Zvjezdan Misimović

Batko
Kontakt:

Re: Zvjezdan Misimović

Post Postao/la Batko » 19 nov 2013, 14:28

neroazzurni je napisao/la:
stokton je napisao/la:
neroazzurni je napisao/la:raja ba navikla da frajer rijesi utakmicu, pa kad ne uspije odmah je za penzije
od Miralema se valjda nista ne ocekuje pa ga niko ni ne kritikuje
ja drugog objasnjenja, na svo ovo pljuvanje, nemam
da se samo malo manje hejterski pogleda utakmica vidjelo bi se da je Miske trcao, trudio se, pa cak da je i u boljoj formi nego u nekim ranijim rep. akcijama ali nije se rodio ko je nama ugodio
Ma treba ponajboljeg igrača lidera serije A stavit na klupu da bi penzioner iz Kine igro :lol:

Kako vam nije jasno da Miske guši Pjanića, da on više nije sposoban da igra moderan fudbal i da je igrač manje na terenu
hajd jednom za sva vremena razjasnite nama, totalnim laicima za fudbal, sta znaci to GUSENJE, i kako se to radi, kako to on njega na terenu gusi...jel on njemu otima lopte, puca taceve, ne dodaje mu...?????????
druga stvar je ako vi mislite da Mire treba igrati UMJESTO Misketa, e to je druga tema i o tome mozemo raspravljat a kao argumente cemo uzeti tekme gdje je Miralem igrao a Miske nije i obrnuto

ps. a gdje ja to kazem da Miralema treba na klupu?????
Nema mjesta za obojicu na terenu, to je ocigledno odavno postalo...Ili jedan ili drugi, posto je glupo raspravljati ko je sada bolji, normalno da bi Miske morao na klupu, no Pape ocigledno nema muda uraditi ovaj potez, kao sto se pola kvalifikacija mucio sa Hasagicem dok se ovaj sam nije otpisao a na klupi drzao jednog od najboljih golmana na svijetu...

neroazzurni
Kontakt:

Post Postao/la neroazzurni » 19 nov 2013, 14:37

kakvo je to objasnjenje "eto nema mjesta za obojicu"
daj neki dokaz da ovaj ovog kako vi kazete gusi, daj neki dokaz da Miske smeta Miralemu da ovaj uzme loptu i odigra neki dupli pas ili da podvali neku loptu ili udje u neki duel.
jednostavno je, obojica su zrtve papetove kukavicke postavke s dva napadaca, jer nema muda istjerat Dzeku a nema srca istjerat Vedatora koji je u yebenoj formi i dosta dobar trkac
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 19 nov 2013, 14:47

Miske u katastrofalnoj formi, godine i kvaliteta lige su ucinile svoje.
Nadam se da ce se nakon ovog svjetskog prvenstva casno oprostit od Svetog dresa :)
ZZ

robijas_Ri
Kontakt:

Post Postao/la robijas_Ri » 19 nov 2013, 14:54

moj uzor-S.G je napisao/la:Miske u katastrofalnoj formi, godine i kvaliteta lige su ucinile svoje.
Nadam se da ce se nakon ovog svjetskog prvenstva casno oprostit od Svetog dresa :)
Sta se ima oprastat. Prizivate Rahimica u Brazil sa 37 godina a ovaj bi se trebao oprostiti sa 31. godinom?

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 19 nov 2013, 16:06

nikakvo oprastanje, odlican je on za klupe igrac, moze igrati i prvu postavu u nekim manje teskim utakmicama kvalifikacija, daleko je to od oprastanja ;)
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 19 nov 2013, 16:18

Batko je napisao/la:Nema mjesta za obojicu na terenu, to je ocigledno odavno postalo...
Pjanic je imao nekoliko odlicnih utakmica u kvalifikacijama,i to zajedno sa Misketom u sastavu...samo sto je sad popularno misljenje da je Pjanic u rangu Messija i Ronalda i ne moze odigrati lose,pa je tako Mire majstor kad odigra dobro,a za njegove slabije partije kriv je Misimovic...nema trece opcije.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 19 nov 2013, 16:27

ma problem je sto ce miske igrat uvije u 11...kao prvo pocinjem ga gledat ko supka od osobe,svaki put kad je ostavljen na klupi pricalo se o njegovij svadji sa nekim ili nekoj pobuni u rep :oops: također je odbio da igra na kosevu ono bolic kodro tekmu a otisu u zenicu,i povrh svega mislim da je on sam najvise svjestan koliko moze tj koliko ne moze ,ali on idalje hoce da igra ,ne znam jeste li primjetili ali iz aviona se vidjelo da bi je.bo papetu sve od do zato sto ga je izveo :oops: Jedna od institucija ove repke a tako se ponasa ....
=\_1921_/=

