Safet Sušić - Pape
- Alen Škoro
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
Dobro neko rece,moracete se navici na Papetove izjave jer Pape nije Ciro niti ce ikad biti. 
NON MOLLARE MAI
@dzulka ako je on pao sa marsa onda si ti odvalila sa jupitera.Na samom startu nije pogledao nijednu utakmicu jok ti si.dzulii je napisao/la:kakav susic pogledajte samo vec je poceo da igra kako savez svira.jedino pozitivno u sveemu ovome je to sto je dolaskom spasio barbareza od kojekakvih blamaza i neugodnosti.Susic sada nema posla pa ajde daj sta das sada moze i bosna e nabijem ja take.Koliki je bosanac govori i to da nije pogledao nijednu utakmicu bosne u zadnjim kvalifikacijama.Jos govori pokusat ce da dovede salihamidzica i papca pa gdje on zivi na marsu.I na kraju dabogda neotisli ni na jedno natjecanje dokle god su ovi ljudi u savezu...
Za Papca i ovog drugog u cemu je problem.Pa zar nije i sam Barbarez izjavio da bi ''trebao''nagovoriti Papca da zaigra ako dobije funkciju.
I najvece bisere ne samo od tebe @dzulka vec i od drugih tasmanijskih djavola
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Mislim da bi trebao pozvati i mladog Anesa Haurdića, momak je Bosanski Mesi... brz ko metak, a tehnika vrhunska... samo mi je čudno što tog momka ne spominju naši mediji, a o Bilbiji se priča kao o C.R.
Sušić nek zove i Brazzu i Sašu... tako treba... Pape samo naprijed, rokaj.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
- rob do bagro
- Kontakt:
Sve je to uredu, ako si slusao sta je na hayatu izjavio, da sa mladim momcima ne mozes otici na neko veliko takmicenje.Po njegovim rijecima on bi pozvao 2-3 trojicu mladih igraca koji bi bili na klupi i koji bi eventualno nekad usli da zaigraju, jer pored dobre startne ekipe, moras imat i dobru klupu.Ja bih ove momke sve pozvao samo da zaigraju jednom za nas, da imamo onda jos bolje momke kojima ce srce kucat za ovu zemlju, a ne kao neki da se pitaju da li bi...ili ne bi.U svakom slucaju vidjecemo kako ce Pape postupat prema njima.AYAN je napisao/la:Mislim da bi trebao pozvati i mladog Anesa Haurdića, momak je Bosanski Mesi... brz ko metak, a tehnika vrhunska... samo mi je čudno što tog momka ne spominju naši mediji, a o Bilbiji se priča kao o C.R.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Haurdić igra za FK Jablonec , mozda bi bilo dobro da dodje ...AYAN je napisao/la:Mislim da bi trebao pozvati i mladog Anesa Haurdića, momak je Bosanski Mesi... brz ko metak, a tehnika vrhunska... samo mi je čudno što tog momka ne spominju naši mediji, a o Bilbiji se priča kao o C.R.
× Plava krv ispod koze ×
pod prvo i osnovno - nama ovakva bagra ne trebaFozgen je napisao/la:Nazalost nama takvi likovi i trebaju da sa svom bagrom izadju na kraj. Jos mos mislit Cire kakav je bio pa nije opet izdrzao a sta ce tek biti sa nekim slabijim od njeg, a Safet definitivno nema to sto ima Ciro. A nadam se da se varam.lejla je napisao/la:U ovakvim situacijama je najbolje ostat neutralan![]()
Jest da je lik malo nespretan u izjavama, ali fakat da nam je neobicno kad je njegov prethodnik bio medijski lisac premazan i namazan svim bojama i dezenima
Cuj Ciro nije izdrzao, Ciro je odradio svoje i otisao
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
E kad bi igrali Papac i Hasan.
