Sportski komentatori

Titova-Juga
Kontakt:

Re: Sportski komentatori

Post Postao/la Titova-Juga » 19 nov 2013, 00:32

filip13 je napisao/la:
adisice je napisao/la:A stvarno zašto je Obn ovoliko više "hrvatski" ??gazde hrvati ili šta već?

zato što idiot vugdalić misli da još živimo u sfrj pa su hrvatski igrači naši
Necu te vrijedjati jer bi ti to bio kompliment, tebi I slicnim borcima protiv humanosti, odnosno ljudskosti ovdje. Bas me zanima sta jedan Vugdalic ima zajednicko sa Islandom, da ne bi navlacio na Hrvatsku s kojom itekako kao I svi mi ovdje ima mnoge povezanosti. Kada prestanete da brojite krvna zrnca, I napokon shvatite koliko ste ti I slicni ti uzaludno potrosili energiju, bice kasno
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 19 nov 2013, 00:52

Pametnom je i išaret dosta.

A nekom nije ni vlastito iskustvo.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 19 nov 2013, 12:37

DukeOfWellington je napisao/la:Pametnom je i išaret dosta.

A nekom nije ni vlastito iskustvo.
Ne znam što se ibretiš ovome titoljubcu. On još mašta o nekakvom bratstvu i jedinstvu.
DRUG NEBI TI PUNCA

filip13

Post Postao/la filip13 » 19 nov 2013, 18:13

Titova-Juga je napisao/la:
filip13 je napisao/la:
adisice je napisao/la:A stvarno zašto je Obn ovoliko više "hrvatski" ??gazde hrvati ili šta već?

zato što idiot vugdalić misli da još živimo u sfrj pa su hrvatski igrači naši
Necu te vrijedjati jer bi ti to bio kompliment, tebi I slicnim borcima protiv humanosti, odnosno ljudskosti ovdje. Bas me zanima sta jedan Vugdalic ima zajednicko sa Islandom, da ne bi navlacio na Hrvatsku s kojom itekako kao I svi mi ovdje ima mnoge povezanosti. Kada prestanete da brojite krvna zrnca, I napokon shvatite koliko ste ti I slicni ti uzaludno potrosili energiju, bice kasno

hvala na tome što me nećeš vrijeđati
jugoslavije više nema,to vugdalić izgleda ne konta,na hrvatskim medijima nema prenosa tekmi bh timova i svršavanja od sreće kad su uspjesi bh sportista u pitanju kao što vugdalić svršava kad god spomene mandžukića ili nekog drugog hrvatskog igrača,ljudi u hrvatskoj imaju svoju državu,neki u hrvatskoj imaju porodične i neke druge veze sa BiH i to je sve
ja lično imam tzv. povezanost sa hrvatskom ali i gle čuda i sa italijom,mađarskom,austrijom

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 19 nov 2013, 18:14

Hasan Hoti lopov :lol: :lol:

HazardEden
Kontakt:

Post Postao/la HazardEden » 19 nov 2013, 20:37

tyler durden je napisao/la:Hasan Hoti lopov :lol: :lol:
a nije bosanac :lol: :lol: :lol:

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 19 nov 2013, 20:59

Pranjića zove Pjanić :lol:

Skomina je spomenut u prvoj minuti.

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 19 nov 2013, 21:03

Reakcija Vugdalica u studiju nakon gola Mandze:
slika
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

stomaklija
Kontakt:

Post Postao/la stomaklija » 19 nov 2013, 21:08

[/quote]
jugoslavije više nema,to vugdalić izgleda ne konta,na hrvatskim medijima nema prenosa tekmi bh timova i svršavanja od sreće kad su uspjesi bh sportista u pitanju kao što vugdalić svršava kad god spomene mandžukića ili nekog drugog hrvatskog igrača,ljudi u hrvatskoj imaju svoju državu,neki u hrvatskoj imaju porodične i neke druge veze sa BiH i to je sve
ja lično imam tzv. povezanost sa hrvatskom ali i gle čuda i sa italijom,mađarskom,austrijom[/quote]

Sta mislis zasto je ukinuta Nova TV na teritoriju BiH?? Iz prostog razloga jer je ona vlasnik OBN televizije. Lose mu isao marketing jer su svi gledali Novu a ne OBN, samim tim ovoj dvojici debila(Sasi pogotovo) on ti dodje direktor koji im daje platu. Zetoniraju se naravno, jer imaju masne plate. To je to....

filip13

Post Postao/la filip13 » 19 nov 2013, 21:09

Sheyi je napisao/la:Pranjića zove Pjanić :lol:

Skomina je spomenut u prvoj minuti.

budala

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 19 nov 2013, 21:11

Hajde barem ne cita prijeteca pisma nekim albancima. :mrgreen:
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

filip13

Post Postao/la filip13 » 19 nov 2013, 21:12

stomaklija je napisao/la:
ja lično imam tzv. povezanost sa hrvatskom ali i gle čuda i sa italijom,mađarskom,austrijom[/quote]