Koigrazaraju
Kontakt:

Post Postao/la Koigrazaraju » 19 nov 2013, 17:38

robijas_Ri je napisao/la:Ne znam, ja sam ipak vise misljenja da nam je visak jedan od napadaca protiv ovih jacih ekipa a da se ucvrsti sredina i time poboljsa kombinatorika gdje ce Misimovic doci do izražaja a i Pjanic skupa s njim. Kad prime loptu moraju imat opciju odigrat blize sebi a ne kao u mnogo slucajeva sinoc pokusat nabit Dzeki ili Ibisevicu a ovi samo presjecaju. Nebitno, eto nek se i izbaci Misimovic ne vidim sta bi se drasticno promijenilo u sredini ako ostavimo 2 napadaca.
slazem se u potpunosti sa ovim postom, ne mozemo mi uvijek napadati, sto jaci vezni red a ne suplji ko svicarski, strpljivom igrom do gola, evo sinoc dva napadaca oba odsjecena, pojacati zadnji vezni i odmah bolje igramo, a Miske onda moze dobiti prostora za neku dobru asistenciju

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 19 nov 2013, 18:01

Kakav ba Miske? Sta vam je ljudi? Kako gusi? Pa fino, Pjanic je po svim parametrima OFANZIVNI VEZNI! dok kad Miske igra Pjanic je il CENTRALNI vezni ili KRILO! U oba slucaja mnogo slabiji igrac nego na svojoj prirodnoj poziciji. U Romi iza ledja ima dva igraca, ovdje nema ni jednog i onda se ocekuje da on nesto podvali.

Oprosti se Miske svima ce nam biti dobro. Da on valja ne bi u Kini igrao. Kad smo kod toga ima li i jedna ozbiljna reprezentacija reprezentativca iz Kine? Hajd reprezentativca, ali prvotimca iz Kine? Covjek se umori dok doputuje.
Celik!3,2,2.

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 19 nov 2013, 18:05

AllGunsBlazing je napisao/la:Oprosti se Miske svima ce nam biti dobro. Da on valja ne bi u Kini igrao. Kad smo kod toga ima li i jedna ozbiljna reprezentacija reprezentativca iz Kine? Hajd reprezentativca, ali prvotimca iz Kine? Covjek se umori dok doputuje.
ne znam da li si cuo za momka po imenu didier drogba. on je ne tako davno bio bas u toj dalekoj kini i bilo mu je dalje doci do afrike nego misketu do litvanije recimo :roll:
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

JaSamOpet
Kontakt:

Post Postao/la JaSamOpet » 19 nov 2013, 18:09

jednostavno ne mogu da vjerujem koliko lik može braniti i dizati misketa u nebesa (naravno mislim na @ultrasstyle_tz) ..

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 19 nov 2013, 18:12

Ne morate ga pljuvati. Još je je odličan za klupe i ponekad za prve postave. To što njega Sušić stavlja u prvu postavu.. no comment. Mozda se boji rafalanja :lol:
No, siguran sam da Miske je dovoljno profesionalan da dovede fizicku spremu na nivo za Brazil, u suprotnom to bi bilo krajnje glupo sa njegove strane. Svi mi znamo za šta je sposoban.. Ne morate govoriti "oprosti se, idi odavdje, supak.." i tako te uvrede ;)

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 19 nov 2013, 18:16

KK_Bosna je napisao/la: ne znam da li si cuo za momka po imenu didier drogba. on je ne tako davno bio bas u toj dalekoj kini i bilo mu je dalje doci do afrike nego misketu do litvanije recimo :roll:
Koliko je Drogba bio u Kini? 11 utakmica odigrao i otisao u Tursku. Koliko vec Miske tamo igra? I da govorimo o Prezentu, sadasnjosti, koji ce to igrac u jacoj repki biti u prvih 11 na SP-u a da igra u KIni?
Celik!3,2,2.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 19 nov 2013, 18:16

Da je on dovoljno profesionalan, davno bi spustio svoju kilažu na odgovarajući nivo, i počeo trčati, zarad reprezentacije. Al, pošto radi ovo slika , Pape ne smije da ga ostavi na klupi.

