NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Re: NFL
Meni je godilo da su Patriotsi dobili jer zbog playoffa Bearsa jer ako budemo wc..ebiga nisam gledao tekmu ali gledam ovo sad I vidim zaista sanse nije imao da uhvati tako da penal nije postojao..da je bila malo jaca lopta za trunku to bi bio penal sigurno...ali I to stoji glupost je sto vracaju call kad grijesite onda pojedite I **** mislim na sudije
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- randy_moss
- Kontakt:
Sto li se ja s kvazi-navijacima ikako i raspravljam, nikad mi nece biti jasno..Mig_Mig je napisao/la:Daj ne seri, strucnjaci su fino rekli da Rob i da nije bio dirnut, ne bih je uhvatio! Prema tome su i promijenili, to im je glvni razlog bio!randy_moss je napisao/la:Strucnjaci koji hljeb zaradjuju pisajuci o NFLu kazu da je napravljena ocita greska, ti pametujes uvijek.
Procitaj ziv bio, mozda kakve pameti pokupis. Ako pod strucnjacima podrazumijevas sudijski komitet, stvarno si Nikola Tesla. Da li stvarno mislis da bi liga javno izjavila da su sudije napravile gresku?
Budi mi pozdravljen, i nemoj me vise citirati, svega ti.
1) ESPN Radio host Mike Greenberg: “If that isn’t pass interference, then nothing is pass interference.”
2) ESPN Radio host Mike Golic: “I’m amazed how they judged that pass was uncatchable when basically Rob Gronkowski had no chance to try and go back to the ball.”
3) MNF analyst Jon Gruden: “How is he supposed to catch it when the guy’s got his arms all over him carrying him out of the end zone?”
4) ESPN NFL analyst Ray Lewis: “If you’re going to give a referee that ability to make that type of call, then you should be able to review that type of call to explain to us what the rule is.”
5) ESPN NFL analyst Steve Young: “Because Gronk was kept from competing for the ball, that’s interference.”
6) Former NFL coach Jimmy Johnson: “I think it was the right call. I didn’t think that he hindered him enough to where he wouldn’t be able to make the catch.”
7) ESPN NFL analyst Trent Dilfer: “It’s a judgment call by a ref discounting the physical ability of Gronk to come back and make that play.”
8) Former NFL defensive lineman Michael Strahan (
9) ESPN NFL analyst and former receiver Cris Carter: “I thought that Gronk could have done a better job of acting. … For me, it’s the last play, and you know it’s the last play, I would have fallen on the ground [if I were in Gronkowski’s situation].”
10) ESPN analyst and former Patriots LB Tedy Bruschi (on ESPN Radio): “Was that pass catchable or not? Was it possible for Patriots tight end Rob Gronkowski to redirect and get back to the ball, in terms of where the contact started? I think he could have. I think it was possible for Gronkowski to plant, rotate and possibly get back to compete for the ball as the interceptor came and made a play on the ball. But with what Carolina linebacker Luke Kuechly did it was impossible for him to do that. The officials disagree with what I’m saying of course, and they think it wasn’t catchable so the Panthers get the victory.”
11) One that stood out from this perspective was from St. Louis Rams head coach Jeff Fisher.
“I personally feel like the flag went down for a reason, and it looked like a foul to me," Fisher said at his Tuesday news conference. "So, that’s my opinion. Because I was not on the sideline, obviously, I can voice my opinion [without getting fined].”
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014
EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."
Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.
EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."
Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.
ne znam da sam ikad pregledao tekmu do kraja, ma ne znam ni sva pravila, al ovaj nfl mi je sve interesantniji, ima sad i u Sarajevu klub koji je jos u progresu da postanu profesionalni.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Zanimljiv intervju sa Srećkom
http://www.indystar.com/story/life/2013 ... f/3645253/
I zanimljiv stat

http://www.indystar.com/story/life/2013 ... f/3645253/
I zanimljiv stat

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
49 ersi nakon Montane i Younga su baslutali kada je pozicija QB-a u pitanju, no ko im je kriv kada su glupi. Mogli imati Brady-a (koji je deklarisan navijac 49ersa) pa su izabrali pogresnog, pa samo par godina kasnije ponovo mogli imati deklarisanog navijaca 49 ersa u Rodgersu, pa opet izabrali pogresnog.
