SportSport.ba liga
Moderatori/ce: __Liedson__,deyo
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Re: SportSport.ba liga
Jooj Amele ,cuj Ana Nikolic

hehe,ma ko Emir,mogao je reci da sam je i ozeniobavarian_bk je napisao/la:Jooj Amele ,cuj Ana Nikolic![]()
![]()
Jer to je cast i sudbina ! 19 CELIK ZENICA 45
Chelsea FC
Chelsea FC
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
- NoName
- Kontakt:
Ako i u ovom kolu moj tim izgubi zbog mene, ustupit ću mjesto nekome boljem....
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Strpljenja drug,nikoga nije odma krenulo,treba vremena da se ustelis a ne odma raskid ugovoraNoName je napisao/la:Ako i u ovom kolu moj tim izgubi zbog mene, ustupit ću mjesto nekome boljem....
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
hahaha,,, sad ispadose nasi navijaci huligani,,, neka, neka

John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
Csh nema dalje najjaciiii si
10 golova vrH! Nego da sam najavim ulazak u Prvu ligu i da ce sve osim toga biti neuspjeh!
Gorane budi se duznost zove
Ma golgeterski post...doci je napisao/la:Csh nema dalje najjaciiii si![]()
![]()
10 golova vrH! Nego da sam najavim ulazak u Prvu ligu i da ce sve osim toga biti neuspjeh!
Stani da procepi!!!
Proradit cu kad bude najvaznije...
- __Liedson__
- Kontakt:
ljudi sta cemo sa ovih engleza sto ih odgadjaju
i chelsea,i burnley,i fulham odgodjeni !!
Posto domacini imaju prva dva para, a gosti Fulham, ja predlazem da se kod domacina odbije jedan par, a umjesto drugog racuna rezervni....a kod gostiju da se racuna rezervni i onda cemo imati isto parova i gosti i domacini......a onda u drugom dijelu sezone da se opet stavi po pet parova, znaci da i domacin dobije pet a ne sest__Liedson__ je napisao/la:ljudi sta cemo sa ovih engleza sto ih odgadjaju![]()
![]()
1:0 za Spamm....bravo Neutral...
Hoće li se uračunati utakmice od danas
Gijon-Getafe
Deportivo-Osasuna
Espanyol-Zaragoza
Fiorentina-Bari
Gijon-Getafe
Deportivo-Osasuna
Espanyol-Zaragoza
Fiorentina-Bari
R.I.P Vedran Puljić
-----------Cassillas--------------
Ramos----Pepe----Albiol---Arbeloa
-----------Cassillas--------------
Ramos----Pepe----Albiol---Arbeloa
- haris_alibaba
- Kontakt:
ja mislim da bi najbolje bilo da se odgodi ovo kolo jer je ovo stvarno sa ovim utakmica strasno sve zivo odgodjenjo i tesko ce biti svima udovoljiti jer je nekim odgodjeno po dva para, neznma to je samo moje misljenje pa kako hocete
haris_alibaba je napisao/la:ja mislim da bi najbolje bilo da se odgodi ovo kolo jer je ovo stvarno sa ovim utakmica strasno sve zivo odgodjenjo i tesko ce biti svima udovoljiti jer je nekim odgodjeno po dva para, neznma to je samo moje misljenje pa kako hocete
Evo posto sam tek stigao i vidim odgodjene utakmice koliko sam skontao domacinima su odgodjene dvije a gostima jedna.Ako je tako lahko je to rijesiti.Domacinima ce se racunati bonus par a gostime ne.I onda domacini imaju 5 a gosti 4 utakmice i mislim da je to najpravednije da sad neodgadjamo kolo ili da sledeci put postavljamo gostima utakmicu vise.Znaci domacini bi imali utakmicu vise kako je i inace i to je to.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
evo ga lagano ubo sam fiorentinu,coece pa dvojica smo uboli fiorentinu
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
2 komada danas,Espanyol i Fiorentina oba po 2-1 
Ali izgleda da ni to nije dovoljno za pozitivan rezultat kolko vidim da gubimo 3-2
Ali izgleda da ni to nije dovoljno za pozitivan rezultat kolko vidim da gubimo 3-2
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
ja mislim da smo mi dobili 2-0
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Velicanstvena pobjeda Garaza od 2-0 protiv Vukova u veoma teskim uslovima. Zelimo se zahvaliti svim navijacima naseg kluba koji su nam pomogli da ocistimo teren od snijega kako bi utakmica pocela. Isto tako, hvala svim onima koji su dosli na stadion pored veoma teskom vremenu.
Najavljujemo titulu i promociju u 2. ligu.
Najavljujemo titulu i promociju u 2. ligu.
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.
maaa tooo legendoT-MAC je napisao/la:evo ga lagano ubo sam fiorentinu,coece pa dvojica smo uboli fiorentinu
Konacno da i ja dadnem gol
, koliko je bio vazan da nam je donio pobjedu zlata vrijednu. Jos s igracem manje (ribery, pa gdje si ti covjece
).
Valjda sam dobro vidio
jos smo imali dvije neodigrane utakmice.
Riki, ne odlazi ovo kolo
sve se da srediti, kako si to gore lijepo napisao. 
Valjda sam dobro vidio
Riki, ne odlazi ovo kolo
Vom Jäger zum Gejagten
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.