Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Urugvaj pobjeda u hendikepu tri i vise razlike @1,45
K. Martin 21+ @1,85
J.Harden 25+ @1,85
B.Beal 19+ @1,85
G.Henderson 12+ @1,85 - neko je i ovog objasnio..a ja ga igram jer cu pratiti Netse.
kv 16,98
Lloris objasnio kosarku, Urugvaj ce utrpati 4-5 komada.
K. Martin 21+ @1,85
J.Harden 25+ @1,85
B.Beal 19+ @1,85
G.Henderson 12+ @1,85 - neko je i ovog objasnio..a ja ga igram jer cu pratiti Netse.
kv 16,98
Lloris objasnio kosarku, Urugvaj ce utrpati 4-5 komada.
San Antonio Spurs - Boston Celtics SAS / Over 102.5 @1.85
Charlotte Bobcats - Brooklyn Nets Brooklyn Nets -2.5 @1.88
Dallas Mavericks - Houston Rockets 1Q / Over 54.5 @2.00
Odds 6.96
Odds 6.96
ovo sam ovdje prepisao i uplatio za veceras. Sta mislite

Lin 16,5 OVER
Conley 17,5 OVER
DeRozan 19,5 OVER
Lee 16,5 OVER
Conley 17,5 OVER
DeRozan 19,5 OVER
Lee 16,5 OVER
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
- Semcabih
- Kontakt:
Charlotte - Brooklyn 2 1,70
New York - Indiana 2 1,45
uk.kv. 2,46
New York - Indiana 2 1,45
uk.kv. 2,46
- masteRofPoker
- Kontakt:
Nema Younga iz Phile veceras, to je 15 suteva praznih koje on uzima, znaci ja ganjam over Turner (22,5).
EDIT : Wade opet ne igra, Bosh over (15,5)
EDIT : Nema Amare S. u New York, nema ko mijenjati Bargnania, to znaci ili Hiber over (12,5) ili Bargnani over (14,5).
EDIT : Wade opet ne igra, Bosh over (15,5)
EDIT : Nema Amare S. u New York, nema ko mijenjati Bargnania, to znaci ili Hiber over (12,5) ili Bargnani over (14,5).
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
Svaka čast!LloriS je napisao/la:Harden 25,5 OVER
Nocas Houston igra u gostima kod Dallasa, dvije ekipe koje igraju na dosta poena, Houston sinoc imao lagan mec protiv Bostona, Harden je vise odmarao nego je igrao, postigao je 15 poena, nocas ce ga cuvati Ellis koji nije neki odbranbeni igrac. Ove sezone su vec odigrali jedan mec a Houston je pobjedio 113-105 s Harden je postigao 34 poena. Nocas ocekujem neizvjestan mec sa dosta poena i da Harden povuce i nocas svoju ekipu
Beal 19,5 OVER
Sinoc je odigrao odlican mec i postigao 25 poena, Washington nocas gostuje Clevelandu, dvije podjednake ekipe, gostima nece biti Arize i Harinngtona, te bi Beal i Wall trebali i nocas da ispucaju kombinovano svojih 30+ suteva, ocekujem da Beal predje ovu granicu
Martin 21,5 OVER
Sinoc najgori mec od pocetka sezone, samo 11 poena i sut 4/17, nije ga islo, nocas Minnesota docekuje Clipperse koji igraju meceve sa dosta poena, Martina ce cuvati Reddick koji je los defanzivni igrac, prije 10 dana je Clippersima utrpao 30 poena, i mislim da se nece ponoviti losa suterska noc kao sinoc
Ellis 21,5 OVER
Dallas docekuje Houston, dvije ekipe koje igraju brzu kosarku sa dosta suteva i dosta poena, Ellis je igrac koji voli takvu igru, kao i za Hardena ocekujem dosta poena uz neizvjestan mec, Ellis je veliki potrosac lopti u ekipi i nocas ocekujem blizu 20 suteva, u prvom mecu ove dvije ekipe je postigao 20 poena
Allegri je gospodin!
- ArthurBishop
- Kontakt:
D.Howard 17,5 preko