Koji genije moras biti da u periodu od 4 godine u dva navrata ne izaberes buduce HOF igrace...
Koji genije moras biti da u periodu od 4 godine u dva navrata ne izaberes buduce HOF igrace...
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Bearse je spasio Cutler da nebudu zadnji hahaha...ove godine je imao sve najbolje brojke od svakog nam QB ..I opet nam nevalja hahahaha...kako bi j nama Grossmana tusno da se nerviramo uhhhh 
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Dobar si ti, samo nastavi i iduce godine te ockeujemo u punom kapatictetusonik24 je napisao/la:ne znam da sam ikad pregledao tekmu do kraja, ma ne znam ni sva pravila, al ovaj nfl mi je sve interesantniji, ima sad i u Sarajevu klub koji je jos u progresu da postanu profesionalni.
Max Allegri
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma jarane onda kada je P. Manning bio slobodan, vi da ste njega doveli vi bi sad imali omjer dosta bolji. I bili bi contenderi..SaltCityAttack je napisao/la:Bearse je spasio Cutler da nebudu zadnji hahaha...ove godine je imao sve najbolje brojke od svakog nam QB ..I opet nam nevalja hahahaha...kako bi j nama Grossmana tusno da se nerviramo uhhhh
Jer vi imate ono sto njemu treba i mozda bi covjek trazio da mu se pojaca OL i bio bi napad ko boba. A kad njemu funkcionise napad onda vam treba okej odbrana, a ne super odbrana. Tako da mislim da se svaka ekipa treba ugrizati sto je propustila Manninga
Nakon sto je portekle sezone promasio FG protiv Cardinals-a krenuo je ovaj njegov niz i mogao bi od Nedjelje sam biti vlasnik tog rekorda kada su Patriotsi u pitanju.An interesting note also mentioned by Whitmer this morning is the fact that Stephen Gostkowski, should he kick an extra point or a field goal, will exetend his streak of scoring at least 1 point to 102 games, which would set a franchise record. He’s currently tied with Adam Vinatieri and John Smith at 101.
Inace smijesna mi je vecina navijaca i igraca vjeruju da mozemo do pobjede protiv Broncosa.
Bolje im je nek mole Boga da ne sruse negativan rekord francize kada je broj primljenih poena u pitanju, nego li da razmisljaju o nemogucoj misiji.
Ko ne bude gledao ovu utakmicu stvarno je lud, jer na scenu stupa najbolja odbrana svih vremena. Hvala BB-u sto nam je to omogucio u vremenu u kojem zivimo.
Kada jos vidim da je produzen ugovor Arringtona do 2016 ne znam da li bih se smijao ili bih plakao.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
tuzlak1987 je napisao/la:Ma jarane onda kada je P. Manning bio slobodan, vi da ste njega doveli vi bi sad imali omjer dosta bolji. I bili bi contenderi..SaltCityAttack je napisao/la:Bearse je spasio Cutler da nebudu zadnji hahaha...ove godine je imao sve najbolje brojke od svakog nam QB ..I opet nam nevalja hahahaha...kako bi j nama Grossmana tusno da se nerviramo uhhhh
Jer vi imate ono sto njemu treba i mozda bi covjek trazio da mu se pojaca OL i bio bi napad ko boba. A kad njemu funkcionise napad onda vam treba okej odbrana, a ne super odbrana. Tako da mislim da se svaka ekipa treba ugrizati sto je propustila Manninga
mi imamo sto njemu treba pricas o OL?.. druze on je otisao gdje ima spremna linija za njega i u Coltsima nije bila spremna odmah...i covjek ima godina ba to je na kratkotrajno..evo i kad kako prica treba Cutleru nogu dat ..prvo evo ja sto znam navijaca oopet vecina govore da je Cutler broj 1 bez obzira..ljudi znaju kakvu on ruku ima..on samo treba pratiti i birati kad treba bacat..treba od ovog covjeka vidjeti ovo sto on radi..lik nije u 3 utakmice bacio INT..doduse nije bacio nesot puno ni TD, ali nije grijesio...samo kako ovog ostaviti prije Cutlera njemu 35 godina i nije mi sigurno nego Cutler nema sanse..samo pogledaj kakvu ruku ima Cutler sigurno moze bolje..lik ba protiv Detroita u prvom poluvremenu prekcao sve do povrede a vratio se i onda poslije nije mogao, a covjek nesmije izaci jer ce odmah media i navijaci ga kritikovat ..poslije je morao jer je svjestan da ne moze onako vratiti ekipu uz adnjem drivu za 2 minute trcat sa onakvom nogom a nismo imali ni time outa
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
de ba brate ne serite majketi ..covjeka od 35 godina prije Cutlera..jopj kako bi ja vama Grossmana dao da vam zivce J**+ uhhhhjh daj Grossmana nazad J*** ti sunce kad ginemo da ginemo J*** ti zivotkad_kako je napisao/la:McCowna ostavit a Cutleru nogu dati jer nije vrijedan nekog pristojnog ugovora, a koji ce sigurno traziti.
