Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: BL kviz
Mage-Solar Stadion od SC Freibruga? 
Eintracht Frankfurt je izgubio to finale 7-3, a stadion koji je prvi koristio Solarnu energiju je Dreisamstadion, Badenova ili ti ga Mage Solar Stadion kako mu je trenutni naziv.Pale_Companion je napisao/la:Koji je njemački tim odigrao legendarno finale Lige Šampiona izgubivši od Reala Madrida 7-3?
Ta ista ekipa je kasnije osvojila Kup Uefa pobijedivši moje Fohlene u finalu![]()
Koji je prvi stadion u Njemačkoj koji koristi solarnu energiju ?
"My Favorite Ring is Always the Next One"
-
Pale_Companion
- Kontakt:
Kojim je marketinskim trikom Wolfgang Klein (predsjednik HSV-a tokom 80-tih) privukao paznju na sebe ?
Na koji je nacin Netzer postao manager HSV-a ?
Na koji je nacin Netzer postao manager HSV-a ?
Re: VELIKI DERBI: Borussia Dortmund - Bayern München
Kako se gledanost Bundeslige ne bi smanjila u narednom periodu(a mnogo kukaju sto ima malo love od TV prava
), neka Borusija pobedi i nek se pitanje sampiona resi na AA.Mislim da bi to bilo i najpostenije, a i gledanost ne bi opala.Ovako ako Bajern pobedi, mnogi ljudi ce se presaltati na Seriju A, Primeru i PL koje i u tom slucaju ruku na srce zanimljivije lige za pracenje, o neizvesnosti po pitanju novog prvaka da ne pricam.
Verovali ili ne bilo je puno gotivnih igraca koji su igrali za Bajern i uvek sam ih dovodio na PES-u, pre su mi bili dostupniji prenosi drugih liga tako da sam vise pratio to nego Bundes.Da pocnem od:Salihamidzica, Elbera, Roke Santa Kruz, Memet Sol, Vili Sanjol, Oven Hargrivs, Hamit Altintop, Lukas Podolski, Alaba, Dante, Toni Kros i Svajnstajger.
Omrazeni su:Boateng(jos iz doba dok je igrao za HSV, tele jedno neotesano), Nojer, van Bomel, Ismael i pomalo Lam.Pre nisam mogao da smislim Robena, jer me je izludeo sa onim promasajima u finalu SP.Navijao sam za Holandiju tada i toliko sam tada uputio psovki na njegov racun tako da kad god sam ga video na terenu posle toga, nisam mogao da ga smislim.
Verovali ili ne bilo je puno gotivnih igraca koji su igrali za Bajern i uvek sam ih dovodio na PES-u, pre su mi bili dostupniji prenosi drugih liga tako da sam vise pratio to nego Bundes.Da pocnem od:Salihamidzica, Elbera, Roke Santa Kruz, Memet Sol, Vili Sanjol, Oven Hargrivs, Hamit Altintop, Lukas Podolski, Alaba, Dante, Toni Kros i Svajnstajger.
Omrazeni su:Boateng(jos iz doba dok je igrao za HSV, tele jedno neotesano), Nojer, van Bomel, Ismael i pomalo Lam.Pre nisam mogao da smislim Robena, jer me je izludeo sa onim promasajima u finalu SP.Navijao sam za Holandiju tada i toliko sam tada uputio psovki na njegov racun tako da kad god sam ga video na terenu posle toga, nisam mogao da ga smislim.
Uslovljavan od tadašnjeg predsjednika da mu odobri da vodi 'klupske novine' ali samo ako će nastaviti da radi kao menadžer nakon okončanja fudbalske karijere.amerosm je napisao/la: Na koji je nacin Netzer postao manager HSV-a ?
Vom Jäger zum Gejagten
Upravo tako...geronimo je napisao/la:Uslovljavan od tadašnjeg predsjednika da mu odobri da vodi 'klupske novine' ali samo ako će nastaviti da radi kao menadžer nakon okončanja fudbalske karijere.amerosm je napisao/la: Na koji je nacin Netzer postao manager HSV-a ?
A posto vidim da niko ne zna kojim je tirkom Klein privukao pozornost napisacu ovdje. Naime isti se tada sa Adidasom dogovorio da gostujuci dresovi HSV-a budu pink boje i to je bio prvi put u BL da jedan klub nosi dresove koji nemaju tu boju na grbu kluba.
Re: Bundesliga
Evo sad citam na bildu da je neki bivsi njemacki reprezentativac u mladjim kategorijama poginuo u Siriji. Generacija Aoga, Khedire, Boatenga. Mozda neko od bundes-eksperata zna o kome je rijec
U pitanju je neki Burak K. koji se pridruzio nekoj teroristickoj organizaciji u Uzbekistanu i kojeg su do danas trazili Njemacki sudski organi jer mu je trebalo biti sudjeno zbog pridruzivanja toj organizaciji.Astren je napisao/la:Evo sad citam na bildu da je neki bivsi njemacki reprezentativac u mladjim kategorijama poginuo u Siriji. Generacija Aoga, Khedire, Boatenga. Mozda neko od bundes-eksperata zna o kome je rijec
Kazu da je mogao bez problema igrati u Bundesligi, ali eto bio budala i odlucio se ici pogresnim putem. Iskreno ovakvih mi uopste nije zao.
Zadnja izmjena: amerosm, dana/u 18 nov 2013, 01:12, ukupno mijenjano 1 put.
