Nece Juka sitne ribe k'o Pape, nesta Vrsajevic,Kvrzic ovo,ono. Juka samo provjereni kvalitet, Hajrovic, Kolasinac, Salaticzizu1991 je napisao/la:Koliko ja znam, s kim se god Juka grlio i slik'o, bilo je nešto od njega.calcio je napisao/la:Koliko ja znam, Juka nema nista sa savezom, to sto je on otisao kod ovoga ne znaci da ce dobiti poziv ili nesto slicno.
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Ako je istina za Salatica ovo podrzavam.Nebitno sta i kako on osjeca u svojoj dusi dok daje (ili bude davao) svoj maksimum za reprezentaciju.Mi nemamo defanzivnog veznog,a svaki kvalitetan igrac nam je itekako dobro dosao.Daj Boze do prvenstva da to bude on i Hrgota,a vec za euro kvalfikacije u narednim mjesecima poceti s "privodjenjem" Arslanagica,Vuckica i zasto ne i Denni Avdica,uz uvjet da bude igrao redovno za AZ.
Sto se Jakupovica tice,mogu reci da je mozda djelimicno,ali samo djelimicno upravu kada je u pitanju Baka Sliskovic.Da je prvi golaman Hulla dalo bi se razmisliti,ovako neka hvala
Sto se Jakupovica tice,mogu reci da je mozda djelimicno,ali samo djelimicno upravu kada je u pitanju Baka Sliskovic.Da je prvi golaman Hulla dalo bi se razmisliti,ovako neka hvala
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Ako to, po automatizmu, znaci da vise neces pratiti ni Edina Dzeku, onda treba pred Veroljuba na koljena kleknut.Pauk je napisao/la:Ako zaista Veroljub Salatic dobije poziv u reprezentaciju BiH posle svega ovoga i njegovih izjava...ja se pozdravljam sa reprezentacijom BiH za sva vremena...iste te sekunde kada bude Salatic pozvan.
-
Bosanski zmaj
- Kontakt:
Dzabe mi ovdje raspravljamo Juka je zavrsio posao sa Salaticem.Juku treba zaposliti u savez jer se vidi da covjek voli nasu drzavu i reprezentaciju,daje svoj novac i trosi svoje vrijeme, dok nasi mulci iz saveza koji su placeni da rade taj posao sjede skrstenih ruku.Mi smo mala zemlja, svaki nam je covjek potreban, Saltica treba zvati u repku.
JUKA JE LEGENDA!
JUKA JE LEGENDA!
ako ce lik davati 100% u dresu nase repke ne vidim nikakav problem.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Pauk je napisao/la: Hocu 100%
Pratim reprezentaciju od 1996. godine i draga mi je mnogo.
Ali ako covjek kao Salatic dobije poziv, to na ljudskom nivou me pogadja duboko, i definitivno necu nikad gledati ni jednu utakmicu cak ni one u Brazilu.

DRUG NEBI TI PUNCA
da pozovemo Supića nazad? davao je sve od sebe za repku, čitav stadion mu skandirao, itd .. podršku Mladiću i Karadžiću ćemo zaboravit', kao i to što je ebao majku Bošnjačku Pazarcima, a? kad se vodite logikom, ako će davati sve od sebe za repku
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Što se tiče tih konstatacija da Juka nema ništa sa Savezom, to mi je u neku ruku i iracionalno, jer, ne vjerujem da čovjek radi sve na svoju ruku. Mora postojati interes Saveza za igračima.
Ne može on reć', e dečko, bil' ti Boga ti igr'o za BiH, ako bi, ev', samo da ja vidim sa Savezom, jesu li oni zainteresovani za tebe, pa ćemo vidjeti šta dalje , mislim, to graniči sa ludošću.
Ne može on reć', e dečko, bil' ti Boga ti igr'o za BiH, ako bi, ev', samo da ja vidim sa Savezom, jesu li oni zainteresovani za tebe, pa ćemo vidjeti šta dalje , mislim, to graniči sa ludošću.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Da, znaciMozambik je napisao/la:Ako to, po automatizmu, znaci da vise neces pratiti ni Edina Dzeku, onda treba pred Veroljuba na koljena kleknut.Pauk je napisao/la:Ako zaista Veroljub Salatic dobije poziv u reprezentaciju BiH posle svega ovoga i njegovih izjava...ja se pozdravljam sa reprezentacijom BiH za sva vremena...iste te sekunde kada bude Salatic pozvan.
I kad si vec na koljenima ispred Veroljuba, slobodno obavi i ostatak posla
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Ma davace, svicarac pravi - zapadnjacki mentalitet. Na vrijeme su mu se starci ispalili odavde(92, kao i vecini reprezentativaca) da bi bio zaglu.pljen ko vecina ljudi u ovom pokusaju drzave.STEVIE je napisao/la:ako ce lik davati 100% u dresu nase repke ne vidim nikakav problem.
