Inviato dal mio GT-I9505 utilizzando Tapatalk
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: R: AC Milan
cujem hocete i vi na istom mjestu gdje mi hocemo da pravite stadion
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
Re: AC Milan
Ako se mi odlucimo bit ce po nasem, jer zna se ko je gazda u Milanu 
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!
tako kaze Galliani veceras,nisam ja,,ta cete vi,nemate za bureka

"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
- _forzamilan_
- Kontakt:
Bolje bit fukara nego da ti je gazda kosooki al opet je ljepši nego moratti štakor 
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
a ti kao neki rasist jel? 
Izgleda da bi faraon vrlo lako mogao biti prodan.
Ne znam je li to neki dio taktike ili sta li vec, ali agent kaze da ce pristati prigovarati sa Galatasarayom ako posalju dobru ponudu.
Sto je najgore, niko da kaze "nije na prodaju, odj.ebite", vec svaki dan nove ponude stizu. Kako drugima ne stizu tolike ponude, vec samo njemu ?
Je.bo te, jedan Milan da posalje svog najveceg talenta u je*enu tursku ligu, stvarno no comment. Youth project, kako da ne.
Dobro, prodajte, neka vam raspali Matri igra. Mater vam je*em.
Ne znam je li to neki dio taktike ili sta li vec, ali agent kaze da ce pristati prigovarati sa Galatasarayom ako posalju dobru ponudu.
Sto je najgore, niko da kaze "nije na prodaju, odj.ebite", vec svaki dan nove ponude stizu. Kako drugima ne stizu tolike ponude, vec samo njemu ?
Je.bo te, jedan Milan da posalje svog najveceg talenta u je*enu tursku ligu, stvarno no comment. Youth project, kako da ne.
Dobro, prodajte, neka vam raspali Matri igra. Mater vam je*em.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- HazardEden
- Kontakt:
Pojavile su se neke informacije gde je Seedorf vec vidjen kao novi trener Milana i njegov plan je da vrati Andreu Pirla u Milan gde bi odigrao poslednje sezone u karijeri... Navodno mu je Seedorf slao poruke a Andrea mu je odgovorio kako bi se vrlo rado odmah vratio u Milan pod uslovom da klub napuste Alegri i Galijani...
Barbara Barluskoni zeli sto pre da otpocne sa revolucijom u Milanu i tako zeli da vec u novu godinu udje sa novim rukovodstvom ciji bi clanovi bili izmedju ostalih direktor Fiorentine Prade i Paolo Maldini koji bi delovali vec u januarskom prelaznom roku. Medjutim, Galijani odbija da napusti klub pre kraja sezone i trazi odstetu od 50 miliona evra kako bi otisao pre vremena. Milan je za sada ponudio 10 miliona i na potezu su advokati dve strane koji pregovaraju.
Kaka neće da se povlači nazad
Brazilac istakao da nema nameru da menja poziciju i da želi da igra samo kao ofanzivni vezista.
Prirodno mesto Rikarda Kake je odmah iza napadača, Alegri je imao nameru da ga isproba nešto defanzivnije na prijetaljskom meču protiv Jang Bojsa, ali brazilskom fudbaleru ne leži ta uloga.
"Pričao sam sa trenerom pre meča, predložio mi je da bismo mogli da probamo jer je mnogo igrača bilo sa reprezentacijama.
To je bila samo proba, a ja nemam nameru da igram tu poziciju u takmičarskim mečevima. Ja sam ofanzivni vezni - 'trequartista', moje mesto je iza napadača." rekao je Kaka.
On je dodao da je problem u Real Madridu bio taj što nije igrao na svojoj prirodnoj poziciji, već je morao da glumi uloge koje mu je namenjivao Murinjo.
Barbara Barluskoni zeli sto pre da otpocne sa revolucijom u Milanu i tako zeli da vec u novu godinu udje sa novim rukovodstvom ciji bi clanovi bili izmedju ostalih direktor Fiorentine Prade i Paolo Maldini koji bi delovali vec u januarskom prelaznom roku. Medjutim, Galijani odbija da napusti klub pre kraja sezone i trazi odstetu od 50 miliona evra kako bi otisao pre vremena. Milan je za sada ponudio 10 miliona i na potezu su advokati dve strane koji pregovaraju.
Kaka neće da se povlači nazad
Brazilac istakao da nema nameru da menja poziciju i da želi da igra samo kao ofanzivni vezista.
