Ako ovako nastavi zalicemo se sto nije na klupi...ibrakadabra je napisao/la:I mi se zalimo sto je Džeko na klupi
18.11.2013. BiH - Argentina
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 18.11.2013. BiH - Argentina
"Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dušu, dali su ti je, ne pitajući, došao si na red kad drugih, boljih, nije više bilo..." M. Selimović
Ne igramo protiv grka i rumuna nego Argentine. Za sada nije lose
NO PYRO NO PARTY
E sad Safet treba biti mangup i najlosijeg na terenu Dzeku ostaviti na klupi a uvesti Hajrovica.
Jedino sto ovaj Kolosinac igra nesto... Ali eto imao je Vedo 100% priliku i Dzeko na pocetku utakmice, gledala sam Stream...
Zadnja izmjena: MilaKunis, dana/u 19 nov 2013, 03:20, ukupno mijenjano 1 put.
Sreća pa si ti ovde najpametnijiCarli je napisao/la:Sreća pa si pametanadisice je napisao/la:i rezervni golman bi igro boljeCarli je napisao/la:Nije Vršajević Maikon da igra k'o Bog. Ne kenjajte. Ko će uć' svega vam. Haj zdra'o. Dosta od mene
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
Ovaj Džeko je baš k.. Šta mu je? Čeka da mu ko namjesti, nikad da namjesti sam sebi... ://
Ali dobro se držimo, prvih 10 minuta smo bili dobri. Branili smo se fino, presing. Greška jedna i odmah go. Tako je to protiv ovakvih reprezentacija.
Ali dobro se držimo, prvih 10 minuta smo bili dobri. Branili smo se fino, presing. Greška jedna i odmah go. Tako je to protiv ovakvih reprezentacija.
Problem je sto Avdija netalenat klasicni.
Leptir je destruktivniji od njega u odbrani.
Ne zna lopte uzeti, mozes ga proci kako hoces, a sto je najgore nema ga u odbrani.
Napadaci letve mrtve, Ibisevic sirovina ali barem pokusava.
Dzeko nek se spusti na zemlju, s ovakvom igrom nije Cardiffu dorasto.
Leptir je destruktivniji od njega u odbrani.
Ne zna lopte uzeti, mozes ga proci kako hoces, a sto je najgore nema ga u odbrani.
Napadaci letve mrtve, Ibisevic sirovina ali barem pokusava.
Dzeko nek se spusti na zemlju, s ovakvom igrom nije Cardiffu dorasto.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Nasa desna strana je uzasna, Visca lijevu drzi bolje od Lulica... 
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Naš problem su Džeko, Ibišević i Miske koji su bez funkcije izgleda. Vršajević nije neki igrač al nije mu ni lako obzirom da oko sebe ima manekene.
4-IN-A-ROW
- plavalokomotiva
- Kontakt:
Dzeko, Avdija najgori. Seo, Medunjanin, Visca najbolji. Ostali nevidljivi
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Dzeko ocajan u tolikoj mjeri koliko je i Avdija. Avdija je imao barem jedan zapazen potez. Kad je odbrambeni igrac Argentine napucao loptu u Avdiju, nadajuci se autu, Avdija je to hladno pustio kroz noneSarajlijc@ je napisao/la:Izbacit Dzeku ubacit Hajrovica.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Seo dobar, Dzeko i Miske uzas, mislim da u drugom gori ne mogu biti.
@BaDa12
Ima i nas kojima je skriven online status, haos.
@BaDa12
Ima i nas kojima je skriven online status, haos.
Zadnja izmjena: Rooney88, dana/u 19 nov 2013, 03:21, ukupno mijenjano 1 put.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Joj Emire, kakva nespretna intervencija i gubimo. Begović strašno brani, naši solidni, igraju onoliko koliko im Argentina dopušta.
Kako nedostaje samo Lulić.
Kako nedostaje samo Lulić.
Nadam se da je Susic sada shvatio neke stvari...
U nastavku Misimovic i Dzeko/Ibisevic moraju izaci, a umjesto njih nek udju Zahirovic i Hajrovic i igrati u formaciji
4-2-3-1, jer Medjunjanin, Pjanic i Misimovic samo jedan drugom smetaju na terenu, a Miske je jedna od najgorih pojedinaca prvog poluvremena.
U nastavku Misimovic i Dzeko/Ibisevic moraju izaci, a umjesto njih nek udju Zahirovic i Hajrovic i igrati u formaciji
4-2-3-1, jer Medjunjanin, Pjanic i Misimovic samo jedan drugom smetaju na terenu, a Miske je jedna od najgorih pojedinaca prvog poluvremena.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- Omerbavarac
- Kontakt:
Svi znaju samo Avdija nista ne zna.
Majke mi moje, stid me je gledati one njegove ubacaje. Svaki ide u nepovrat.
Sejo je opravdao svoj nadimak, momak je fakat rusilac. Sjajno igra sad za sad, samo sto je preofanzivan pa ostavlja puno prostora Argentincima.
Sansa da se postigne gol itekako postoji, a na pocetku meca smo imali dvije odlicne prilike, pogotovo ona Vedina, al nece kurava u gol.
Majke mi moje, stid me je gledati one njegove ubacaje. Svaki ide u nepovrat.
Sejo je opravdao svoj nadimak, momak je fakat rusilac. Sjajno igra sad za sad, samo sto je preofanzivan pa ostavlja puno prostora Argentincima.
Sansa da se postigne gol itekako postoji, a na pocetku meca smo imali dvije odlicne prilike, pogotovo ona Vedina, al nece kurava u gol.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
vivaILchelik
- Kontakt:
Sa previse su respekta usli u ovu utakmicu.
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
Ma ne mozemo mi igrati protiv ovih jacih sa jednim defanzivnim veznim,jednostavno ispadamo svaki napad skoro.
Zadnja izmjena: Celtic, dana/u 19 nov 2013, 03:21, ukupno mijenjano 1 put.
2 čiste prilike preko Džeke i Ibiševića smo propustili, to se kažnjava. Što se tiče nastupa reprezentativaca, Višća i Kolašinac, te Medunjanin su opravdali pozive.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Neču negativno da spominjem. Pozitivno Asmir, Edin Višca i Seo. Koja ce to biti igracina aBd.
dobre guzove ima Belma
Nema Susic daMu da izbaci Dzeku, a ni znanje da pronadje pravog desnog beka dok Mujdza i Vranjes pauziraju. Jedan veliki plus je Seo, zasad odlican.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.