Begovic- Mujdza - Spahic - Bicakcic - Kolasinac - Medunjanin - Salihovic- Pjanic - Misimovic - Lulic - Dzeko - Ibisevic - Hajrovic - Zukanovic - Vranjes? - Salatic - Hrgota
Pape je govorio o 13-14 kvalitetnih igraca i da je to premalo, a ovo je nekih 16 igraca koji po kvaliteti mogu da igraju na SP. Treba tu jos dodati i Viscu, koji je bio odlican protiv Argentine i u ligi - a i Zahirovic ako se kojim cudom ustali u Bochumu i vrati samopouzdanje.
Pored Vranjesa je upitnik jer niko ziv ne zna kako ce izgledati poslije ove povrede..Ovi koji nisu na ovom spisku, a igraju za repku spadaju u red onih zbog kojih se cijela nacija hvata za glavu kad ih vidi da se zagrijavaju..
Zadnja izmjena: fanatic, dana/u 20 nov 2013, 23:34, ukupno mijenjano 1 put.
-
bacelonafan
- Kontakt:
Sta u istzi kontekst uzimate Kolasinca,on cim je kontaktiran nije zavlacio savez,i ako je igrao u U21 Njemacke rekao je fino d ahoce da nastupa za nas i to je to,da je drugacije on je mlad mogao je cekat i dalje mogao je komotno i za Srbiju igrat itd al nije i to je toPrincipatus je napisao/la:Daj ba Pauk, napustio bi repku zbog njega? Nego koju poziciju igras, da ti nadjemo dostojnu zamjenu?Pauk je napisao/la:Ako zaista Veroljub Salatic dobije poziv u reprezentaciju BiH posle svega ovoga i njegovih izjava...ja se pozdravljam sa reprezentacijom BiH za sva vremena...iste te sekunde kada bude Salatic pozvan.![]()
Gledaj to pozitivno, neki su ovdje na forumu prezivjeli Hajrovica, Begovica, Mujdzu, Medunjanina, (kloca) Kolasinca...pa ce se valjda i Salatic nekako...
@levat
Ma komsije mu neznaju ime napisati.
Niste dugo spomenuli Cocalica, a tek onog Nadarevica, ... i da odemo malo do Kazahstana > Dzidic.
Mi vec imamo 20 putnika za Brazil, znaci malo mjesta za nove. Samo je pitanje "koje" ?
Mi vec imamo 20 putnika za Brazil, znaci malo mjesta za nove. Samo je pitanje "koje" ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
bacelonafan
- Kontakt:
Ja mislim ovdje 90 posto ovih sto komentarise Salatica nikad nisu gledali 
- Principatus
- Kontakt:
Gore desno: funkcija pretrazivac. Pa pogledaj.bacelonafan je napisao/la: Sta u istzi kontekst uzimate Kolasinca,on cim je kontaktiran nije zavlacio savez,i ako je igrao u U21 Njemacke rekao je fino d ahoce da nastupa za nas i to je to,da je drugacije on je mlad mogao je cekat i dalje mogao je komotno i za Srbiju igrat itd al nije i to je to
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Ja Boga mi necu klecat, meni ni iz dzepa ni u dzep. Ako ce biti pojacanje, sto da ne, repka je na prvom mjestu pa tek onda moji osjecaji. Jarane i Seferovic je drzao ljuljane, ljubio zastavu, kleo se i na kraju nas izlevatio.Pauk je napisao/la:Da, znaciMozambik je napisao/la:Ako to, po automatizmu, znaci da vise neces pratiti ni Edina Dzeku, onda treba pred Veroljuba na koljena kleknut.Pauk je napisao/la:Ako zaista Veroljub Salatic dobije poziv u reprezentaciju BiH posle svega ovoga i njegovih izjava...ja se pozdravljam sa reprezentacijom BiH za sva vremena...iste te sekunde kada bude Salatic pozvan.![]()
I kad si vec na koljenima ispred Veroljuba, slobodno obavi i ostatak posla
- legenda reala
- Kontakt:
Elegant je napisao/la:.
Gdje ti je tih 20 putnika??
Jedino ako si zagarantovao mjesta Rahimiću,Zahiroviću,Stevanoviću i sl. koji godinu dana nisu odigrali utakmice kako treba
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Pape, Tomo, Balja, Borče, Švabo, Slavica, ...legenda reala je napisao/la:Elegant je napisao/la:.
Jedino ako si zagarantovao mjesta Rahimiću,Zahiroviću,Stevanoviću i sl. koji godinu dana nisu odigrali utakmice kako treba
Ja prvi put cuo za njega prije sat i po, ali ne znam kako covjek izgleda.bacelonafan je napisao/la:Ja mislim ovdje 90 posto ovih sto komentarise Salatica nikad nisu gledali
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Kraljica! Bez nje nigdje ne smiju krenuti!levat je napisao/la:Pape, Tomo, Balja, Borče, Švabo, Slavica, ...legenda reala je napisao/la:Elegant je napisao/la:.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
@Elegant je živa maskota foruma. Piše iste postove ima par mjeseci, i stalno potencira priču o Cocalićima i Nadarevićima, koje niko ne pominje ima Bog zna sami koliko. 
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.