Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
- Principatus
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Zasto je covjek sad cetnik? U tome uopste ne vidim problem. Mislim ne treba pretjerivati. Jedini problem su mi njegove godine kombinovane sa ligom. Ljubav prema domovini kao igrac mozes samo pokazati na terenu. Bajke o patriotizmu me ne interesuju. Gol Hajrovica protiv Slovacke je bila ljubav 100% i to dosta efikasna. 10 miliona efikasna. Djela a ne prazne rijeci. Ali eto ako se Salatic pokaze kao interesantna zamjena i ako bude koristan zasto da ne, sljedeca prijateljska pa nek izvoli.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ako je to izjavljivao i potvrdi se da je dovoljan kvalitet da igra za nas, kud ce bolja kazna
pomaze nam dje smo najtanji htio-ne htio a jos se i pojede od krivice...zajebat nece, valja se prodat
generalno ovaj momenat treba iskoristiti i pokupiti sto vise igraca koji nam mogu pomoci..naravno ne one koji su previse srali, ali ko god moze pomoc treba ga uzet. Fudbal se igra i nakon Brazila a mi nakon Brazila ostajemo bez 3-4 super bitna igraca za koje nemamo prave zamjene..ako ce nam ta salata pomoc da odemo na EP glat, kud ce bolja kazna za te izjave i sve
dusa ga boli i igra hehehe
generalno ovaj momenat treba iskoristiti i pokupiti sto vise igraca koji nam mogu pomoci..naravno ne one koji su previse srali, ali ko god moze pomoc treba ga uzet. Fudbal se igra i nakon Brazila a mi nakon Brazila ostajemo bez 3-4 super bitna igraca za koje nemamo prave zamjene..ako ce nam ta salata pomoc da odemo na EP glat, kud ce bolja kazna za te izjave i sve
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
po meni je četnik i takve ne želim .. ovo njegove izjave mi to potvrđuju
žali što ne može igrati za R.Smrdsku, drugim riječima, da može, sutra bi on razbio državu BiH
protiv Srba nemam ništa, volim Misketa i Ogija, volim Pandžu koji je Hrvat, itd
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Treba također uzeti u obzir da ljudi mjenjaju mišljenja, uvjerenja, s vremenom. A i da se naša repka i njena percepcija vani i unutar zemlje također mjenjala s vremenom.Principatus je napisao/la:Zasto je covjek sad cetnik? U tome uopste ne vidim problem. Mislim ne treba pretjerivati. Jedini problem su mi njegove godine kombinovane sa ligom. Ljubav prema domovini kao igrac mozes samo pokazati na terenu. Bajke o patriotizmu me ne interesuju. Gol Hajrovica protiv Slovacke je bila ljubav 100% i to dosta efikasna. 10 miliona efikasna. Djela a ne prazne rijeci. Ali eto ako se Salatic pokaze kao interesantna zamjena i ako bude koristan zasto da ne, sljedeca prijateljska pa nek izvoli.
Ono što sam 100% siguran, da je lik "četnik" i šta mu se već inputira, nikakvo SP ga ne bi uvjerilo da igra za nas.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
A odakle uopšte priča da se on povezuje sa nama? Pape izjavio? Dino izjavio? Voćna salata negdje izjavio da bi igrao za BiH?
DRUG NEBI TI PUNCA
Veroljub Salatić je novi "Zmaj"
Jusuf Bećirović, Kalesijac, neumorni sportski radnik i navijač fudbalske reprezentacije BiH na privremenom radu u Švicarskoj, jedan je od najzaslužnijih ljudi što u našem nacionalnom timu danas igraju braća Hajrović, Sead Kolašinac, Jasmin Fejzić, te što je mladi Bahrudin Atajić odabrao da nastupa za mlade Zmajeve.
Popularni Juka je posjećivao sve ove igrače i njihove roditelje prije nego su donijeli konačnu odluku da zaigraju za svoju državu.
Bećirović je, čini se, u novoj misiji: u Švicarskoj se susreo i razgovarao sa Veroljubom Salatićem, kapitenom Grasshoperssa.
Salatić je rođen 1985. godine u Capardama kod Kalesije (današnja općina Osmaci), a sa roditeljima živi u Švicarskoj od šeste godine. Igra na poziciji zadnjeg veznog, deficitarnoj u našoj reprezentaciji. Prošao je sve omladinske selekcije Švicarske i upisao tridesetak nastupa u švicarskom dresu. Međutim, nikad nije zaigrao za seniorski tim. Trenutno je jedan od najplaćenijih igrača u Švicarskoj.
