ja koliko znam covjek dolazi na posudbu 6 mjeseci...nime_tm87 je napisao/la:A posudba.kinone je napisao/la:http://slobodnadalmacija.hr/Nogomet/tab ... fault.aspx
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
vjeran1987
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
- nikad_izvini
- Kontakt:
Dovođenje ovog golmana na posudbu od 6 mjeseci je pizdarija ako će lik braniti. Ako će sjediti na klupi, u redu, ako neće, loše je. Zašto je loše. Odgovor je vrlo prost. Šeha će sjediti na klupi(podrazumijevam da bude spreman, da nije povrijeđen) a ovaj će braniti. S tim da je na pozajmici, Hajduk ga lako može vratiti ili posuditi nekon drugom klubu na kraju sezone. Šta smo postigli. Ništa. Izborili Europu, ostali bez golmana
Opet moramo dovoditi golmana ili staviti Ibru na gol gdje je sjedio 6 mjeseci na klupi
Ne vidim logiku doođenja ako lik bude branio. Sumnjam da Željo ima para da ga otkupi, odnosno sumnjam da će nam ga Hajduk dati džaba. Sve svemu, dobro je ako će lik biti drugi golman.
Slušajući priče, Šeha nam je najgori igrač a nije. Hoćemo rezultate a nemamo para. Hoćemo da se igrači bore za dres a dovodimo ljude sa strane nauštrb naših igrača kojima zviždimo. To samo glup čovjek može da uradi. Kao što vidimo, ima masa glupana.
Slušajući priče, Šeha nam je najgori igrač a nije. Hoćemo rezultate a nemamo para. Hoćemo da se igrači bore za dres a dovodimo ljude sa strane nauštrb naših igrača kojima zviždimo. To samo glup čovjek može da uradi. Kao što vidimo, ima masa glupana.
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
-
umene zeljo
- Kontakt:
moje misljenje je da nije bitno jel stranac il nas bitno je da zeljo igra dobro, bitno je da izborimo ewropu, bitno je da se zeljo vrati na stare staze slave.....a uospte nije bitno ko igra.....bitni su rezultati....nikad_izvini je napisao/la:Dovođenje ovog golmana na posudbu od 6 mjeseci je pizdarija ako će lik braniti. Ako će sjediti na klupi, u redu, ako neće, loše je. Zašto je loše. Odgovor je vrlo prost. Šeha će sjediti na klupi(podrazumijevam da bude spreman, da nije povrijeđen) a ovaj će braniti. S tim da je na pozajmici, Hajduk ga lako može vratiti ili posuditi nekon drugom klubu na kraju sezone. Šta smo postigli. Ništa. Izborili Europu, ostali bez golmanaOpet moramo dovoditi golmana ili staviti Ibru na gol gdje je sjedio 6 mjeseci na klupi
Ne vidim logiku doođenja ako lik bude branio. Sumnjam da Željo ima para da ga otkupi, odnosno sumnjam da će nam ga Hajduk dati džaba. Sve svemu, dobro je ako će lik biti drugi golman.
Plavim pravoslavcima sretan bozic i sve najbolje zelim!!
