NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

NKJ
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la NKJ » 20 nov 2013, 21:11

Pa na pola godine se potpisuje sa ovim igračem jer treba nam pola sezone da pokušamo ući u PL. On ako zadovolji, lako se produži ugovor pa igra i PL. Jer za PL će se stvarati nova ekipa, sa tim da će ostati koji najbolji iz ove ekipe.

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 20 nov 2013, 21:14

Ako Jedinstvo za jednu testnu polusezonu daje ovolike novce po igraču, onda je vaš budžet za većinu klubova ako ne za sve ostale klubove u domenu naučne fantastike.

NKJ
Kontakt:

Post Postao/la NKJ » 20 nov 2013, 21:14

- Već dugo vremena smo u kontaktu s Jasminom i evo danas smo svečano potpisali ugovor. Jaranović je od danas naš član. Ugovor smo potpisali na godinu i pol dana - kratko je rekao predsjednik kluba za službenu web stranicu ****.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 20 nov 2013, 21:19

Casp3r je napisao/la:Ako Jedinstvo za jednu testnu polusezonu daje ovolike novce po igraču, onda je vaš budžet za većinu klubova ako ne za sve ostale klubove u domenu naučne fantastike.
kolike novce :?
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 20 nov 2013, 21:20

@NKJ Ako ti kažem da još ništa nije potpisano i da će tek ovih dana to biti dogovoreno i da je do sada jedino uplaćeno obeštećenje da li mi vjeruješ? ;)

NKJ
Kontakt:

Post Postao/la NKJ » 20 nov 2013, 21:21

Ma vjerovao, ne vjerovao ništa od toga. Vjerujem Emiru, jer taj radi kako kaže, sve ovo što se radi od Jedinstva on je uradio. Vidi se da čovjek hoće da idemo u PL, da nas već pojačava, sezona nije ni završila

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 20 nov 2013, 21:24

napisite vec jednom kolko je obestecenje...pa nije messi preso pa da se taji

NKJ
Kontakt:

Post Postao/la NKJ » 20 nov 2013, 21:26

I mene to zanima, kolike su to pare, sa kolikim to budžetom Jedinstvo raspolaže...

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 20 nov 2013, 21:26

staragarda je napisao/la:
Casp3r je napisao/la:Ako Jedinstvo za jednu testnu polusezonu daje ovolike novce po igraču, onda je vaš budžet za većinu klubova ako ne za sve ostale klubove u domenu naučne fantastike.
Pa mnogo fina cifra, ni malo naivna. A ako neko toliko daje da dovede igrača na probnu polusezonu, onda ja skidam kapu, pričamo o obeštećenju prema klubu, a ne znam da li će i igrač dobiti kako se to kod nas popularno kaže "na ruke". :D

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 20 nov 2013, 21:28

Casp3r je napisao/la:
staragarda je napisao/la:
Pa mnogo fina cifra, ni malo naivna. A ako neko toliko daje da dovede igrača na probnu polusezonu, onda ja skidam kapu, pričamo o obeštećenju prema klubu, a ne znam da li će i igrač dobiti kako se to kod nas popularno kaže "na ruke". :D
de casper ne j.e.b.i vise...za obestecenje radnickom te pitam...ne kolko ce on na ruke dobit

NKJ
Kontakt:

Post Postao/la NKJ » 20 nov 2013, 21:29

Pa sigurno da će dobiti na ruke, to tako kod nas ide. Ali pošto su kod nas sada ugovori, onda ide na plate, i po ugovoru sve. Kakav on bude, toliko i para. Nema više onoga igrač ide kad hoće. Od sada svi na ugovore, pa ko hoće u koji klub, neka klub plati.

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 20 nov 2013, 21:33

eh sad se još čeka da saznamo ko su ostala pojačanja :D
Za ovog Jaranovića se je znalo već odavno ... bila je neka priča još ranije za Zajku Zebu isto kao i za Jaranovića ali neznam sad vidjećemo ...

