Avdija Vrsajevic

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

BeastZE
Kontakt:

Re: Avdija Vrsajevic

Post Postao/la BeastZE » 19 nov 2013, 13:09

bhsport je napisao/la:Sinoc po hiljaditi put se pokazalo da je decko zalutao u repku. Ono sto govorim vec godinu, on nije bek niti ce ikad biti. Ode u napad, godina mu treba da se vrati, njegova strana zjapi prazna, tako nam je Grcka dala u Zenici i tako je i Aguero sinoc iskoristio njegov odlazak u napad da poentira kod drugog gola.
Da je Avdija bio na svom mjestu druga bi to prica bila.
Kod prvog gola slicna situacija, Avdija negdje gore...

Kada se vrati Mensur i Ogi, Avdija nema sta da trazi na spisku.
Prvi gol,najveci krivac Edin Dzeko,izgubio loptu i pukla kontra. Nemoj da pricas bljuzgotine .

A svakako da se slažem s tim da Vršajević nije za reprezentacije ,realno .
❶❾❽❽

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 19 nov 2013, 13:11

Dilaver je za njega Maicon.

Naravno o njemu se nista ne pise na nasim portalima jer nije platio 50 maraka za tekst. Zato se pisu romani o T.S.S-u, o nekakvim 15-godisnjim golmanima, o nekakvom Anelu Hadzicu. Jedina dva ozbiljna potencijalna igraca za nasu reprezentaciju, Dilaver i Arslanagic ne spominju se ni u jednom tekstu nasih vrlih sportskih novinara.
Zadnja izmjena: Mozambik, dana/u 19 nov 2013, 13:19, ukupno mijenjano 1 put.

adc
Kontakt:

Post Postao/la adc » 19 nov 2013, 13:13

Nije problem kako je Avdija Vršajević sinoć odigrao. To uopće nije problem. Igrao je loše, kao i većina repke. I sinoćnja tekma nije mjerilo. Problem je u tome kako Avdija Vršajević igra stalno u repki. A igra loše. Jako loše i ispod prosjeka. Čovjek čak nema ni talent, a ne čudim se što igra u Hajduku. To je klub često netalentiranih i loših igrača. Ono malo što valja ili što bljesne pređe u Dinamo tipa Čop, Rukavina, ali i oni su prosjek teški. Tako da Vršajević je zalutao u reprezentaciju, a ja odavno nisam vidio lošijeg desnog beka. Da od 4-5 centaršuteva svaki završi iza gola - to nikada nisam u životu vidio.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 19 nov 2013, 13:18

BeastZE je napisao/la: Prvi gol,najveci krivac Edin Dzeko,izgubio loptu i pukla kontra. Nemoj da pricas bljuzgotine .

Prvi gol, jedini i iskljucivi krivac je kapiten. Igrac njegovog kalibra ne smije onako reagovati i morao je onu loptu ocistiti.

Ako cemo tako, onda bi za svaki gol koji padne na svijetu mogli okriviti nekog od napadaca i veznih sto su izgubili loptu. Dzeko je loptu izgubio na 40 metara od njihovog gola, al posto mi nismo imali zadnjeg veznog njihova kontra se razvila prebrzo i nakon tri kontakta su bili pred nasim golom.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 19 nov 2013, 14:47

BeastZE je napisao/la:
bhsport je napisao/la:Sinoc po hiljaditi put se pokazalo da je decko zalutao u repku. Ono sto govorim vec godinu, on nije bek niti ce ikad biti. Ode u napad, godina mu treba da se vrati, njegova strana zjapi prazna, tako nam je Grcka dala u Zenici i tako je i Aguero sinoc iskoristio njegov odlazak u napad da poentira kod drugog gola.
Da je Avdija bio na svom mjestu druga bi to prica bila.
Kod prvog gola slicna situacija, Avdija negdje gore...

Kada se vrati Mensur i Ogi, Avdija nema sta da trazi na spisku.
Prvi gol,najveci krivac Edin Dzeko,izgubio loptu i pukla kontra. Nemoj da pricas bljuzgotine .

Da slazem se, jedan od krivaca je i Dzeko i Medunjanin i Avdija i Spahic, uvezale se 4 greske jbg. Dzeko zijanio loptu, Medunjanin nije napravio faul, Avdija visio u napadu jer se nikad ne vraca nazad i Spaha fulao loptu glavom.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 19 nov 2013, 14:49

imperator10 je napisao/la:
bhsport je napisao/la:Svaki skolovani bek iz PL je bolji od Avdije na poziciji Beka.

