Skijaski skokovi
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Skijaski skokovi
jao majkooooo..
nakon prvog skoka kofler vodi, 2. ahonen 3. amman 4.schlierenzauer
amman sa furioznom taktikom ovo uspjeo..na njemackoj televiziji reko da je jucer namjerno skocio 124 ili 125 m da bude na pocetku..kaze da je moguce da ce pred kraj biti losije za skakanje, i eto bi:D
volio bih da amman ovo dobije, al mislim da ce ipak kofler se izvuci..a schlierenzauer je zasluzio makar da bude 3.
nakon prvog skoka kofler vodi, 2. ahonen 3. amman 4.schlierenzauer
amman sa furioznom taktikom ovo uspjeo..na njemackoj televiziji reko da je jucer namjerno skocio 124 ili 125 m da bude na pocetku..kaze da je moguce da ce pred kraj biti losije za skakanje, i eto bi:D
volio bih da amman ovo dobije, al mislim da ce ipak kofler se izvuci..a schlierenzauer je zasluzio makar da bude 3.
Ja još vjerujem u Schlierenzauera, ako ostvari rekord skakaonice sve je moguće
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
KOfler bi trebao dobit,ali mislim da je i Amman tu blizu,ako ponovi skok kao u Garmisu u 2 seriji,sve je moguce! bice zanimljivo 

Iako ih još ima da skaču, ipak mislim da je ovaj Kofler prvi. Odlična atmosfera i na skokovima ali i na Sljemu.
Don't spend time with someone who doesn't care spending it with you.
- reds_forever
- Kontakt:
e zeznu gregor 

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
- rob do bagro
- Kontakt:
gregoru falilo 0.5 za trece mjesto.
jaoo:D
vratit ce on to sve u vancouveru:D
jaoo:D
vratit ce on to sve u vancouveru:D
Janne je svima dokazao ko je jos uvijek tata mata za ski skokove
steta za 0,7 bodova sto ne pobjedi

steta za 0,7 bodova sto ne pobjedi

nema potpisa
Ahonnen majstore
R.I.P Vedran Puljić
-----------Cassillas--------------
Ramos----Pepe----Albiol---Arbeloa
-----------Cassillas--------------
Ramos----Pepe----Albiol---Arbeloa
- reds_forever
- Kontakt:
Admir_Sa je napisao/la:Janne je svima dokazao ko je jos uvijek tata mata za ski skokove
steta za 0,7 bodova sto ne pobjedi![]()
![]()
![]()
da je na prve dvije skakaonice imao dobre prve skokove,sad bi pobijedio,nesto slicno se i schlierenzaueru danas desilo,imao je poprilcno dobar drugi skok (iako je mogao i bolje ),al zato prvi 128.5

Nije nesto narocito bila uzbudljiva ova druga serija kako je prije znala biti...al eto...
samo mi je onaj spaho na vrh glave,haj sto ima tako velikih nebuloza i sto prosipa neku svoju filozofiju u fudbalu,al kad pocne da glumi pametnjakovica na skokovima i podsmjehuje se likovima koji skacu po 114m....haj nek on onakav konj skace,dok bi se popeo na skakaonicu,od muke bi se skotrljao u gledaliste....
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
Covjek sa 32 godine, ne skace godinu dana, vrati se i na turneji uzme hladno drugo mjesto (dva puta drugi, jednom treci i jednom sesti).
Vankuver je ipak razlog povratka, jedva cekam!
Vankuver je ipak razlog povratka, jedva cekam!
nema potpisa
Čestitke Kofleru na zasluženoj pobjedi
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
Ipak je jedan Sven Hannawald i cisto sumnjam da ce u skorijoj buducnosti neko ponoviti njegov rekod iz 2002.godine.
Ahonnenu svaka cast i njemu bi najvise zelio da se nakon Olimpijskih igara s zlatnom medaljom oprosti od ovog sporta. Takodjer isto je vrijeme i za Uhrmanna, Schmita, Malyzsa i ostale velike zvijezde ovog sporta da kazu zbogom.
Ahonnenu svaka cast i njemu bi najvise zelio da se nakon Olimpijskih igara s zlatnom medaljom oprosti od ovog sporta. Takodjer isto je vrijeme i za Uhrmanna, Schmita, Malyzsa i ostale velike zvijezde ovog sporta da kazu zbogom.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
to morgi majstore ubjedljivo najdrazi skakac
dragi su mi svi austrijanci i smit
dragi su mi svi austrijanci i smit
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
gregor schlierenzauer pobjedio danas 203.5m i 205m
I preuzio 1.mjesto u Svjetskom kupufanatikos je napisao/la:gregor schlierenzauer pobjedio danas 203.5m i 205m

FK Pjetlovi
Imate sad u 03:00 na eurosportu takmicenje iz Sapora. Skace mozda 5 skakaca koji nesh danas vrijede, ostalo cirkus. Cak i Funaki skace, eto cikcango ako procitas ovo pogledaj svog idola 

nema potpisa
poobjede morgija i simijaAdmir_Sa je napisao/la:Imate sad u 03:00 na eurosportu takmicenje iz Sapora. Skace mozda 5 skakaca koji nesh danas vrijede, ostalo cirkus. Cak i Funaki skace, eto cikcango ako procitas ovo pogledaj svog idola
morgi idemo lave po medalje na olimpijadi i nije izgubljen jo kup ta j dunjalucki
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
marsej mali tim
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.