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Pretpostavljam da je to potez ( ako je uopste istinit ) napravljen iz razloga sto Sehic vjerovatno zbog povrede nece moci proci pripreme ili bar dio priprema,pravu rezervu nemamo nazalost i ne smijemo ostati na poluspremnom Sehicu...vjerovatno racunaju na Sehica ubuduce,pa ova posudba mozda i ima logike,jer direktno ne ugrozava Sehicevo mjesto u buducnosti,mozda Sehic nece moci biti potpuno spreman ovu sezonu...znaci ovo bi mogla biti verzija krpljenja jedne pozicije na odredjeno vrijeme,a ako u tom liku budu vidjeli dobrog golmana ko zna,mozda ce pokusati na kraju sezone da ga dovedu na trajnije vrijeme...ne mora ovo biti toliko los potez koliko se u prvi mah ciniumene zeljo je napisao/la:moje misljenje je da nije bitno jel stranac il nas bitno je da zeljo igra dobro, bitno je da izborimo ewropu, bitno je da se zeljo vrati na stare staze slave.....a uospte nije bitno ko igra.....bitni su rezultati....nikad_izvini je napisao/la:Dovođenje ovog golmana na posudbu od 6 mjeseci je pizdarija ako će lik braniti. Ako će sjediti na klupi, u redu, ako neće, loše je. Zašto je loše. Odgovor je vrlo prost. Šeha će sjediti na klupi(podrazumijevam da bude spreman, da nije povrijeđen) a ovaj će braniti. S tim da je na pozajmici, Hajduk ga lako može vratiti ili posuditi nekon drugom klubu na kraju sezone. Šta smo postigli. Ništa. Izborili Europu, ostali bez golmanaOpet moramo dovoditi golmana ili staviti Ibru na gol gdje je sjedio 6 mjeseci na klupi
Slušajući priče, Šeha nam je najgori igrač a nije. Hoćemo rezultate a nemamo para. Hoćemo da se igrači bore za dres a dovodimo ljude sa strane nauštrb naših igrača kojima zviždimo. To samo glup čovjek može da uradi. Kao što vidimo, ima masa glupana.![]()
![]()
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Seha svakako, ne gledajuci povredu i spremnost, ne moze igrati prvu tekmu protiv smogovaca zbog kartona. Onaj Pjanic nema nikakvo povjerenje od strucnog staba, a Guso nedobog da stane na gol, tako da nam treba drugi golman u ekipi...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
Golman je dobar po ovome sto se moze vidjeti ali da ce neko bataliti sehu koji ima ugovor i staviti momka da brani koji je na posudbi, mozda ako bude punooo bolji od sehe.Mislim da je doveden da puse sehi za vrat i u svakom slucaju je dobro imati konkurenciju vjerujem i da je ovo zbogom Pjanicu s obzirom da ja imam informaciju da su pregovarali jos sa jednim golmanom ...
hahahah pa ne mogu da vjerujem kad ga prije dodase
http://www.transfermarkt.de/de/spieler/ ... rofil.html
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
izboricemo bi eWropu, neboj se ti, ali sta ces kad je izboris opet traziti novog golmana? nije rijec o strancima vec o posudbi, ajmo onda uzeti dinamove i hajdukove djece i nek igraj, pa onda da ih oni prodaju...umene zeljo je napisao/la:moje misljenje je da nije bitno jel stranac il nas bitno je da zeljo igra dobro, bitno je da izborimo ewropu, bitno je da se zeljo vrati na stare staze slave.....a uospte nije bitno ko igra.....bitni su rezultati....nikad_izvini je napisao/la:Dovođenje ovog golmana na posudbu od 6 mjeseci je pizdarija ako će lik braniti. Ako će sjediti na klupi, u redu, ako neće, loše je. Zašto je loše. Odgovor je vrlo prost. Šeha će sjediti na klupi(podrazumijevam da bude spreman, da nije povrijeđen) a ovaj će braniti. S tim da je na pozajmici, Hajduk ga lako može vratiti ili posuditi nekon drugom klubu na kraju sezone. Šta smo postigli. Ništa. Izborili Europu, ostali bez golmanaOpet moramo dovoditi golmana ili staviti Ibru na gol gdje je sjedio 6 mjeseci na klupi
Slušajući priče, Šeha nam je najgori igrač a nije. Hoćemo rezultate a nemamo para. Hoćemo da se igrači bore za dres a dovodimo ljude sa strane nauštrb naših igrača kojima zviždimo. To samo glup čovjek može da uradi. Kao što vidimo, ima masa glupana.![]()
![]()
BRAVE HEART 1979-2005
BRAVE HEART 1979-2005
- Faruk_Edin Džeko
- Kontakt:
ako se ne varam mi smo trebali sklopit ugovor sa Vukom Jolovicem cini mi se....otkud sada ovaj i sta je s Vukom???pile87 je napisao/la:Golman je dobar po ovome sto se moze vidjeti ali da ce neko bataliti sehu koji ima ugovor i staviti momka da brani koji je na posudbi, mozda ako bude punooo bolji od sehe.Mislim da je doveden da puse sehi za vrat i u svakom slucaju je dobro imati konkurenciju vjerujem i da je ovo zbogom Pjanicu s obzirom da ja imam informaciju da su pregovarali jos sa jednim golmanom ...
