Zvjezdan Misimović

voltron30
Kontakt:

Re: Zvjezdan Misimović

Post Postao/la voltron30 » 07 nov 2013, 11:10

Mozambik je napisao/la:Miske nakon Brazila ide u zasluzenu mirovinu. Poslije SP-a, organizovat utakmicu na Kosevu, dovest renomiranog protivnika i oprostit se od legende onako kako je zasluzio i kako dolikuje. Poklonit mu cvijece, dres sa brojem nastupa i dozivotnu ulaznicu u VIP lozu, za njega i obitelj.
Jbt, pa Safet je s 34 godine razvaljivao na SP u Italiji. O čemu vi pričate? Pa pogotovu danas, kada je sportski život produžen, vi penzionišete čovjeka u 32. godini. Miske, ako mu bude ćeif, želja, motiv kako god hoćete, može komotno do 35, 36 igrati fudbal na visokom nivou.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 07 nov 2013, 11:46

voltron30 je napisao/la:
Mozambik je napisao/la:Miske nakon Brazila ide u zasluzenu mirovinu. Poslije SP-a, organizovat utakmicu na Kosevu, dovest renomiranog protivnika i oprostit se od legende onako kako je zasluzio i kako dolikuje. Poklonit mu cvijece, dres sa brojem nastupa i dozivotnu ulaznicu u VIP lozu, za njega i obitelj.
Jbt, pa Safet je s 34 godine razvaljivao na SP u Italiji. O čemu vi pričate? Pa pogotovu danas, kada je sportski život produžen, vi penzionišete čovjeka u 32. godini. Miske, ako mu bude ćeif, želja, motiv kako god hoćete, može komotno do 35, 36 igrati fudbal na visokom nivou.
Vjerovatno misli na reprezentativnu penziju, što će Miske vjerovatno i uraditi jer i sam stalno govori da mu je ovo bila zadnja šansa da vidi neko veliko takmičenje. Da on igra negdje u Europi kao recimo Spahić koji je mislim i stariji od njega bila bi drugačija priča, ali igrač koji ima 33 godine i igra za Guizhou Rehne nije igrač na najvišem nivou.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 07 nov 2013, 12:01

Sve je idnividualno,koscani Rahimic i krhki Miske ,eh to nije isto :)
Napucat ce ga Safet pred Sp,ima da bude kao praga :)

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 07 nov 2013, 13:37

adisice je napisao/la:Gol Misketa u kineskom kupu
[youtube][/youtube]
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 07 nov 2013, 14:36

Samo ga dovesti u odlicnu fizicku spremu na SP, i bice to dobro. Miske je jakih zivaca, i vjerujem da ce neki igraci izgubiti ''glavu'' zbog nervoze i neiskustva, pogotovo u prvoj utakmici na SP, ali mislim da je Miske ''hladan kao spricer'' sto bi rekli, i treba nam njegovo iskustvo.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 07 nov 2013, 14:42

Goalgetter je napisao/la:Samo ga dovesti u odlicnu fizicku spremu na SP, i bice to dobro. Miske je jakih zivaca, i vjerujem da ce neki igraci izgubiti ''glavu'' zbog nervoze i neiskustva, pogotovo u prvoj utakmici na SP, ali mislim da je Miske ''hladan kao spricer'' sto bi rekli, i treba nam njegovo iskustvo.
Miske je igrač poteza to više i ptice na grani znaju, i što je veoma važno - izrazito inteligendan čovjek, samo ovo boldirano je bitno.Jer on kad je spreman lakše i brže će i proturiti loptu do napadača i to je dobitak i za njega a Boga mi i za nas.
DRUG NEBI TI PUNCA

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 07 nov 2013, 15:44

Koliki god profesionalac bio, bio bi smatran totalnim amaterom kad bi sebi dozvolio da nespreman dočeka Svjetsko prvenstvo. Ali, pošto rekoh da je profesionalac ( 8-) ), već vidim kako će voditi svoju ekipu do velikih visina.