Sinoć malo igrao kontra Kelta, malo uzimao šuteva, a malo i zabio. Odmoran, nije se forsirao sinoć, a nije im ni Dallas daleko. Howarda malo koji igrač može čuvati, da ga limitira, osim njega samog, a pogotovo to ne može niko iz Dallasa. Borba će se voditi na vanjskim pozicijama i nadam se da će Howardu ostaviti puno prostora koji će on iskoristiti.
Dodatak; Rakete kp2
R.Rubio 9,5 ispod
Dečko kojeg ja uvijek ganjam ispod, jer je sa šutem na vi, a i da nije ne uzima dovoljan broj šuteva svaki put za overa. Večeras će imati pretežak zadatak u vidu Chrisa Paula, i uz standardne Martina, Pekmena i Love-a, on dvocifren ne može biti.
R.Gay 19,5 preko
Duel dvije ekipe koje igraju napadačku košarku, tj. za koš više. Gay, momak koji uzima 20+ šuteva, je u stanju da natrpa svakoga. Večeras mu ne bi trebao biti težak zadatak da zabije 20+, na njemu je da to odradi.
Sinoć malo igrao kontra Kelta, malo uzimao šuteva, a malo i zabio. Odmoran, nije se forsirao sinoć, a nije im ni Dallas daleko. Howarda malo koji igrač može čuvati, da ga limitira, osim njega samog, a pogotovo to ne može niko iz Dallasa. Borba će se voditi na vanjskim pozicijama i nadam se da će Howardu ostaviti puno prostora koji će on iskoristiti.
Dodatak; Rakete kp2
R.Rubio 9,5 ispod
Dečko kojeg ja uvijek ganjam ispod, jer je sa šutem na vi, a i da nije ne uzima dovoljan broj šuteva svaki put za overa. Večeras će imati pretežak zadatak u vidu Chrisa Paula, i uz standardne Martina, Pekmena i Love-a, on dvocifren ne može biti.
R.Gay 19,5 preko
Duel dvije ekipe koje igraju napadačku košarku, tj. za koš više. Gay, momak koji uzima 20+ šuteva, je u stanju da natrpa svakoga. Večeras mu ne bi trebao biti težak zadatak da zabije 20+, na njemu je da to odradi.
Željezničar za život cijeli!
LloriS je napisao/la:Harden 25,5 OVER 23
Nocas Houston igra u gostima kod Dallasa, dvije ekipe koje igraju na dosta poena, Houston sinoc imao lagan mec protiv Bostona, Harden je vise odmarao nego je igrao, postigao je 15 poena, nocas ce ga cuvati Ellis koji nije neki odbranbeni igrac. Ove sezone su vec odigrali jedan mec a Houston je pobjedio 113-105 s Harden je postigao 34 poena. Nocas ocekujem neizvjestan mec sa dosta poena i da Harden povuce i nocas svoju ekipu
Beal 19,5 OVER 26
Sinoc je odigrao odlican mec i postigao 25 poena, Washington nocas gostuje Clevelandu, dvije podjednake ekipe, gostima nece biti Arize i Harinngtona, te bi Beal i Wall trebali i nocas da ispucaju kombinovano svojih 30+ suteva, ocekujem da Beal predje ovu granicu
Martin 21,5 OVER 28
Sinoc najgori mec od pocetka sezone, samo 11 poena i sut 4/17, nije ga islo, nocas Minnesota docekuje Clipperse koji igraju meceve sa dosta poena, Martina ce cuvati Reddick koji je los defanzivni igrac, prije 10 dana je Clippersima utrpao 30 poena, i mislim da se nece ponoviti losa suterska noc kao sinoc
Ellis 21,5 OVER 37
Dallas docekuje Houston, dvije ekipe koje igraju brzu kosarku sa dosta suteva i dosta poena, Ellis je igrac koji voli takvu igru, kao i za Hardena ocekujem dosta poena uz neizvjestan mec, Ellis je veliki potrosac lopti u ekipi i nocas ocekujem blizu 20 suteva, u prvom mecu ove dvije ekipe je postigao 20 poena

LloriS je napisao/la:Lin 16,5 OVER
Conley 17,5 OVER
DeRozan 19,5 OVER
Lee 16,5 OVER

Partizan-Barcelona (-7,5) h1
Po meni je ovo vrlo izgledno,nije to Barcelona od prije 2-3 godine !?

