RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Ma ostavio bi ja malog Secu...Ako ode, znas kako je kod nas...mogli bi neki pohasiti, kad im ne bude konkurencije za mjesto.....
Ma ko ce pohasit???Ima da ga zamjenu sa juniorom ma kakav bio ako pohasi ijedan igrac.Malo smo se digli iz pepela i sad pojedini igraci misle mogu sta hoce.E pa nece moci.Ako vise od pola ekipe ne pije onda ce se i ostali navici ili im dati raskid ugovora.Dosta je vise nekakvih oprastanja jer bili smo gdje smo bili zbog oprastanja.
Ili cemo biti ozbiljan klub ili nemojmo sebe zavaravat.Svaki igrac koji krsi disciplinu treba biti kaznjen pa bio on Ronaldo u Velezu ali ga kresnut prvo po dzepu pa ako ne upali onda ga pustit samo da trenira a ne dat mu da igra pa ces vidit promjene ponasanja.Ibrakovic ovo malo drzi na oku ali treba jos vise paznje bacit na disciplinu.
A za Secica??'Sretno mu gdje god bio ali sto dalje od Veleza.Ima ih jos ali nije moje da govorim sta treba a sta ne treba.I mi se navijaci trebamo probudit malo,smisljat bolje koreografije,trazit sponzore za njih i da jos bolji i jaci budemo u drugoj polusezoni.Svake godine nove dukserice.Pa kome vise ta sranja trebaju?Idi navijaj a u cemu ces biti?Pa i prije se navijalo za Velez i vazda se islo ili u dresovima ili u majicama a zimi se preko jakne oblacilo nesto crveno a sad svake polusezone nove dukserice.Za mene je to smijesno i mislim da trebamo malo ozbiljniji postat nego sto smo bili.
U petak prozivka i koliko sam cuo i procitao,valjda ce biti puno utakmica pripremnih pa pocinje zanimacija a prolazi dosada od ove pauze
Ili cemo biti ozbiljan klub ili nemojmo sebe zavaravat.Svaki igrac koji krsi disciplinu treba biti kaznjen pa bio on Ronaldo u Velezu ali ga kresnut prvo po dzepu pa ako ne upali onda ga pustit samo da trenira a ne dat mu da igra pa ces vidit promjene ponasanja.Ibrakovic ovo malo drzi na oku ali treba jos vise paznje bacit na disciplinu.
A za Secica??'Sretno mu gdje god bio ali sto dalje od Veleza.Ima ih jos ali nije moje da govorim sta treba a sta ne treba.I mi se navijaci trebamo probudit malo,smisljat bolje koreografije,trazit sponzore za njih i da jos bolji i jaci budemo u drugoj polusezoni.Svake godine nove dukserice.Pa kome vise ta sranja trebaju?Idi navijaj a u cemu ces biti?Pa i prije se navijalo za Velez i vazda se islo ili u dresovima ili u majicama a zimi se preko jakne oblacilo nesto crveno a sad svake polusezone nove dukserice.Za mene je to smijesno i mislim da trebamo malo ozbiljniji postat nego sto smo bili.
U petak prozivka i koliko sam cuo i procitao,valjda ce biti puno utakmica pripremnih pa pocinje zanimacija a prolazi dosada od ove pauze
- Stone Island
- Kontakt:
Neka bolan,nemoj po nama.
Ma onaj Šečić je pravo ters.Zadnja dva derbija nas lik ukopa.

Ma onaj Šečić je pravo ters.Zadnja dva derbija nas lik ukopa.

Dobar je Šečić...

Dao odlucujuci gol u Trebinju....2 greske protiv Zrinjskog...citavu sezonu odigrao dosta kvalitetno, pa i ta 2 puta pod BB....zadnji put niko nije potegao pitanje kako smo primili prvi gol pod BB, tj; kako je igrac Zrinjskog izasao sam na prvu stativu i prebacio kompletnu odbranu...Najlakse je malog Secu okriviti, mada je to ovaj i zasluzio u zadnje vrijeme....malo pohasio...ipak mu ne bio dao da ide...ako hocemo nesto, moramo imati pokrivenu svaku poziciju sa 2 kvalitetna igraca...a evo tri mjeseca uprava pokusava nekoga dovesti, i nigdje nista...nesrecom po igrace, a srecom za navijace. niko nije dobio nikakvu ponudu da ide...Marin je napisao/la:Dobar je Šečić...![]()
Secica smo mi vec dobro "opleli" po dzepu, smatram da pravimo gresku pustajuci ga da ide, no nebitno. U koliko sati ce biti prozivka, zamolio bih nekoga ko zna da napise ovdje, hvala unaprijed.
Support Velez, It's logical! ★
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Crnogorac jeStone Island je napisao/la:Nije bio standardan samo bi onekad ušao.Noćni život mu je jača strana.

Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Milan odustaje od Džeke, dolazi Jovanović..
kamo srece je ovaj nas festlija u pitanju.

kamo srece je ovaj nas festlija u pitanju.

ROĐENI BRATO
(VEDRAN PULJIC 1985-2009)
Ipswich Town F.C.
Ipswich Town F.C.

U Veležu sve spremno za start priprema
Još svega dva dana dijele fudbalere Veleža od starta priprema za proljetni dio prvenstva u Premier ligi.
Šef stručnog štaba, Abdulah Ibraković napravio je detaljan plan, koji obuhvata tri faze priprema, od čega će jedan dio biti odrađen u Mostaru, drugi u Fojnici, te treći u Antaliji.
U petak ćemo osim prozivke, obaviti i pojedinačna testiranja koja će biti znatno detaljnija za razliku od prošle godine. Osim toga za petak sam planirao i ljekarski pregled - rekao je za naš portal, Abdulah Ibraković.
Ibraković u Mostar dolazi sutra, i to na krilima vrlo vrijednog priznanja, koje su mu dodijelile kolege iz svih eminentnih sportskih redakcija. Naime popularni Ibrak je ponio epitet najboljeg trenera Premier lige u posljednjih godinu dana.
Počašćen, sam ali i ponosan. Na ovu nagradu ne treba gledati kao na moju ličnu, već i kao nagradu za Velež. Za nju su osim mene zaslužni i moji igrači, saradnici, Uprava i naravno navijači.
Igračka križaljka
Kada su u pitanju odlasci i dolasci, za sada je Veležu pristupilo jedno novo ime. Riječ je o mladom Zlatku Kazaziću, koji je minulog ljeta potpisao za češki Plzen, koji je napustio vrlo rano i to zbog neslaganja sa Upravom i trenerom češkog prvoligaša. Takođe blizu povratka je i Samir Merzić, dok Ibraković još uvijek traga za lijevim bočnim i klasičnim špicom, s obzirom da je Ćorić, koji je bio na listi njegovih želja, potpisao za Flamurtari u Albaniji.
Pregovaramo sa nekoliko provjerenih imena, ostali detalji bi se trebali saznati vrlo skoro - kaže Ibraković.
U posljednje vrijeme strateg Mostaraca se spominjao i kao kandidat za pomoćnika novog selektora Safeta Sušića, na klupi reprezentacije.
To bi bila posebna čast za mene. Safet Sušić je naše najveće fudbalsko ime svih vremena i za mene bi bila ogromna privilegija kada bih sarađivao sa njim. Mislim da bi na taj zadatak mogao dobro odgovoriti s obzirom da sam radio kao skaut reprezentacije kada su se udarali temelji ove selekcije i kada su na scenu dolazili Džeko, Ibišević, Salihović i ostali. Takođe vrlo dobro poznajem igrače iz našeg domaćeg prvenstva, - kazao je za Sportin.ba, Abdulah Ibraković.
ROĐENI BRATO
Ipswich Town F.C.
Ipswich Town F.C.
Treba otic na prozivku ili ispred objekta gdje ce biti prozivka i dati citavom klubu punu podrsku za rad i da im pokazemo po ko zna koji put da smo uz njih i da napokon naprave nesto i da nas razvesele.
Ja sam to planirao uraditi, ne znam za podrskucunami je napisao/la:Treba otic na prozivku ili ispred objekta gdje ce biti prozivka i dati citavom klubu punu podrsku za rad i da im pokazemo po ko zna koji put da smo uz njih i da napokon naprave nesto i da nas razvesele.

