Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

Mozambik
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la Mozambik » 20 nov 2013, 23:11

zizu1991 je napisao/la:
calcio je napisao/la:Koliko ja znam, Juka nema nista sa savezom, to sto je on otisao kod ovoga ne znaci da ce dobiti poziv ili nesto slicno.
Koliko ja znam, s kim se god Juka grlio i slik'o, bilo je nešto od njega. :mrgreen:
Nece Juka sitne ribe k'o Pape, nesta Vrsajevic,Kvrzic ovo,ono. Juka samo provjereni kvalitet, Hajrovic, Kolasinac, Salatic :lol:

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 20 nov 2013, 23:16

Ako je istina za Salatica ovo podrzavam.Nebitno sta i kako on osjeca u svojoj dusi dok daje (ili bude davao) svoj maksimum za reprezentaciju.Mi nemamo defanzivnog veznog,a svaki kvalitetan igrac nam je itekako dobro dosao.Daj Boze do prvenstva da to bude on i Hrgota,a vec za euro kvalfikacije u narednim mjesecima poceti s "privodjenjem" Arslanagica,Vuckica i zasto ne i Denni Avdica,uz uvjet da bude igrao redovno za AZ.
Sto se Jakupovica tice,mogu reci da je mozda djelimicno,ali samo djelimicno upravu kada je u pitanju Baka Sliskovic.Da je prvi golaman Hulla dalo bi se razmisliti,ovako neka hvala :mrgreen:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 20 nov 2013, 23:17

Pauk je napisao/la:Ako zaista Veroljub Salatic dobije poziv u reprezentaciju BiH posle svega ovoga i njegovih izjava...ja se pozdravljam sa reprezentacijom BiH za sva vremena...iste te sekunde kada bude Salatic pozvan.
Ako to, po automatizmu, znaci da vise neces pratiti ni Edina Dzeku, onda treba pred Veroljuba na koljena kleknut. :D

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 20 nov 2013, 23:17

Dzabe mi ovdje raspravljamo Juka je zavrsio posao sa Salaticem.Juku treba zaposliti u savez jer se vidi da covjek voli nasu drzavu i reprezentaciju,daje svoj novac i trosi svoje vrijeme, dok nasi mulci iz saveza koji su placeni da rade taj posao sjede skrstenih ruku.Mi smo mala zemlja, svaki nam je covjek potreban, Saltica treba zvati u repku.
JUKA JE LEGENDA!

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 20 nov 2013, 23:18

ako ce lik davati 100% u dresu nase repke ne vidim nikakav problem.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 20 nov 2013, 23:19

Pauk je napisao/la: Hocu 100%

Pratim reprezentaciju od 1996. godine i draga mi je mnogo.

Ali ako covjek kao Salatic dobije poziv, to na ljudskom nivou me pogadja duboko, i definitivno necu nikad gledati ni jednu utakmicu cak ni one u Brazilu.
slika
DRUG NEBI TI PUNCA

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 20 nov 2013, 23:20

da pozovemo Supića nazad? davao je sve od sebe za repku, čitav stadion mu skandirao, itd .. podršku Mladiću i Karadžiću ćemo zaboravit', kao i to što je ebao majku Bošnjačku Pazarcima, a? kad se vodite logikom, ako će davati sve od sebe za repku
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 20 nov 2013, 23:21

Što se tiče tih konstatacija da Juka nema ništa sa Savezom, to mi je u neku ruku i iracionalno, jer, ne vjerujem da čovjek radi sve na svoju ruku. Mora postojati interes Saveza za igračima.

Ne može on reć', e dečko, bil' ti Boga ti igr'o za BiH, ako bi, ev', samo da ja vidim sa Savezom, jesu li oni zainteresovani za tebe, pa ćemo vidjeti šta dalje , mislim, to graniči sa ludošću. :mrgreen:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 20 nov 2013, 23:22

Mozambik je napisao/la:
Pauk je napisao/la:Ako zaista Veroljub Salatic dobije poziv u reprezentaciju BiH posle svega ovoga i njegovih izjava...ja se pozdravljam sa reprezentacijom BiH za sva vremena...iste te sekunde kada bude Salatic pozvan.
Ako to, po automatizmu, znaci da vise neces pratiti ni Edina Dzeku, onda treba pred Veroljuba na koljena kleknut. :D
Da, znaci :D

I kad si vec na koljenima ispred Veroljuba, slobodno obavi i ostatak posla :lol:
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

fanatic
Kontakt:

Post Postao/la fanatic » 20 nov 2013, 23:27

STEVIE je napisao/la:ako ce lik davati 100% u dresu nase repke ne vidim nikakav problem.
Ma davace, svicarac pravi - zapadnjacki mentalitet. Na vrijeme su mu se starci ispalili odavde(92, kao i vecini reprezentativaca) da bi bio zaglu.pljen ko vecina ljudi u ovom pokusaju drzave.