Bećirović za sada nije otkrio puno detalja iz razgovora s ovim igračem. Kako nam je kazao, nisu direktno razgovarali o eventualnom nastupu za Zmajeve, ali je dodao da se Salatić ‘igra u timu sa braćom Hajrović i druži se s njima’. Sudeći po onome što je kazao, njegov je dojam da bi Salatić želio zaigrati za BiH, naravno uz uslov da selektor Safet Sušić procijeni da je njegov potencijal dovoljan za Zamajeve i uputi mu poziv.
S obzirom na to da su se u medijima ranije pojavljivale Salatićeve izjave o tome kako želi igrati za Srbiju, Bećirović je rekao "Ne vjerujte svemu što čujete"
Evo i slika koja nešto dokazuje

Jusuf Bećirović, Kalesijac, neumorni sportski radnik i navijač fudbalske reprezentacije BiH na privremenom radu u Švicarskoj, jedan je od najzaslužnijih ljudi što u našem nacionalnom timu danas igraju braća Hajrović, Sead Kolašinac, Jasmin Fejzić, te što je mladi Bahrudin Atajić odabrao da nastupa za mlade Zmajeve.
Popularni Juka je posjećivao sve ove igrače i njihove roditelje prije nego su donijeli konačnu odluku da zaigraju za svoju državu.
Bećirović je, čini se, u novoj misiji: u Švicarskoj se susreo i razgovarao sa Veroljubom Salatićem, kapitenom Grasshoperssa.
Salatić je rođen 1985. godine u Capardama kod Kalesije (današnja općina Osmaci), a sa roditeljima živi u Švicarskoj od šeste godine. Igra na poziciji zadnjeg veznog, deficitarnoj u našoj reprezentaciji. Prošao je sve omladinske selekcije Švicarske i upisao tridesetak nastupa u švicarskom dresu. Međutim, nikad nije zaigrao za seniorski tim. Trenutno je jedan od najplaćenijih igrača u Švicarskoj.
Bećirović za sada nije otkrio puno detalja iz razgovora s ovim igračem. Kako nam je kazao, nisu direktno razgovarali o eventualnom nastupu za Zmajeve, ali je dodao da se Salatić ‘igra u timu sa braćom Hajrović i druži se s njima’. Sudeći po onome što je kazao, njegov je dojam da bi Salatić želio zaigrati za BiH, naravno uz uslov da selektor Safet Sušić procijeni da je njegov potencijal dovoljan za Zamajeve i uputi mu poziv.
S obzirom na to da su se u medijima ranije pojavljivale Salatićeve izjave o tome kako želi igrati za Srbiju, Bećirović je rekao "Ne vjerujte svemu što čujete"
Evo i slika koja nešto dokazuje

- Principatus
- Kontakt:
Vidi stvarno.
Ovom Becirevicu treba neku nagradu dodijeliti.
Batko dakle bio si u pravu.
Batko dakle bio si u pravu.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Juki treba napraviti spomenik, i stavit' ga pored Tvrtka. 
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Juka majstore, de posjeti Hrgotu, molim te 
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Besic treba biti prva opcija, al posto je Pape tvrdoglav Salatic bi u toj situaciji bio i najbolja opcija. Istini za volju, vise volim gledat cetnika koji zna igrat lopte, nego kolac u vidu Zahirovica koji ne zna. Na stranu moja osjecanja, kvalitet reprezentacije je najbitniji, ako on moze doprinjeti poboljsanju kvalitete, bujrum.
- Principatus
- Kontakt:
Ma da, ne treba to sve gledati tako usko. Izjavio za RS portal, da zeli igrati za Srbiju ili RS. Wow, grozno i nesto posebno rijetko. Lik djeluje totalno ok, ako zasluzuje treba mu dati sansu da se pokaze. Kao sto Ciro jedanput rece: Samo idioti ne mijenjaju misljenje.VanBasten je napisao/la:Treba također uzeti u obzir da ljudi mjenjaju mišljenja, uvjerenja, s vremenom. A i da se naša repka i njena percepcija vani i unutar zemlje također mjenjala s vremenom.
Ono što sam 100% siguran, da je lik "četnik" i šta mu se već inputira, nikakvo SP ga ne bi uvjerilo da igra za nas.
