18.11.2013. BiH - Argentina
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- DonCorleone
- Kontakt:
Re: 18.11.2013. BiH - Argentina
Pazi Misimivic-Pjanic i Medo na mogu zajedno a mi njih imamo upakovane uvijek u prvih II. A to nece ici. Ljudi su nas poderali kao i Portugal.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Jao šta fulaju Argentinci ne mogu ni da zamislim razultat da im je najjača postava u igri...
Qrcevi ekvador igrao 0:0 .
Sent from my ST21i using Tapatalk 2
Sent from my ST21i using Tapatalk 2
Bice bolje, fale nam neki igrac, ... neke treba otjerat i to je to.
Forma je opala skroz.
Forma je opala skroz.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- anelbavarac
- Kontakt:
5:0 Je trebalo biti..
Sanse stvorili nismo.
Sanse stvorili nismo.
Dzeko hahahahahahha
Pa da li je moguce
Uh evo ga, solidan sut KONACNO!!!
Pa da li je moguce
Uh evo ga, solidan sut KONACNO!!!
- ibrakadabra
- Kontakt:
Realno 5-0
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
OJ DZEKE BOZE SACUVAJ
80. minuta treba da sutne na gol
Možete pričati sta hoćete ali Dzeko nema nikakav učinak... Sta on misli da ce svi za njega igrati da mu namještaju prilike??
Sent from my iPhone using Tapatalk
apocalyps je napisao/la:E hoce nas i trpati u Brazilu.![]()
Nek' trpaju, nek smo otišli tamo, pa neka gubim svaku, ne zanima me. Molili smo svi Boga da odemo na Svjetsko, sad se bojimo da će nas trpati, nek trpaajuuu,
VOOLIM TE BOSNO
- Goalgetter
- Kontakt:
Nije fazon u porazu. Manje vise i ocekivao sam ovdje poraz, ali sam ocekivao da cemo makar pokazati solidnu utakmicu, ali ovo je katastrofa.
Dobro je jbg,
gledaj Dzeke hHahhhH
Nek zavrsi ovako i da se razilazimo
gledaj Dzeke hHahhhH
Nek zavrsi ovako i da se razilazimo
-
bacelonafan
- Kontakt:
izasli smo sa previse ofanzivnom formacijom za ovakve tekme ne da trebas jednog dm-a nego dva a mi hrabro izadjemo sa 2 napadaca i bez dm-a hahah P.S Dzeko barem kad je u poluprilici raspali je makar po goluNKJ je napisao/la:Ne znam brate al ovo nije normalno, pa u sekundi su od svog gola kod našeg. Ne vidim tačno
Prije ce sami sebi dati gol........
Katastrofana igra.
Katastrofana igra.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Da hoce zavrsit ova tekma,u pm. 
Mali kad vi budete naucili da ima i drugih igraca osim Edina i da ne svrsavate na njega i kad bude trcao a ne setao kao maneken onda mi se javi i za tvoju informaciju punoljetan odavnobacelonafan je napisao/la:Ako vec ne spavas, onda gledaj utakmicu dijete drago i uci, za 5-6 godina kad budes punoljetan, mozda nesto i budes znao.semir01 je napisao/la:
ti blage veze nemas haha svea mi si presmijesan,taj Ibisevic nema kredita u repci i zato ga PAPE salje na klupu dok Dzeko je prvi strijelac i ove kvalifikacije i prosle i koje god zelis idi umij se,i neki bi trebali da shavte da je ovo velesila protiv nas,cuj postovi tipa spustili su nas na zemlju
Koliko si puta vec svrsio na Edina aaa
- DonCorleone
- Kontakt:
Daj ba dosadan si, Dzeko je za Ibisevica Ronaldo.Batko je napisao/la:Možete pričati sta hoćete ali Dzeko nema nikakav učinak... Sta on misli da ce svi za njega igrati da mu namještaju prilike??
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
De sviraj kraj, dok nisu ovi još koji zabili
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
eto sto Rahimic fali taman da mu je i 40 godina ako igra ovako kako igra...i onda dodje neko prica bajke o igri bez zadnjeg veznog
ljudi prolaze kroz sredinu kako hoce, naberu tri igraca prije neg sto ih iko stigne...a niko ne zna da napravi pametan faul na sredini, da zaustavi akciju, postavi se lagano bez zutog..dobro Glavas rece jos dugo cemo mi Rahimica gledat..mozda Kolasinac mogne to odigrati..
opet kazem valjda Pape konacno skonta da protiv velikih mora 4-5-1...Rahimic(Kolasinac)-Medunjanin; Pjanic-Miske-Lulic; Dzeko
opet kazem valjda Pape konacno skonta da protiv velikih mora 4-5-1...Rahimic(Kolasinac)-Medunjanin; Pjanic-Miske-Lulic; Dzeko
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- MaksuzBaksuz
- Kontakt:
DonCorleone je napisao/la:Pune su im gace...a tada se noge lede.
Lose, lose i lose! Da smo 5 primili nebi se mogli zaliti... a mozda jos i primiti,.. sreca pa je rekreativna utakmica...
Dobro je da su nas Argentinci spustili na zemlju, da znamo gdje smo...bili smo se malo digli i umislili da smo svjetska klasa a to definitivno ni blizu nemozemo biti sa igracima koje imamo (u kadru i van njega)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.