Usput, taj gol je odličan. :)
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 07 nov 2013, 17:52

FaraonTM je napisao/la:
voltron30 je napisao/la: Jbt, pa Safet je s 34 godine razvaljivao na SP u Italiji. O čemu vi pričate? Pa pogotovu danas, kada je sportski život produžen, vi penzionišete čovjeka u 32. godini. Miske, ako mu bude ćeif, želja, motiv kako god hoćete, može komotno do 35, 36 igrati fudbal na visokom nivou.
Vjerovatno misli na reprezentativnu penziju, što će Miske vjerovatno i uraditi jer i sam stalno govori da mu je ovo bila zadnja šansa da vidi neko veliko takmičenje. Da on igra negdje u Europi kao recimo Spahić koji je mislim i stariji od njega bila bi drugačija priča, ali igrač koji ima 33 godine i igra za Guizhou Rehne nije igrač na najvišem nivou.
Tako je, mislio sam na reprezentativnu karijeru. Poslije prvenstva ce imati 32 godine, nije to puno u danasnje vrijeme za ljude koji igraju ozbiljan klupski fudbal, ali Misimovic sa 32 godine, igrac kineske lige, svi znamo kakav je sto se tice trke, mislim da ne moze imati mjesta u prvih 11, a da ga gledamo na klupi i kako ulazi 10-ak minuta, bilo bi tuzno i za nas i za njega. Dodajmo tome da Pjanic konacno pocinje igrati onako kako ocekujemo. Zato je bolje fino napunit Kosevo, dovest Svabe i skandirat 10 minuta kako i zasluzuje legenda reprezentacije i njedan od najboljih igraca nase drzave svih vremena.

vedator
Kontakt:

Post Postao/la vedator » 15 nov 2013, 22:57

Ma Miske legenda, dijeli lopte na tanjiru. :D

http://youtu.be/kh3C6UCS3nE

[youtube][/youtube]

0oo0
Kontakt:

Post Postao/la 0oo0 » 19 nov 2013, 03:39

Vrijeme ga pregazilo
🔵⚪

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 19 nov 2013, 05:06

OPROSTI SE POJACAJ NAS !!!

ILI BAR BUDI COVJEK PA RECI NISAM ZA PRVIH 11,GUBIMO PUNO KADA JA IGRAM :oops:
=\_1921_/=

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 19 nov 2013, 10:35

miske, doslo je vrijeme kada si samo za klupe, otici ces u brazil sigurno i apsolutno si to zasluzio legendo ali ova tvoja igra vise nikakvoga smisla nema
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

robijas_Ri
Kontakt:

Post Postao/la robijas_Ri » 19 nov 2013, 10:41

Ne znam, ja sam ipak vise misljenja da nam je visak jedan od napadaca protiv ovih jacih ekipa a da se ucvrsti sredina i time poboljsa kombinatorika gdje ce Misimovic doci do izražaja a i Pjanic skupa s njim. Kad prime loptu moraju imat opciju odigrat blize sebi a ne kao u mnogo slucajeva sinoc pokusat nabit Dzeki ili Ibisevicu a ovi samo presjecaju. Nebitno, eto nek se i izbaci Misimovic ne vidim sta bi se drasticno promijenilo u sredini ako ostavimo 2 napadaca.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 19 nov 2013, 10:42

kakav crni izrazaj i miske, lik hoda po terenu, onim tempom da je konobar i da nosi pice na tacni ne bi prosuo ni kapljicu za 90 minuta
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

robijas_Ri
Kontakt:

Post Postao/la robijas_Ri » 19 nov 2013, 10:45

LenBias je napisao/la:kakav crni izrazaj i miske, lik hoda po terenu, onim tempom da je konobar i da nosi pice na tacni ne bi prosuo ni kapljicu za 90 minuta
Bio je bolji od Pjanica i sa to malo trke. Imao je par pokusaja suta, uposljavanja, a Pjanic nije nijednom...Uglavnom losi su obojica bili al to je do Argentine ljudi ne do njih:D, ovi su prejaki jednostavno pomeli su ih u sredini

