Facebook (pitanja, problemi...)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Facebook i ostalo..
Očigledno da je neka sponzoruša u pitanju. Moguće da joj je neko "klepio" mobitel, ali vidite "gospodina" koji je tu na dvije slike s njom. Uglavnom, poslje ah, uh, nema kajanja, posebno ako to dokumentuješ.
I da, bolje je da izbrišeš taj link jer mu mjesto nije ovdje. Mogao bi bez veze ban popiti.
I da, bolje je da izbrišeš taj link jer mu mjesto nije ovdje. Mogao bi bez veze ban popiti.
Fake profil vidi se dole pise otvoren prije 9 sati, neko je ocigledno dosao do fotografija i sad je blamira. Ali kako god ovo vam je samo prikaz pojedinih danasnjih djevojaka, fufice, bezobraznice, sponzoruse.
Kakvu ona pamet ima kad se slika dok ima "odnos", koja budala to radi i drzi te slike u mobitelu ili na racunaru.
Kakvu ona pamet ima kad se slika dok ima "odnos", koja budala to radi i drzi te slike u mobitelu ili na racunaru.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- sagitarius
- Kontakt:
Al najjaci su komentari ovi 40+ ljudi tipa " uh do jaja" hhahah nije za svakog FB 
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
- rob do bagro
- Kontakt:
Bio je isto jedan slucaj jedne djevojke iz Zenice, koju je isto neko snimao dok su se bubali i postavio ih fraja hladno na njezin profil.
Album covjek napravio, bilo je jedno 20 slika.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
A jadni likova kod te male na profilu kao " dodaj me na skype.." ili " posalji mi broj u inbox "
Moze biti da je bivsi ili bilo ko drugi dosao do tog materijala ili joj je neka druga djevojka to uradila samo da je osramoti.
tući koprivama i mokrim užetom!
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
- legenda reala
- Kontakt:
al ljubomorni na nju jer ima stranicu sa 51.400 fana
pa jbt đe ovaj svijet ide
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Donnie Darko
- Kontakt:
joj **** nenu grbavu ovaj chat, dopisujem se sa djevojkom, kad odjednom ne odgovara ona, prodje vise od pola sata, ne pise ni ono seen ni nista, a online, kontam vidi sto me ignorise rutinski. Izadjem na brzinu i udjem kad vidim da je odgovorila odmah poslije sto sam joj poslao poruku, al eto iz nekog **** razloga nije mi ni izbacilo. Jos se naljutila na mene sto ja njoj ne odgovaram.
imam dlakave noge, ko je ljubomoran?

Tako je i meni s 3 trebe, kaže što mi ne odgovaraš, al ja rutinskim odgovorom, gledam Dextera
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Ove nove generacije fakat nisu normalne,djeca sve gluplja i gluplja .
- HazardEden
- Kontakt:
Gospođica Fifić u pitanjurob do bagro je napisao/la:Bio je isto jedan slucaj jedne djevojke iz Zenice, koju je isto neko snimao dok su se bubali i postavio ih fraja hladno na njezin profil.![]()
![]()
- rob do bagro
- Kontakt:
Jest,Sejla.HazardEden je napisao/la:Gospođica Fifić u pitanjurob do bagro je napisao/la:Bio je isto jedan slucaj jedne djevojke iz Zenice, koju je isto neko snimao dok su se bubali i postavio ih fraja hladno na njezin profil.![]()
![]()
Album covjek napravio, bilo je jedno 20 slika.![]()
Znaci nisam jedini vidio.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Trenutno korisnika/ca: feniksptica i 84 gosta.