Posebno se to odnosi na ove jace timove borac, zeljo, sarajevo, siroki, zrinja.
Pravo su skolovani, zato i igraju PL.
Nisi skonto, preskoci...
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 19 nov 2013, 15:03

adc je napisao/la:Nije problem kako je Avdija Vršajević sinoć odigrao. To uopće nije problem. Igrao je loše, kao i većina repke. I sinoćnja tekma nije mjerilo. Problem je u tome kako Avdija Vršajević igra stalno u repki. A igra loše. Jako loše i ispod prosjeka. Čovjek čak nema ni talent, a ne čudim se što igra u Hajduku. To je klub često netalentiranih i loših igrača. Ono malo što valja ili što bljesne pređe u Dinamo tipa Čop, Rukavina, ali i oni su prosjek teški. Tako da Vršajević je zalutao u reprezentaciju, a ja odavno nisam vidio lošijeg desnog beka. Da od 4-5 centaršuteva svaki završi iza gola - to nikada nisam u životu vidio.
Ne igra on lose on samo igra kako zna i moze a koliko zna uvjerava nas iz utakmice u utakmicu..... A najsmjesnija mi je izjava Safeta Susica protiv Slovacke kad smo kuci igrali ili je neka druga ne sjecam se bas, kaze Avdija moze 100 put pretrcat teren gore i nazad a on njega izvadi na pocetku drugog poluvremena lik vise nemoze hodat a kamoli trcat gore pa dole

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 19 nov 2013, 17:11

kad je bosna u napadu avdija je u odbrani , kad se bosna brani avdija je u napadu ... :lol:
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

Mitar
Kontakt:

Post Postao/la Mitar » 19 nov 2013, 17:56

Lako vam je srat po decku... Medjutim sto se ne javi makar neko realan ko ce spomenuti makar da Avdija u reprezentaciji pokriva kompletnu jednu stranu jer s njim tu nominalno igra Misimovic, a realno ga nema nigdje. Lako je Visci bilo kad mu ledja cuva Seo, izgubi tri lopte za redom i ovaj sve zatvori iza. Medjutim kad Avdija ostane jednom u napadu, tj. kad se ne stigne vratiti...apsolutno nema nikog iza da ga pokrije.

Ali ne...lakse je vidjeti njegov los centarsut ili pas... Smecari licemjerni!
SI AMO CONte!!!

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 19 nov 2013, 18:29

Mitar je napisao/la:Lako vam je srat po decku... Medjutim sto se ne javi makar neko realan ko ce spomenuti makar da Avdija u reprezentaciji pokriva kompletnu jednu stranu jer s njim tu nominalno igra Misimovic, a realno ga nema nigdje. Lako je Visci bilo kad mu ledja cuva Seo, izgubi tri lopte za redom i ovaj sve zatvori iza. Medjutim kad Avdija ostane jednom u napadu, tj. kad se ne stigne vratiti...apsolutno nema nikog iza da ga pokrije.

Ali ne...lakse je vidjeti njegov los centarsut ili pas... Smecari licemjerni!
Pa on igra desnog beka, znaci primarna zadaca mu je da odbrana. Druga je stvar sto i on misli da moze izdrzati Mujdzin tempo igranja gore-dole. Zato treba krivit i njega, a i Susica pogotovu koji mu treba jasno reci: Momak, ne mozes igrati ko Mujdza, nisi kvalitetan, onda makar ostani na svojoj polovini, pa pokusaj nesta uraditi u odbrani.

Ali, posto Susic od Vrsajevica ocekuje da radi ono sto i Mujdza radi, dolazimo do situacije u kojoj je u odbrani propuh, a u napadu Avdija, zbog svoje limitiranosti, ne moze uraditi nista. Znaci gubis i u odbrani i u napadu.

Ja sam vec rekao, ne krivim Avdiju, krivim Susica, i mene sutra kad bi Susic pozvao u reprezentaciju ja bih se odazvao. Susic je kriv za slucaj Vrsajevic, on ga je doveo, on ga forsira, on treba da snosi odgovrnost zbog Avdijinih blijedih partija.

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 20 nov 2013, 09:12

Slobodas je napisao/la:kad je bosna u napadu avdija je u odbrani , kad se bosna brani avdija je u napadu ... :lol:
Avdija igra za raju i zanemaruje taktiku. Veliki majstor.
Ja te volim, volim Željo..

