pa normalno da neću kad je 70% lažisecer je napisao/la:ne znam za druge, al je sigurno da ti neces.iVar je napisao/la:pa j3bemu jade ko bi bio mačak na forumuLenBias je napisao/la:ovaj secer sto moze nebitnih, nepovezanih, netacnih i kakvih sve ne stvarni napisati to ne moze niko, kao neko iskustvo, otvara oci nekome, savjetujeono što je šećko do sad proživio i poj3bo to mi nećemo za života
Facebook (pitanja, problemi...)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Facebook i ostalo..
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
secer istinu govoris 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Jel se nekome promjenio chat na fb?
Meni sad ovako
Mujo Mujić web i ona zelena tačka koja signalizira da je online
Suljo Suljić mobile i ona zelena tačka koja signalizira da je online
Meni sad ovako
DRUG NEBI TI PUNCA
Znaci da Suljo hvata wi fi u kladionici TM*
Nakon sto je dosla opcija da vidis sta ko lajka/pise na zid etc. , pa da vidi kada je poruku dobio , do toga da vidis ko je kada bio na chatu(prije koliko minuta) , sada vidis jel na compu il na mobitelu
sljedeca stvar je valda da pise tacna lokacija online osobe na fb.
privatnost off
Nakon sto je dosla opcija da vidis sta ko lajka/pise na zid etc. , pa da vidi kada je poruku dobio , do toga da vidis ko je kada bio na chatu(prije koliko minuta) , sada vidis jel na compu il na mobitelu
privatnost off
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Jeste sad je tako.bagrcavi je napisao/la:Jel se nekome promjenio chat na fb?
Meni sad ovako
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Sljedece je ako je na mobu, da li je u sobi ili u WCu..Raul_64 je napisao/la:Znaci da Suljo hvata wi fi u kladionici TM*
privatnost off
Ili pak u kafaniJHam je napisao/la: Sljedece je ako je na mobu, da li je u sobi ili u WCu..
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
radi li vam chat na fb?
- HazardEden
- Kontakt:
Maloprije je i mene nesto zaje'bavo a sad je sve ok 
i ne postoji nikakva mogućnost da sakrijem to sranje prije koliko sam minuta ulazio i to hahaha?Raul_64 je napisao/la:Znaci da Suljo hvata wi fi u kladionici TM*
Nakon sto je dosla opcija da vidis sta ko lajka/pise na zid etc. , pa da vidi kada je poruku dobio , do toga da vidis ko je kada bio na chatu(prije koliko minuta) , ..
privatnost off
Il club piu titolato al mondo!
jokDonPippo9 je napisao/la:i ne postoji nikakva mogućnost da sakrijem to sranje prije koliko sam minuta ulazio i to hahaha?Raul_64 je napisao/la:Znaci da Suljo hvata wi fi u kladionici TM*
Nakon sto je dosla opcija da vidis sta ko lajka/pise na zid etc. , pa da vidi kada je poruku dobio , do toga da vidis ko je kada bio na chatu(prije koliko minuta) , ..
privatnost off
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Ima ako se odjaviš svaki put sa fb kad ulaziš preko mobitela.Tako ja uradim i ne piše prije koliko minuta sam bio online.
DRUG NEBI TI PUNCA
joj kad na fejsu vidim fotografiju naslovnice ceca pa poslije te slike SREBERNICA NE ZABORAVIMO
i plus prate onu cecinu kcerku yebala im ona mater
- HazardEden
- Kontakt:
Il ide na status par hadisa pa onda uploada sliku gdje je gologuza pa opet hadisi slijede, odluce se sta cessemir01 je napisao/la:joj kad na fejsu vidim fotografiju naslovnice ceca pa poslije te slike SREBERNICA NE ZABORAVIMO
to ti je Fata br. 2 i slične njoj vjeruj mi tufičeHazardEden je napisao/la:Il ide na status par hadisa pa onda uploada sliku gdje je gologuza pa opet hadisi slijede, odluce se sta cessemir01 je napisao/la:joj kad na fejsu vidim fotografiju naslovnice ceca pa poslije te slike SREBERNICA NE ZABORAVIMO
- HazardEden
- Kontakt:
Ma znam, al jbg, trazit nesto normalnijeiVar je napisao/la:to ti je Fata br. 2 i slične njoj vjeruj mi tufičeHazardEden je napisao/la:Il ide na status par hadisa pa onda uploada sliku gdje je gologuza pa opet hadisi slijede, odluce se sta cessemir01 je napisao/la:joj kad na fejsu vidim fotografiju naslovnice ceca pa poslije te slike SREBERNICA NE ZABORAVIMO
i plus prate onu cecinu kcerku yebala im ona materkakile bi, piškile bi..hoće ..urca, neće ..urca

- Goalgetter
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 105 gostiju.