Da poštuje reprezentaciju, davno bi sredio svoju kilažu, a ne bi čekao SP da to učini. Vidi, baš kao i Džeko, da ga se ne smije ostaviti na klupi, pa pravi od reprezentacije cirkus.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 19 nov 2013, 18:16

AllGunsBlazing je napisao/la:
KK_Bosna je napisao/la: ne znam da li si cuo za momka po imenu didier drogba. on je ne tako davno bio bas u toj dalekoj kini i bilo mu je dalje doci do afrike nego misketu do litvanije recimo :roll:
Koliko je Drogba bio u Kini? 11 utakmica odigrao i otisao u Tursku. Koliko vec Miske tamo igra? I da govorimo o Prezentu, sadasnjosti, koji ce to igrac u jacoj repki biti u prvih 11 na SP-u a da igra u KIni?
zasto sada mijenjas pricu?

kazes prvo da mu je daleko da dolazi a taj isti drogba dolazio iz te kine u neka africka sela da igra utakmice za reprezentaciju
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 19 nov 2013, 18:19

zizu1991 je napisao/la:Da je on dovoljno profesionalan, davno bi spustio svoju kilažu na odgovarajući nivo, i počeo trčati, zarad reprezentacije. Al, pošto radi ovo slika , Pape ne smije da ga ostavi na klupi.

Da poštuje reprezentaciju, davno bi sredio svoju kilažu, a ne bi čekao SP da to učini. Vidi, baš kao i Džeko, da ga se ne smije ostaviti na klupi, pa pravi od reprezentacije cirkus.
Trebao je, tačno, slažem se. Ali što će mu to? zna da ima zagarantovano mjesto :D ipak polažem nade da će to srediti. Ipak je to velika smotra.
A što se tiče Džeke... Ono sinoć me je stvarno zaboljelo.. onako se ne bori za državni dres. ali sta je tu je, tema je o Misketu :D

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 19 nov 2013, 18:20

Prvo, AKN nije ni blizu SPa ili cak EPa. Drugo, covjek je odmah po zavrsetku prvenstva, na kojem je dao ogromni JEDAN gol, shvatio da nema sta traziti u Kini i presao u Tursku. On nije ni morao ici u Kinu, imao je ponuda i drugih, dok je nas Miske ipak morao u Kinu drugi ga niko i nije htio. E tu vidis razliku.
Celik!3,2,2.

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 19 nov 2013, 18:22

AllGunsBlazing je napisao/la:Prvo, AKN nije ni blizu SPa ili cak EPa. Drugo, covjek je odmah po zavrsetku prvenstva, na kojem je dao ogromni JEDAN gol, shvatio da nema sta traziti u Kini i presao u Tursku. On nije ni morao ici u Kinu, imao je ponuda i drugih, dok je nas Miske ipak morao u Kinu drugi ga niko i nije htio. E tu vidis razliku.
pa da, ti si inace brat didiera drogbe pa ti znas da je on imao kamaru ponuda, al otisao u prijateljsku komunisticku kinu (ipak je njegov nadimak tito), dok je misimovic imao ponudu iz kine i ponudu brace da zaigra za vrbanjusu na bajramskom turniru...

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 19 nov 2013, 18:25

Bio ja brat ili ne, vidimo gdje Drogba sad igra. Uostalom vidjeli smo kako je ta ista Obala Slonovace prosla sa Drogbom iz Kine. Dao on jedan gol, a oni odmah ispali poslije grupe. Zaboravljas da je Miske bio u tom istom Galatasaraju, a da njemu je kriv Hagi, k'o sto je Dzeki kriv Mancini/Pelegrini, samo mi evo nije jasno ko im je kriv u Reprezentaciji?
Celik!3,2,2.

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 19 nov 2013, 18:27

AllGunsBlazing je napisao/la:Bio ja brat ili ne, vidimo gdje Drogba sad igra. Uostalom vidjeli smo kako je ta ista Obala Slonovace prosla sa Drogbom iz Kine. Dao on jedan gol, a oni odmah ispali poslije grupe. Zaboravljas da je Miske bio u tom istom Galatasaraju, a da njemu je kriv Hagi, k'o sto je Dzeki kriv Mancini/Pelegrini, samo mi evo nije jasno ko im je kriv u Reprezentaciji?
a znaci sam drogba igra za slonovacu? a sta je to na AKN pokazao izvijesni yaya touure recimo?

sto se tice tvog pitanja: u reprezentaciji im je kriv pape. kod normlanog trenera ovako bi mogli odigrati jednu utakmicu, pa bi bili zakovani na klupu. a mozda bi im i poluvrijeme donijelo instant hladjenje za setanje po terenu.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.