Swans Gmundena neočekivano loše ušla u sezonu, trenutno imaju skor 3-4. Ekipa koja sigurno može i treba biti u samom vrhu Austrijske košarke. Prošlo kolo su deklasirali Furstenfeld i najavili bolju igru. Danas imaju odličnu priliku to realizirati u djelo protiv slabašnog St.Poltena, i po meni definitivno najslabije ekipe u ligi, u prilog tome ide da su u skoro posljednje 2 godine zabilježili tek 10 pobjeda i preko 50 poraza. Kada gube, gube sa stilom, sa velikom razlikom, dok s druge strane ekipa Swans Gmundena kada dobija, dobija sa finom razlikom, većinom je to 10+ razlike. Gledavši i međusobne duele, vidi se da su domaćini redovne mušterije za "iživljavanje" Swans Gmundena, pa ako njih ne nabiju najmanje 10 razlike ne znam koga će.

19:00 Zielona Gora-Anwil Wloc.(+9,5) - h2 @1,85
>Prije samo 3 dana domaćini su imali tešku utakmicu u Grčkoj u EL protiv Olympiakosa, danas igraju ligašku, a opet za 3 dana putuju u Njemačku na utakmicu protiv Bayerna. Sigurno težak raspored za igrače domaćina, tako da će danas sigurno odmarati neke svoje najbolje igrače. Tu će svoju priliku tražiti gosti, koji igraju solidno i pružaju dobre partije, i često znaju iznenaditi velike favorite, kada ih svi otpišu na papiru, oni dokažu suprotnu na terenu, tako su pretprošlo kolo iznenadili Turowa u gostima i slavili, te isto tako prošle sezone u oba meča slavili protiv Zielone Gore. Mislim da su ovdje previše potcjenjeni.

20:30 Venezia-Milano(-2,5) - h1 @1,85
>Milano za 3 dana igra bitnu utakmicu u EL protiv Efesa, pa se sigurno ni oni neće trošiti maksimalno danas. Venezia trenutno posljednja na tabeli, sigurno da im tu nije mjesto. I ovo su utakmice u kojima mogu pokazati šta zaista znaju i umiju. I u međusobnim duelima ove dvije ekipe uvijek je neizvjesno i odlučuje koš razlike.

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 18 nov 2013, 22:22

Edinho992 je napisao/la:
>Apollon igra toplo-hladno, povežu 3 pobjede, a nakon toga nižu 3 uzastopna poraza. Kući su neporaženi u ovom trenutku, zabilježili su 3 pobjede, ali sve tri očekivano i protiv slabašnih protivnika. Aris trenutno predzadnja ekipa na tabeli, nemaju sreće može se reći, jer par mečeva su gubili u zadnjim trenucima po samo koš razlike, sigurno da ne zaslužuju tu poziciju, i danas bi mogli pokazati šta zaista znaju i umiju, kvalitet sigurno imaju.

>Ekipa Swans Gmundena neočekivano loše ušla u sezonu, trenutno imaju skor 3-4. Ekipa koja sigurno može i treba biti u samom vrhu Austrijske košarke. Prošlo kolo su deklasirali Furstenfeld i najavili bolju igru. Danas imaju odličnu priliku to realizirati u djelo protiv slabašnog St.Poltena, i po meni definitivno najslabije ekipe u ligi, u prilog tome ide da su u skoro posljednje 2 godine zabilježili tek 10 pobjeda i preko 50 poraza. Kada gube, gube sa stilom, sa velikom razlikom, dok s druge strane ekipa Swans Gmundena kada dobija, dobija sa finom razlikom, većinom je to 10+ razlike. Gledavši i međusobne duele, vidi se da su domaćini redovne mušterije za "iživljavanje" Swans Gmundena, pa ako njih ne nabiju najmanje 10 razlike ne znam koga će.

>Prije samo 3 dana domaćini su imali tešku utakmicu u Grčkoj u EL protiv Olympiakosa, danas igraju ligašku, a opet za 3 dana putuju u Njemačku na utakmicu protiv Bayerna. Sigurno težak raspored za igrače domaćina, tako da će danas sigurno odmarati neke svoje najbolje igrače. Tu će svoju priliku tražiti gosti, koji igraju solidno i pružaju dobre partije, i često znaju iznenaditi velike favorite, kada ih svi otpišu na papiru, oni dokažu suprotnu na terenu, tako su pretprošlo kolo iznenadili Turowa u gostima i slavili, te isto tako prošle sezone u oba meča slavili protiv Zielone Gore. Mislim da su ovdje previše potcjenjeni.

>Milano za 3 dana igra bitnu utakmicu u EL protiv Efesa, pa se sigurno ni oni neće trošiti maksimalno danas. Venezia trenutno posljednja na tabeli, sigurno da im tu nije mjesto. I ovo su utakmice u kojima mogu pokazati šta zaista znaju i umiju. I u međusobnim duelima ove dvije ekipe uvijek je neizvjesno i odlučuje koš razlike.
bravo, ali uvijek jedan zezne, idemo sutra po 100% ;)

DrinaJedina
Kontakt:

Post Postao/la DrinaJedina » 18 nov 2013, 22:22

Aferim majstore! :D Još uvijek si 95%-tan :mrgreen:

sarajevo81
Kontakt:

Post Postao/la sarajevo81 » 18 nov 2013, 22:22

LloriS je napisao/la:po meni veliki izgledi za veceras:

Marjanovic 10,5 OVER 1.75

Milosavljevic 12,5 OVER 1.75

Milano 78,5 OVER 1.80
svaka cast majstore

Eko
Kontakt:

Post Postao/la Eko » 18 nov 2013, 22:23

bevanda4 je napisao/la:slika

Srednji ulog, dobra kvota. Polažem neke nade u ova 4 para :mrgreen:
Svaka cast.

