HELP ME
Football Manager 2014
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
- invincible1921
- Kontakt:
Re: Football Manager 2014
mozel neko postavit link nase lige da skinem,ovaj sto sam naso na ovom forumu kad probam skinut izbaci nakav error
HELP ME
HELP ME
=\_1921_/=
- invincible1921
- Kontakt:
i da nema ko kakv dobar skin da su original grbovi u engleskoj i tako to
=\_1921_/=
eee momci evo nas bh forum za ovu igricu, ima i nasa liga da se skine i skinova, slika igraca ma svega
http://www.fmbosnia.net" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.fmbosnia.net" onclick="window.open(this.href);return false;
www.FMBosnia.net
BiH site, posvecen igrici Football Manager
BiH site, posvecen igrici Football Manager
Moze li neko postaviti neke igrace koje su pronasli za malo para, al da su bas investicija. Prosli FM je bilo stvarno tesko igrati, ali sto se tice finacijskog aspekta, i trgovine ne moze biti realniji bas kao u stvarnosti, para vrti dje burgija nece XD. Kad si u malom klubu moras se patiti, sve sto valja je vec razgrabljeno, a o platama da ne pricam.
Kad se sjetim FM08(meni licno najbolji meno do sad), pa za milion,dva citavu ekipu opremis. Dzuzdsak, ili kako se vec pise, pa Putsilo, Escudero, Cardenas, pa bio je i neki finac Mika Aaritalo(tako nekako se pisalo)..e to su bila vremena, u rahatluku se igralo
Kad se sjetim FM08(meni licno najbolji meno do sad), pa za milion,dva citavu ekipu opremis. Dzuzdsak, ili kako se vec pise, pa Putsilo, Escudero, Cardenas, pa bio je i neki finac Mika Aaritalo(tako nekako se pisalo)..e to su bila vremena, u rahatluku se igralo
- supersonic83
- Kontakt:
Astren je napisao/la:Moze li neko postaviti neke igrace koje su pronasli za malo para, al da su bas investicija.
I require a window seat and an in-flight Happy Meal…and no pickles. GOD HELP YOU IF I FIND PICKLES!
-
gojzerica
- Kontakt:
Skidam ovu NoSteam verziju, valjda je ona ta koja radi?
radi al skini i njihov fix, na njihovoj imas i detaljno objasnjenogojzerica je napisao/la:Skidam ovu NoSteam verziju, valjda je ona ta koja radi?
LInk? u ppklasik je napisao/la:radi al skini i njihov fix, na njihovoj imas i detaljno objasnjenogojzerica je napisao/la:Skidam ovu NoSteam verziju, valjda je ona ta koja radi?
Max Allegri
- invincible1921
- Kontakt:
supersonic83 je napisao/la:Astren je napisao/la:Moze li neko postaviti neke igrace koje su pronasli za malo para, al da su bas investicija.
jesul ovo braca od pogbe
=\_1921_/=
Ovaj prvi iz Salzurga mislim da nije, ne slice nesto 
- invincible1921
- Kontakt:
igram sa zeljom i ispo sam u drugom pretkolu LP ,i umjesto da igram playoff EL ja iz nekog razlgoa igram odma grupu mozel mi neko pojanist zasto i kako
da nije ko suspenovan iz takmicenja 
=\_1921_/=
Nasa liga je puna bagovainvincible1921 je napisao/la:igram sa zeljom i ispo sam u drugom pretkolu LP ,i umjesto da igram playoff EL ja iz nekog razlgoa igram odma grupu mozel mi neko pojanist zasto i kakoda nije ko suspenovan iz takmicenja
Glory Glory Man United!
- IlPrincipe
- Kontakt:
Igram s Evertonom, prva sezona evo me prvi na tabeli jos nekoliko kola do kraja. Osvojio sam Capital kup a ispao iz FA Cup-a .. Derem sve redom
jedini mi je problem sto nemam dovoljno jaku klupu. Jos sad belaj povrijedili mi se Banes (10 mjeseci) ,Barry i Papadopoulos (nekoliko sedmica). Nek mi je Bog na pomoći 
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- supersonic83
- Kontakt:
invincible1921 je napisao/la:
jesul ovo braca od pogbe
I require a window seat and an in-flight Happy Meal…and no pickles. GOD HELP YOU IF I FIND PICKLES!
Evo da i ja zavrsim jednu sezonu nakon dosta neuspjeha sa ostalim klubovima.Dosta sam se dvoumio koga da uzmem i na kraju je odluka pala na Chelsea,iako ih nikad nisam simpatisao ali izazov mi je bio osvojit ligu nakon 3 godine i pored Citija i Uniteda.Nije bilo lako,zadnje kolo sam imao 85 bodova,United 87.Ja igram kuci protiv Newcastla a united protiv Citija i za titulu mi je bio potreban poraz Uniteda.Ja dobijem kuci,Utd izgubi 3:2 od Citija u gostima i titula je tu
City je vodio prvenstvo 20 kola i na kraju zavrsise 3
Veca slika tabele http://i.imgur.com/A2zt9nk.png

U ligi prvaka dogurao sam do finala i tamo izgubim od Juveta

FA Cup osvojen pobjedom na Tottenhamom.Zanimljivo je to sto je Tottenham igrao cak 3 finala.Finale Evropske lige(izgubili),finale FA Cupa(izgubili) i jedino su osvojili Liga kup

I to bi bilo to za ovu sezonu,ja zadovoljan
Veca slika tabele http://i.imgur.com/A2zt9nk.png

U ligi prvaka dogurao sam do finala i tamo izgubim od Juveta

FA Cup osvojen pobjedom na Tottenhamom.Zanimljivo je to sto je Tottenham igrao cak 3 finala.Finale Evropske lige(izgubili),finale FA Cupa(izgubili) i jedino su osvojili Liga kup

I to bi bilo to za ovu sezonu,ja zadovoljan
Zadnja izmjena: Forestt, dana/u 20 nov 2013, 16:12, ukupno mijenjano 2 puta.
- supersonic83
- Kontakt:
Forza JUVEForestt je napisao/la: U ligi prvaka dogurao sam do finala i tamo izgubim od Juveta
![]()
Nego koji ti je to skin?
Scorpio V2
Idi na FmScout.com pa na skins
Idi na FmScout.com pa na skins
baš sam htio pitati za skin
a jesi i grbove skinuo na istoj stranici? ja skinuo preko Sortitoutsi, ali kad otvorim tabelu, ne pokazuje grbove za neke klubove, njih 7 tačnije
ostalih 13 su tu 
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
I ja sam skinuo odatle samo sto je torrent file.Neko je postavio na forumu njihovom,pa ako hoces da ti posaljem link za torrent,ima 3,2gbJTS je napisao/la:baš sam htio pitati za skina jesi i grbove skinuo na istoj stranici? ja skinuo preko Sortitoutsi, ali kad otvorim tabelu, ne pokazuje grbove za neke klubove, njih 7 tačnije
ostalih 13 su tu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.