Hvala, bas sam htio da vidim da li je to bio neko za koga sam prije cuo, al ipak nisam. Ashkan Dejagah je ono jednom odbio da igra za repku protiv Izraela ako se dobro sjecam. Iako fudbaleri mogu biti jako mocni prenosioci poruke, ja sam ipak da se fudbal odvoji od politike bar dok je zeleni teren u pitanju
Ashkan. Dajegah je odbio igrati protiv **** jer se bojao za vlastitu sigurnost jer tad su tenzije izmedzu irana I izraela dosegle vrhunac..koliko sam upucen on je odlucio da igra za iran u seniorskoj konkurenciji...amere da nije burak kaplan? Taj je mislim bio u neverkusenu jedno vrijeme tj na pragu prvog tima...
U pitanju je Burak Karan koji je odigrao 16 utakmica za Njemacku U 18 reprezentaciju...
Karijeru je poceo u HSV-u i igrao za U 19 ekipu, da bi nakon toga presao u Hannover i igrao za njihovu drugu ekipu, nakon cega prelazi u Aachen gdje 2007 zavrsava karijeru.
Imao je priliku igrati u Bundesligi, ali eto covjek je bio budala i takvih mi osoba uospte nije zao.
Karijeru je poceo u HSV-u i igrao za U 19 ekipu, da bi nakon toga presao u Hannover i igrao za njihovu drugu ekipu, nakon cega prelazi u Aachen gdje 2007 zavrsava karijeru.
Imao je priliku igrati u Bundesligi, ali eto covjek je bio budala i takvih mi osoba uospte nije zao.

Bit će vruće, još samo 4 dana........
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- Omerbavarac
- Kontakt:
S jedne strane nema Hummya, Schmelea, Subotica, Gunde i Piszczeka, mada ovaj zadnji nije jos igrao, tako da se vec naviklo na njegovo odsustvo i s druge strane nema Schweinija i Riberija.
Nece ovo biti derbi kao kad su ekipe u punim sastavima, ali ce definitivno biti vatre.
Nece ovo biti derbi kao kad su ekipe u punim sastavima, ali ce definitivno biti vatre.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- kraljttbvb
- Kontakt:
Gledam na temi yaya spominju neku katastrofu jer im ne igra riberi! BVB-u fali 5 prvotimaca, a yayi riberi i kazu ljudi katastrofa
Nisu se valjda yaye ukakile
Inace kad spominjemo kravarsku, najbolja njemacka skijasica Maria Holf-Riesch je potvrdila da mi zuti s pravom tu pokrajinu tako zovemo.
Najbolja njemačka skijašica, Maria Hölf-Riesch, našla se na udaru kritika bavrske sportske javnosti nakon što je izjavila da neuspjeh na referendumu oko kandidature Munchena za organizaciju Zimskih olimpijskih igara, govori o zatucanosti i ograničenosti ljudi koji žive u Bavarskoj...
Eto dragi nasi kravari samo se vi ljutite, a nama zutima od najbolje njemacke skijasice stize potvrda da smo ispred vremena, jer smo mi neke stvari davno skontali

Nisu se valjda yaye ukakile
Inace kad spominjemo kravarsku, najbolja njemacka skijasica Maria Holf-Riesch je potvrdila da mi zuti s pravom tu pokrajinu tako zovemo.
Najbolja njemačka skijašica, Maria Hölf-Riesch, našla se na udaru kritika bavrske sportske javnosti nakon što je izjavila da neuspjeh na referendumu oko kandidature Munchena za organizaciju Zimskih olimpijskih igara, govori o zatucanosti i ograničenosti ljudi koji žive u Bavarskoj...
Eto dragi nasi kravari samo se vi ljutite, a nama zutima od najbolje njemacke skijasice stize potvrda da smo ispred vremena, jer smo mi neke stvari davno skontali
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
-
Pale_Companion
- Kontakt:
- gerdmuller
- Kontakt:
Kaze skijasicakraljttbvb je napisao/la:Gledam na temi yaya spominju neku katastrofu jer im ne igra riberi! BVB-u fali 5 prvotimaca, a yayi riberi i kazu ljudi katastrofa![]()
Nisu se valjda yaye ukakile![]()
![]()
Eto dragi nasi kravari samo se vi ljutite, a nama zutima od najbolje njemacke skijasice stize potvrda da smo ispred vremena, jer smo mi neke stvari davno skontali![]()
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
kraljttbvb je napisao/la:Gledam na temi yaya spominju neku katastrofu jer im ne igra riberi! BVB-u fali 5 prvotimaca, a yayi riberi i kazu ljudi katastrofa![]()
Nisu se valjda yaye ukakile![]()
![]()
Eto dragi nasi kravari samo se vi ljutite, a nama zutima od najbolje njemacke skijasice stize potvrda da smo ispred vremena, jer smo mi neke stvari davno skontali![]()
Cuj Saide sta da ti kazem,bayern je veoma jak sa ribacom ali nista puno slabiji bez njega ,geceu ce sigurno biti tesko igrati protiv dojucerasnje momcadi ,ali siguran sam da je bas to prilika da se pokaze da da max,narocito jer je zadnja linija BVB desetkovana,a i sigurno zna par slabosti vase ekipe.
Zadnja izmjena: PEP, dana/u 21 nov 2013, 17:47, ukupno mijenjano 1 put.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
B.Dortmund-Bayern M. ps1 1,50 
Pobjeda je bolja od orgazma!
Domuzari već plaču a utakmica nije ni počela.Još spominju ovu pišulju, Ulinator će joj preko zadnjice odvesti super G. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.