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 19 nov 2013, 13:21

skonta covjek da po defaultu pisete iste postove bez da i pogledate tekmu...sasvim korektno sinoc je pritisnuo Maskerana, kad bi Miske svaku tekmu pritisnuo jednog igraca onako mi bi na konju bili, al sta su ostali uradili..koga je Medunjanin, Pjanic pritisnuo i zaustavio..Ako je Maskerano u tom trojcu Misketov (nije uradio nista na terenu), onda su Maxi i Di Maria Pjanicev i Medunjaninov igrac a oba nas izdominirali :D ..hejt po defaultu, to bi isto bilo desno krilo nas ubije mi na Mujdzu galamimo :D

ako Miske ovako bude trcao na SP mi prolazimo grupu glat..trcao je vise nego inace, sve sto smo uradili u napadu doslo je preko njega, Visce i kasnije Hajrovica...nije ni Zidan trcao vec su za njeg trcali, dje su nasi trkaci sinoc za Misketa(ups mi i nemamo destruktivaca zbog Papetove genijalnosti :D )...da ih je bar bilo u ofanzivnom ucinku sem Visce (jako malo ali bio je) vec nula ofanzivno, nula defanzivno...ovaj je bar par driblinga uvezao, podvalio par lopti i izborio penal i par faula ako nista..dje su ostali :D

ima puno gorih od njega sinoc, volja ti Dzeko, Vedo, Medunjanin, Vrsajevica da ne spominjem...Pjanic takodjer nista u oba pravca, ali njemu je opravdanje kao i Misketu sto je morao trcati i zatvarati rupe pa je bio van pozicije u organizaciji igre...
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

neroazzurni
Kontakt:

Post Postao/la neroazzurni » 19 nov 2013, 14:03

raja ba navikla da frajer rijesi utakmicu, pa kad ne uspije odmah je za penzije
od Miralema se valjda nista ne ocekuje pa ga niko ni ne kritikuje
ja drugog objasnjenja, na svo ovo pljuvanje, nemam
da se samo malo manje hejterski pogleda utakmica vidjelo bi se da je Miske trcao, trudio se, pa cak da je i u boljoj formi nego u nekim ranijim rep. akcijama ali nije se rodio ko je nama ugodio
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"

stokton
Kontakt:

Post Postao/la stokton » 19 nov 2013, 14:16

neroazzurni je napisao/la:raja ba navikla da frajer rijesi utakmicu, pa kad ne uspije odmah je za penzije
da se samo malo manje hejterski pogleda utakmica vidjelo bi se da je Miske trcao, trudio se, pa cak da je i u boljoj formi nego u nekim ranijim rep. akcijama ali nije se rodio ko je nama ugodio
Ma treba ponajboljeg igrača lidera serije A stavit na klupu da bi penzioner iz Kine igro :lol:

Kako vam nije jasno da Miske guši Pjanića, da on više nije sposoban da igra moderan fudbal i da je igrač manje na terenu

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 19 nov 2013, 14:22

Cemu ej vrijeme tome je i vakat.....Miske vec odavno ne igra ozbiljan nogomet.....Protiv jakih i srednjih timova je on igrac manje. Lagan za neutralizirati, ne trci, ne krece se, spor kad ima loptu....
Medjutim ja se njegovih usluga ne bi jos rijesio, on bi mogao dobro da posluzi sa klupe u nekim mecevima i protiv ekipa koje su slabe. Jer koliko god on bio van forme, niko nema nabacaj kao sto ima on, niko ne zna proigrati igraca kao on.....Ne bi ga prerano otpisivao, on treba biti u repki i slijedece kvale ali ne smije biti dio prvih 11, jer cijela koncepcija pada u vodu i nemoguce je igrati bilokakvu formu presinga....

neroazzurni
Kontakt:

Post Postao/la neroazzurni » 19 nov 2013, 14:25

stokton je napisao/la:
neroazzurni je napisao/la:raja ba navikla da frajer rijesi utakmicu, pa kad ne uspije odmah je za penzije
Ma treba ponajboljeg igrača lidera serije A stavit na klupu da bi penzioner iz Kine igro :lol:

Kako vam nije jasno da Miske guši Pjanića, da on više nije sposoban da igra moderan fudbal i da je igrač manje na terenu
hajd jednom za sva vremena razjasnite nama, totalnim laicima za fudbal, sta znaci to GUSENJE, i kako se to radi, kako to on njega na terenu gusi...jel on njemu otima lopte, puca taceve, ne dodaje mu...?????????
druga stvar je ako vi mislite da Mire treba igrati UMJESTO Misketa, e to je druga tema i o tome mozemo raspravljat a kao argumente cemo uzeti tekme gdje je Miralem igrao a Miske nije i obrnuto

ps. a gdje ja to kazem da Miralema treba na klupu?????
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.