Tvrdoglavost nije vrlina, posebno kad joj se daju nazivi principi i dosljednost. Ali moj Bastenu, tako je to, to su stvari koje se nemogu procitati ni u jednoj knjizi, nego se u zivotu nauce kroz iskustvo i reflekciju ili nikad.
Zadnja izmjena: Principatus, dana/u 20 nov 2013, 22:56, ukupno mijenjano 1 put.
- AlenHalilovic
- Kontakt:
NSBiH treba zaposlit ovog Becirevica kao skauta saveza. Pa nek radi ovo profesionalno a ne kao hobby. 
Sta zaposlit kao skauta, odmah otjerat onog diletanta Pirica i postavit covjeka za direktora.
Ako zaista Veroljub Salatic dobije poziv u reprezentaciju BiH posle svega ovoga i njegovih izjava...ja se pozdravljam sa reprezentacijom BiH za sva vremena...iste te sekunde kada bude Salatic pozvan.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Cudno kako plasman na prvenstvo probudi patriotizam nekim igracima
Koliko ja znam, Juka nema nista sa savezom, to sto je on otisao kod ovoga ne znaci da ce dobiti poziv ili nesto slicno.
Koliko ja znam, Juka nema nista sa savezom, to sto je on otisao kod ovoga ne znaci da ce dobiti poziv ili nesto slicno.
Zadnja izmjena: calcio, dana/u 20 nov 2013, 23:05, ukupno mijenjano 1 put.
- Principatus
- Kontakt:
Daj ba Pauk, napustio bi repku zbog njega? Nego koju poziciju igras, da ti nadjemo dostojnu zamjenu?Pauk je napisao/la:Ako zaista Veroljub Salatic dobije poziv u reprezentaciju BiH posle svega ovoga i njegovih izjava...ja se pozdravljam sa reprezentacijom BiH za sva vremena...iste te sekunde kada bude Salatic pozvan.
Gledaj to pozitivno, neki su ovdje na forumu prezivjeli Hajrovica, Begovica, Mujdzu, Medunjanina, (kloca) Kolasinca...pa ce se valjda i Salatic nekako...
@levat
Ma komsije mu neznaju ime napisati.
Zadnja izmjena: Principatus, dana/u 20 nov 2013, 23:05, ukupno mijenjano 1 put.
Situacija je kriticna na poziciji zadnjeg veznog, i svaki igrac je dobro dosao. Jadno je sto Susic nece da proba Besica, ili nije u stanju isprobat neke druge igrace tu, ali sta se moze kad nam je limitiran covjek selektor. Jedno je sigurno, ako krenemo u Brazil sa taktikom gdje je Medunjanin najdefanzivniji igrac u veznom redu, ceka nas debakl na nivou Srbije u Njemackoj.
I naravno da se mnogi sad javljaju kad smo otisli na SP. To je samo dobro i treba iskoristit to i pozvat ove sto imaju kvalitet. Sljam poput Jakupovica naravno odbacit.
I naravno da se mnogi sad javljaju kad smo otisli na SP. To je samo dobro i treba iskoristit to i pozvat ove sto imaju kvalitet. Sljam poput Jakupovica naravno odbacit.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Koliko ja znam, s kim se god Juka grlio i slik'o, bilo je nešto od njega.calcio je napisao/la:Koliko ja znam, Juka nema nista sa savezom, to sto je on otisao kod ovoga ne znaci da ce dobiti poziv ili nesto slicno.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Hocu 100%Principatus je napisao/la:Daj ba Pauk, napustio bi repku zbog njega? Nego koju poziciju igras, da ti nadjemo dostojnu zamjenu?Pauk je napisao/la:Ako zaista Veroljub Salatic dobije poziv u reprezentaciju BiH posle svega ovoga i njegovih izjava...ja se pozdravljam sa reprezentacijom BiH za sva vremena...iste te sekunde kada bude Salatic pozvan.![]()
Gledaj to pozitivno, neki su ovdje na forumu prezivjeli Hajrovica, Begovica, Mujdzu, Medunjanina, (kloca) Kolasinca...pa ce se valjda i Salatic nekako...![]()
Pratim reprezentaciju od 1996. godine i draga mi je mnogo.
Ali ako covjek kao Salatic dobije poziv, to na ljudskom nivou me pogadja duboko, i definitivno necu nikad gledati ni jednu utakmicu cak ni one u Brazilu.
-------------------Begović------------------