Begovic- Mujdza - Spahic - Bicakcic - Kolasinac - Medunjanin - Salihovic- Pjanic - Misimovic - Lulic - Dzeko - Ibisevic - Hajrovic - Zukanovic - Vranjes? - Salatic - Hrgota

Pape je govorio o 13-14 kvalitetnih igraca i da je to premalo, a ovo je nekih 16 igraca koji po kvaliteti mogu da igraju na SP. Treba tu jos dodati i Viscu, koji je bio odlican protiv Argentine i u ligi - a i Zahirovic ako se kojim cudom ustali u Bochumu i vrati samopouzdanje.

Pored Vranjesa je upitnik jer niko ziv ne zna kako ce izgledati poslije ove povrede..Ovi koji nisu na ovom spisku, a igraju za repku spadaju u red onih zbog kojih se cijela nacija hvata za glavu kad ih vidi da se zagrijavaju.. :lol:
Zadnja izmjena: fanatic, dana/u 20 nov 2013, 23:34, ukupno mijenjano 1 put.

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 20 nov 2013, 23:33

Principatus je napisao/la:
Daj ba Pauk, napustio bi repku zbog njega? Nego koju poziciju igras, da ti nadjemo dostojnu zamjenu? :mrgreen:
Gledaj to pozitivno, neki su ovdje na forumu prezivjeli Hajrovica, Begovica, Mujdzu, Medunjanina, (kloca) Kolasinca...pa ce se valjda i Salatic nekako... :mrgreen:

@levat

Ma komsije mu neznaju ime napisati. :D
Sta u istzi kontekst uzimate Kolasinca,on cim je kontaktiran nije zavlacio savez,i ako je igrao u U21 Njemacke rekao je fino d ahoce da nastupa za nas i to je to,da je drugacije on je mlad mogao je cekat i dalje mogao je komotno i za Srbiju igrat itd al nije i to je to

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 20 nov 2013, 23:33

Niste dugo spomenuli Cocalica, a tek onog Nadarevica, ... i da odemo malo do Kazahstana > Dzidic.

Mi vec imamo 20 putnika za Brazil, znaci malo mjesta za nove. Samo je pitanje "koje" ? :?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 20 nov 2013, 23:38

Ja mislim ovdje 90 posto ovih sto komentarise Salatica nikad nisu gledali :lol:

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 20 nov 2013, 23:41

bacelonafan je napisao/la: Sta u istzi kontekst uzimate Kolasinca,on cim je kontaktiran nije zavlacio savez,i ako je igrao u U21 Njemacke rekao je fino d ahoce da nastupa za nas i to je to,da je drugacije on je mlad mogao je cekat i dalje mogao je komotno i za Srbiju igrat itd al nije i to je to
Gore desno: funkcija pretrazivac. Pa pogledaj. :mrgreen:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 20 nov 2013, 23:46

Pauk je napisao/la:
Mozambik je napisao/la:
Da, znaci :D

I kad si vec na koljenima ispred Veroljuba, slobodno obavi i ostatak posla :lol:
Ja Boga mi necu klecat, meni ni iz dzepa ni u dzep. Ako ce biti pojacanje, sto da ne, repka je na prvom mjestu pa tek onda moji osjecaji. Jarane i Seferovic je drzao ljuljane, ljubio zastavu, kleo se i na kraju nas izlevatio.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 20 nov 2013, 23:48

Elegant je napisao/la:.

Mi vec imamo 20 putnika za Brazil, znaci malo mjesta za nove. Samo je pitanje "koje" ? :?

Gdje ti je tih 20 putnika??

Jedino ako si zagarantovao mjesta Rahimiću,Zahiroviću,Stevanoviću i sl. koji godinu dana nisu odigrali utakmice kako treba :roll:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

levat
Kontakt:

Post Postao/la levat » 21 nov 2013, 00:03

legenda reala je napisao/la:

Jedino ako si zagarantovao mjesta Rahimiću,Zahiroviću,Stevanoviću i sl. koji godinu dana nisu odigrali utakmice kako treba :roll:
Pape, Tomo, Balja, Borče, Švabo, Slavica, ...

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 21 nov 2013, 00:13

bacelonafan je napisao/la:Ja mislim ovdje 90 posto ovih sto komentarise Salatica nikad nisu gledali :lol:
Ja prvi put cuo za njega prije sat i po, ali ne znam kako covjek izgleda.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 21 nov 2013, 00:14

levat je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:

Pape, Tomo, Balja, Borče, Švabo, Slavica, ...
Kraljica! Bez nje nigdje ne smiju krenuti! :mrgreen:
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 21 nov 2013, 00:19

@Elegant je živa maskota foruma. Piše iste postove ima par mjeseci, i stalno potencira priču o Cocalićima i Nadarevićima, koje niko ne pominje ima Bog zna sami koliko. :mrgreen:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []