18.11.2013. BiH - Argentina
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 18.11.2013. BiH - Argentina
Ma kakav Stevanovic i Zahirovic sta vam je.. Ljudi nemaju utakmica , samopouzdanje nula..
Hajrovic i Salihovic jedine normalne izmjene
Hajrovic i Salihovic jedine normalne izmjene
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma nije Miske los vcrc defanzivno, cak naprotiv Medunjanin je gori o Vrsajevicu da ne pricam...upravo to sto Miske i Pjanic trce previse i zatvaraju dje ne trebaju da budu i desi se da ne mozemo iznijeti loptu jer ispadaju sa pozicija gdje trebaju da budu..Medunjanin dugo ovako tanko nije odigrao a on treba da nam nosi vezni red u ovom odnosu snaga...i ne mozes ti sa ova dva "panja
" u napadu nista uradit taman da ti Xavi Iniesta i Vidal izadju na poluvremenu 
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
sreca ne uzda se u ove amatere face tv,nadjo prije vremena al jaziru sports i laganini ,najbolje su igrali bas dok se ovi iz faca nisu ukljucili u prenos
pape opet bez zadnjeg veznog igra ,nezz sta lik konta ,
pa jedna argentina izasla sa 5 3 2 formacijom gdje i zadnji vezni mascherano je ustvari stoper jer lik nije igro zadnjeg veznog od liverpoola
a pape hajmo ba svi u napad
a odbrana propuh ,vozovi mogu prolazit a pogotovo aguero.
medunjanin ne moze obavljat posao razbijaca jer on to nije ,jos kad dodamo pjanketa i misketa koji su operisani od odbrane sve je jasno ,
svaki napad argentine prpa neka ,gotovo pola gola
al neka valjda se opameti do brazila
miske po meni najgori na terenu ,nije ni avdija ni dzeko nego miske ,svaki pogresan pas lik je dao gotovo ,hoda po terenu
dzeko je odsjecen,i ono dugih lopti sto je dobio vecinom je pokupio.nezz sto njega se proziva kad vezni red nije da je odsjecen nego ga nema ustvari,argentinci sve zatvorili ,dzeko ne moze bez dobrih lopti ,sta treba uzet loptu i sam prec sve ,gori je vedo sta fula
pape opet bez zadnjeg veznog igra ,nezz sta lik konta ,
pa jedna argentina izasla sa 5 3 2 formacijom gdje i zadnji vezni mascherano je ustvari stoper jer lik nije igro zadnjeg veznog od liverpoola
medunjanin ne moze obavljat posao razbijaca jer on to nije ,jos kad dodamo pjanketa i misketa koji su operisani od odbrane sve je jasno ,
svaki napad argentine prpa neka ,gotovo pola gola
al neka valjda se opameti do brazila
miske po meni najgori na terenu ,nije ni avdija ni dzeko nego miske ,svaki pogresan pas lik je dao gotovo ,hoda po terenu
dzeko je odsjecen,i ono dugih lopti sto je dobio vecinom je pokupio.nezz sto njega se proziva kad vezni red nije da je odsjecen nego ga nema ustvari,argentinci sve zatvorili ,dzeko ne moze bez dobrih lopti ,sta treba uzet loptu i sam prec sve ,gori je vedo sta fula
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Jest vala sram nas bilo, ovo mu je prva tekma da je los.mukesh80 je napisao/la:Koji debil moras bit da se spomene avdija za veceras momak igra protiv jednog od najboljih krilnih igraca, dzekica nek se **** sa svojim fudbalom vise potpuno ne zainteresovan
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Argentina s Messijem, ako budu bar malo srece imali, ima velike sanse za osvojiti mundijal, koja transformacija iz odbrane u napad 
27.10.2020
Legendo, kako misliš Stevanović ?Lucryler je napisao/la:Ulaze Stevanovic i Hajrovic Miske i Vrsajevic OUT
Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.
- anonymousHD
- Kontakt:
Džeko, hoću reć Panj, ne zaslužuje da igra za repku. Liku mrsko igrat, umislio se da je igračina.
Ja nasu igru s dva spica nikad nisam razumio,pogotovo zato sto nemamo nekih radilica u veznom redu.
Miske i Pjana ne mogu ništa protiv argentinskih tehničara. Je li vam sad jasno za što je Pape najbolji igrač svih vremena?
