Momcino,pa je 'l se to negdje u ovom video-klipu cula rijec mrznje?FliX je napisao/la:Ovakvi klipovi nisu potrebni. Treba neko da nam remeti atmosferu?Sabinho je napisao/la:[youtube][/youtube]
Svi oni koji na tv fol pitaju politicare iz manjeg dijela teritorije Bosne i Hercegovine samo izgleda zele da se cuje glas mrznje. Kome to treba?
SP BRAZIL 2014: Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: SP BRAZIL 2014: Bosna i Hercegovina
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Molim Boga da ne idu,ne zato jer smatram da su losi vec zato da recenica koja se najvise upotrebljava na forumu bude kracaFliX je napisao/la:Vrsajevic ide 100%, a Zahirovic 200%Sabinho je napisao/la:Po meni,putnici za spisak za Brazil bi trebao izgledati ovako:
Golmani:
Asmir Begovic
Jasmin Buric
Asmir Avdukic
Odbrana:
(Stoperi)
Emir Spahic
Ermin Bicakcic
Ervin Zukanovic
Boris Pandza/Ognjen Vranjes(ko bude u boljoj formi,prednost ima Pandza zbog veceg iskustva)
(Bocni igraci)
Mensur Mujdza
Sead Salihovic
Vezni red:
(Defanzivni vezni)
Sead Kolasinac
Elvir Rahimic/Sanjin Prcic (U slucaju da Rahim-aga ne bude mogao)
Haris Medunjanin
(Centralni vezni)
Miralem Pjanic
Zvjezdan Misimovic
Senijad Ibricic
Krilni igraci:
Sedan Lulic
Izet Hajrovic
Edin Visca
Miroslav Stevanovic
Zoran Kvrzic
Napad:
Edin Dzeko
Vedad Ibisevic
Branimir Hrgota***
- Ponos Torina
- Kontakt:
Sabinho je napisao/la:Po meni,putnici za spisak za Brazil bi trebao izgledati ovako:
Golmani:
Asmir Begovic
Jasmin Buric
Asmir Avdukic
Odbrana:
(Stoperi)
Emir Spahic
Ermin Bicakcic
Ervin Zukanovic
Boris Pandza/Ognjen Vranjes(ko bude u boljoj formi,prednost ima Pandza zbog veceg iskustva)
(Bocni igraci)
Mensur Mujdza
Sead Salihovic
Vezni red:
(Defanzivni vezni)
Sead Kolasinac
Haris Medunjanin
(Centralni vezni)
Miralem Pjanic
Zvjezdan Misimovic
Senijad Ibricic
Krilni igraci:
Sedan Lulic
Izet Hajrovic
Edin Visca
Miroslav Stevanovic
Zoran Kvrzic
Napad:
Edin Dzeko
Vedad Ibisevic
Branimir Hrgota***
Ovi oznaceni nebi ni trebali poziv,mozda Misimovica ostaviti sto je bio toliko dugo uz Repku pa i Rahimica pozvati u strucni stab da pomogne svojim iskustvom,kada je u pitanju defanziva,Fejzic je u svako doba bolji od Avdukica a ovi ostali nisu nicim zasluzili da idu samo nekim mladim igracima zauzimaju mjesto...Mislim da je proslo vrijeme usluga i vodjenje cijelog komsiluka po cijelom svijetu preko Reprezentacije..
Mlade igrace treba voditi,veliki ptencijal,talenat i slicno...
Prcic
Hajrovic
Aldin Čajić
Besic
i slicni njima a ne neki matorci ili ublehe poput Stevanovica koji nije u stanju odigrati 10 minuta u jednom smrdljivom Elcheu....
Treba se uhvatiti ozbiljnog posla a ne tu da vodimo nekoga reda radi..
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- DukeOfWellington
- Kontakt:
I šta? Sad treba da skačemo od sreće što se na nekom klipu snimljenom u Banjaluci ne čuje mržnja? Što bi mene bilo briga šta misli neka xy osoba iz Banjaluke o plasmanu reprezentacije na SP. Jel tebe neko zaustavlj'o po cesti i ispitiv'o o tome? Što bi neko iz Banjaluke bio važniji od tebe? Jesil se kad zapit'o o tome?Sabinho je napisao/la: Momcino,pa je 'l se to negdje u ovom video-klipu cula rijec mrznje?