Jarane evo ja sam neki dan sa ljudima koji zaista prate ovo imaju sezonske karte tu su uvjek na utkmici, bili i po ovoj oluji, a ljudi su misljenja da cemo tesko naci boljeg od Cutlera..i...ima lik ba ruku zna covjek bacit , a zna i pogrijesiti jer ponekad ne razmislja to je tacno..ali njemu vjerujem viseznam da moze na kraju preokrenuti utakmicu
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Sta imas to protiv Grossmana...SaltCityAttack je napisao/la:de ba brate ne serite majketi ..covjeka od 35 godina prije Cutlera..jopj kako bi ja vama Grossmana dao da vam zivce **** uhhhhjh daj Grossmana nazad **** ti sunce kad ginemo da ginemo **** ti zivot .
S njim ste bar igrali SB, dok Vam je sa Cutlerom PO nepoznata imenica.
Cutler če biti starter sljedeče sezone.
Ovako če to izgledati poslije FA i Drafta po mom mišljenju:
Cutler franchise-tag
McCown re-singed
Rookie QB(tamo 3-4 runda)
Ovako če to izgledati poslije FA i Drafta po mom mišljenju:
Cutler franchise-tag
McCown re-singed
Rookie QB(tamo 3-4 runda)
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- SaltCityAttack
- Kontakt:
NFC finale sa Cutlerom i sa onakvom OL da se razumijemo valjda je neko to zaboravio da smo bili tu kad se povrijedio.amerosm je napisao/la:Sta imas to protiv Grossmana...SaltCityAttack je napisao/la:de ba brate ne serite majketi ..covjeka od 35 godina prije Cutlera..jopj kako bi ja vama Grossmana dao da vam zivce **** uhhhhjh daj Grossmana nazad **** ti sunce kad ginemo da ginemo **** ti zivot .![]()
![]()
S njim ste bar igrali SB, dok Vam je sa Cutlerom PO nepoznata imenica.![]()
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
kad_kako je napisao/la:Cutler je zesca rinaka. Hem se povredi skoro svaku godinu. Nije vrijedan para koje ce traziti.
McCown odlicna opcija.
de bolan pa dobili smo sa njim Packerse koje napucase i Giantsi i svi ostali nakon nas..dobili smo Baltomore kuci koji vise nije onaj isti ..nemojte ba zajebavat ni blizu ovaj nije Cutlera objektivno..pa imali smo ga kad nismo imali OL nikakvu pa nije kao sad..da on nije u godinama da je on sad 25-26 pa hajde i ja bi rekao daj nam njega, ali ovako
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Zdrav za dvije utakmice cekaj polahko brate ..kako mozes zakljucit ca bi pored one OL mogao ostati zdrav?
Uzet ce ga Minesota I rasut ce nas imat ce napokon QB I recivere a mi cemo onog isusa zvat na ispomoc uskoro
Uzet ce ga Minesota I rasut ce nas imat ce napokon QB I recivere a mi cemo onog isusa zvat na ispomoc uskoro
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.