❶❾❽❽
Mislis nije to Partizan ko predhodnih godina, Barsa je Barsa. Cska ih razbio 40 razlike da ih ovi ne uzmi 10.BeastZE je napisao/la:Partizan-Barcelona (-7,5) h1
Zadnja izmjena: Alsoudani, dana/u 21 nov 2013, 12:32, ukupno mijenjano 1 put.
Partizan-Barcelona 1 3,90
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Partizan istrosen, i kako znam nastupit ce oslabljeni protiv Barse. Mislim da je ovo cista dvica i u hendikepu.Alsoudani je napisao/la:Mislis nije to Partizan ko predhodni godina, Barsa je Barsa. Cska ih razbio 40 razlike da ih ovi ne uzmi 10.BeastZE je napisao/la:Partizan-Barcelona (-7,5) h1
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
Ne znam za izostanke .. Hajde onda, sacekat cemo ove eksperte za kosarku , pa budemo vidjeli sta oni kazuHordas Doboj je napisao/la:Partizan istrosen, i kako znam nastupit ce oslabljeni protiv Barse. Mislim da je ovo cista dvica i u hendikepu.Alsoudani je napisao/la:Mislis nije to Partizan ko predhodni godina, Barsa je Barsa. Cska ih razbio 40 razlike da ih ovi ne uzmi 10.BeastZE je napisao/la:Partizan-Barcelona (-7,5) h1

❶❾❽❽
I da su kompletni Barsa ce ih razbit, kakav Partizan. 

Fordinjo je napisao/la:San Antonio Spurs - Boston Celtics SAS / Over 102.5 @1.85
Odds 6.96
Ma ovi netsi su u dobroj banani izgleda , nemogu nikoga dobiti .....
DiamantidD(-9,5+)-Pan-LieR 1,85 manje
Galatasar-Montep.Siena 1,60 1
što mislite,ako postoji neki sigurniji par slobodno predložite
Galatasar-Montep.Siena 1,60 1
što mislite,ako postoji neki sigurniji par slobodno predložite
euroliga
(Z.GOR) V.DRAGICEVIC (-11,5+ ) vise
(L.RYT) R.SEIBUTIS (-11,5+ ) vise
(MAC) J.INGLES (-11,5+ ) vise
(PAR) D.MILOSAVLJEVIC (-12,5+ ) vise
(BAR) A.TOMIC (-12,5+ ) vise
nba
(DEN) T.LAWSON (-21,5+ ) vise
(CHI) L.DENG (-17,5+ ) vise
(LAC) B.GRIFFIN (-21,5+ ) vise
(OKL) R.WESTBROOK (-23,5+ ) vise
(Z.GOR) V.DRAGICEVIC (-11,5+ ) vise
(L.RYT) R.SEIBUTIS (-11,5+ ) vise
(MAC) J.INGLES (-11,5+ ) vise
(PAR) D.MILOSAVLJEVIC (-12,5+ ) vise
(BAR) A.TOMIC (-12,5+ ) vise
nba
(DEN) T.LAWSON (-21,5+ ) vise
(CHI) L.DENG (-17,5+ ) vise
(LAC) B.GRIFFIN (-21,5+ ) vise
(OKL) R.WESTBROOK (-23,5+ ) vise
shvati da je barsa nula, dok nalete na reala unistit ce ih 20 razlike, odbrana fuj, cekam eksperte da vidim sta igraju ali ja sto sam ih gledao fuj su, a i partizan je losAlsoudani je napisao/la:I da su kompletni Barsa ce ih razbit, kakav Partizan.
B-I-R !
SIMKE 934 NAJVECI PREVARANT, NE VJERUJTE MU NISTA !
SIMKE 934 NAJVECI PREVARANT, NE VJERUJTE MU NISTA !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.