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 18 nov 2013, 22:24

masteRofPoker je napisao/la:Evo 4 kosarke na osnovu neke sitne analize, moguce je svasta ali ja se danas kockam na over koseva :

A.Patras - Arsi over (143,5)
Venezia - Milano over (155,5)
St.Polten - Swans G. over (160,5)
Z.Gora - Anwil (+9,5) 1

EDIT : Pravo mi se svida i ovo :

Italija - Nigerija 1
Rossi daje gol
Kada nece niko da me pohvali, moram ja sam da budem narcis. :D :D
Napokon da malo procepi.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.

ramos4
Kontakt:

Post Postao/la ramos4 » 18 nov 2013, 22:25

Edinho992 Svaka ti cast
Majstorski pogodjeno i izanalizirano.

Edinho992

Post Postao/la Edinho992 » 18 nov 2013, 22:26

@zgmiky, hvala, vrijeme je više za 100%. :D

@DrinaJedina, ma nema, prešlo mi u naviku više. :lol:

sphenoideum
Kontakt:

Post Postao/la sphenoideum » 18 nov 2013, 22:28

sphenoideum je napisao/la:Naravno da sam zakasnio 3 min na ovu košarku :(

Evo jedan moj za večeras...

slika
Kakav fail :roll:

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 18 nov 2013, 22:30

lloris daj nam nba zadnje pare bacam veceras :D
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

Guarin14
Kontakt:

Post Postao/la Guarin14 » 18 nov 2013, 22:30

Guarin14 je napisao/la:Za danas pokusati :

Fredericia - Vejle Oba daju
Helmond - Willem II Oba daju
Francuska U21 - Holandija U21 Oba daju

Sretno svima
Nadam se da je neko ispratio, kasnije ce se nesto i za veceras odigrati..

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 18 nov 2013, 22:31

masteRofPoker je napisao/la:
masteRofPoker je napisao/la:Evo 4 kosarke na osnovu neke sitne analize, moguce je svasta ali ja se danas kockam na over koseva :

A.Patras - Arsi over (143,5)
Venezia - Milano over (155,5)
St.Polten - Swans G. over (160,5)
Z.Gora - Anwil (+9,5) 1

EDIT : Pravo mi se svida i ovo :

Italija - Nigerija 1
Rossi daje gol
Kada nece niko da me pohvali, moram ja sam da budem narcis. :D :D
Napokon da malo procepi.
BRAVO !! čekaj dok pregledam šta je ko igrao :lol:

sarajevo81
Kontakt:

Post Postao/la sarajevo81 » 18 nov 2013, 22:32

FCUM je napisao/la:lloris daj nam nba zadnje pare bacam veceras :D
bez pritiska al i meni je biti il ne biti :)

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 18 nov 2013, 22:35

po meni veliki izgledi za veceras:

Marjanovic 10,5 OVER 1.75 27

Milosavljevic 12,5 OVER 1.75 20

Milano 78,5 OVER 1.80 82

Evo i drugi tiket uvezan :D Valjda nas NBA nocas nece iznevjeriti, ko je ispratio cestitam mu ;)
Zadnja izmjena: LloriS, dana/u 18 nov 2013, 22:35, ukupno mijenjano 1 put.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

MMarcos
Kontakt:

Post Postao/la MMarcos » 18 nov 2013, 22:38

zgmiky je napisao/la:
Edinho992 je napisao/la:

bravo, ali uvijek jedan zezne, idemo sutra po 100% ;)
Svaka čast drug, žao mi je samo što ti na vrijeme nisam ukazao za Zelengoru.
MIA SAN MIA!!!

kokuzaner
Kontakt:

Post Postao/la kokuzaner » 18 nov 2013, 22:41

@masteRofPoker
@LloriS
@zgmiky
Ljudi svaka vam cast!!!!

vecaveca
Kontakt:

Post Postao/la vecaveca » 18 nov 2013, 22:42

hajmo NBA tipseri nesto veceras na veliki ulog ? !

aid
Kontakt:

Post Postao/la aid » 18 nov 2013, 22:46

LloriS je napisao/la:po meni veliki izgledi za veceras:

Marjanovic 10,5 OVER 1.75 27

Milosavljevic 12,5 OVER 1.75 20

Milano 78,5 OVER 1.80 82

Evo i drugi tiket uvezan :D Valjda nas NBA nocas nece iznevjeriti, ko je ispratio cestitam mu ;)
Joj drug, ja te pitao da postaviš i čekao i kontao nećeš još stavljati i otišao ja uplatio sebi neki listic :evil:
Btw. Čestitam :D

Evo šta sam igrao :
Brooklyn - Portland 2
Oklahoma-Denver zp2 (105.5)
Dallas (113.5) zd1
Utah (92.5) zd1
L.Aldrige 21.5 2

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 18 nov 2013, 22:48

kokuzaner je napisao/la:@masteRofPoker
@LloriS
@zgmiky
Ljudi svaka vam cast!!!!
što meni,ja se nisam proslavio danas :lol: , ali zato kolege jesu (master,lloris,edinho,guerin14,bevanda), svaka im čast i još jednom bravo i veliko hvala od svih koji su ispratili i zaradili na njihovim parovima

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 18 nov 2013, 22:49

lawson under
griffin under
westbrook over
ellis over

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.