@Ponos Torina
Ne možeš na prvenstvo bez tri golmana.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Fejzic je treci umjesto Avduke

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Upravu si za Fejzica, a Aldin Cajic moze jedino na bajramski turnir.Ponos Torina je napisao/la:Sabinho je napisao/la:Po meni,putnici za spisak za Brazil bi trebao izgledati ovako:
Golmani:
Asmir Begovic
Jasmin Buric
Asmir Avdukic
Odbrana:
(Stoperi)
Emir Spahic
Ermin Bicakcic
Ervin Zukanovic
(Bocni igraci)
Mensur Mujdza
Sead Salihovic
Vezni red:
(Defanzivni vezni)
Sead Kolasinac
Haris Medunjanin
(Centralni vezni)
Miralem Pjanic
Zvjezdan Misimovic
Senijad Ibricic
Krilni igraci:
Sedan Lulic
Izet Hajrovic
Edin Visca
Miroslav Stevanovic
Zoran Kvrzic
Napad:
Edin Dzeko
Vedad Ibisevic
Branimir Hrgota***
Ovi oznaceni nebi ni trebali poziv,mozda Misimovica ostaviti sto je bio toliko dugo uz Repku pa i Rahimica pozvati u strucni stab da pomogne svojim iskustvom,kada je u pitanju defanziva,Fejzic je u svako doba bolji od Avdukica a ovi ostali nisu nicim zasluzili da idu samo nekim mladim igracima zauzimaju mjesto...Mislim da je proslo vrijeme usluga i vodjenje cijelog komsiluka po cijelom svijetu preko Reprezentacije..
Mlade igrace treba voditi,veliki ptencijal,talenat i slicno...
Prcic
Hajrovic
Aldin Čajić
Besic
i slicni njima a ne neki matorci ili ublehe poput Stevanovica koji nije u stanju odigrati 10 minuta u jednom smrdljivom Elcheu....
Treba se uhvatiti ozbiljnog posla a ne tu da vodimo nekoga reda radi..
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Nisam baš čitao detaljno, vidim sad da si ga spomenuo u tekstu, samo pogledah ovaj spisak dole.Ponos Torina je napisao/la:Fejzic je treci umjesto Avduke![]()
![]()
- Ponos Torina
- Kontakt:
Ma najbitnije je da se ovo odradi kako treba a sad da li ce to biti Cajic ili neko treci nije ni bitno toliko,ali je bitno da promovisemo mlade igrace koji ce biti oslonac Repke u buducnosti da se obezbjedi da taj talentat bude vidjen na svjetskoj sceni i slicno....
Ljudi moji, sto puta je bolje da dobijemo u grupi Švicarsku od Belgije. Pogledajte samo malo roster Belgijanaca, sve će vam biti jasno. Ljudi bi nas, jer se nismo sposobni čitavu utakmicu bunkerisati i igrati na kontre, jednostavno razbili po krilima i pravili nam ogromne probleme. Švicarci djeluju dosta bezopasnije, iako nesumnjivo posjeduju kvalitet. S njima bi se mogli nadigravati, a možda bi nas čak i podcijenili što reče @Duke.
Sinoć sam iz dosade pokrenuo onu simulaciju žrijeba, ispalo mi ovako.
Njemačka
Gana
SAD
BiH
Realno je očekivati srednje tešku grupu. Siguran sam da će biti jedna grupa smrti, kao i jedna ili dvije lakše grupe. Ostalo će sve biti izjednačeno.
Sinoć sam iz dosade pokrenuo onu simulaciju žrijeba, ispalo mi ovako.
Njemačka
Gana
SAD
BiH
Realno je očekivati srednje tešku grupu. Siguran sam da će biti jedna grupa smrti, kao i jedna ili dvije lakše grupe. Ostalo će sve biti izjednačeno.