Veleeeeeeeež.
Treba se raspitat gdje je prozivka i malo da se skupimo da ih podrzimo.Mislim da moramo biti puno bolji nego sto smo i bili jer skoro sve utakmice kuci se nazivaju derbijima i moramo pokazat ko smo i sta smo.
Mislim da je sazrelo vrijeme i u klubu i u navijacima da se krene na bolje i normalnije i realnije stvari a ne neke gluposti
Mislim da je sazrelo vrijeme i u klubu i u navijacima da se krene na bolje i normalnije i realnije stvari a ne neke gluposti
Ma znam majstore, ja se malo zezam, ne zamjeri.
Za to oko navijanja i toga imas prostorije KN i tu ces dobiti sve potrebne info. Ne bih o tome, nisam kompetentan, ja sebe volim nazvati indijancem
Ali cu se na svako organizovano okupljanje odazvati, kao sto sam i do sada cinio
Ne sumnjam u podrsku Rođenima, Ti? ....
Znao sam ..
Respect.
Za to oko navijanja i toga imas prostorije KN i tu ces dobiti sve potrebne info. Ne bih o tome, nisam kompetentan, ja sebe volim nazvati indijancem

Respect.
Slijedi nam teska polusezona ali mislim da cemo napravit nesto.Cilj je do petog mjesta.Ima li ikakvih igraca?Pocinju skoro pripreme a niko nista ne pise u vezi igraca ili niko stvarno nije ni dosao?
Pa dosao je Zlaja, to je zavrsena prica, i spominje se Babic Ivica, vidjecemo. Ja se samo nadam i molim Boga da ne ode Asim Skaljic, sve ostalo bih prezivio nekako, ali njegov odlazak, nema sanse. Jucer sam ga na par momenata vidio, nista ne govori konkretno, znas kako to ide kod nas
Ibrakovic takodjer kaze da se pregovara sa nekim napadacima, te da ce se uskoro znati i njegovo/njihova ime(na). Do odlaska u Fojnicu, trebali bismo imati jasnu sliku ko ce u narednom periodu igrati u crvenom dresu, strpimo se jos nekoliko dana.

Mir božiji, hristos se rodi 
Posebno jednom i jedinom vodji RA, kao i svim Veležovcima i ostalim dobrim ljudima pravoslavne vjeroispovijesti.

Posebno jednom i jedinom vodji RA, kao i svim Veležovcima i ostalim dobrim ljudima pravoslavne vjeroispovijesti.
Pridružujem se čestitkama povodom pravoslavnog praznika.
I je bih volio da Asim ostane, on nam je držao odbranu u prvom dijelu. Dobro bi nam uz Zlaju došao i Merzić. Ne sumnjam da će Ibrakadabra uciljati još neko kvalitetno pojačanje. Nije mi drago da smo na transfer listu stavili Stupca koji praktično nije ni dobio pravu priliku. Ipak je on jedne polusezuone bio golgeter u Travniku. Čovjek je došao kod nas i slomio nogu. Nakon toga nije imao pravu šansu. Ne sumnjam da su dobro odvagali, ali ne bih volio da opet negdje ode i počne zabijati.
Forca Velež.
I je bih volio da Asim ostane, on nam je držao odbranu u prvom dijelu. Dobro bi nam uz Zlaju došao i Merzić. Ne sumnjam da će Ibrakadabra uciljati još neko kvalitetno pojačanje. Nije mi drago da smo na transfer listu stavili Stupca koji praktično nije ni dobio pravu priliku. Ipak je on jedne polusezuone bio golgeter u Travniku. Čovjek je došao kod nas i slomio nogu. Nakon toga nije imao pravu šansu. Ne sumnjam da su dobro odvagali, ali ne bih volio da opet negdje ode i počne zabijati.
Forca Velež.
I ja ne bi volio da Stupac ode igdje jer stvrano,momak nije dobio pravu sansu i trebali su ga po meni,ostavit makar do ljeta.Sto se tice dolazaka,drago mi je da su vratili Zlaju jer je prosle sezone koliko ja znam odigrao svaku utakmicu i bio medju boljim i samo ne bi volio da Asim ode i onda mozemo stvrano ozbiljno pricat o Evropi i ako i ovako nije suplja prica.Mislim da ce Ibrak opet sastavit ekipu koja ce pobjedjivat jer stvrano imamo kuci skoro sve utakmice a idemo u goste ekipama koje se bore za opstanak
- BRIGATA_ROSSA
- Kontakt:
Prodaja clanskih karata se nastavlja, budi i ti RODJENI!!!

MOSTAR U SRCU, VELEŽ DO GROBA!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.