hvala kingu taman da ubijem vrijeme do tekmeHazardEden je napisao/la:http://atdee.net/70339/watch-portland-b ... oklyn-nets
Eto vam link, tu ce da bude![]()
Tamo negdje oko 1:45 ocekivat da pocne, amerikanci nikad nisu tacni bili
Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
Semper Fidelis
Mirza je sebi stvorio jednu lošu reputaciju nakon zadnjih utakmica i svih silnih forsiranja šuta..iako u pojedinim momentima nije izgledao toliko strašno koliko se govori..Ali NBA je NBA..i to su zaista čudni ljudi tamo,a uopće Amerikanci su bahata stvorenja...za par utakmica te uzmu pošteno za oko i stvore se razni natpisi u njihovim medijima...Sad,neznam...vjerovatno večeras će se vidjeti kakva je situacija o Mirzinoj budućnosti u Netsima...sad je na redu trener da povuče jedan potez..da li da mu dadne još 10 minuta..ili ce ga ubacit cisto radi reda na 2 min.da se malo prošeta...Zbog skraćene liste igrača koje Netsi mogu večeras koristiti,dobit ce on svoji..pa makar 5 minuta...Valjda nas neće razočarati,ali bojim se da Mirza u pojedinim trenucima traži od sebe više nego što može ponuditi...
SRETNO MIRZA !
SRETNO MIRZA !
pretpostavljao sam brate,al neku noc nigdje nikog,,kako udje Mirza,samo vidis prijavljuju se jedan po jedan,od srca sam se nasmijaoHazardEden je napisao/la:Ma logika, malo se zezamo al da cemo gledat, to stojirobery20 je napisao/la:Gledat cete vi svi Mirzu vcrs aBd.
-
mirzateletovicc
- Kontakt:
http://firstrownow.eu/watch/222222/1/wa ... azers.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Buyrum
Buyrum
Valjda ce uci u prvom pol.
[url]sop://broker.sopcast.com:3912/146691[/url]
eto ga raja, meračite u hd-u.
eto ga raja, meračite u hd-u.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
-
mirzateletovicc
- Kontakt:
Uvijek smo uz Mirzu, kakva god situacija bila.Igro ili neigro.
Redžo starter hahahha 
Odgođena tekma.
Ipak krenuše...
Ipak krenuše...
Zadnja izmjena: Kardelj, dana/u 19 nov 2013, 01:45, ukupno mijenjano 1 put.
U 6 minuti ulazi Blatche naravno
Zamjene pod košem Blatche i Plumlee, jbg teško je očekivati Mirzu u prvom poluvremenu. 
Evo 6. minute evo Blatcha
Kako mi je ovo smijesno i degenericno
isto serija hhehehe sve istoVGS je napisao/la:Evo 6. minute evo Blatcha![]()
![]()
Semper Fidelis
- BenjooJutub
- Kontakt:
Naklon za Garnetta!
- HazardEden
- Kontakt:
Tamo negdje poslije 1 cetvrtine je forum nesto zez'o nije se moglo uci, al bilo nas je dosta i tadrobery20 je napisao/la:pretpostavljao sam brate,al neku noc nigdje nikog,,kako udje Mirza,samo vidis prijavljuju se jedan po jedan,od srca sam se nasmijaoHazardEden je napisao/la:Ma logika, malo se zezamo al da cemo gledat, to stojirobery20 je napisao/la:Gledat cete vi svi Mirzu vcrs aBd.
Kad sam ga gledo u pola 5 to jutro ne znam sto ne bi i sad
Ma sad će pauza između četvrtina.
I da, sellam prijatelji.
I da, sellam prijatelji.
fixator je napisao/la:joj kirilenka u publici isto masovni ubojica hahahah

Dodje mi opet da psujem kad ne ubacuje Mirzu al sjetim se proslih utakmica kako je igrao pa usutim 
Huh, tesko je opisati ovu situaciju kakva je trenutno, po pitanju Mirze. Najgore od svega toga je to sto ga nikako nije islo i kad je dobio tih nekih minuta... Bice bolje ako Bog da!
Izdržati, to je temelj vrline!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.