- HazardEden
- Kontakt:
Ovdje ce se sastavljat razni putnici za Brazil a na kraju ce Pape sastavit spisak koji niko ni sanjo nije 
-
hercegovina
- Kontakt:
a ko kaze da smo mi u ovoj drugoj grupi?. pita li se iko zasto je francuska sa afrikancima? je li zato sto imaju puno crnih igraca?? dok mediji svrsavaju na to sto smo ispred spanije,njemacke engleske jer imamo 2 trenera a oni samo jednoga i dok ovdje odrasli ljudi sastavljaju grupe kao djeca niko se ne pita odakle mi sa obim velikanima a francuska i rusija sa afrikancima. a jos smo i debitanti. ova simulacija je radjena na osnovu rang liste iz oktobra kad su francuska i rusija bile najlosije plasirane ekipa iz evrope a po novoj listi za novembar koja ce vrijediti u trenutku zdrijeba,mi i rusija cemo biti te dvije ekipe. fifa jos nije odredila nacin na koji ce formirati grupe ali mi imamo najmanje sanse da ostanemo ovdje sa evropljanima,ako nista zato jer smo najmanje bitni od svih. ovo je jako zabrinjavajuce ali me ne cudi sto niko od nasih polunovinara o tome nije razmisljao
a covjece de se malo informisi prije nego sto nesto napises, za tvoju informaciju uzima se fifina rang lista zakljucno sa mjesecom oktobrom, o tome je se bar hiljadu put polemisalo ovdje i svaki dan nadje se neko novi koji to ne zna ili zeli da demantuje, nema tu puno price niti bi trebalo biti, mi cemo 100% biti u sesiru sa evropskim selekcijama i tu otpada sva daljnja rasprava.hercegovina je napisao/la:a ko kaze da smo mi u ovoj drugoj grupi?. pita li se iko zasto je francuska sa afrikancima? je li zato sto imaju puno crnih igraca?? dok mediji svrsavaju na to sto smo ispred spanije,njemacke engleske jer imamo 2 trenera a oni samo jednoga i dok ovdje odrasli ljudi sastavljaju grupe kao djeca niko se ne pita odakle mi sa obim velikanima a francuska i rusija sa afrikancima. a jos smo i debitanti. ova simulacija je radjena na osnovu rang liste iz oktobra kad su francuska i rusija bile najlosije plasirane ekipa iz evrope a po novoj listi za novembar koja ce vrijediti u trenutku zdrijeba,mi i rusija cemo biti te dvije ekipe. fifa jos nije odredila nacin na koji ce formirati grupe ali mi imamo najmanje sanse da ostanemo ovdje sa evropljanima,ako nista zato jer smo najmanje bitni od svih. ovo je jako zabrinjavajuce ali me ne cudi sto niko od nasih polunovinara o tome nije razmisljao
LP
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Opet priča o debitantima
Hajde bježi
Što se tiče ovoga, @Duke je upravu, nije nam potrebno trčati po " lijepu " riječ iz manjeg entiteta nakon plasmana reprezentacije koju jedan narod smatra svojom, i pojedinci iz druga dva.Sabinho je napisao/la:[youtube][/youtube]
Nema potrebe da se stvara slika da je nekome od njih stalo, i da ih je briga kad se zna kakvo je realno stanje.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
-
hercegovina
- Kontakt:
druze milanista ti nisi informisan. ne postoji pravilo po kojem se odredjuju grupe i fifa ce naknadno o tome raspravljati a buduci da su nam tu protivnici francuzi onda su nam sanse nikakve. pravila se donose kako odgovara velikim savezima u datom trenutku
Ja ovo nikako ne kontam oni dođu u manji entitet i onda ih pitaju jel navijate za BiH a u Pm na šta je spalo novinarstvo.Hebat ih sad kad smo se plasirali u brazil onda navijaju za nas mislim za svoju državu al et šta ćeš kad ljudi vole susjede više nego sebe
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
Ne znam za vas, ali JOS UVIJEK imam onaj dobri feeling, sada mi je se jos pojacao kada sam vidjeo clanak na portalu Goal tacka com, jedini debitant je BiH !!!
Braziiiil, nanananananaaaaaa, BRAZIIILL
Braziiiil, nanananananaaaaaa, BRAZIIILL
[youtube][/youtube] Ne znam ko će sve biti al ovaj momak ako ne bude u avionu to je grijeh... Nek me ubiju odmah, momak je štoper i zadnji vezni al garantujem da bi desnog bočnog mogao igrati bolje nego Avdo i Šunjić i ostali kandidati za tu nenormalnu poziciju dok nema Mujdže... Kolasinac i Bešić su prave ''švabe'' i to se vidi
Samo da oni mozga imaju u našoj A repki... prof.dr.sc. Muhamed Bešić,za ono što imamo na klupi a i pojedince na terenu bi lako izguro...
- JackTheStripper
- Kontakt:
19risha88 je napisao/la:[youtube][/youtube] Ne znam ko će sve biti al ovaj momak ako ne bude u avionu to je grijeh... Nek me ubiju odmah, momak je štoper i zadnji vezni al garantujem da bi desnog bočnog mogao igrati bolje nego Avdo i Šunjić i ostali kandidati za tu nenormalnu poziciju dok nema Mujdže... Kolasinac i Bešić su prave ''švabe'' i to se vidiSamo da oni mozga imaju u našoj A repki... prof.dr.sc. Muhamed Bešić,za ono što imamo na klupi a i pojedince na terenu bi lako izguro...
U potpunosti se slazem! On bi sjeo ko budali samar! Taj video govori sam za sebe, kao i ovaj:
[youtube][/youtube]
Koji pregled igre, koja dinamicnost, eksplozivnost i brzina! Zna iznijeti loptu i stati na nju. Kolasinac+Besic+Vranjes= No pasaran protivnicima!
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
ne slomi ga, al zube polomi.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: aezakmi, alemsa, ANamelessGhoul, boki86, bosnas_, ErosViverosViv, GG3, Google Adsense [Bot], Muumii, nerkolfc, perun, PointBlank, Proximic, soko i 105 gostiju.