ma mrsko mi skidat' megapack, ima ovdje na FMScout 380 mb, al treba mi samo za Engleze .. pa mi mrsko skidat' toForestt je napisao/la:I ja sam skinuo odatle samo sto je torrent file.Neko je postavio na forumu njihovom,pa ako hoces da ti posaljem link za torrent,ima 3,2gbJTS je napisao/la:baš sam htio pitati za skina jesi i grbove skinuo na istoj stranici? ja skinuo preko Sortitoutsi, ali kad otvorim tabelu, ne pokazuje grbove za neke klubove, njih 7 tačnije
ostalih 13 su tu
Football Manager 2014
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Football Manager 2014
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Juve izdominirao u svojoj ligi http://i.imgur.com/TcysRDu.pngsupersonic83 je napisao/la:
Forza JUVE![]()
Nego koji ti je to skin?
-
gojzerica
- Kontakt:
Igram sa Olimpikom 
Ja skinuo sebi ovo sa ovim nasim ligama, ostavio po strani Engleze i njihove nizeligase i igram sad s' Jedinstvom, treca sezona i jos sam u prvoj federalnoj. Prvu sezonu sam deveti zavrsio, drugu šesti i evo sad sam drugi na kraju jesenjeg dijela prvenstva. Nadam se ove sezone promociji al' sam siguran da bi se ekspresno vratio nazad jer imam losu ekipu i ove pobjede su samo zahvaljujuci mojoj briljantnoj taktici 
gojzerica je napisao/la:Igram sa Olimpikom

S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
- Bayern@heart
- Kontakt:
pitanje kako odblokirati da igraju pravi igrači recimo za reprezentaciju njemačke ili Japana
Imas negdje na netu taj fix, proguglaj malo, nesto u fazonu "real names"Bayern@heart je napisao/la:pitanje kako odblokirati da igraju pravi igrači recimo za reprezentaciju njemačke ili Japana
- alan_kardec
- Kontakt:
Forestt je napisao/la:Scorpio V2
Idi na FmScout.com pa na skins
i šta dalje uradim sa tim fajlom?
onaj default bijeli skin ubi, ostah bez očiju.
Hoću da vodim Zvezdu, pa ajde iz iskustva preporučite kakvog jeftinog a dobrog igrača za ove naše balkanske lige.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Pa stavis ga u Documents\Sports Interactive\Football Manager 2014\skins i to je to 
- supersonic83
- Kontakt:
Bayern@heart je napisao/la:pitanje kako odblokirati da igraju pravi igrači recimo za reprezentaciju njemačke ili Japana
I require a window seat and an in-flight Happy Meal…and no pickles. GOD HELP YOU IF I FIND PICKLES!
-
Panagiotis
- Kontakt:
ima li neko rjesenje za imena?ne mogu nikako da napravim da budu prava imena...
- IlPrincipe
- Kontakt:
Napokon osvojena Premier Liga
Sa Evertonom i to u prvoj sezoni, jako sam moćan
Moram priznati da je igra malo nerealna. Zbog sljedecih stvari :
1. Everton ne moze osvojiti Englesku ligu da ima ma ne znam kakvog ti trenera.
2. Arsenal ne moze zavrsiti na 18.mjestu.
3. Ne moze Cardiff u gostima nabit ManUTD 5:1
...

Sa Evertonom i to u prvoj sezoni, jako sam moćan
2. Arsenal ne moze zavrsiti na 18.mjestu.
3. Ne moze Cardiff u gostima nabit ManUTD 5:1
...

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
I kod mene se cesto desavaju cudni rezultati. Npr izgubim kod kuce od Une Kulen Vakuf 5:1 , a u gostima pobjedim 6:2. Al' ove vamo lige sa strane otkad sam skinuo Marsalovo ono su bas prave. I glupo mi je kad vidim omjer u sutevima 21:6 i ova druga ekipa pobjedi 4:2.
Skinuo sam Non Steamov,i sve normala radi do septembra i onda me izbaci iz igre,pa onda skinem onaj njihov patch i instaliram ga ali onda mi samo zaledi sliku....
Možel neko pomoci?
Možel neko pomoci?
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
Da li ljudi postoji nacin da ovu prokletinju work permit posaljem u pm..da je izbrisem iz igrice. Pa kako posten menadzer i naivan menadzer na pocetku karijere uspije Notingham Forestu vrati stari sjaj igranja u LP, kad nikog zivog ne mogu dovesti zbog dozvole 
- invincible1921
- Kontakt:
zasto ja kad hocu instalirm dresove i kad idem c:user.doc..... nemam foldera graphics 
=\_1921_/=
-
gojzerica
- Kontakt:
Napraviš ga ti.invincible1921 je napisao/la:zasto ja kad hocu instalirm dresove i kad idem c:user.doc..... nemam foldera graphics
napravi sebi folder, vidi kojim redom ide graphics/pitcures/kits tako nekakoinvincible1921 je napisao/la:zasto ja kad hocu instalirm dresove i kad idem c:user.doc..... nemam foldera graphics
- invincible1921
- Kontakt:
ahagojzerica je napisao/la:Napraviš ga ti.invincible1921 je napisao/la:zasto ja kad hocu instalirm dresove i kad idem c:user.doc..... nemam foldera graphics
=\_1921_/=
A jbg,hoce to nekad.Evo kod mene 1 sezona nemoze biti realnija.Postavio sam vec slike na prethodnoj strani.U Francuskoj PSG I Monaco dominiraju,u Spaniji Real,Atletico i Barca isto,u Njemackoj Dortmund i Bayern,u Italiji Juve neprikosnoven,Inter,Napoli i Milan odmah iza.Vidicemo kako ce biti 2 sezonaIlPrincipe je napisao/la:Napokon osvojena Premier Liga![]()
![]()
Sa Evertonom i to u prvoj sezoni, jako sam moćan![]()
2. Arsenal ne moze zavrsiti na 18.mjestu.![]()
3. Ne moze Cardiff u gostima nabit ManUTD 5:1![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.