Edinho992 je napisao/la:18:00 Apollon-Aris(+6,5) - h2 @1,85
>Apollon igra toplo-hladno, povežu 3 pobjede, a nakon toga nižu 3 uzastopna poraza. Kući su neporaženi u ovom trenutku, zabilježili su 3 pobjede, ali sve tri očekivano i protiv slabašnih protivnika. Aris trenutno predzadnja ekipa na tabeli, nemaju sreće može se reći, jer par mečeva su gubili u zadnjim trenucima po samo koš razlike, sigurno da ne zaslužuju tu poziciju, i danas bi mogli pokazati šta zaista znaju i umiju, kvalitet sigurno imaju.
19:00 St.Polten-Swans Gmunden(-9,5) - h2 @1,85
>Ekipa Swans Gmundena neočekivano loše ušla u sezonu, trenutno imaju skor 3-4. Ekipa koja sigurno može i treba biti u samom vrhu Austrijske košarke. Prošlo kolo su deklasirali Furstenfeld i najavili bolju igru. Danas imaju odličnu priliku to realizirati u djelo protiv slabašnog St.Poltena, i po meni definitivno najslabije ekipe u ligi, u prilog tome ide da su u skoro posljednje 2 godine zabilježili tek 10 pobjeda i preko 50 poraza. Kada gube, gube sa stilom, sa velikom razlikom, dok s druge strane ekipa Swans Gmundena kada dobija, dobija sa finom razlikom, većinom je to 10+ razlike. Gledavši i međusobne duele, vidi se da su domaćini redovne mušterije za "iživljavanje" Swans Gmundena, pa ako njih ne nabiju najmanje 10 razlike ne znam koga će.
19:00 Zielona Gora-Anwil Wloc.(+9,5) - h2 @1,85
>Prije samo 3 dana domaćini su imali tešku utakmicu u Grčkoj u EL protiv Olympiakosa, danas igraju ligašku, a opet za 3 dana putuju u Njemačku na utakmicu protiv Bayerna. Sigurno težak raspored za igrače domaćina, tako da će danas sigurno odmarati neke svoje najbolje igrače. Tu će svoju priliku tražiti gosti, koji igraju solidno i pružaju dobre partije, i često znaju iznenaditi velike favorite, kada ih svi otpišu na papiru, oni dokažu suprotnu na terenu, tako su pretprošlo kolo iznenadili Turowa u gostima i slavili, te isto tako prošle sezone u oba meča slavili protiv Zielone Gore. Mislim da su ovdje previše potcjenjeni.
20:30 Venezia-Milano(-2,5) - h1 @1,85
>Milano za 3 dana igra bitnu utakmicu u EL protiv Efesa, pa se sigurno ni oni neće trošiti maksimalno danas. Venezia trenutno posljednja na tabeli, sigurno da im tu nije mjesto. I ovo su utakmice u kojima mogu pokazati šta zaista znaju i umiju. I u međusobnim duelima ove dvije ekipe uvijek je neizvjesno i odlučuje koš razlike.
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
bravo, ali uvijek jedan zezne, idemo sutra po 100%Edinho992 je napisao/la:Edinho992 je napisao/la:18:00 Apollon-Aris(+6,5) - h2 @1,85
>Apollon igra toplo-hladno, povežu 3 pobjede, a nakon toga nižu 3 uzastopna poraza. Kući su neporaženi u ovom trenutku, zabilježili su 3 pobjede, ali sve tri očekivano i protiv slabašnih protivnika. Aris trenutno predzadnja ekipa na tabeli, nemaju sreće može se reći, jer par mečeva su gubili u zadnjim trenucima po samo koš razlike, sigurno da ne zaslužuju tu poziciju, i danas bi mogli pokazati šta zaista znaju i umiju, kvalitet sigurno imaju.
>Ekipa Swans Gmundena neočekivano loše ušla u sezonu, trenutno imaju skor 3-4. Ekipa koja sigurno može i treba biti u samom vrhu Austrijske košarke. Prošlo kolo su deklasirali Furstenfeld i najavili bolju igru. Danas imaju odličnu priliku to realizirati u djelo protiv slabašnog St.Poltena, i po meni definitivno najslabije ekipe u ligi, u prilog tome ide da su u skoro posljednje 2 godine zabilježili tek 10 pobjeda i preko 50 poraza. Kada gube, gube sa stilom, sa velikom razlikom, dok s druge strane ekipa Swans Gmundena kada dobija, dobija sa finom razlikom, većinom je to 10+ razlike. Gledavši i međusobne duele, vidi se da su domaćini redovne mušterije za "iživljavanje" Swans Gmundena, pa ako njih ne nabiju najmanje 10 razlike ne znam koga će.
>Prije samo 3 dana domaćini su imali tešku utakmicu u Grčkoj u EL protiv Olympiakosa, danas igraju ligašku, a opet za 3 dana putuju u Njemačku na utakmicu protiv Bayerna. Sigurno težak raspored za igrače domaćina, tako da će danas sigurno odmarati neke svoje najbolje igrače. Tu će svoju priliku tražiti gosti, koji igraju solidno i pružaju dobre partije, i često znaju iznenaditi velike favorite, kada ih svi otpišu na papiru, oni dokažu suprotnu na terenu, tako su pretprošlo kolo iznenadili Turowa u gostima i slavili, te isto tako prošle sezone u oba meča slavili protiv Zielone Gore. Mislim da su ovdje previše potcjenjeni.
>Milano za 3 dana igra bitnu utakmicu u EL protiv Efesa, pa se sigurno ni oni neće trošiti maksimalno danas. Venezia trenutno posljednja na tabeli, sigurno da im tu nije mjesto. I ovo su utakmice u kojima mogu pokazati šta zaista znaju i umiju. I u međusobnim duelima ove dvije ekipe uvijek je neizvjesno i odlučuje koš razlike.