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 20 nov 2013, 21:37

Pisana je ovdje ta cifra još na početku sezone.. tj. otprilike je toliko. :D

Jare ako bude htio, ali bukvalno je tako, ako bude htio, može vam hladnokrvno biti najbolji igrač. Kao kod nas prošle sezone, ali ako se zalomi... u svakom slučaju ja mu želim svu sreću tamo. ;)

NKJ
Kontakt:

Post Postao/la NKJ » 20 nov 2013, 21:39

Casper, imaš jednu poruku, de pogledaj to :D

2343

Post Postao/la 2343 » 20 nov 2013, 21:41

NKJ je napisao/la:I mene to zanima, kolike su to pare, sa kolikim to budžetom Jedinstvo raspolaže...
Sigurno sa najvećim u ligi..., to ti je dosta! Tek sad dolaze do izražaja pare od grada, kad su tu ljudi koji nisu došli da bi se nakrali, već da urade nešto od kluba.Ovaj transfer je dogovoren na dan utakmice u Lukavcu, i sad je doslo do realizacije ( momak je pokazao da drži do riječi). Kad sam nedavno pisao da NKJ već ima dogovoreno par pojačanja, pri tom sam mislio na Jaranovića kao jednog od njih. Drugo bi moglo doći kroz par dana. Nije neko veliko ime, ali svakako dobar igrač.
gollum je napisao/la:Zalijecu se i glupo rade. Imaju pare (za bh. uslove), a potpisuju na pola godine. Nema kontinuiteta, nema ozbiljnosti...
Ljudi ocito vole Jedinstvo i zele nesto napraviti, ali nemaju previse fudbalskog, sportskog, menadzerskog znanja.
Baš suprotno. Ljudi pametno rade. Igrači koji imaju perspektivu i koji su pokazali da vrijede nešto će dobiti profesionalne ugovore. Nemože ni svako dobiti ugovor na 2 (ili više) godina. Ukoliko ti se post odnosi (a mislim da da') na Safeta i Šarbinija, reci mi koji klub u BiH može ponuditi dugogodišnje ugovore igračima koji su do prije par mjeseci imali ugovore po 100k (€ il KM, uzmi šta ti je draže).
Nije ovo nikakva testna polusezona, bar ne za nas, možda je za njega da pokaže da li može igrati u PL. A ima se, može se :lol: :lol:

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 20 nov 2013, 21:46

Samo da bude pametniji nego što je bio u Lukavcu :lol: a da je igračina,vrhunska, u top 5 ove lige vjerovatno

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 20 nov 2013, 21:49

Mene čudi, da se ta vijest nije objavila na FK Lukavac,jer je ipak ,on dao puno Radničkom.Izgleda da se to brzo zaboravilo.Malo mi čudno ;)

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 20 nov 2013, 22:00

joksimovic je napisao/la:Mene čudi, da se ta vijest nije objavila na FK Lukavac,jer je ipak ,on dao puno Radničkom.Izgleda da se to brzo zaboravilo.Malo mi čudno ;)
to pitaj Vojvodića :D

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 20 nov 2013, 22:16

Čuuuj Vojvodića-pa on ga je i napravio igračem,Samo taj momak, po onome što sam ja zaključio se malo više umislio,a tooo kod Voje ne prolazi baš.

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 20 nov 2013, 22:27

joksimovic je napisao/la:Čuuuj Vojvodića-pa on ga je i napravio igračem,Samo taj momak, po onome što sam ja zaključio se malo više umislio,a tooo kod Voje ne prolazi baš.
ja se samo nadam da će dati sve od sebe kad bude igrao za Jedinstvo jer po nekim pričama on je jedan od najboljih igrača ove lige a kad sam pitao davno još za njega na ovom forumu neki iz Lukavca su rekli da je to više napuhano u smislu da i nije toliko kvalitetan igrač kako se priča ... a to sa Vojvodićem šta je bilo neznam baš . samo znam da ga je suspendovao :D

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: NeRi_K i 4 gosta.