Sta mislis zasto je ukinuta Nova TV na teritoriju BiH?? Iz prostog razloga jer je ona vlasnik OBN televizije. Lose mu isao marketing jer su svi gledali Novu a ne OBN, samim tim ovoj dvojici debila(Sasi pogotovo) on ti dodje direktor koji im daje platu. Zetoniraju se naravno, jer imaju masne plate. To je to....[/quote]

odavno ivan ćaleta nije vlasnik ni obn ni nove tv

stomaklija
Kontakt:

Post Postao/la stomaklija » 19 nov 2013, 21:15

filip13 je napisao/la:
ja lično imam tzv. povezanost sa hrvatskom ali i gle čuda i sa italijom,mađarskom,austrijom
Sta mislis zasto je ukinuta Nova TV na teritoriju BiH?? Iz prostog razloga jer je ona vlasnik OBN televizije. Lose mu isao marketing jer su svi gledali Novu a ne OBN, samim tim ovoj dvojici debila(Sasi pogotovo) on ti dodje direktor koji im daje platu. Zetoniraju se naravno, jer imaju masne plate. To je to....[/quote]

odavno ivan ćaleta nije vlasnik ni obn ni nove tv[/quote]

Znam da nije, ali je dosao novi vlasnik i to je provjerena informacija 100%. Tako da je isti vlasnik na obje TV..

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 19 nov 2013, 21:16

Otkad postoji država Sjeverni Island, ej moj Sale :?
I had an appointment with you tonight… in Samarra.

filip13

Post Postao/la filip13 » 19 nov 2013, 21:17

filip13 je napisao/la:
Sta mislis zasto je ukinuta Nova TV na teritoriju BiH?? Iz prostog razloga jer je ona vlasnik OBN televizije. Lose mu isao marketing jer su svi gledali Novu a ne OBN, samim tim ovoj dvojici debila(Sasi pogotovo) on ti dodje direktor koji im daje platu. Zetoniraju se naravno, jer imaju masne plate. To je to....

Znam da nije, ali je dosao novi vlasnik i to je provjerena informacija 100%. Tako da je isti vlasnik na obje TV..[/quote]

ko je taj?

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 19 nov 2013, 21:20

filip13 je napisao/la:

Znam da nije, ali je dosao novi vlasnik i to je provjerena informacija 100%. Tako da je isti vlasnik na obje TV..[/quote]

Pa gdje, ko,kako, provjerena informacija 100%?

HazardEden
Kontakt:

Post Postao/la HazardEden » 19 nov 2013, 21:31

Mandžo je rumeni popušio al zato Vugda drk'a na Ma tea Kovačića 8-)

:lol: :lol: :lol:

Cuj mladog Pranjića :roll:

stomaklija
Kontakt:

Post Postao/la stomaklija » 19 nov 2013, 21:36

[/quote]

Pa gdje, ko,kako, provjerena informacija 100%?[/quote]

Zato sto radim u medijima, taj dan kada je ukinuta Nova TV, regulatorna agencija za komunikacije je obavijestila sve TV kuce kao i kabl operatere sta je razlog zatamnjenja NOve TV. Jedan te isti lik drzi obje kuće, i uradio je taj potez cisto iz marketinga. OBN nije mogao uzimati novce od reklama jer je dosta ljudi gledalo Novu TV a iste reklame i tamo i ovamo. Cista logika. U Hrvatskoj naplacuje od Nove, ovdje od OBN-a. Samim tim ovoj dvojici je jedan te isti šef :shock:

filip13

Post Postao/la filip13 » 19 nov 2013, 21:37

Zato sto radim u medijima, taj dan kada je ukinuta Nova TV, regulatorna agencija za komunikacije je obavijestila sve TV kuce kao i kabl operatere sta je razlog zatamnjenja NOve TV. Jedan te isti lik drzi obje kuće, i uradio je taj potez cisto iz marketinga. OBN nije mogao uzimati novce od reklama jer je dosta ljudi gledalo Novu TV a iste reklame i tamo i ovamo. Cista logika. U Hrvatskoj naplacuje od Nove, ovdje od OBN-a. Samim tim ovoj dvojici je jedan te isti šef :shock:[/quote]

ok,ko je taj čovjek

stomaklija
Kontakt:

Post Postao/la stomaklija » 19 nov 2013, 21:41

filip13 je napisao/la:
Znam da nije, ali je dosao novi vlasnik i to je provjerena informacija 100%. Tako da je isti vlasnik na obje TV..

Zato sto radim u medijima, taj dan kada je ukinuta Nova TV, regulatorna agencija za komunikacije je obavijestila sve TV kuce kao i kabl operatere sta je razlog zatamnjenja NOve TV. Jedan te isti lik drzi obje kuće, i uradio je taj potez cisto iz marketinga. OBN nije mogao uzimati novce od reklama jer je dosta ljudi gledalo Novu TV a iste reklame i tamo i ovamo. Cista logika. U Hrvatskoj naplacuje od Nove, ovdje od OBN-a. Samim tim ovoj dvojici je jedan te isti šef :shock:[/quote]

ok,ko je taj čovjek[/quote]

:D Ja ti kazem da sam taj dan procitao taj dopis u kojem se navodi razlog zatamnjenja Nove koje smo dobili od CRA. Nisam zagledao ime i prezime vlasnika. Ja samo radim u mediju, da sam vlasnik mozda bih ga i znao ovako sam obični prašinar :D

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.