samo da je još pobjediti Iskru sad u gostima ehh
NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
- anonymous001
- Kontakt:
Re: NK Jedinstvo Bihać
jedva čekam da vidim ko će još pojačati Jedinstvo na polusezoni!
Hvala kolegama forumasima na iskrenim cestitkama.
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"
" onclick="window.open(this.href);return false;
Da se malo prisjetimo lijepih vremena, Bihac je nekad zivio za Jedinstvo, pun stadion i sjajna atmosfera, SN se tad nalazila desno od kamere
nadam se da nam se bar priblizno to vraca polako.
Da se malo prisjetimo lijepih vremena, Bihac je nekad zivio za Jedinstvo, pun stadion i sjajna atmosfera, SN se tad nalazila desno od kamere
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
1.kolo PLAY OFF-a 17.05.00. FK Jedinstvo - FK Rudar Kakanj 3:0LloriS je napisao/la:
Da se malo prisjetimo lijepih vremena, Bihac je nekad zivio za Jedinstvo, pun stadion i sjajna atmosfera, SN se tad nalazila desno od kamerenadam se da nam se bar priblizno to vraca polako.
Jaranović je od danas igrač NK Jedinstvo Bihać, obeštećenje plaćeno, mislim da je već stigao u Bihać danas.
Haj nek mu je sa srećom. možda i proigra opet sad kad ima novi izazov.Casp3r je napisao/la:Jaranović je od danas igrač NK Jedinstvo Bihać, obeštećenje plaćeno, mislim da je već stigao u Bihać danas.
Trebao je doci danas u toku dana, iako je kraj polusezone tu je da se upozna sa ostalim igracima. Ne znam sta se desavala ove polusezone u Radnickom i zasto on nije bio na nivou, ali zasigurno najbolji igrac za proslu sezonu i vas najbolji strijelac ne moze preko noci zaboraviti igrati i mislim da ce nam biti od velike pomoci u ostvarivanju nasih ciljeva.Casp3r je napisao/la:Jaranović je od danas igrač NK Jedinstvo Bihać, obeštećenje plaćeno, mislim da je već stigao u Bihać danas.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
Valjda nije zaboravio igrati nogomet, prosle sezone je bio odlican, inace kako cujem na probi su i 2 brazilca, te po jedan kamerunac i meksikanac pa sad sta ce biti od njih vidjecemo
Ko je najzasluziji za ovakav NK JEDINSTVO.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
To je bar lako pitanje: ANONIMNI.Sabinho je napisao/la:Ko je najzasluziji za ovakav NK JEDINSTVO.
PS: Nemoj anonimni da se nađeš prozvanim, nekad se radi o šali, nije uvijek prozivka.
Anonimus i njegov babo
Novi predsjednik Emir Mujadzic i gradonacelnik Emdzad Galijasevic, naravno ima tu jos ljudi u upravi kluba.Sabinho je napisao/la:Ko je najzasluziji za ovakav NK JEDINSTVO.
- TzBulevar87
- Kontakt:
[youtube][/youtube]Casp3r je napisao/la:To je bar lako pitanje: ANONIMNI.Sabinho je napisao/la:Ko je najzasluziji za ovakav NK JEDINSTVO.![]()
PS: Nemoj anonimni da se nađeš prozvanim, nekad se radi o šali, nije uvijek prozivka.
On samo želi da bude ANOMINAN bruda
075
- anonymous001
- Kontakt:
Casp3r je napisao/la:To je bar lako pitanje: ANONIMNI.Sabinho je napisao/la:Ko je najzasluziji za ovakav NK JEDINSTVO.![]()
Priznaj da si mislio na onog što hoće da bude anonimni avion?TzBulevar87 je napisao/la:[youtube][/youtube]Casp3r je napisao/la:To je bar lako pitanje: ANONIMNI.Sabinho je napisao/la:Ko je najzasluziji za ovakav NK JEDINSTVO.![]()
On samo želi da bude ANOMINAN bruda
Očiju mi anonimni je digao promociju Jedinstva na novi nivo, nije se vezao za Mijajlovića itsl, nego iskreno to promovirao kao pravi Bišćan!
- anonymous001
- Kontakt:
ma kakav onaj Mijajlović ... došao u Bihać i popio Boga dragog!
normalno da će onda ponekad spomenuti Jedinstvo kad zna da će ga izgotiviti kad opet dođe ovamo samo pojedini klocevi u Bihaću to sve promovišu preko interneta kao da je njihova zasluga što je došao u Bihać itd ...
normalno da će onda ponekad spomenuti Jedinstvo kad zna da će ga izgotiviti kad opet dođe ovamo samo pojedini klocevi u Bihaću to sve promovišu preko interneta kao da je njihova zasluga što je došao u Bihać itd ...
Potpisao na 1,5 godinuCasp3r je napisao/la:Jaranović je od danas igrač NK Jedinstvo Bihać, obeštećenje plaćeno, mislim da je već stigao u Bihać danas.
A hoce li se potpisivati sa nekim prof.ugovor od igraca koji su trenutno u klubu?
Bome prema njegovim riječima, potpisao je na pola godine tj. do kraja predstojeće polusezone.Rafael30 je napisao/la:Potpisao na 1,5 godinuCasp3r je napisao/la:Jaranović je od danas igrač NK Jedinstvo Bihać, obeštećenje plaćeno, mislim da je već stigao u Bihać danas.valjda ce biti od koristi, mislim uvjeren sam da hoce.
http://sportsport.ba/bh_fudbal/jaranovi ... tvo/118406" onclick="window.open(this.href);return false;
Zalijecu se i glupo rade. Imaju pare (za bh. uslove), a potpisuju na pola godine. Nema kontinuiteta, nema ozbiljnosti...
Ljudi ocito vole Jedinstvo i zele nesto napraviti, ali nemaju previse fudbalskog, sportskog, menadzerskog znanja.
Ljudi ocito vole Jedinstvo i zele nesto napraviti, ali nemaju previse fudbalskog, sportskog, menadzerskog znanja.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.