Prirodno mesto Rikarda Kake je odmah iza napadača, Alegri je imao nameru da ga isproba nešto defanzivnije na prijetaljskom meču protiv Jang Bojsa, ali brazilskom fudbaleru ne leži ta uloga.
"Pričao sam sa trenerom pre meča, predložio mi je da bismo mogli da probamo jer je mnogo igrača bilo sa reprezentacijama.
To je bila samo proba, a ja nemam nameru da igram tu poziciju u takmičarskim mečevima. Ja sam ofanzivni vezni - 'trequartista', moje mesto je iza napadača." rekao je Kaka.
On je dodao da je problem u Real Madridu bio taj što nije igrao na svojoj prirodnoj poziciji, već je morao da glumi uloge koje mu je namenjivao Murinjo.
Najbolje da ga prekomanduje u DMF-a, tu nam uvijek škripi, slabo se branimo. U napadu ćemo se već nekako snaći. Dobro mu je Kaka odbrusio, koja budaletina od čovjeka.HazardEden je napisao/la:Kaka neće da se povlači nazad
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
U Subotu se igra protiv Genoe,20:45. Tacno sam pozelio ih gledat kako se pate.
El Shaarawy trenirao odvojeno,tesko da ce biti pozvan za taj mec.
El Shaarawy trenirao odvojeno,tesko da ce biti pozvan za taj mec.
E je.bi ga vise.De Sciglio and El Shaarawy are expected to return for the match against Catania next week.
Ista stvar i sa Siljom. Od one "male upalice" zbog koje je iz mjera predostroznosti trebao propustiti jednu utakmicu, odjednom dodje do skoro mjesec dana odsustva.
Sta li ovi u Milanlabu rade, bog sami zna. Ne znaju ni oni haman.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
ma neka ih ba. bolje nek i ohanu kako treba a ne da zaigraju jednu nazor pa onda opet pauza od mjesec dva, tacno sam i ja faraona ozelio vidjeti a terenu ali eto valjda docekamo i to heheh
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
De ti ziv bio nek meni Shaarawy upise makar minut u Ligi Prvaka,u suprotnom jadno nam se pise,ode on u januaru.
El Shaarawy agent: "I never said that we are ready to hear from Galatasaray, El Shaarawy wants to stay at Milan" -
If Milan sold Balotelli, Pazzini will become number 1 striker..
Milan aren't willing to sign any replacement. #Corriere
Allegri: "Kaka will play as a playmaker since we have De Jong and then Montolivo who can play as a Regista"
"Balotelli played a good match with Italy Vs Nigeria, I hope he can play a good game tomorrow, as well as the whole team"
"Bonera is feeling better but Mexes and Zapata will start tomorrow"
"One of Robinho or Matri will start next to Balotelli"
El Shaarawy agent: "I never said that we are ready to hear from Galatasaray, El Shaarawy wants to stay at Milan" -
Milan aren't willing to sign any replacement. #Corriere
Allegri: "Kaka will play as a playmaker since we have De Jong and then Montolivo who can play as a Regista"
"Balotelli played a good match with Italy Vs Nigeria, I hope he can play a good game tomorrow, as well as the whole team"
UrbyEmanuelson je napisao/la:De ti ziv bio nek meni Shaarawy upise makar minut u Ligi Prvaka,u suprotnom jadno nam se pise,ode on u januaru.
El Shaarawy agent: "I never said that we are ready to hear from Galatasaray, El Shaarawy wants to stay at Milan" -![]()
Milan aren't willing to sign any replacement. #Corriere![]()
uhh ne mogu da vjerujem da jednom skontaju sve kako i treba, alal im vjera
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- IlPrincipe
- Kontakt:
pa covjece koje igracine, tek sad mozemo najvise da vidimo sta smo imali u ekipi i sta su oni znacili u svijetu fudbala, maltene po najbolji na svojim pozicijama a svi u Milanu igrali. a sada

... te Matri
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Ova bi se tekma morala dobiti,zadnji voz na nas.
- IlPrincipe
- Kontakt:
Sve ok samo Matri out, Robinho in.
Odavno nisam ovako bio siguran u pobjedu ..
btw.. dobra stara vremena, dobri stari džoker

Odavno nisam ovako bio siguran u pobjedu ..
btw.. dobra stara vremena, dobri stari džoker

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.