Vedo Dzeko
Salihovic Miske Pjanic
Bajramovic
Papac Spahic Naderevic Hasan
Begovic/Hasagic
klupa: Jahic, Pandza, Berberovic, Medunjanin, Ibricic, Zec, Muslimovic, Stilic, Buric i jos koji od ovi mladji sto se dokazu
Eto EP
Vedo Dzeko
Salihovic Miske Pjanic
Bajramovic
Papac Spahic Naderevic Hasan
Begovic/Hasagic
klupa: Jahic, Pandza, Berberovic, Medunjanin, Ibricic, Zec, Muslimovic, Stilic, Buric i jos koji od ovi mladji sto se dokazu
Eto EP
Fino, pravo slozeno. Ovo treba upakovati i poslati Papetu. Svaka cast za ovo druze. Sve sto si rekao u ovome je cista istina i stvarnost nas truhli Bosnja. Bog nam ne bi ugodio.amerosm je napisao/la:Safete molim te bjezi odavde sto prije. Idi u Francusku i budi gospodin, i nemoj sebi dopustiti da te iskomplekirani Bosnjo blati za hebenih 5000 eura. Koja smo mi stoka od naroda to se ne moze opisati rijecima (cast izuzetcima). Mi nismo zasluzili nista bolje nego Ilju, Sulju i ostalo kompaniju u savezu. Sve dok smo ovakvi nadam se da se necemo plasirati na veliko takmicenje jer to ne zasluzujemo. Isto tako nek Miske, Dzeko, Pjana, Spaha i ostali reprezentativci okoncaju reprezentativnu karijeru jer mi nismo zasluzili takve igrace. Dzeko ce sutra biti kloc, Miske izdjanik, Spahic prevarant, Pjana kreten itd. Nama dragi Allah ne bi udovoljio.
Stvarno mi je zao na sta je Pape spao, da neke balonje koje su juce ispali iz one stvari, pisu svakakve bljuvotine o covjeku kome se svak drugi osim nas divi.
Ma idi Pape, sto prije odavde pusti ovu stoku nek nalazi svog junaka.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- jalehordas
- Kontakt:
kaze Pape od sad repka igra na Kosevu
PS:Hvala Bogu dosta mi je bilo bilinog polja
I NA ONOM SVJETU TAMO CUT CE SE MOJ GLAS BORDO BJELI CJELI ZIVOT JA NAVIJO SAM ZA VAS
- rob do bagro
- Kontakt:
Jelde jedva docekaojalehordas je napisao/la:kaze Pape od sad repka igra na Kosevu
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- jalehordas
- Kontakt:
e da ti kazem da jesamrob do bagro je napisao/la:Jelde jedva docekaojalehordas je napisao/la:kaze Pape od sad repka igra na Kosevu
nemam nista bgm protiv zenice ali repka zasluzuje da igra na najvecem stadionu
I NA ONOM SVJETU TAMO CUT CE SE MOJ GLAS BORDO BJELI CJELI ZIVOT JA NAVIJO SAM ZA VAS
stvarno mi je svejdno sto je Pape trener i da je ciro trener ja bih navijao za bosnu jer neznam drugacije!!!! ali KAO da ce ova repka biti samo sarajevska toliko su se ovi forumasi nadrkali i sve jedan pitar stoliko Papet a gotivi kao da je on bog!!! NISTA PROTIV NESMIJES NAPISATI!! ZNAO JE SAVEZ ZASTO DA STAVI PAPETA,,,,, JER CE OPET SARAJLIJE NAVIJATI I BITI UZ SAVEZ

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
- rob do bagro
- Kontakt:
Nemam ni ja nista protiv Koseva, samo mrzim to sto se blati po BP ko da qurcu ne valja, ko da se nista nije renoviralo,al eto haj sve sami strucnjaci za travnjak.Sretno nam bilo na kosevu.jalehordas je napisao/la:e da ti kazem da jesamrob do bagro je napisao/la:Jelde jedva docekaojalehordas je napisao/la:kaze Pape od sad repka igra na Kosevu
nemam nista bgm protiv zenice ali repka zasluzuje da igra na najvecem stadionu
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Jest a bogami rece da itekako zavisi i od protivnika jer nebi zelio da mu Kosevo zjapi prazno ili sa nekih 4-5 hiljada.jalehordas je napisao/la:kaze Pape od sad repka igra na Kosevu
Sto bi bilo gotovo sigurno.Kosevo se puni samo ako dodje Danska,italija, ili tako ti.Iako ni protiv Svaba kad smo igrali nisu mogli napuniti stadion.A dosta ih dodje i da psuju po nasim igracima kao onu bas protiv Francuza kad su ispljuvali Bracu.
