18.11.2013. BiH - Argentina
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- storm_raider
- Kontakt:
Re: 18.11.2013. BiH - Argentina
Lijeva strana odlicna! Kolasinac grize teren, zadovoljan sam Viscom. Hajde Dzeko majku mu, raznesi nekog tim gradjenjem.
Sport je lijek za tijelo i duh.
-
wienultras
- Kontakt:
sta serete imali smo dvije 100 postotne,cim pridjemo golu useru se argentinci,gubimo ali solidna igra...pjana i miske igraju ko k...ac ali polako ljudi ko ce vama ugoditi...
slazem se za kolasinca,vrhunsko pojacanje
slazem se za kolasinca,vrhunsko pojacanje
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Nije ovo lose...Kad ne zabijes svoj zicer,velike repke poput ARG to znaju kazniti! 
Nek ubaci Hajrovica ..
Miske out ..
Miske out ..
**** ti ekipu gdje je debitant protiv Argentine najbolji igrač utakmice 
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
MOGU SE KLADIT 100% DA CE ZAHA UMJESTO AVDIJE U IGRU UNICI
Evo onima sto se "cude" sto Dzeko sjedi na klupi i razloga zasto sjedi na klupi..
Realno, ne mozes ti ocekivati od Vrsajevica nesto.. On igra sa Istrom, Slaven Belupom i slicnim klubovima...
Spaha, Pjana i Dzeko kao nasi najbolji igraci najlosije odigrali
Realno, ne mozes ti ocekivati od Vrsajevica nesto.. On igra sa Istrom, Slaven Belupom i slicnim klubovima...
Spaha, Pjana i Dzeko kao nasi najbolji igraci najlosije odigrali
- samoposteno
- Kontakt:
ni jedan nas igrac nije pokazao nista svi su katastrofalni argentina igra sa pola snage i prolaze nam sredinu kako im cejf zato nam i odbrana odma izgleda katastrofalno
Prvo da kazem da su mi se ovi sa Face-a usrali u cejf..I oni hoce SP..
Nisam gledao 20 min prvih,vidim prica se o nekoj sansi velikoj Dzeke..Ovo sto sam gledao vidio sam samo igru nase odbrane..Nigdje Misimovica,nigdje Pjanica,nigdje Medunjanina,nigdje Dzeke,nigdje Vede..Visca i Kolasinac su ostavili najbolji utisak na mene..
Gol je Spahin,nema tu price neke..
Avdija pokazao koliko ne zna,ne moze..
Misimovic out,Hajrovic in..
Nisam gledao 20 min prvih,vidim prica se o nekoj sansi velikoj Dzeke..Ovo sto sam gledao vidio sam samo igru nase odbrane..Nigdje Misimovica,nigdje Pjanica,nigdje Medunjanina,nigdje Dzeke,nigdje Vede..Visca i Kolasinac su ostavili najbolji utisak na mene..
Gol je Spahin,nema tu price neke..
Avdija pokazao koliko ne zna,ne moze..
Misimovic out,Hajrovic in..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Ma nisu ni Ibisevic ni misimovic nista bolji. Jedva da su se upoznali sa loptom.Sarajlijc@ je napisao/la:Izbacit Dzeku ubacit Hajrovica.
- MaksuzBaksuz
- Kontakt:
Chapman je napisao/la:ne valja ni jedan ni drugi, krajMaksuzBaksuz je napisao/la:Serete u vezi AVDIJE ... gori je Dzeko pogotovo kad se pomisli gdje pomenuti igra i da treba biti nosioc igre i nas vodja
seo dominira majke mi moje, pa lik je najbolji igrač repke za sad, nevjerovatno :ugeek:
Sea, Spaha, Visca dosad jedini koji odskacu! Begovic bez konkurencije ... najbolji nas igrac
Ostalo rupa... Avdija sam na desnos, nevjerujem ni da bi Mundza to bolje odradio. Mundza je jednostavno bolji u napadu i n ubacivanju.... centarsut Avdija jos nije ucio
visca, medunjanin, kolasinac i begovic prosjeka, ostalo zakazalo skroz; jbte ne mogu da vjerujem koje ne zalaganje nekih igraca; Volio bih da Safet ima muda ostaviti edina na klupi npr, al daBogda.... Lulic i Mujdja da su tu razvalili bi ih ko Francusku u Parizu
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Eh to bi bilo bas panj za panjxinxee je napisao/la:MOGU SE KLADIT 100% DA CE ZAHA UMJESTO AVDIJE U IGRU UNICI
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- ibrakadabra
- Kontakt:
A jos da igra Messi i da je bitna tekma .
AVDIJA AVDIJA, MAJKE MI BI JA BOLJI BIO, UBI ME LIK, UPUCAT CU SE ZBOG AVDIJE, ILI CU NJEGA UPUCAT, A MOZDA MU SAMO NOGU SLOMITI DA NE MOZE NA WORLD CUP
Kako ne kontate da mozda nije do nasih igraca nego su ljudi jednostavno za dvije klase kvalitetniji i tehnicki potkovaniji
Pa mi petljamo nesto a ljudi u 3 poteza dodju do naseg gola, ja kako gledam mi jedino mozemo slucajno dati gol, iz kornera ili na ubacak 
27.10.2020
miske out , izet in
kepec grize pa dade gol

jel igra džeko ?
Sent from my Samsung Galaxy S III mini using Tapatalk 2
kepec grize pa dade gol
jel igra džeko ?
Sent from my Samsung Galaxy S III mini using Tapatalk 2
Bolje Zahirovica drzat po boku bar zna ubacit a i def je extra bar dok se Mujdza ne oporavi..
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Ala, tek poluvrijeme, a vec se pocelo sa skandaloznim napisima. Uopste nismo slabi ako pogledamo da nam fali mnogo ko. Nismo mi Argentina pa da ne osjetimo jednog Messija. Ovu temu izbjegavati naredna tri dana ..
Argentinci ocekivano imali vise loptu u nogama. Oni su svemirski brod za onaj Brazil protiv kojeg smo igrali. Kakav samo protok lopte imaju
Nasi su odigrali stvarno dobro, stvorili smo nekoliko dobrih prilika, na momente smo bili stisli Argentince. Ja sam zadovoljan igrom, rezultatom naravno ne. No nemamo se cega sramiti, ovo je krema svjetskog fudbala, iznad njih su samo Spanci i Svabe, nema dalje. Da je malo srece bilo, mogli smo i mi voditi, tako je to u fudbalu. Vidjet cemo sta ce nam donijeti drugo pol. Ocekujem od 70 min pad u igri jer su Argentinci sigurno bolje fizicki pripremljeni.
Visca me pozitivno iznenadio, ima u njemu slifa za dobrog igraca.
Nasi su odigrali stvarno dobro, stvorili smo nekoliko dobrih prilika, na momente smo bili stisli Argentince. Ja sam zadovoljan igrom, rezultatom naravno ne. No nemamo se cega sramiti, ovo je krema svjetskog fudbala, iznad njih su samo Spanci i Svabe, nema dalje. Da je malo srece bilo, mogli smo i mi voditi, tako je to u fudbalu. Vidjet cemo sta ce nam donijeti drugo pol. Ocekujem od 70 min pad u igri jer su Argentinci sigurno bolje fizicki pripremljeni.
Visca me pozitivno iznenadio, ima u njemu slifa za dobrog igraca.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.