Trebao bi biti i Jolovic samo ne znam jel Vuk ja sam cuo da se zove Ognjen Jolovic i da brani u fk romanijaFaruk_Edin Džeko je napisao/la:ako se ne varam mi smo trebali sklopit ugovor sa Vukom Jolovicem cini mi se....otkud sada ovaj i sta je s Vukom???pile87 je napisao/la:Golman je dobar po ovome sto se moze vidjeti ali da ce neko bataliti sehu koji ima ugovor i staviti momka da brani koji je na posudbi, mozda ako bude punooo bolji od sehe.Mislim da je doveden da puse sehi za vrat i u svakom slucaju je dobro imati konkurenciju vjerujem i da je ovo zbogom Pjanicu s obzirom da ja imam informaciju da su pregovarali jos sa jednim golmanom ...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- Faruk_Edin Džeko
- Kontakt:
pa zar nisu ovde neki pisali kako su pricali preko facebook-a sa Vukom i kako je on rekao da je vec u Zelji...ovo komplikovano sve al valjda ce pocet da nam otkrivaju situaciju i pojacanja....pile87 je napisao/la:Trebao bi biti i Jolovic samo ne znam jel Vuk ja sam cuo da se zove Ognjen Jolovic i da brani u fk romanijaFaruk_Edin Džeko je napisao/la:ako se ne varam mi smo trebali sklopit ugovor sa Vukom Jolovicem cini mi se....otkud sada ovaj i sta je s Vukom???pile87 je napisao/la:Golman je dobar po ovome sto se moze vidjeti ali da ce neko bataliti sehu koji ima ugovor i staviti momka da brani koji je na posudbi, mozda ako bude punooo bolji od sehe.Mislim da je doveden da puse sehi za vrat i u svakom slucaju je dobro imati konkurenciju vjerujem i da je ovo zbogom Pjanicu s obzirom da ja imam informaciju da su pregovarali jos sa jednim golmanom ...
I od meneSeyo_TM je napisao/la:Plavim pravoslavcima sretan bozic i sve najbolje zelim!!
Jer si jedan jedini ! - www.tm87-breza.com.ba Officijalna stranica TM87-Breza
- nikad_izvini
- Kontakt:
Zato sam i napisao, ako bude rezerva dok je Šeha zdrav, u dure je. Treba malo konkurencije na golu. Gušo je branio protiv Bosne i skinuo je, mada čudno onaj slobodnjak a u drugom poluvremenu da je lik pogodio iz peterca
Pjanić je očito "klasa" čim Gušo sjedi na klupi
Da se ja pitam, ne bi Šehu trenirao Gušo, nego pravi trener golmana koji bi ga možda i nešto mogao naučiti. Al šta je, tu je.
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
Seyo_TM je napisao/la:Plavim pravoslavcima sretan bozic i sve najbolje zelim!!
AMAR OSIM!
- blueman-TM87
- Kontakt:
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI-тнє ' ❶❾❽❼
ja bi vise volio da se stadion popravi da dobije moderan izgled nego da ove godine izborimo evropu
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
Bez Evrope nema para koje ce biti potrebne za obnovu stadiona !tax je napisao/la:ja bi vise volio da se stadion popravi da dobije moderan izgled nego da ove godine izborimo evropu
-
Pirke_TM87
- Kontakt:
http://www.panionios.gr/default.asp?pid ... 58&catID=5
Evo ovog sto se brinuo za svoju buducnost !!!
Evo ovog sto se brinuo za svoju buducnost !!!
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Paromlinac i 38 gostiju.