Zato sad tri cetiri godine sastavljamo kraj sa krajem na toj poziciji.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Bezze ti je komentar druze. Ja eto nisam sarajlija i opet mi je drago sto je Pape izabran. Isto tako bi mi bilo drago da je Barba izabran(jos vise), ali ne treba sad dizati tenzije oko toga ko je sta. Repka NIKAD nece biti sarajevska ili bilo cija druga osim nasa BOSANSKA, kome se ne svidja, mozemo bez njega.vrebac86 je napisao/la:stvarno mi je svejdno sto je Pape trener i da je ciro trener ja bih navijao za bosnu jer neznam drugacije!!!! ali KAO da ce ova repka biti samo sarajevska toliko su se ovi forumasi nadrkali i sve jedan pitar stoliko Papet a gotivi kao da je on bog!!! NISTA PROTIV NESMIJES NAPISATI!! ZNAO JE SAVEZ ZASTO DA STAVI PAPETA,,,,, JER CE OPET SARAJLIJE NAVIJATI I BITI UZ SAVEZ![]()
![]()
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
ma daj ne kaki, mozda ce neke Sarajlije biti iz njega a zna se koje, a ostale Sarajlije če ga čekati na nož kao i ostatak BiH.vrebac86 je napisao/la:stvarno mi je svejdno sto je Pape trener i da je ciro trener ja bih navijao za bosnu jer neznam drugacije!!!! ali KAO da ce ova repka biti samo sarajevska toliko su se ovi forumasi nadrkali i sve jedan pitar stoliko Papet a gotivi kao da je on bog!!! NISTA PROTIV NESMIJES NAPISATI!! ZNAO JE SAVEZ ZASTO DA STAVI PAPETA,,,,, JER CE OPET SARAJLIJE NAVIJATI I BITI UZ SAVEZ![]()
![]()
Pape je prihvatio 5000 €.amerosm je napisao/la:Safete molim te bjezi odavde sto prije. Idi u Francusku i budi gospodin, i nemoj sebi dopustiti da te iskomplekirani Bosnjo blati za hebenih 5000 eura. Koja smo mi stoka od naroda to se ne moze opisati rijecima (cast izuzetcima). Mi nismo zasluzili nista bolje nego Ilju, Sulju i ostalo kompaniju u savezu. Sve dok smo ovakvi nadam se da se necemo plasirati na veliko takmicenje jer to ne zasluzujemo. Isto tako nek Miske, Dzeko, Pjana, Spaha i ostali reprezentativci okoncaju reprezentativnu karijeru jer mi nismo zasluzili takve igrace. Dzeko ce sutra biti kloc, Miske izdjanik, Spahic prevarant, Pjana kreten itd. Nama dragi Allah ne bi udovoljio.
Ako je tako, zašto mu nebi pružili podršku, a ne govorili kako je posao koji je on prihvatio "Sizifov posao"?
Podržimo Papeta! ! !
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
POCELO JE STRELJANJE ,,,,,,
i da ponovo napisem ,,, NISTA NESMIJES NAPISATI PROTIV ODMAH NEVALJAS

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
-
DeepPurple
- Kontakt:
bezvezevrebac86 je napisao/la:stvarno mi je svejdno sto je Pape trener i da je ciro trener ja bih navijao za bosnu jer neznam drugacije!!!! ali KAO da ce ova repka biti samo sarajevska toliko su se ovi forumasi nadrkali i sve jedan pitar stoliko Papet a gotivi kao da je on bog!!! NISTA PROTIV NESMIJES NAPISATI!! ZNAO JE SAVEZ ZASTO DA STAVI PAPETA,,,,, JER CE OPET SARAJLIJE NAVIJATI I BITI UZ SAVEZ![]()
![]()
kad vec hoces nesto da napises,dobro razmisli o cemu pises.
po takvom razmisljanju da je barba bio izabran ti bi rekao evo ih svi hsv-eovci
nije da nesmijes pisati nego narod ne voli kad se gluposti pisu koje nemaju nikakvog argumenta.
Sto ja mrzim ovakve teme,,, Pune moralista, nemoralista, isfrustriranih likova, svadjalica, destruktivaca,,,
Dodjite malo sebi
Ako nemate kome 
Dodjite malo sebi
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.