Ovvi sto brane Avdiju su debelo naograjisali da Zahirovic je Messi za njega.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Svi pisete Vrsajevic los ovako onako?? covjek nije klasa (inace nebi igrao u hnl-u) ali tip igra cijelu tekmu sam na ovoj strani! tamo Kola i Visca pa nista nisu napravili
Dzeku treba probuditi , jer izgleda misli da je u Cityu jos

Dzeku treba probuditi , jer izgleda misli da je u Cityu jos
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
- invincible1921
- Kontakt:
A MOZE LI ,MOZE LI,DA LI CU IKAD DOCEKAT DA GA VEDO ZABIJE A DA NIJE SA METAR U PRAZNU MREZU
Visca,kolosinac,medunjanin jeidni dobiaju prolaznu u prvom.Misimovica sam jedini put vidio na tv kad je izveo ona slbodnjak
mislim da bi ovo trebalo konacno da slomi susica da u brazilu doticnog ostavi za zadnjih 20 min zavisno od rezultata.Avdija...pa necu nista reci,sve je receno i vidjeno,ako je on kalibar nase repke ja odo sutra da se prijavim da zamjenim aguera
Nismo toliko lose odigrali ,ali fale ti zadnji vezni jer svaki put kada su ljudi krenuli u napad bila je opasna situacija.
Sto se gola tice dzaba sto ej dzeko izgubio loptu,to je teorija stabi bi bilo kad bi bilo,spahic je kriv 1/1 kakav amaterski potez da glavom izbije loptu
da ne bi ko pomislio da branim dzeku,i on je jedan od gorih ja mislim da mu je suh dres nakon 45 min
Visca,kolosinac,medunjanin jeidni dobiaju prolaznu u prvom.Misimovica sam jedini put vidio na tv kad je izveo ona slbodnjak
Sto se gola tice dzaba sto ej dzeko izgubio loptu,to je teorija stabi bi bilo kad bi bilo,spahic je kriv 1/1 kakav amaterski potez da glavom izbije loptu
=\_1921_/=
Vrsajevic sasvim solidan!
Ne znam sta vi gledate ali Spaha je vadio Kolasinca iz gresaka 2-3 puta. Kolasinac se bori, dobar je igrac, ali daleko od toga da je nocas nesto bolji od ostalih.
Visca ima neke energije ali nista konkretno
Ne znam sta vi gledate ali Spaha je vadio Kolasinca iz gresaka 2-3 puta. Kolasinac se bori, dobar je igrac, ali daleko od toga da je nocas nesto bolji od ostalih.
Visca ima neke energije ali nista konkretno
FKS❤️1946
Spahic lose lose, Miske preloseee, manekena necu ni da spominjem vise pape pretrcao pored terena nego maneken na terenu.. Za sada losee..
Svrsavate vi na Edina yebo vas onDesimaL je napisao/la:Kako bi je volio da izgleda BiH na SP
Begovic
Mujdza-Bicakcic-Spahic-Kolosinac
Zukanovic-Medunjanin
Hajrovic-Pjanic-Lulic
Dzeko
- L' Imperator
- Kontakt:
emir_ je napisao/la:Najopasniji po naš go su Aguero i redovno Spahić.
#samoRudar #zauvijek
- DonCorleone
- Kontakt:
Ja ne znam sta je problem, ali Pjanic i Misimovic nisu na terenu. Jeli jedan drugog guse, ne znam, ali fakat ne ide ovako dalje. Mi smo pozadi na zadnjem veznog i desnoj strani rupetina, moramo zatvoriti centar i desnu stranu. Ako to ne uradimo, primamo jos koji, Argentinci su blizi 2:0 nego mi izjednacenju.
Po meni se vidjelo da Misimovic nema brzinu za ovakve utakmice, nazalost. Vidi se jednostavno iz aviona da ne moze. Ne znam samo sta je sa Pjanicem. Medunjanin ima muda sto jest jest, dobro igra, ali daleko je ovo od prave igre ostalih.
Dakle momci, stisnite muda, zatvorite centar i desnu straru i u NAPAD!
Po meni se vidjelo da Misimovic nema brzinu za ovakve utakmice, nazalost. Vidi se jednostavno iz aviona da ne moze. Ne znam samo sta je sa Pjanicem. Medunjanin ima muda sto jest jest, dobro igra, ali daleko je ovo od prave igre ostalih.
Dakle momci, stisnite muda, zatvorite centar i desnu straru i u NAPAD!
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
-
robijas_Ri
- Kontakt:
Ma suplji su mi i oni previse za 2. repku svijeta. Mislim da je bolja Njemačkaleorey je napisao/la:Argentina s Messijem, ako budu bar malo srece imali, ima velike sanse za osvojiti mundijal, koja transformacija iz odbrane u napad
Jest prva od novembra mjeseca. Covjece pa Vrsajevic je jedino bio ok protiv Latvije i Lihtenstajna.Sarajlijc@ je napisao/la:Jest vala sram nas bilo, ovo mu je prva tekma da je los.mukesh80 je napisao/la:Koji debil moras bit da se spomene avdija za veceras momak igra protiv jednog od najboljih krilnih igraca, dzekica nek se **** sa svojim fudbalom vise potpuno ne zainteresovan
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.