- DrinaJedina
- Kontakt:
Aferim majstore!
Još uvijek si 95%-tan 

-
- Kontakt:
svaka cast majstoreLloriS je napisao/la:po meni veliki izgledi za veceras:
Marjanovic 10,5 OVER 1.75
Milosavljevic 12,5 OVER 1.75
Milano 78,5 OVER 1.80
Svaka cast.bevanda4 je napisao/la:![]()
Srednji ulog, dobra kvota. Polažem neke nade u ova 4 para
- masteRofPoker
- Kontakt:
Kada nece niko da me pohvali, moram ja sam da budem narcis.masteRofPoker je napisao/la:Evo 4 kosarke na osnovu neke sitne analize, moguce je svasta ali ja se danas kockam na over koseva :
A.Patras - Arsi over (143,5)
Venezia - Milano over (155,5)
St.Polten - Swans G. over (160,5)
Z.Gora - Anwil (+9,5) 1
EDIT : Pravo mi se svida i ovo :
Italija - Nigerija 1
Rossi daje gol

Napokon da malo procepi.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
Edinho992 Svaka ti cast
Majstorski pogodjeno i izanalizirano.
Majstorski pogodjeno i izanalizirano.
@zgmiky, hvala, vrijeme je više za 100%.
@DrinaJedina, ma nema, prešlo mi u naviku više.

@DrinaJedina, ma nema, prešlo mi u naviku više.

- sphenoideum
- Kontakt:
Kakav failsphenoideum je napisao/la:Naravno da sam zakasnio 3 min na ovu košarku![]()
Evo jedan moj za večeras...

lloris daj nam nba zadnje pare bacam veceras 

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Nadam se da je neko ispratio, kasnije ce se nesto i za veceras odigrati..Guarin14 je napisao/la:Za danas pokusati :
Fredericia - Vejle Oba daju
Helmond - Willem II Oba daju
Francuska U21 - Holandija U21 Oba daju
Sretno svima
BRAVO !! čekaj dok pregledam šta je ko igraomasteRofPoker je napisao/la:Kada nece niko da me pohvali, moram ja sam da budem narcis.masteRofPoker je napisao/la:Evo 4 kosarke na osnovu neke sitne analize, moguce je svasta ali ja se danas kockam na over koseva :
A.Patras - Arsi over (143,5)
Venezia - Milano over (155,5)
St.Polten - Swans G. over (160,5)
Z.Gora - Anwil (+9,5) 1
EDIT : Pravo mi se svida i ovo :
Italija - Nigerija 1
Rossi daje gol![]()
![]()
Napokon da malo procepi.

-
- Kontakt:
bez pritiska al i meni je biti il ne bitiFCUM je napisao/la:lloris daj nam nba zadnje pare bacam veceras

po meni veliki izgledi za veceras:
Marjanovic 10,5 OVER 1.75 27
Milosavljevic 12,5 OVER 1.75 20
Milano 78,5 OVER 1.80 82
Evo i drugi tiket uvezan
Valjda nas NBA nocas nece iznevjeriti, ko je ispratio cestitam mu 
Milano 78,5 OVER 1.80 82
Evo i drugi tiket uvezan

Zadnja izmjena: LloriS, dana/u 18 nov 2013, 22:35, ukupno mijenjano 1 put.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Svaka čast drug, žao mi je samo što ti na vrijeme nisam ukazao za Zelengoru.zgmiky je napisao/la:bravo, ali uvijek jedan zezne, idemo sutra po 100%Edinho992 je napisao/la:Edinho992 je napisao/la:18:00 Apollon-Aris(+6,5) - h2 @1,85
MIA SAN MIA!!!
@masteRofPoker
@LloriS
@zgmiky
Ljudi svaka vam cast!!!!
@LloriS
@zgmiky
Ljudi svaka vam cast!!!!
hajmo NBA tipseri nesto veceras na veliki ulog ? !
Joj drug, ja te pitao da postaviš i čekao i kontao nećeš još stavljati i otišao ja uplatio sebi neki listicLloriS je napisao/la:po meni veliki izgledi za veceras:
Milano 78,5 OVER 1.80 82
Evo i drugi tiket uvezanValjda nas NBA nocas nece iznevjeriti, ko je ispratio cestitam mu

Btw. Čestitam

Evo šta sam igrao :
Brooklyn - Portland 2
Oklahoma-Denver zp2 (105.5)
Dallas (113.5) zd1
Utah (92.5) zd1
L.Aldrige 21.5 2
što meni,ja se nisam proslavio danaskokuzaner je napisao/la:@masteRofPoker
@LloriS
@zgmiky
Ljudi svaka vam cast!!!!

-
- Kontakt:
lawson under
griffin under
westbrook over
ellis over
griffin under
westbrook over
ellis over
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.