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 20 nov 2013, 09:24

Vrsajevic i da ne mora da pokriva citavu desnu stranu, ipak nam ne donosi nista. Pri svakom napadu protivnicki igraci ga okrecu kao na raznju, jednostavno se vidi da nema uopste zamisao kako da krene na igraca, kako da se postavi, nista. Amaterski. U vecini slucajeva ostane stojati kao stub i nada se da ce se protivnik zabiti u njega. Grozno je jednostavno gledati sta nam se desava na toj desnoj strani. Ubija nas jednostavno u pojam.

Unosi veliki nemir u reprezentaciju i stvara dodatni pritisak, jer nemoze svoju zadacu da ispunjava ni minimalno, a o prodorima naprijed gdje su potrebni kakvi takvi centarsutevi, o tome da ne govorimo. On jednostavno pozadi, niti naprijed nemoze da doprinese ista pozitivno.

Sta mene najvise ljuti: Susic ga tvrdoglavo postavlja, cak ga hvali i vidi vrline, gdje mi silni amateri ih izgleda ni mikroskopom nemozemo naci. Ok mozda je protiv Liechtensteina odigrao dobro. A nazalost ove utakmice u repki nikako da ga prodaju, tako da ga se bar rijesimo. Jedan Besic, kao pravi defenzivac koji je znao igrati i beka, bi na njegovoj poziciji bio zlata vrijedan.

Nemam nista protiv momka, ali on se nasao pukom slucaja u ovoj reprezentaciji, a nema definitivno mjesta u njoj.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

HazardEden
Kontakt:

Post Postao/la HazardEden » 20 nov 2013, 09:43

gio10 je napisao/la:
Slobodas je napisao/la:kad je bosna u napadu avdija je u odbrani , kad se bosna brani avdija je u napadu ... :lol:
Zato će završit u nižerazrednom Vratniku :mrgreen:

robijas_Ri
Kontakt:

Post Postao/la robijas_Ri » 20 nov 2013, 09:49

HazardEden je napisao/la:
gio10 je napisao/la:
Zato će završit u nižerazrednom Vratniku :mrgreen:
Ma kakav Vratnik, Rudar se dobro poslozio, sa gazdom Percom polako koracaju prema premier ligi, Vrsajevic ce im bit kapiten :D

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 20 nov 2013, 09:54

Samo se vi sprdajte, Zlatan Ibrahimović nije u Brazilu a Avdija jeste 8-)
Ja te volim, volim Željo..

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 20 nov 2013, 21:37

matrix56 je napisao/la:Nakon prijateljske utakmice koja je u noći s ponedjeljka na utorak odigrana između Argentine i BiH u St. Louisu, u Sarajevo su se danas vratila dva bh. reprezentativca, Zoran Kvržić i Avdija Vršajević. Na Međunarodnom aerodromu Sarajevo medijima se obratio i pomoćni trener Borče Sredojević.

http://adf.ly/Zd9Tz" onclick="window.open(this.href);return false;
Ako Bog da bice im to zadnji put da su u dresu BiH.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 20 nov 2013, 21:47

E da mi je to dozivit, okreno bi janje.

Cautinho
Kontakt:

Re: Odg: Avdija Vrsajevic

Post Postao/la Cautinho » 20 nov 2013, 21:50

Nadam se da ces i forumase zvati.
Odavno nisam one kožice okusio.
Pa nasoljena,uff.. :cool:

OnT.
Fali Realu jedan brzi desni bek.
Mislim da sam dovoljno rekao.
Keep walking.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 20 nov 2013, 22:27

[youtube][/youtube]

Evo neki od maestralnih poteza Avdije protiv Argentine :mrgreen:

Mozambik
Kontakt:

Re: Odg: Avdija Vrsajevic

Post Postao/la Mozambik » 21 nov 2013, 01:24

Cautinho je napisao/la:Nadam se da ces i forumase zvati.
Odavno nisam one kožice okusio.
Pa nasoljena,uff.. :cool:

OnT.
Fali Realu jedan brzi desni bek.
Mislim da sam dovoljno rekao.
Ma moze, samo da se ova ubleha udalji od svetinje.

A meni, kao navijacu Reala jedini igrac na svijetu koji je mrzi od Vrsajevica je Arbeloa. On je ubleha svjetskih razmjera, dok je Vrsajevic regionalnih. :lol:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Skojevska i 12 gostiju.